måndag 13 augusti 2012

DAGENS INSPIRATIONSBILD


.




Fann denna härliga bild nyss på nätet, alltså hur fint är inte detta? Blått och vitt och lite turkost till det ruffa...Så här vill jag också ha det! Måste bara skaffa ny soffa från Gervasoni, nya matta, nytt soffbord och nya kuddar:) (var kommer dessa ifrån? någon söt bloggis som vet?) Bild: Ut & In.




Tjingeling!




Idag har jag haft ett par timmar med jobb medans skatterna har varit iväg. Känner mig både ivrig och inspirerad att börja ta tag i den egna verksamheten på "riktigt" igen efter sommaren. Har en hel del planer som jag vill förverkliga framöver...

 Ska alldeles strax hämta dem och höra hur första dagen i fritids/dagis var:) (de var riktigt pirriga båda mina tjejer imorse) och len ska en finfin vän komma förbi med ett litet paket och jag är bara såå nyfiken på innehållet... (älskar paket:)




Hoppas ni har en fin dag så ses vi snart igen!


KRAM




.


30 kommentarer:

jessica sa...

Artilleriet i Göteborg!

Anette sa...

Tegelväggar är bland det vackraste jag vet och bilden är otroligt vacker.Ha en bra dag!

Jeanette sa...

Jättefin inspo verkligen:)

Unknown sa...

Du hittar Gervasoni på Artilleriet i Göteborg.
Kram

livinganddreams.blogspot.com sa...


Snyggt! Ljusstaken var så läcker!
Vore kul om du ville berätta lite om dina planer och drömmar! :)

Fin måndag på dig!
Kram Tess

Unknown sa...

Antar att allt på bilden är där ifrån btw, ser ut som en bild från butiken.
C

Josefine Betonggruvan sa...

Vilken fin ljusstake!

Att vara någons fru sa...

Vem älskar INTE paket?! :)

Concept_By_Sarah sa...

Ja det var väldans snyggt:-). Kram Sarah

Fotograf Sofie Gustafsson sa...

Paket är väl det bästa som finns! Hoppas det är något riktigt fint :-)

Anonym sa...

En av de finaste butiker i göteborg,Artilleriet!

sofia PR sa...


Kika in under inlägget "nattuggla" hos mig. Där finns det kuddar från chhatwall & johnsson. Du kan ju även kika in på deras hemmsida, dom har en del fantastiska mattor som påminner om den du visade.

Lycka till!

Kram/ Sofia

Lena - gott för själen sa...

Jättefin miljö! Gillar särskilt den krokiga ljusstaken.

Kram Lena

Anonym sa...

Hej fina du!

Allt det fina på bilderna hittar du i underbara butiken Artilleriet i Göteborg!

Anonym sa...

Hej Petra, Ang förra byxinlägget:

Fina byxor, men jag undrar ofta varför allt du visar måste kosta 2000-3000kr och uppåt??!!

Missförstå mig inte, jag tycker också om märkeskläder av hög kvalité och är grymt intresserad av mode och inredning, men cool stil ligger inte i priset på en vara, utan förmågan att kombinera.

När allt måste vara märke och måste vara dyrt, anar man istället en viss osäkerhet hos bäraren och det är nog inte det du vill förmedla.

Finns otroligt fina slimmade jeans på HM just nu som jag varmt kan rekommendera, för endast 299kr : http://www.hm.com/se/product/00970?article=00970-A

kan tex kombineras med denna fina blus för 199kr: http://www.hm.com/se/product/01075?article=01075-D#article=01075-D

och dessa svarta stövletter för 399kr: http://www.hm.com/se/product/02939?article=02939-C

och vips så har du din rockiga stil, fast inte runt 10000 utan under 1000-lappen! ;)

Det hade varit grymt inspirerande om du kunde matcha ihop några kombinationer för runt 1000-lappen nu i höst!

Se det som en liten utmaning, för du har redan bra smak och det hade varit kul att få se "din smak" och inte bara dyra designers, om du förstår vad jag menar. Det kräver visst mod att gå utanför "märkes-klädes-ramarna" men jag är säker på att du både har modet och stilen att fixa det! Go girl! :)

Kram Nena

Anonym sa...

Hei på deg H of P:-))

Kjempe kuuult bilde og elsker bloggen din som jeg må se hver morgen.

Du har så fin sofa og stue. Ikke bytt ut sofa din. Gervasoni er ikke så god å sitte i som din:-)))

Ha en flott uke og gleder meg til dine innlegg

Hilsen en fra Norge

Älvdala sa...

Har ni dragit nån vinnare i Cantadoutävlingen? Har isf helt missat det.

Anonym sa...

Hej Petra! Jag håller med Nena. Jag älskar de kläder du visar, men fanken, de kostar tusen o åter tusentals kronor varje månad, inte bra för min plånbok (Klarna Jublar;).. Finns ju kläder hos Tintin o Co som inte är SÅ extreeemdyra o perfekt vore ju (för oss tjejer som gillar din stil men inte har tiotusentals kr att lägga på kläder varje månad) om du kunde blanda "högt & lågt". Kram Linda

Sofie sa...

Jag älskar tegelväggen, så rustikt till de mjuka sofforna!

Pernilla sa...

Hej Petra!
Flera av sakerna på bilden finns/fanns hos oss på NK i Stockholm :-)
Ha en skön kväll,
Pernilla

Anonym sa...

Hej Petra! Dom super snygga kuddarna är från chhatwal & Jonsson. Du hittar dem på deras hemsida chhatwal-Jonsson.se eller besök deras underbara monter nu i helgen på formex.. // Martina

Sara sa...

Petra du har en smak som är klassig och chic ut i bara fingerspettsarna! Om du nånsin blir intresserad av en partner i dina framtida business planer så hojta bara till ;) Jag är också innerligt intresserad av inredning, jag är business minded och delar din smak och ditt öga för inredning om jag får säga det själv ;) du är verkligen en av mina riktiga inspo-källor. Du är en grym tjej och det skulle vara galet kul att få jobba på nåt projekt med dig :) Hör av dig vettja! skickar med mail och webb adress, kramar från Sara!
saramaria.reinhold@gmail.com

Anonym sa...

For ett flott innlegg fra Nena :-))))))

Anonym sa...

Trodde du hittat din stil, i hemmet? Att den var din liksom, men nu förstår jag att du bara hänger med i modet, eftersom du ska byta ut allt det vita till lite ruffigare. Tänk vad alla som äääälskar ditt hem ska bli besvikna ;)
/ ML

A sa...

Jag håller också med Nena.. Jag tycker ibland att det är lite tråkigt att varje gång du visar outfitbilder så har du i princip nya kläder. Ta det inte som kritik men det känns liksom inte så inspirerande alltid. Jag gillar när man kan kombinera det man har och visa upp flera olika outfits med samma plagg :)

Anonym sa...

Är ganska säker på att bilden är tagen fr Artilleriet i Götlaborg! Var där under semestern en dag och gick och dreglade lite... Så mycket fint!! Lampor, mattor, tavlor, ljusstakar..ALLT!! :)

Ha det gott!!
/g

En blandad kompott sa...

Supersnyggt!
Och jag gillar med kombinationen vitt,blått o turkost! =)
Kramar

Anonym sa...

Haha! Ja, häng med i svängarna nu!

Anonym sa...

hej!

ja, precsi som Nena skriver och fler till tycker jag också, men tänker kanske sen att du vill inte ha det där "billigare" kläderna för det har ju "alla andra", så det kan man ju kanske förstå, men det där med att mixa, billigt, dyrt, nytt, gammalt och vintage ,det är ju det som är själva grejen,det är ju det som är det SVÅRA.Att kunna köpa nytt o dyrt hela tiden är ju en enkel match, men för oss med den där "vanliga lönen" är det ju en omöjlighet. SNO stilen heter något och det får jag hålla mig till och bli inspirerad av!

Anonym sa...

Håller med flera ovan. Att kunna köpa nytt o dyrt är en enkel match. Men som någon sa anar man en osäkerhet hos någon som bara håller sig till det. Som man tror att man inte duger annars, att man bara köper sig en identitet. Men det är inte personligt. Jag funderade över ett par dyra klänningar man sett att du använt typ en gång vardera, den fina Tiger klänningen med volang över axeln, och malinaklänniingen (samma som den Lena Ph hade tror jag). Samt en fin vit du hade vid nyår? Hänger de bara i garderoben sen? En av dessa hade passat ypperligt när du ist köpte ny Valerie klänning till er tjej/spa resa. Det är en galen konsumtion, och man undrar varför.
Jag gillar oxå vissa märken mkt, är lika mode o inredningsintresserad som du (fast jag har ett jobb som är en motpol till allt det, och mitt stora hästintresse där man får vara hur ful o skitig som helst! ;) och en hel del dyrare plagg hittar man även i min garderob. Jag är söt, liten o nätt, och älskar att se bra ut. Jag är glad att jag känner mig fin utan att spendera sådana summor. Det verkar så jobbigt på nåt sätt.....:(