torsdag 13 september 2012

NYTT & NEW

.
.
Le lampe gras, skulle inte sitta fel i vardagsrummet som nu får en liten makeover..

Tjing!

Åh vad jag vill ha mycket nytt till hemmet just nu! Som lampan ovan från klassiska Le lampe Gras och som finns hos Länna och som jag inte har sett tidigare (på kampanj just nu dessutom, gaaah vad sugen man blir) Hur snygg som helst men det som vi har allra mest av, både här nere och uppe på vinden, är nog lampor haha. Ja jag är lamptokig och får nog sälja lite innan nytt flyttar in tror jag:)


Nu New Girl! Har ni sett den serien? Nya avsnitt from ikväll på 4:an och jag tycker den både är mysig och så kul! En serie man blir glad av helt enkelt:)
KRAM


13 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Trodde jag skulle se dig på Tullhuset ikväll ;-)

Det var jättetrevligt och mycket fint.

Kram Lena

Elin sa...

Helt underbar serie!
Och lampan. Den står på min önskelita tillsammans med Liv.
Det ska bli så kul att se ert nya vardagsrum.

En blandad kompott sa...

Cool lampa!

Natta sa...

God morgon!

Själv tycker jag lampans "stång" ser ut som något hämtat ur duschen eller klädhängare/redskapshängare (om man vänder på den lite)Så inte alls i min smak! Då är Bestlite snyggare! (Varianten utan denna fula "stång")

Synd Du ska byta stil, man har länge följt dig just p.g.a. inspirationen man fått och tips och idéer på bra mix mellan Tine K, Day Home och House Doctor.

Må så gott och trevlig helg!
Vänligen
Nadja

ulrika sa...

Man kan aldrig få nog av lampor men jag tycker nog att du ska sälja några först ;-)

Anonym sa...

Hej ,i förra inlägget ställde jag en fråga om din elefant kudde- var har du köpt den.Skulle vara glad om du svarar.MvhLena

Anonym sa...

Jättesöt lampa och det är nog fler än du som just snöat in på det ;) Men stången som lampan sitter fast i tycker jag ser ut som en duschstång...
Kram!

Anonym sa...

RS koftan du bar på förra bilen var helt oemotståndlig, gosig & varm & jättefin färgskala! Den passade så bra in i den gamla industrimiljön. Härliga höstiga bilder.

Jag har också en dröm att ha en kreativ atelje i en gammal tegelbyggnad och drömmen intensifierades markant när jag såg dessa helt oemotståndliga bilder från Hannah (liksom du, en av Sveriges (eller kanske till och med Världens) duktigaste fotograf):

http://honeypielivingetc.blogspot.se/search?updated-max=2012-07-26T13:39:00%2B02:00&max-results=7&start=14&by-date=false

och texten Hannah skriver med så mycket känsla och värme och förvirrat djup att man bara blir helt varm & lycklig innombords...

"känslan av att allt, allt, allt är görbart
och ingenting är omöjligt att skapa"

...kommer jag bära med mig för alltid! Det är bara vi själva som hämmar oss och sätter gränser för vad som är möjligt.

Skulle älska om du visade dina konstnärliga talanger för oss(för det vet jag (genom att läsa mellan raderna) att du har - massvis av ;) och jag älskar din kreativitet och påhittighet och att du hela tiden förnyar dig och ditt hem.

Så den där härliga stora tavlan du nämnde i ngt tidigare inlägg att du skulle vilja skapa och hänga upp där hemma - go for it girl! Det hade varit sååå inspirerande att få se något som DU skapat!! :)

Önskar dig en underbart ljuvlig septemberhelg!

Varm kram Nena

Anonym sa...

Very nice!
Happy fredag :-)

Anonym sa...

Så utrolig fin kofte!!
Vet du om de sender varer til Norge på Tullhuset?

God helg!

Anonym sa...

Det finns många fina lampor, men denna med en duschstång, näe!

Hoppas du finner en stil som passar din familj, så du inte behöver sälja nästan nya saker och köpa nytt var tredje år!

Vi har bekanta, mannen i 50 årsåldern, med en naturlig känsla för inredning. En stil/känsla han säkert haft hela livet, och som han bara byggt vidare på. De har något av den stilen du eftersträvar nu.

Det är även ungefär den stil jag själv försökt skapa de senaste åren. Det gäller väl att försöka landa i en egen stil. Ett hem ska ju spegla familjens personlighet, de som bor där. Det kan ju inte bara bytas ut helt med jämna mellanrum.

Bara mina tankar.

/M

Anonym sa...

Hej Petra!
Du får gärna ha inredningsbloppis!!! :)
Ha en mysig helg!
/Jenny

Anonym sa...

Skitsnygg lampa och jag håller inte med kommentarerna ovan. Tycker "duschstången" gör hela lampan ;)