onsdag 22 augusti 2012

NEJ NU

.
.


Hur kan man skriva att en litet barn ser otäckt ut? Som om det försöker skrämmas och ser ut som en översittare??? Jag är så arg nu så jag kokar och har tårar i ögonen av ilska. Ja men håll på och skriv som ni gör ibland om ni mår bra av det, ni avundsjuka elakingar, det där att jag är tjock och gammal och har dålig smak och kass blogg och whatever, jag bryr mig inte om det. Men lägg för sjutton av med att ge er på små barn. Detta är ju helt sjukt och det är du som skriver sånt som är den otäcka, förstår du inte det?.

198 kommentarer:

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Fy.
Skickar över stora kramar!!!!

Att vara någons fru sa...

Men herreeeeeeguuuud! Folk alltså. Fy fan.

Absolut Anna sa...

Idioter! Skit i dom!! Vi är såååå många fler som tycker precis tvärtom!!!! Heja Philia!!!

Anonym sa...

Skojar du!!?? D är ju inte klokt!!! Vad är d med människor!!! Försök, säkert lättare sagt än gjort, att tänk att d är människor som inte mår bra som gör så!!! OM en person nu tycker så o ändå läser din blogg, så säger du ju väldigt mkt om den personen!! SÅååå otroligt tråkigt m avundsjuka o bittra människor!!! Undrar hur man blir sån... Stor "stå på dig kram" från Skåne!!! Lisa S i Hviken

... sa...

vilka idioter det finns. Hur kan en vuxen människa (antar att det bara är vuxna som läser din blogg) säga så om ett barn?!
Förmodligen har hon/han inga barn själv och är avundsjuk över att du lyckats få hela 3 st!

Anonym sa...

Et stoooort fy til slike syke mennesker! Hvor lavt er det mulig å synke??!
Og en stor god klem til deg.
Unni

Joseifne Bergqvist sa...

Stor kram till dig ❤. Det är inget att bry sig om endel vill helt enkelt vara elaka men det är dem som mår sämst. Du har en jättebra feelgood blogg som jag älskar att läsa och jag gillar det du skriver. Tänk på alla fina kommentarer du får. Ruska av dig detta nu och gå vidare. Men jag förstår hur du känner. Stor värmande kram till dig idag ❤

sassi1202 sa...

You are totally right. I read your blog from Germany and I like it very much...but there are so many jealous and stupid people who read blogs and somtimes I wonder that you still enjoy blogging ...but please: stay on have fun and ignore such people..they have no fun in their own life. many regards saskia

Anna sa...

Mer än tragiskt. Blir ledsen för din skull... Nu är din son otroligt söt, men spelar roll! Alla ska hålla truten med elaka kommentarer även om han hade varit missbildad. Alla barn är vackra och underbara på sitt sätt. Att klanka ner på barn, är väl fasiken det lägsta man kan göra. Ve och fasa. Det kan inte nämnas nog med gånger, men avundsjuka kan tydligen driva människor till mest sjuka saker.
Fy! Kärlek till er<3

Islandgirl sa...

Jag kommenterar sällan men nu blir jag förbannad! Om ni är så vansinnigt missnöjda med era egna liv och er själva så gör något åt det i stället för att ge er på oskyldiga barn. Vad har denna lille kille gjort er? Väx upp och ta ansvar för ditt eget liv, du patetiska människa istället för att lägga all din bitterhet på en 11-årig kille. Han har hela livet framför sig där han skall lära sig hur människor och världen fungerar, bespara honom sådan här skit. Jag känner sorg när jag tänker på er och hoppas att ni inser vilken skada ni gör när ni feggömmer er bakom denna typ av nätmobbinb. Dessutom är det Philias största kärlek i livet, hennes barn och allt. Hur vågar ni ta er rätten att klanka ner på honom?!
Som Mamma lever man efter; Ge er gärna på mig om ni vågar men ge er på mina barn och ni får ångra det!
Stor kram till dig Philia och jag önskar och tror att du kan sätta dig över dessa lowlives...
Själv hade jag nog plockat dem i loggen och arrangerat en rendez vous...
Islandgirl

Anonym sa...

Vilken hemsk människa att skriva något så fult och orätt om din fina skatt....Du verkar vara en fantastisk människa/mamma/fru och dina skatter är sååå bedårande söta så allt jag har att säga är FYYY PÅ DIG SOM SKREV DET OM T, DU BORDE SKÄMMAS OCH JAG HOPPAS ATT DU INTE HAR NÅGRA EGNA BARN FÖR DÅ TYCKER JAG VÄLDIGT SYND OM DINA BARN....
Styrke kramar från Skåne

Anonym sa...

Tragiskt!

Sofia

Shopaholic sa...

HERRE....Vilka hemska och avundsjuka människor det finns. Lätt att säga att du ska strunta i det men jag vet att det inte är så lätt när det berör ens barn, ens skatter, det finast man har. Ännu en anledningtill att jag inte visar upp mina vackra Sessor i bloggen.
STORA kramar till dig!!

Anonym sa...

Jag blir så ledsen av att läsa att du får sådana kommentarer. Inte ok någonstans och stor brist på hyfs och respekt. Vi är många som gillar din blogg, stor kram till dig!

Casa of Mia sa...

Usch, krama din fina kille!!

inge sa...

Such unkind people why they anyone would bother to be so cruel I do not understand. But most people are just like you good kind and look forward to reading your blog and take joy ion doing this. Nast people leave us alone

Anonym sa...

Ja det är så himla sorgligt att det finns dom som försöker trycka ner andra för att dom själva känner sig värdelösa..
Stor kram till dig!

Anonym sa...

Men fy faaaaaaaan ....rent ut sagt. Hur kan man skriva så om barn?!?! Så jäkla fegt att "gömma sig" bakom sin dator, och sitta som anonym och skriva elakheter. Troligtvis har människan i fråga ett väldigt tråkigt och blekt liv i jämförelse med dig. Så himla lågt att ge sig på barn. Tyvärr är nog det bästa att bara inte bry sig. Dom vill ju ha reaktioner, det är därför dom skriver. Skulle någon säga så där rätt ut till ett barn, så skulle man ju faktiskt kunna polisanmäla dom. Styrkekram till dig!/ Lotta, Sundsvall

S sa...

Det är chockerande vilka ohyggligt avskyvärda människor det finns i den här världen.. Man blir upprörd ända in i själen. Små små människor.. Dom ska komma ihåg att what goes around comes around. Vidriga idioter.
Stor kram / S

Anonym sa...

Noen folk har bare ikke folkeskikk! Det er noen som tror de kan skrive hva de vil så lenge det er på nette! Jeg fatter det ikke! Jeg vil nok tro at den/de som skrev det er VELDIG missundelig på deg! Jante loven lenge leve! Det er faktisk lov til å unne andre suksess! Det virker som om det er feil å være glad og lykkelig i dette samufunnet! La alle få leve sitt liv og gjøre som de vil! Folk må ikke blande seg opp i ting de ikke har noe med! En ting er å tenke det, men man sier/skriver det jo ikke!!!

STÅ PÅ! Fortsett å skrive som du gjør og legg ut bilder! Du er nydelig og det er barna dine også!!! Som jeg DIGGER bloggen din og deg!

STORE VARME KLEMMER fra Norge!

Kristine Lundhagen

Anonym sa...

Tyvärr finns det en del elaka människor som vars enda mål verkar vara att förpesta livet för andra. Men någonstans tror jag att dessa personer inte alls mår bra själva. Inget försvar, och det ger dem fortfarande inte rätten att vara elaka offentligt, men kanske en förklaring.
Men vi är många många här ute som tycker att din blogg är bra och att dina bilder inspirerar. Stoooor styrkekram till dig, från en av dina tusentals läsare.

TC sa...

=( ne fy fan rent ut sagt =( förstår mig inte på människor alltså.. sänder styrkekramar till dig!!

Drömmen om ett hus på landet sa...

Förstår mig inte på människor... att man kan vara avundsjuk är väl sin sak men när man är rent och skärt Elak... och mot ett barn... trodde att man lämnade dagisfasonerna när man var liten...eller det är en bitter liten människa utan vänner som stör sig på allt och alla??? ett råd till dig då. Stäng ner bloggen på din sida fööör... VI andra älskar att läsa bloggen... Tack för mig och Philia En Bamsekram till dig och din familj, skit i alla de bittra,elaka(vet ..lättare sagt än gjort)

VivanDivanGoesFashion sa...

Men fy, blir alldeles upprörd här när jag läser. Hur kan man vara så låg? Usch, vad såna människor går bort för mig. Kan ju hoppas att otäckingen läser alla fina kommentarer och peppning jag ser du fått här nu och skäms riktigt ordentligt.

När jag såg inlägget med din son igår var min tanke att han är oerhört lik sin vackra mamma och ser ut som en urgullig liten pojke och jag blev rörd över kärleksförklaringen du skrev. Sååå fint

Stora kramar till dig

Kram
/Vivvi

Anonym sa...

Hej Petra! Fyyy för dessa nättroll som finner någon sorts tillfredsställelse i att vara riktigt riktigt elaka... Dessutom ge sig på barn då har man verkligen nått botten! De retar sig på att ditt liv verkar vara alldeles för perfekt (tror jag), det sticker i ögonen om man är för glad och har det lite för bra... Jante Sverige verkar fungera så, du måste ha det lite eländigt också för att det ska kännas bra för vissa andra...
Fortsätt som du alltid gör för du gör det sååå himla bra, du är en stoor inspiration för väldigt många! Dina barn är verkligen så himla fina så bry dig inte om dessa avundsjuka elaka människor, lättare sagt än gjort kanske men de är inte värda det :)!!!
Stor kram från Petra

Anonym sa...

VERKLIGEN INTE OK!!!

Skäms, skäms, skäms på dig surkärring!

Inte du alltså,Phlia, du är så söt! Och Trulle verkar på alla sätt vara en fin kille.

Att ens ha mage att kommentera ett barns utseende tyder på dåligt vett i skallen - sådana människor lyssnar vi inte på.

Basta från Anna

Titta in hos Thess sa...

Jag sitter ärligt talat Med tårar i ögonen ,hur kan
En vuxen människa bete sig på det här sättet ?
Det är så jävla tragiskt.
Förstår dom inte att dom kan förstöra ett barn
Fullständigt om han hade hunnit läsa det här .
Styrke kramar till dig !!!

Kram Thess

Anonym sa...

Förstår att du blir vansinning, men försök tänka så här om personerna som skriver massa negativt o elakt: dom gräver sin egna grav!! Tror inte man kan sjunka så mycket lägre om man skriver så om någons barn... STOR KRAM!! Anna

Stadsliv och Skafferi sa...

FYYY!!!Förstår att det är svårt ..men bry dig inte..med 10 000 000 sidvisningar är det nog svårt att undvika AVUNDSJUKA IDIOTER...Du ska vara stolt över vad du åstadkommit med din blogg och som jag redan förstått att du är ÄNNU STOLTARE över dina barn.För dom är jättefina precis som du!!

Anonym sa...

Trulle är ju hur söt som helst!
Fin pojke med vackra fräknar!
Fy för att skriva så... förstår att du blir ledsen..

Maria

Lena - gott för själen sa...

Men fy! Det är ju helt absurt! Fantastiskt att man väljer att lägga tid på sånt som man inte gillar! Man kan ju undra vad som är vitsen att skriva något liknande. Det är ju liksom inte svårare än att stänga ner om man inte gillar det man läser och ser.

Det gör ju så ont i hjärtat när någon ger sig på barnen. Usch!

<3 <3 Massor med kramar till dig och din familj!

Kram Lena

Carina sa...

Mycket FULT gjort
Avundsjuka människor

Linda sa...

Usch, vad ledsen jag blir för din skull och framför allt din sons. Hoppas att han slapp läsa det hemska.

Så lågt får man inte sjunka som personerna gör som skrivit detta.

Massor av kramar till dig.
//Linda

Josefin sa...

Förstår mig inte på människor! hur kan man skriva så? Finns inte en chans. Din söta fina vackra son som blivit så stor. Ja jag har ju följt din blogg genom åren. Fantastiska fina ungar som ser så snälla och rara ut. En ståtlig kille och du ska vara stolt, ni har gjort ett bra jobb. Skickar över massor med styrkekramar! Du har en fantastisk blogg LOVE IT!!! Kramis

Anonym sa...

Styrkekramar till dig!! Tänk att det finns människor till allt. Inte konstigt att det är krig och orättvisor i världen :( Avundsjuka är vad det heter och det är inte en egenskap man vill besitta.
Jag hoppas du fortsätter med din jättefina blogg och bjuder på din vardag och familj. Det vore sååå tråkigt att någon/några få förstörde din lust att hålla på med den.
Kramar till dig och din familj!! / Lotta

Anonym sa...

Och jag som tyckte det var en sån kanonbild på en ursöt kille som är precis i den åldern då man inte alltid är så himla pigg på att bli fotad :), lite typ 'okej då mamma, ta bilden då':)

Jättegullig bild och kille i allafall!

Kram, Martina

Lisa sa...

Avundsjuk och sjuk människa, försök att inte bry dig(förstår att du blir vansinnig o ledsen).
Du har finaste sonen :)
Kram

Prinsessorna på Bellevue sa...

Men, vad är det med människor nu för tiden!

Läs gärna min blogg idag, som lustigt nog handlar om just detta!!!!

Jag är också arg, så jag kokar! Fy, för BILDTJUVAR!!!!!!

Kram
Petronella

Jag sa...

Ta inte in.
Det är inte hur andra agerar utan hur du re-agerar. Låt dem inte få utrymme eller nagga av din energi. Där man inte kan läsa med glädje eller kärlek, där ska man inte vara. <3

Anonym sa...

Du har skjønne, flotte, glade barn og det er fantastisk å lese om din store kjærlighet for dem. De er heldige som har en mor som deg!
Ikke bry deg om mennesker som er så ondskapsfulle, primitive og misunnelige, - de er ikkemennesker.
Stor god klem til deg og din flotte gutt.

Hilde, Norge

Anonym sa...

Men herregud vad är det för människa. Kan du inte få reda på vem som skriver så. Det är ju en polisanmälan, det är ju ett hot mot ett barn. Det är ju ren och skär avundsjuka. Var rädd om dig och din familj. Kramar från Väst Kusten.

Ljuva Magnolia sa...

Vilka jävla as det finns, blir jätteledsen för din skull, sånt ska man ALDRIG behöva höra om sina barn.
Blir helt vansinnig när jag tänker på det, men framför allt LEDSEN! Det är en delvis ond värld vi lever i..

Det med kass blogg var ju lite märkligt, vad gör människan inne på den då? Dessutom måste det vara en ganska flitig läsare som kunnat avgöra detta, eller kan man avgöra det genom att bara sett ett inlägg??
Ja ja du fattar ju att det handlar om avundsjuka..

Stora goa trygg kramar till dig och fina familjen!
C

Anonym sa...

Dessa missunsamma, elaka människor med alldeles för mycket tid! Tyvärr har vederbörande antagligen nått sitt mål med kommentaren, dvs du blev arg och ledsen! Försök att inte ta åt dig av dessa otäcka människor som inte kan bättre.

Ha en fin dag!

Christin i Malmö

Sahra sa...

Skämtar du? Nej, det är klart att du inte gör. Fy fan. Så jävla lågt

Alma sa...

Hej Petra,
Jätte tråkigt att höra hur elaka folk kan vara.
Hopas bara att du kommer ihåg att det fins anledning varför din blog är populär: det är för att folk tycker om vad du skriver,tycker det roligt att se bilder av dina din söta fina barn och tycker om att läsa om din fina smak!
Ta hand om er.
Kram Alma

Den enarmade banditen sa...

Finns inte ord... Vilka hemska människor det finns! Massa kramar!

Lilla Majken sa...

Jag blir chockad och skrämd av att det finns så elaka personer som sitter och häver ur sig sådana elaka kommentarer. Hur kan man ge sig på ett oskyldigt barn?!

Kram Therese

Lena sa...

FY ......N!!!!! Petra jag förstår art du är arg & mer där till!!
Jag tycker din son är jättesöt & dina andra barn också....

En bamsekram till dig & din fina son!!
Lena

Anonym sa...

Det finns så många tragiska människor.

Jag skulle gissa på att det är någon i din närhet, som älskar att trycka dit dig. Detta är väl personens sätt att kunna visa sin rätta sida, sin avundsjuka på dig. Eller en allmänt olycklig människa, som avskyr sitt eget tråkiga liv, en wannabe.

Att ha det lite bättre ställt, sticker alltid i ögonen på folk. Och det är vi som får denna typen av kommentarer.

Upp med hakan. Du är bättre än henne/honom ändå! :)

Kram Sofia

Anonym sa...

Hej,

Hur fan tänker vissa? Som mamma till en nästan jämnårig kille så kan jag tänka mig att han gärna vill se lite tuff ut på bild på mammas blogg som har en stor läsarkrets :-)
Jag förstår att du vill ryta ifrån och det har du all rätt att göra men Trulle har säkert kompisar/kompisföräldrar som vet att du bloggar och genom att skriva ett inlägg om de elaka kommentarerna om honom gör du det till "en grej" (vilket det såklart oxå är. Självklart är det inte ok att ge sig på ett barn på det sättet.) Men vad jag menar är att du godkänner ju alla kommentarer innan de läggs upp så hade du inte gjort ett inlägg om det så hade han ju aldrig behövt få veta hur jävla elak vuxna människor kan vara. Men visst ska man inte blunda för elakheter heller och jag antar att det var ganska mycket eftersom du kännde dig tvungen att kommentera det så här öppet.
/Lotta

Jessica i malmö sa...

Men herregud!!! tror knappt mina ögon när jag läser ditt inlägg....vad är det med folk??
Man slutar sannerligen aldrig förvånas.
Han är ju jättefin, en helt vanlig fin 5:e klassare.
svara och be dem googla på psykopat och be dem sen söka hjälp....*arg*

Många kramar till dig!
Jessica i Malmö

Anonym sa...

Det är tragiskt att det finns människor som inte har mer vett i skallen! Men du vet att du värd allt gott i världen och försök att inte låta idioter som denna människa få dig att tro något annat!!!
Styrkekram Sofia B

Elin sa...

Innerst inne vet de säkert hur fel de har och hur vansinnigt det är att tracka dig med idiotkommentarer, men det känns inte ok att någon ska behöva stå ut med sån skit! Går det inte att blocka IP-adresser så de inte kan posta kommentarer?

STOR KRAM till er hela familjen!! <3

Camillasnyahem.se sa...

Men vad är det för fel på människor, är det enda jag kan tänka. Eller människan ska jag väl skriva för tack och lov finns det fler goa människor där ute än såna troll! Hur dåligt mår man inte om man ens tänker tanken att skriva så om ett barn? Tänk på det istället, att denna människan är helt enkelt inte frisk utan har en hel del arbete på det personliga planet framför sig och det får väl ändå vara vuxna nog att önska denne lycka till med. Ha en fin dag, låt inte detta dra ner dig för djupt bara. Idioter finns det gott om, och jag tror inte man ska mata trollen utan bara radera och gå vidare. KRAM.

Linda sa...

Precis som du själv skriver, det finns tyvärr människor som är avundsjuka och deras enda vapen är att skriva eller säga elaja saker.Försök att inte ta åt dig, vi är många som älskar din blogg och tycker att både du och dina barn är superfina!!!
Kram, Linda

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Att försöka komma åt dig genom dina barn är helt sjukt. Din son är otroligt vacker/söt. Det finns alltid rötägg som är avundsjuka på än det ena, än det andra.
Du har så mkt fint i ditt liv så försök strunta i de elaka kommentarerna så har de inget för att de skriver och förhoppningsvis tröttnar de tillslut!
Varm kram Milla

Anonym sa...

Jaa du Petra vad säger man? Förstår att du blir ledsen, man kan ta att folk ger sig på en själv, men sina barn är ju det värdefullaste man har. Fegt och ynkligt, men så klart effektivt om vill trycka ner någon.
Det bästa du kan göra är att fortsätta skriva och förgylla dagen för oss andra som uppskattar dig! Lägg det här bokom dig nu och låt inte detta påverka dig, denna person är inte värd det!
Många kramar från AnnSofie

Anonym sa...

Fy f-n säger jag, vilka människor det finns. Det måste vara en som är fruktansvärd avundsjuk på dig, dina fina barn och ditt fina hem och din fina blogg. Har människan i fråga någon blogg så kan vi ju kommentera lite på den!

Kram på dig snygging!

Alexandra sa...

Usch,blir också ledsen för din skull!fega,det är vad den eller de är som sitter och skriver sånt bakom en dator!!

Thelma Louise sa...

slutter ikke å bli sjokkert over denne bloggverden og hva enkelte
får seg til å bruke tiden sin til.
rett og slett tragisk...ikke pent...og så inderlig AVUNDSJUKA er de jo.

Fordi du lykkes ...akk , akk...

stå på 10 000 000 sier sitt..)

Anonym sa...

Fy usch blä hatar bloggmobbingen styrke kramar du fina med din ljuvliga familj keep up the good work : ) kramar Sofia

Cattis sa...

Fy det är absolut inte ok att ge sig på andra människor och definitivt inte små barn.

Helena sa...

Det är hemskt och tyvärr förstör en sådan kommentar allt. Men alla vi andra förutom den dumma elaka människan älskar att ta del av ditt liv och din fina familj. Jag hoppas att ni kan strunta i denna sjuka person och se till alla fina glada kommentarer istället. What goes arond comes around och jag antar att människan har ett kasst liv som måste klanka ner på andra. Massor av kramar till er och till dig för en kanonblogg! Kram Helena i Sthlm

Anonym sa...

Stor kram till dig - du har en underbar blogg och underbara barn! All kärlek till dig:-) Jag följer dig dagligen!
//J i Gbg

Anonym sa...

Ofattbart vad folk kan göra när den stora avundsjukan sätter in. Sträck på dig för du rockar!!!! Ditt hem är jättefint och dina barn underbart fina. Kram Britt

Casaneuhaus sa...

Fy vad sjuka människor det finns! Hoppas verkligen att dessa människor som gömmer sig bakom en anonym fasad och beter sig som ouppfostrade barnungar själva inte har några barn att uppfostra, för sämre förebild kan nog inte finnas. Kram Sarah

Anonym sa...

Heeelt OTROLIGT, vilka sjuka, missanpassade människor det finns alltså.....man blir stum!!!
Ödsla ingen energi, dina ungar är söta som socker allihop (men det vet du ju:)//KRAAM M i THN

Anonym sa...

Vilka idioter det finns.Dom borde söka hjälp.Det är helt sjukt att folk kan bete sig hur som helst.Elaka mäniskor borde flytta till ett annan planet o inte finnas på denna! Skickar massor med kramar till dig o din familj.KRAM <3

Anonym sa...

Kära Petra
Ta inte in detta, spärra all ilska för idioten som skrivit det är inte värd att du blir ledsen!!!
Sträck på dig och var stolt över din fantastiske son och din och din mans prestation med att fostra dessa små fina och vackra barn ni har!
Styrka önskar jag dig!!
Kram Tess

Krissy Green sa...

Bug big hugs to you and your beautiful beautiful children. I am so shocked and sad that people are capable of such hatred.....it is born of jealousy, and sad miserable lives. Ignore if you can, give them no power! We all love you, are inspired by you and your positive, natural, caring, kind blog of goodness. 10 million views Petra! People love you and care for you.
Sometimes the translator changes my English and gets it incorrect - I hope this makes sense when translated.
XXX

HOUSE of ADELA sa...

Usch för personer som är så missnöjda med sitt egna liv så de måste ge sig på andras och skriva idiotsaker för att om möjligt må lite bättre...
Tyvärr finns de Petra, jag har själv varit utsatt och visst blir man ledsen, särskilt när det drabbar det käraste man har. Trösta dig med att dessa människor har INGET och de förstår inte bättre än så här tydligen.

Kramar
Adela

Anonym sa...

Avundsjuka. Missnöje med sitt eget. Bitterhet. Dålig självkänsla. Tänk om allt detta inte fanns utan att vi istället unnar, delar med oss och glädjs med varandra och åt varandras lycka och framgång. Stor kram till dig Petra! // Josefin

Två Trappor sa...

Näää.. man tror inte att det är sant att folk kan vara så vidriga. Jag mår illa av ilska å dina och din familjs vägnar. Din fina fina son.. <3 Sjuklig avundsjuka är verkligen det mest motbjudande som finns. Man önskar det gick att filtrera bort sådana kommentarer innan man ens hinner se dem för det är bedrövligt att man ska behöva läsa sån smörja.
Varm kram, Madeleine

Frida sa...

Åååh vad ledsen jag blir. Förstår inte hur man kan välja att skriva en sån sak. Men som många andra skriver är detta misslyckade människor som mår bättre av att trycka ner andra. Skickar massa styrkekramar till dig!

Anonym sa...

Hej Petra.Helt otroligt att någon kan skriva något så avskyvärt! Och varför läser denna människa din blogg över huvudtaget?
Många kramar till dej och din fina familj.Marie fr.Storvreta

Mamma Mat sa...

Nej, fy så hemskt!
Vet att man tar sig och att säga till dig att du ska låta bli att bry dig är inte alltid så lätt att faktiskt göra. Skickar över några styrkekramar och står med armarna i kors bakom dig (och ser mycket arg ut) och hejar på dig.
Att ta åt sig är att låta dem vinna, så njut av allt härligt och positivt istället och låt de onda förgöra sig själv i sin bitterhet.

Anna i Skåne sa...

Kommenterar nästan aldrig men måste skicka en kram till er. Tanken har aldrig slagit mig att det finns personer som faktiskt tar sig tiden att gå in på bloggar, de inte gillar, o skriva saker för att såra - förstår verkligen inte syftet?! I vilket fall, du har en underbar blogg där du bjuder enormt mycket på dig själv o din vardagliga värld, o får oss bloggläsare att längta efter nästa inlägg. Du o din familj är "större" än dessa sjuka människor! Stor kram till er

lotta sa...

Hej ! Jag förstår hur lack man kan bli på de som skriver så , håller fullständigt med dig.Finns det inget sätt att du bara ignorerar dem och inte godkänner deras inlägg? Lägg inte energi på dem, sådana människor blir man väl aldrig av med ändå, de finns där överallt.De som är avundsjuka och inte kan glädjas med andra det går bra för.Stå på dig och slösa ingen energi på dem, det är de inte värda.MÅNGA!!! kramiiizaaar till dig.

Sandra sa...

Hej det är hemskt !!
Jag förstår att du blir vansinnig. Dessvärre så finns det alltid folk som hatar andra för sådant de inte har själva. Fint hem, fina barn, saker ja vad det än nu är så är folk avundsjuka och av avundsjuka föds hat. Vilket de låga människorna visar med att skriva elaka saker.
Lågt och extremt fult att göra så.
Speciellt att låta det gå ut över oskyldiga barn.
Men jag hoppas att du skiter i dessa elaka människor och istället tar till dig allt fint alla skriver till dig.

Tack för en fin och inspirerande snygg blogg !!
STAY STRONG !!

kram

Anonym sa...

Visst är det otroligt att "folk" orkar! Har själv haft en blogg där jag skrivit om hur det är att ha ett hansikappat barn och så är det någon snuskhummer som skriver äckliga kommentarer. Helt otroligt. Men kanske vi föräldrar också får tänka efter hur vi exponerar våra barn för internet är ju öppet för alla och vi utsätter ju barnen genom att lägga ut bilder på dem.
Kram
M

Anonym sa...

Men herregud vilka troll det finns! Hoppas att du kan hitta styrkan i att inte ta det personligt och att inte försöka bry dig. Dessa personer skriver förmodligen samma skit på alla "stora" bloggar. Jag kanske kan trösta dig med att jag tyckte att T såg supergullig och charmig ut och att jag tänkte att om jag hade haft en son (har två döttrar) skulle jag velat haft en sådan söting:-) Kram Maria

Anonym sa...

Äh,

ignore it.

Dina barn ser fullkomligt normala ut. Dessutom är du smal och ung, du har bra smak och din blogg är fin.

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Det är inte klokt! Grrrrr!

Men anledningen är troligen att denna sjuka människa vill ha en reaktion, för då får hon/han uppmärksamhet.
Det är bara en liten, liten människa med låg självaktning och liten medkänsla med andra människor som kan ha mage att ge sig på barn!!

Tyvärr får människan uppmärksamhet i överflöd nu genom våra kommentarer, men vad gör man:(

Har du inte redan polisamält, så gör det. IP nr syns ju. Inte skulle jag bli förvånad heller, om du skulle upptäcka samma IP nr bland de snälla kommentarerna här ..Tydligen inte ovanligt att de gör så!

Gör inte polisen något (som verkar vara mer regel än undantag), så är det ju fruktansvärt i sig. Det är ju påhopp på ett barn det gäller!!!!!

Finns det kanske några privata företag soms spårar IP-nr, som man kan ta hjälp av, när polisen pysslar med annat?
Fildelare på nätet är tydligen viktigare att sätta dit, än de som kränker via nätet:(

Kramar till fina Trulle och till dig också:)
Kram Susanne

Anonym sa...

Vill bara säga SKÄMS PÅ DIG som skrev så :/ Vissa har verkligen inga GRÄNSER. Även om det här är internet så är vi faktiskt alla RIKTIGA MÄNNISKOR bakom skärmarna. Och hur lyckade eller misslyckade vi än är eller tycker oss vara i våra liv har vi alla KÄNSLOR som alla ska RESPEKTERA. Många kramar till dig Petra. Har faktiskt läst din blogg sedan den startade för tre år sedan och det har varit ett sant nöje, så jag hoppas du fortsätter i samma underbara anda! Kram /Emelia

♥ Fyra årstider sa...

Fruktansvärt elakt av någon som måste vara väldigt avundsjuk på dig. Jag får med elaka kommentarer på bloggen ibland, det är inte roligt. Försök tänk på alla andra som tittar in för allt du gör så bra!

Kram Lotta

Sofia - Sofias Inredning sa...

Usch... Den här personen är bara avundsjuk! Om man inte gillar innehållet på din blogg, varför ens läsa den? Folk är bra dumma! Heja dig, P!

Sofia

Jonna sa...

fy blir så arg ! stå på dig och berätta för din son hur fantastisk han är en extra gång idag. finns så mycket konstigt folk med konstiga åsikter. riktiga energibovar ! försök att inte ta åt dig av något de säger ! du är dessutom fantastisk fin och verkar riktigt härlig som person. K.A.R.M.A

Malenami sa...

Blir så äcklad! Att det mitt ibland oss går människor som gör såhär. Äcklad.

Anonym sa...

Helt avskyelig, de laveste av de lave er vel de som angriper uskyldige barn, dyr og andre som ikke kan forsvare seg.
Utrolig ondskapsfullt og særdeles lite intelligent.
Håper du allikevel får en fin dag, mennesker som oppfører seg sånn er heldigvis blant unntakene - og man må vel gå utifra at det er misunnelse som driver dem.

Klem, Lise

livinganddreams.blogspot.com sa...


:( Lågt, verkligen lågt! Hur dåligt mår en människa som behöver hålla på och klanka ner på ngn, och speciellt barn?!!

Kram på er fina!
Tess

Anonym sa...

Din son är fin, du är fin! Förstår att det är svårt att inte låta det gå innanför skinnet men var stark! Vi andra finns här - supporterande, gillande, uppskattande, igenkännande, behövande av denna feelgood blogg! Fortsätt precis som du gör Petra!

Styrka från Charlotte

110 kvadrat sa...

Jag förstår inte!! Är det någon som skrivit så om din son??? Fy för vissa människor! Hur kan man ge sig på barn!!'

Jävla människa!! Förlåt svordomen men hur fan är man funtad???!!!'

Förstår att ni blir ledsna men snälla ge inte denna människa någon energi!!! Icke värd det!'

Kraam Emma

Jennie sa...


Helt otroooooligt att det finns vuxna människor som "attakerar" små oskyldiga barn!! Snacka om att vara en elak, pinsam, vek och usel människa. Hoppas det slår tillbaka, det brukar det göra förr eller senare... Karma...

LIVSGLITTER sa...

Oh lilla du, jag kan verkligen känna din ilska. Förstår att du tröttnar till slut på allt fult, förstår inte varför en del bara "måste" lägga in något hemskt och ledsamt. Suck. Men tänk på alla oss som verkligen ser upp till dej! Massor av pepp kramar!

Bente Skoglund sa...

Jeg må si at jeg finner deg som en stor inspirasjon og som en positiv og glad mamma! Nydelige barn! Jeg forstår din frustrasjon men du må heve deg over den munnelsen! Avensjukan heter det vel på svensk?! Fortsett som du alltid har gjort - det gleder mange!!!

Nina Hedberg sa...

Så idiotiskt att skriva så, avundsjuka och bitterhet måste ligga bakom. Förstår inte varför man besöker bloggar och skriver elaka kommentarer...det är väl bara att strunta i att läsa dem om man stör sig så?!

Du har en toppenfin och inspirerande blogg Petra, fortsätt precis som du gör!

Kram Nina

Tuva sa...

Galet!!! Hur kan man vara såå elak. Ush jag bara ryser i hela kroppen. Skickar massa styrkekramar till dig! //T

Mrs G sa...

Bloggvärlden är väldigt sjuk på det sättet.
Normalt uppförande och att behandla andra med respekt försvinner hos en hel del personer som antagligen ser det som sin rätt att beete sig illa, på gränsen till mobbning osv.
antagligen för att de själv inte mår bra, känner sig misslyckade och avundsjuka.
Lågt och trist.

Jag har inga egna barn (frivilligt banlös) men eftersom jag vet hur hårt åtgången jag själv blir mellan varven så hade jag nog antagligen inte vågat
ta med barn i bloggen.

Kram Mrs G

Marika sa...

Det är ju inte riktigt klokt, fy vilken rutten människa som ger sig på ett litet barn. En del har ingen skam i kroppen. Du har en dunder fin pojke och fina flickor och en helt FAB blogg!

Kramar

bettan sa...

Ja vad för hemskheter nedlåter sig människor till för att få uppmärksamhet. Låg självkänsla kan tydligen få normalt beteende och folkvett att totalt försvinna.

Hoppas din fina goa son är lyckligt ovetande om denna uppståndelse.

Tycker mycket om din blogg.

LinnM sa...

Vilken jäkla idiot. Jag blir helt mörkrädd när man ser detta näthat. Styrkekramar till dig

Anonym sa...

Hei petra. Disse ord kommer fra et menneske som ikke har det bra med seg selv.Missunnelse og janteloven lever enda. Hev deg over det og fortsett som du alltid har gjort. Det er mange som leser bloggen din også her i Norge. Klem fra anonym leser:)

Fru Sederblad sa...

Det är så man får tårar i ögonen.

Kram på er!

Anonym sa...

Nämen fyyyyy faaaan! Jag bli riktigt ledsen av att läsa detta! Hur kan man vara så låg??? Usch! Känner med dig. Vill skicka massor med pepp till dig :0)

Du är snygg, vacket, ser galet fräsh ut, har fin smak, verkar charmig och rolig, smart och super duper söta barn, har vackert hus, lever livet! Ja e smått avis på vissa saker. Önskar jag var lika modig som du. Du har vågat ta steget ut o har egen business. Du e cool! De du, de e inte illa det ;0)

Tips! Koppla kommentarsfältet till fb kontot, då vågar nog inte folk bete sig hur som helst.


Stor kram till dig o din söta son (gissar det var honom du syftar till att ngn liten j-el var elak mot)

/Katarina tvillingmamma

Michelle sa...

Usch vilka hemska människor det finns!! :( Blir verkligen illa berörd av att läsa detta...

Kramar till dig och din fina familj :)

Anonym sa...

Tråkigt.
Tråkigt för dig och din son.
Men jag är rätt övertygad om att de som väljer att skriva sånt har det ännu tråkigare! Inget försvar men kan ge förståelse och petspektiv för olyckliga människors 'behov'.
Sorgligt och att beklaga. Men människor som inte orkar ta tag i sina egna liv finns runt om oss.
Bra att säga ifrån, men låt det sedan passera!
/Camilla

Too di Boo sa...

Men alltså, hur kan man skriva så, vad folk är elaka!!! Kram kram kram!!!

Septemberflikka sa...

Det finns tyvärr sjuka människor överallt. Som måste pysa ut sitt missnöje och sin avundsjuka på det här sättet. Det går bra att vara kaxig och "modig" bakom en datorskärm.konstigt att alltid dessa "modiga" är anonyma. Ens barn är ju ens allt och när folk är elaka mot dem kommer lejonninan fram. Tvi för såna vidriga människor som gör sånt här.

Kram till dig och dina fina barn

Anonym sa...

Nu har jag inte läst vad någon skrivit för kommentar om dina barn, men har överhuvudtaget svårt att fatta varför man tjoffar ut negativa kommentare hur som helst. Jag bara undrar, den som gör det, gör du så i verkligheten också???? Förmodligen inte, för då går det ju inte gömma sig! Världen blir en så mycket bättre plats för alla om vi är lite positiva och snälla mot varandra istället. Kram, kram/ Yvonne

Septemberflikka sa...

Det finns tyvärr sjuka människor överallt. Som måste pysa ut sitt missnöje och sin avundsjuka på det här sättet. Det går bra att vara kaxig och "modig" bakom en datorskärm.konstigt att alltid dessa "modiga" är anonyma. Ens barn är ju ens allt och när folk är elaka mot dem kommer lejonninan fram. Tvi för såna vidriga människor som gör sånt här.

Kram till dig och dina fina barn

Anonym sa...

Har du inget sånt där ip nummer eller nåt så du får reda på vem det är å polisanmäl idioten?
Kram Annsofie

Anonym sa...

Du är en snygg och framgångsrik bloggare med tre fina barn. Dessutom verkar du ha rätt mycket självdistans mitt i allt det roliga och fina som du visar. Kan det vara denna kombo som blir lite för mycket för en del avundsjuka surpuppor?
De flesta av oss förstår nog att även du kan kan ha bad hairdays eller har mamma-barn konflikter ibland som alla andra. Men det är väl inget roligt att blogga om. Tack för att du sprider feel good-vibbar och delar med dig med glimtar av din fina familj!

tassen sa...

Men oj så hemskt, men det är någon som är avundsjuk.
Och inget är ju sant som personen skriver.
Men jag förstår dig, man mår ju dåligt av att höra något så hemskt om sina barn.
Du har ju så vackra barn,så avundsjukan sätter in.
Läs inte sånt skit som kommer som kommentar inte värt det.

Skickar över kramar

Anonym sa...

Men fyyyy!!! Blir gråtfärdig när jag läser vad du skriver, hur lågt kan en människa sjunka...? Ta ut sin avundsjuka och elakhet på oskyldiga barn som inte gjort något...!? Stor kram till dig och din fina familj! Annelie

Anonym sa...

Hej Petra!
Jag tror att det är så här!!
Som någon tidigare skrev ovan, att vi som har det bra ställt välbärgade människor som är ytliga naturligt vackra (trots olika botox m,m) visar upp sig i svindyra kläder, dessutom har en slit/släng blogg en soffa ut en in, Jaa!!! all kan inte göra så och en del klarar inte av att läsa sånt, tror inte man behöver vara en sjuk människa för det, och Petra när dom ger sig på Dig så vet dom din ömma akilleshäl ?? ja dina barn o din familj. tror någon vill att du ska landa lite inte vet jag men jag kan tänka mig att det finns människor som har det jobbigt i sina liv o vill att du Petra ska lida på något sätt när du visar upp ditt ytliga liv för dom.
Styrkekramar till ALLA!!!
En Medmänniska som bryr sig !!!

Elma sa...

Fy vilken vidrig människa. Jag kokar nästan lika mycket av ilska som du gör. Jag förstår verkligen dig till tusen procent.

Den senaste tiden av någon mycket märklig anledning har jag fått en hel del elaka kommentarer på min blogg, jag har jätte svårt att hantera det och blir uppriktigt sagt ledsen. Försöker skaka av mig det, men det är märkligt hur en främmande människa kan påverka så mycket. Usch.

Men vet du, din son är fantastisk. Vilket du så klart vet.

Kramar/E

Anonym sa...

Nu har jag inte läst vadför kommentar du fått men jag funderar ofta undrar på hur vissa människor blir så elaka. Att de överhuvudtaget orkar lägga kraft och engergi på att vara elaka.

Jag hoppas att du, som min mentor sade till mig en gång, "skakar fjädrarna på plats" igen och fortsätter som du brukar.

House of Phila är en av mina favvobloggar.

Kramar till dig och dina fantastiska barn!

Tree sa...

It is VERY hard to do, but unless this person is mentally ill, I encourage you to look at her as a "reverse compliment" to your success - the BIGGER THE SUCCESS, THE BIGGER THE BULLY!

Anonym sa...

Rysningar i kroppen. Hur kan man bara? Din son är underbart fin, styrkekramar till dig från Skåne

En blandad kompott sa...

Usch,vad tråkigt!
Men dina barn är ju fina...
De är ju sjuka människor som håller på,det är bättre att polisanmäla istället (nya lagen)
det ser inget bra ut att "diskutera" här,det blir bara negativt för dig om du gör en anmälan!
Svara inte på det som en sjuk människa skriver till dig...
Anmäl som en frisk person gör!
Och borsta bort det negativa orden, för du vet ju att det inte är sant ändå!
Din blogg o allt är suuuuper!
Stor kram till er!

Anonym sa...

Fy skäms den som skrivit elakt!! Barn är något som man inte ska skriva elakt om dom är ju vårt salt i livet kram till dej och din familj <3 Din blogg är FANTASTISK! Den som skrivit så som den har skrivit har inte allt hemma.

ps. har själv inga barn men älskar barn.

K A T A R I N A sa...

Tänk att människor ska ha så lite att göra... sjukt är det. De måste verkligen må skitdåligt.

Kramar

Scilla sa...

Vad bra att du skriver "ur" dig din vrede och ledsamhet. Följer din Blogg som är så smakfull med vackra bilder, fin text och även tips. Är så glad att du delar med dig. Om en människa är ond så finns vi alla andra som stöttar dig.

Anonym sa...

Verkligen tragiskt, känner med dig! Kram

Fotograf Sofie Gustafsson sa...

Men usch, folk är ju inte kloka!!!:(

KRAM!

Anonym sa...

Idioter finns överallt, försök att skaka av dig det..finns ingen sanning i det men förstår att du blir arg, kram / Anna G

Tess S sa...

Har inte folk lärt sig ordspråket "Behandla andra så som du själv vill bli behandlad!" Vill man inte få skit på sig, så kasta inte skit på andra. Lättare än så kan det inte bli. Massor med kramar till dig Petra.

Anna-Panna sa...

Förstår din ilska till fullo!! Vad är det med vissa människor!!? Sorgligt.

Tänk såhär, du har haft miljarders besök på bloggen. Anledningen? Du är bäst! Gillar man inte, Nämen stick då!!

Hoppas du låter detta "rinna av dig". Det är denna otrevliga avundsjuka person det är "fel" på.

Stor kram.

Marita sa...

Så otroligt ledsamt men tyvärr är folk så här och det bästa är allt hålla barnen utanför. De är för små för att kunna avgöra om de vill vara offentliga personer. Jag hoppas att människor som gör en sådan sak verkligen tänker till men samtidigt är det vår skyldighet som föräldrar att skydda våra barn så att de inte blir utsatta för sådana dumma människor!

Stor kram

krickelin sa...

Fruktansvärt obehagligt! Att vissa uppför sig i så illa i kommentarsfältet är obegripligt och väldigt sorgligt. All styrka till dig Petra, kram

Anonym sa...

Men vad arg jag blir! ( Men inte förvånad). Antar att det gäller bilderna på din son. Själv tänkte jag särskilt denna gång du visade bilder på honom "vad fin han är!" Jättefin , gullig kille! Var fortsatt stolt! Men det är illa när man ger sig på barn -otäckt!
/Susanne

Inredningsfrun sa...

Alltså. Att ge sig på barn är det lägsta man kan göra.

Kärlek till dig och familjen.

<3

// Marika - Marianne - Mona ;D

Anonym sa...

hej, så tråkigt och hemskt,tycker inte du ska visa dina barn här efter detta ,skydda dem ifrån sånt här Mvh Lena

Kicki i Åre sa...

Men herregud vilka människor det finns!! Jag blir chockad!

Stor kram !
Kicki

Anonym sa...

Varför?

Anonym sa...

Tycker mycket om din blogg, fortsätt i samma stil, styrke kram

PERNILLA sa...

Vad håller folk på med ???

och varför vill man göra någon annan medvetet illa , detta kan man ju aldrig sluta förundras över att en del tycks må bra över att göra ...suck !!....

Kram
Pernilla På Piazzan

Anonym sa...

Usch vad tråkigt, så lågt vissa människor går och endast för att vara elaka!!! Jag tycker jättemycket om din blogg och uppskattar att du visar bilder på dig och din familj eftersom det är många som väljer att inte göra det (vilket jag iofs förstår med tanke på vad du nu har råkat ut för).
Stor styrkekram fr Eleonore i Stockholm

Anonym sa...

Så förfärligt!
Jag såg dina fina bilder på T igår och i dag.Vid båda tillfällena blev jag så rörd!
Har arbetat i nästan trettio år som mellanstadielärare och har sett dessa små fina pojkar, som växer upp och skall visa sig vara stora ena stunden och är så små och skyddslösa nästa stund.Jag tror att det var det, som grep mej.På första bilden ser din fina pojke ut, som han är på väg att bli en fin tonåring och på nästa bilden , den lilla värnlösa pojken man bara vill ta i famn.
En jättefin liten människa i utveckling.Stå över den elaka olyckliga människans kommentar.Njut av dina fina barn och familj.Allt gott till er!

H`s enkla vardag sa...

Nej!!!! Det var det värsta! Hur kan någon göra så???? Hur är vissa människor funtade egentligen!!!! Hur tänker man när man ger sig på oskyldiga barn!!! Jag är verkligen ledsen för er alla!!!
Styrkekramar!
Krama Trulle från mig, hoppas han inget vet om det här, för det behöver han inte veta!!
Helena

Emschen sa...

Att ge sig på barn är så lågt att man visar vilken liten ynkrygg man är när man gör det. Bittra människor som är ensamma själar som är så svarta så dom bara kan glädjas åt elakhet.
Jag förstår att du är förbannad, det hade jag också varit!
För din skull hoppas jag att du kan skaka det av dig så den personen/personerna inte lyckas krypa under skinnet på dig.
Kram på dig fina!

Ps. att kalla dig tjock är ju humor på hög nivå. ;) Och om du har dålig smak så önskar jag mig också dålig smak! :)

Emschen sa...

Att ge sig på barn är så lågt att man visar vilken liten ynkrygg man är när man gör det. Bittra människor som är ensamma själar som är så svarta så dom bara kan glädjas åt elakhet.
Jag förstår att du är förbannad, det hade jag också varit!
För din skull hoppas jag att du kan skaka det av dig så den personen/personerna inte lyckas krypa under skinnet på dig.
Kram på dig fina!

Ps. att kalla dig tjock är ju humor på hög nivå. ;) Och om du har dålig smak så önskar jag mig också dålig smak! :)

sofia sa...


Människan mår säkert prima av all denna uppmärksamhet. Jag förstår att du blir illamående av detta. det skulle jag också göra men tänk på vilket fantastiskt stöd du har! Heja dig och din fina fina familj!

Storkram / Sofia

PärlAnn sa...

Hej Petra!
Detta är helt förfärligt! Här sitter jag och blir hur förbannad och ledsen som helst för din skull. Detta är svenska avundsjukan och helt oacceptabelt. Jag jobbar med svårt sjuka barn och har gjort hela mitt liv. Den förfärliga människan som skrivit detta är ju HELT sjuk i huvudet. Jag har sett barn som är missbildade och faktiskt kan se otäcka ut men för mig är det Babysar oavsett om de är svårt missbildade och ser annorlunda ut så är de ändå så fina och försvarslösa och om de överlever kommer deras föräldrar att älska dem som de är! Dina fina barn är ju så söta alla 3, vad beträffar dig så såg jag en skymt av fina du in real lite på Formex, du är lika snygg & smal som i bloggen, sträck på dig var stolt över dig och vad du åstadkommit! Du är toppen & skriver så bra. Skit i svenska avundsjukan och kom ihåg att alla dårar numera har tillgång till dator, tryck bara DELEATE och gå vidare. Vi behöver dig våran inspirationskälla. Hoppas att din son slipper få reda på varför du är ledsen så han slipper bli lika ledsen. Ärekränkning fyyy fan, stor varm kram till dig! Ann i Sthlm

Anonym sa...

jättefinblogg & fina barn! Men varför inte lämna barnen utanför, såklart ska de vara med i text men förstår inte att de ska lämnas ut på bilder. Rebecca

PärlAnn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Strunta i att reagera på provokationerna och ta bort kommentarerna på en gång istället - så vingklipper du nättrollen. Ge dem inget syre så tappar de intresset :)
Idioter ska man inte ödsla energi på.
Mia

Anonym sa...

Lägg ut IP-adressen! Folk är inte så anonyma som de tror bakom skärmen. De vet att de inte kommer åt dig med påhopp på dig, därför går de på dina barn. Men om de som gör detta mot dig (och andra storbloggare) blir uthängda till allmän beskådan så kanske man äntligen kan få ett slut på detta elände som dessa kommentarer/kommentatorer skapar. Det är alldeles för lätt att skriva saker de aldrig någonsin skulle våga säga face to face till dig och andra drabbade bloggare.

Du har en sådan himla fin familj - det vet alla som läser din underbara blogg - och jag är helt övertygad om den som skriver så egentligen också tycker detsamma! /Jenny

Anonym sa...

Fattar int hur ngn ka göra ngt sånt!! Huhu! Väldigt okristet!! Väldigt elakt på alla sätt! Man blir nästan rädd då man hör vilka människor det finns där ute... Alla människor e ju fina å underbara på sitt sätt! Å Trulle som e så fin o säkert redan en brudmagnet;)! Styrka åt Er ! Å kämpar kram! Mvh jecka finland

Dagliga Ljusglimtar sa...

Fy vad lågt! Jag förstår inte vitsen att kommentera för att vara elak. Hoppas du kan skaka av dig obehaget och fortsätta blogga:) Kram

Anonym sa...


Vad har hänt???

Antar att det är något ang inlägget med din son eftersom det är borttaget.

Tyckte själv att det var så fint och mysigt inlägg eftersom att min son också börjat i femman denna vecka och jag kände som du, hur fort går tiden egentligen och hur mysig ålder är inte denna som de är i nu.

Ser fram emot inlägg med tips för mysiga pojkkläder.

Just nu är det stor kampanj i alla skolor och även på Tv 4 mot mobbing av BARN och jag hoppas verkligen att vi slipper sådant på bloggarna. Något av det fegaste som finns är nätmobbing av ”anonym”

Styrkekramar till dig och din familj

Lena

Anonym sa...

Tuffsa till den där vidriga människan! Vi tänker på dig och känner med dig<3 Kramar Sophia

Anonym sa...


Vad har hänt???

Antar att det är något ang inlägget med din son eftersom det är borttaget.

Tyckte själv att det var så fint och mysigt inlägg eftersom att min son också börjat i femman denna vecka och jag kände som du, hur fort går tiden egentligen och hur mysig ålder är inte denna som de är i nu.

Ser fram emot inlägg med tips för mysiga pojkkläder.

Just nu är det stor kampanj i alla skolor och även på Tv 4 mot mobbing av BARN och jag hoppas verkligen att vi slipper sådant på bloggarna. Något av det fegaste som finns är nätmobbing av ”anonym”

Styrkekramar till dig och din familj

Lena

Sofie sa...

Fy fan!!!

Anonym sa...

Sjuka människor finns det gott om och det är ju helt uppenbart att kommentaren fällts av en person som mår väldigt dåligt. Man kan och får ha åsikter och tycka en massa, och visst ska man få ventilera det, MEN det finns väl ändå gränser! Att kritisera och döma ett barn från en bild!!!! Förstår mer än väl att du blir upprörd, arg och ledsen. Här bjuder du med värme och glädje på bilder av din fina son och så ska du behöva ta emot sådant här skit. Vet att det är lättare sagt än gjort, speciellt när någon går på det finaste vi har, våra barn, men vill ändå råda dig att ignorera liknande helt osakliga, rent elaka kommentarer, lägg INGEN mer energi på dem, utan försök ta det för vad det just är, ett uttalande från en människa som man egentligen bara kan tycka synd om.
Hoppas verkligen inte att din son behöver ta del av det här. Det är svårt nog för en vuxen att förstå.

Kramar från Anna i Halmstad

Anonym sa...

Saknar ord..Att ge sig på ett barn?! Otroligt lågt.

Anonym sa...

Det verkar som om "de bittra" har ett återkommande behov av att vara elaka mot dig. Hoppas att du känner att "de normala" står på din sida.
Anna

Charlotte sa...

Elakhet när den är som värst, usch!

kramar till dig och din familj och en extra stor kram till fina Trulle.

Charlotte

Vitt för själen sa...

Petra..sitter här och gråter.
Jag förstår inte. Vilken jävla idiot som skrivit så- rent ut sagt.

En avundsjuk människa.

Förstår av ovanstående kommentarer att det handlar om ett inlägg du tagit bort.

Nu skickar jag en stor varm kram till fina fina Trulle. Och Er andra.

..och forstätter gråta, för jag är en känslig person.

All lycka till dig. /Sophia i Arboga

Anonym sa...

Vad har hänt??? Vad skrevs? Bra att du tog bort inlägget. Kan vara si o så att visa barnen på bild. Överväg att inte göra det framöver. Kan bli jobbigt för dom framöver.
Eva

Hem och Harmoni Marie sa...

Finns inga ord... Så gör man bara inte, hur elak man än är... Gränsen är långt passerad!

Önskar dig allt gott!
Kram Marie

Enkel stil sa...

Jag brukas säga att mobbarna är dom små, svaga och fega!
Ha en bra kväll!

Anonym sa...

HELT VIDRIGT! Tyvärr är världen full av vidriga människor. Jag skulle inte tordas "outa" mina barn så mycket på nätet som du gör, det känns som att man vill skydda dem från det. Tyvärr verkar det vara så sorgligt att detta är priset man får betala för att dela med för mycket av det personliga på internet, sorgligt men sant! / Karin

Anonym sa...

Bullshit Makes People UGLEY.
Du lilla tråkiga, sorgliga, förmodligen ensamma människa...som tycker sig ha friheter och dessutom tror att du skall "växa" som människa med dina onda, elaka kommentarer över ett oskyldigt litet barn! En familj som du inte känner!! Jag tycker synd om dig på ett sätt! Du förstår inte hur liten och obetydlig du blir med dina ord. Förmodligen har du inte fostrats av kloka, varma kärleksfulla föräldrar. Du har nog inte fått den kärlek, energi eller uppskattning som ett barn behöver, förmodligen ej heller i vuxen ålder. Annars kan man inte bli så elak anser jag. Jag tror att det är precis det du ser att Petra och hennes familj ger sina fina barn, det liv hon lever. Något du kanske förlorat i din egen barndom, eller något du inte kan ge dina egna barn...vad vet jag, eller vi andra som får ta del av dina dumheter?Jag hoppas innerligt att du någon gång i livet får känna på hur det är att vara älskad , bli älskad och ge kärlek till andra. Jag vill att du ska förstå hur bra och fint det känns. Så Snälla, ta tag i ditt egna liv.! Lär dig vad sunt förnuft är, och se till att vara med människor som ger dig kärlek och energi. Börja med att be Petra och hennes familj om ursäkt...då lovar jag att du kommer att må så mycket bättre..kanske växa som människa!? Och därigenom kunna leva ett så mycket bättre liv..Till Petra vill jag bara säga... YOU ARE BEATYFUL! Kram/Nina

Jessica sa...

Stooor kram till er. Usch å fy vilken hemsk människa. Att avundsjuka kan gå så långt.
Kram

Anonym sa...

Ja vad ska man säga... Det finns visst idioter till allt! Man blir ju så förbannad, varför kan puckona inte bara sluta läsa om de inte gillar det! Hoppas verkligen ni kan skaka av er det negativa o suga i er allt positivt som ni har fått här! Stora styrkekramar till er och en extra till de små!
Kram Fia

Anonym sa...

Fina du, det finns konstiga människor till allt. Endast sorgligt och tragiskt hur de beter sig...ta inte ta åt dig! Det finns INGA barn som är otäcka!!

Anonym sa...

Fy för vilka bittra och avundsjuka människor det finns! Inte konstigt att barn mobbar varandra om vuxna människor beter sig så här och ger sig på ett oskyldigt barn för att komma åt dig. Men så sluta läsa bloggen då om det stör så mycket! Suck, finns inte ord. Kramar till dig, hälsningar Caroline.

House number 11 sa...

Ja, jag saknar ord!
Sänder styrkekramar i massor istället!
Tag hand om er!
Kram Jenny

Käthe sa...

Allt är redan sagt! Jag är lika upprörd men tyvärr inte förvånad. Det är en emellanåt sjuk värld vi lever i. Ännu viktigare att vara rädda om varandra och varandras integritet och vara positiva som du. Då blir allt lite lättare. Stor kram Petra, och tack för att du delar med dig av ditt liv!

petra sa...

Hej fina du,

Arg, arg så in i h- vete blir jag!!
Men du vet väl, det finns en alldeles särskild plats i helvetet för sådana individer....

Styrekramar

Petra från ett i dag tydligen djävligt kallt sverige

rafaellascreativa sa...

Dina barn är fantastiska och om de vill vara med på bild på din blogg skall de så klart vara det.Jag tycker det är jätte fint att se foto på dem,men tänker på Trulle om han nu vet det här så mår väll han jätte dåligt av det och det är det inte värt,inget verkar heligt längre med hur långt med elakheter kan man gå i internet världen?Jag sänder dig och dina barn en jätte kram och låt inte elakheterna nå ditt hjärta för då har de vunnit,kram Caina

Anonym sa...

Fortsett akkurat som før! Du har den beste bloggen!! Elsker å lese om den utrolig fine familien din og alt du foretar deg!! 10 000 000 lesere sier vel alt! Og 9 999 999 av oss synes du er best!! Klem Åse

Anonym sa...

Ser inget inlägg om det?

kalaslotta i usa sa...

Jag jobbade på ett konsultföretag inom ledarskapsutveckling och min kloke chef lärde mig hur man kan tackla såna där påhopp.

Fråga dig själv "Vem äger det här problemet?"

Svaret är givet, den som skriver såna elaka kommentarer.


Stackare, förstår att du blir som en lejoninna när de ger sig på dina kids - vem gör sånt??

Styrkekramar från USA!

Anonym sa...

Förstår av det du skriver att du blivit sårad av någon liten människas kommentar. Hoppas du kan skaka av dig påhoppet. Hoppas du kan få ett starkare skal som gör att sådana där skriverier studsar bort. Ta bara bort alla dumma kommentarer, de som skriver sådant klarar inte av att se dig ha det bra.

Fortsätt skriv som du gör, vi är så många som gillar din blogg. Det ÄR ju en feelgood blogg, eller hur! Kram Maria

Anonym sa...

Jag finner inte ord.. Hur KAN man?
Låt inte en sjuk människa få dig att må dåligt. Vi är många som älskar att besöka dig här varje dag.
.. och att du är tjock?! .. och vad skulle det i så fall spela för roll..
Petra du är bäst! och Trulle är ju bara så cool!
STOR KRAM

Anonym sa...

Läser ofta din blogg, njuter av bilderna men kommenterar mycket sällan. Kände bara att jag nu måste ge mitt stöd. Herregud, man slutar aldrig att förundras hur vissa människor beter sig. Att man inte skäms...men som nämnts ovan så måste det vara en mycket störd och sjuk person som gör så... Mvh/Marie

Anna sa...

Usch och fy! Bry dig inte om det, men jag förstår att du blir arg. Man kan ju undra hur personer som tycker illa om en blogg ens orkar med att läsa och följa den...:-( Din blogg e toppen och du och dina barn lika så! Tror dock du slog huvudet på spiken: avundsjuka!!! KRAM <3

LOPPISLIV sa...

Näää fy så ledsamt! Din lille Trulle är ju bara sååå söt kille! Tänkte på det när jag såg ditt inlägg att han är så lik dig, och så rar han ser ut!! Massor av kramar // Paula

Anonym sa...

Men gud var håller männskan på med. Kommer ihåg ett inlägg du berättade att du hade fått ett samtal från Skatteverket att dom hade fått in brev ang. dig. Kan det vara samma person? Din blogg är good feeling för oss andra, så ge inte upp Petra.

Anonym sa...

Hvordan går det med deg??? Fortsett som før! Din blogg er fantastisk! Klem Siv

Anonym sa...

Trulle is a wonderful beautiful boy, you can be proud of their children and themselves,

Hugs,

Aleksandra /on the other side of the sea /Gdynia, Poland :)

Stenmur & Gärdsgård sa...

Styrkekramar till dig Petra!

Avundsjukan gör männsikan hemsk...men att ge sig på om andras barn där går verkligen gränsen...

Vi är många som finns för dig, tänk att den där lilla skalan skitstövlar ska få förstöra så mycket...

Upp till kamp och försök finna styrka i alla oss som tycker om dig och din underbara blogg som är outstanding!

Kramar Malin

Anonym sa...

Helt otroligt att det finns så sjuka människor... Hur kan man bara komma sig för att skriva sådana saker??!! Förstår verkligen att du är arg och ledsen, även om de som verkligen gillar din blogg och blir glada av att se alla dina fina bilder som du delar med dig av ditt hem, familj osv är så MÅNGA MÅNGA fler. Tänk att en (eller flera?) personer kan sprida så mycket illvilja och missunsamhet... Och hur kan en person lägga ner energi att över huvudtaget läsa en blogg man ogillar? Har man inget eget liv, eller vad? Stor KRAM till dig Petra och tänk på att vi är många som uppskattar din fina blogg!

/Pia

Anonym sa...

Hej Petra!
Fruktansvärt tragiskt att du ska bli påhoppad för att någon är avundsjuk! Du är en fantastisk feelgoodspridare och du behövs i cyberspace!

Nätmobbing är tyvärr ett problem som bara växer.Ser mkt av det i den bransch jag jobbar i. Jag tycker att du ska anmäla det till polisen.

Det finns fall idag där människor blir bötfällda pga av deras handlingar på olika sociala forum. Är det grova påhopp på ett barn så kommer de nog gå vidare.

Styrkekramar till dig!

Lena

Jessica Bodin sa...

Jag blir lika förvånad varje gång jag inser att förmåga till perspektiv på eget handlande helt enkelt saknas hos vissa. Bevisligen och såklart eftersom någon gick ifrån (störd)tanke till handling så saknades konsekvenstänket. En ransakan är på sin plats av kommentatorn.

Vad tänker och tycker jag nu?
Varför känner jag så?
Har jag belägg -kunskap, fakta för min känsla?
Är jag inblandad så att min åsikt bör göras hörd?

Såklart skall man få uttrycka det man tänker och känner, ja i alla fall om man sitter i en situation att det behövs och räknas. Att kommentera i en blogg, förmodligen anonymt, räknas inte dit. Aldrig.

Jag blir ledsen och bestört. Ledsen för bloggens skull, för känslan som Petra upplever och ledsen för kommentatorns skull som har ett handlingssätt utan förmåga till perspektiv. Usch och fy!

Anonym sa...

Stor kram till dig!
Kan man inte blockera dessa elakingar? Helt sjukt hur vissa människor beter sig. Helt oacceltabelt!

/ Katarina

Anonym sa...

My son is same age as Your son. I really feel for You. There is something badly wrong with person who writes s**t about Your kids. Or any kids.

Lots of hugs to both of You! <3

Sanna

Sivs hus sa...

Hei Petra, STÅ PÅ - du er en solstråle for alle som besøker din side:-) stor klem fra Siv:-)

Bromans Bravader sa...

Det var ta mej f-n det värsta jag hört. Fy f-n vad lågt.
Usch vad ledsen jag blir!

Kram Jannike

Anonym sa...

Alltså, nästan så lågt beteende att man inte tror att det är sant.
Försök koppla bort, barnen är det dyrbaraste man har.Det vet alla som har den lyckan...
Du är kanon :)/Mia

Heléne - Blomstergården sa...

Folk är tydligen helt jävla dumma i huvudet som inte kan hålla sina idiotåsikter till sig själva. Taskigt, dålig stil och fruktansvärt illa att skriva så om ett litet barn.

T var jättefin på bilderna och såg allt annat än otäck ut.

Styrkekram

mrs Sessan för Lifestyleblogs.se sa...

Vet du Petra, jag blir livrädd när jag sett hur du (ibland mina blogg friends här i Oslo & andra bloggisar) vissa gånger blir behandlad.. Ok eller nej inte ok alls, men man kan kanske tackla idioti angrepp mot sig själv, men gränsen går när barnen blir påhoppade!!

Missförstå inte, det är inte ok med någon form för angrepp!! Men när man skriver fult om en bloggerskas barn, då har världen blivit galen alltså.

Jag fick hot & fula omtal om mig som mamma tidigt i mitt bloggande i -07 efter en stor två siders artikel om märkes barnkläder, vagnar osv i Dagensnæringsliv (Dagensindustri) där jag medverkade som "förbrukare". Jag hade ju länge stuckit mig fram i forumsvärlden i Norge & hade kunskap. Bloggen var bara några månader när artikeln kom på tryck. När jag tittade in på förmiddagen var bloggen full av HAT från halva Norska miljörörelsen....... Jag var ju värsta konsument miljösvinet, dålig mamma. Alla forum florerade av artikeln & man diskuterade mig som person VASST.

Jag har aldrig gråtit så massa i hela mitt liv & varit så rädd. Då la jag ner bloggen i några månader för att så komma tillbaka med ny styrka & insikten i att "Detta är mitt rum & jag skriver vad jag vill" Numera får alla mer än svar på tal. Men jag tror inte jag hade fixat ett enda litet angrepp på mina barn :(

Gud vad jag babblar.... Petra, det enda jag vill säga egentligen är: -Jag beundrar hur du tar det & jag är glad du har så många läsare & så stort stöd.

Kramar i massvis (jag tittar in titt som ofta, men har vart totalt off länge så kommentarerna sinar)

Anonym sa...

Åh, vad hemskt att läsa sånt. Jag som tyckte att Trulle ser så snäll ut och är lik sin mamma, och väldigt söt.
Elaka människor finns det massor av, men man ska inte lägga sin energi på såna människor. Avundsjuka, bitterhet och tråkig attityd blir ingen glad av.
Keep up the good work!
Kram
-Marlene

Anonym sa...

Det finns alltid de som inte tål att andra är lyckliga. Och att se dig, ditt vackra hem, din trädgård, dina fina barn och till råga på allt är du genomlycklig med din man... Den sticker i ögonen på en del. Men de är förstås väldigt tragiska personer som bara kan finns glädje i att försöka skada andra! Fortsätt du att förgylla varje dag för alla oss andra som älskar dig och det du visar och skriver!
Du gör vår dag!
Stor kram från Dalarna

Anonym sa...

Konstigt att de läser din fantastiska bloog om den nu är så dålig...hm....någon som är väldigt svartsjuk kanske. Jag skulle vilja säga till dig som skriver massa elakheter.. njut och inspireras istället :)
Tack Petra för att du bjuder på dig själv.
Många kramar från Alexandra i Mora

Anonym sa...

Kära Philla.Jag brukar vara på många bloggar lite då och då. Det är bara din som blivit som ett gift för mig. du skriver bra, delar med dig av fina blider. Den som skriver elaka saker, är helt enkelt så j...a avundsjuk. På att du ser ut som du gör. visar er härliga familj på ett så härlig sätt. Skit i missunsamma människor. Sträck på dig. Tänk på oss alla som älskar din blogg. VI ÄLSKAR dig.Och vi är alla avundsjuka men ser med glädje på alla blider och önskar att vi var "lite" som DU. KRAMEN KICKI