torsdag 6 september 2012

SMÅLYXIG FÖRMIDDAGSBREAK

.
.
.


.


Just nu!





Tjingeling Torsdag!




Tar just nu en liten förmiddagspaus med latte, god nyttigare choklad (mörkchoklad gör mig glad! och pigg!:) och nya Elle för att spana in det höstsnygga samtidigt som jag lyssnar på skön musik från Wavemusic!  Mååste bara ha ett gäng nya höstskor, både gummistövlar (min ena stövel läcker), vardagsboots (ett par snygga svarta med lagom klack - alltså inte så hög:) och ett par höga svarta stövletter (så kom jättegärna med stövlett-tips bloggisar:)


Ni kanske undrar hur det går med mitt hemmafix? Ja, det är ju alltid så att börjar man på ett ställe så smittar det av sig och nu vill jag göra om i gästrum och har börjat flytta kontoret och ja, allt är en mess... Men jag hoppas det blir fint när det är klart! Funderar på en inredningsbloppis också men då tror jag nästan att det får bli för er som kan hämta saker här i Småstaden (för oh my vad mycket postpaket jag har packat senaste dagarna och nej, det funkar nog inte lika bra med mattor och lampskärmar och såna större saker) Vi får se:)





Ha nu en strålande solig torsdag så ses vi senare!



KRAM




.

29 kommentarer:

Unknown sa...

Farligt för mig att bläddra i dessa magasin, finns ju SÅÅÅÅ jädrans mycket snyggt men jag har fasen knappt råd att unna mig något nytt i höst :( Men ett par nya pjux, det SKA jag ha!!
Ska bli kul att se vad det blir i din garderob =))

Ha en fab dag,
kram Catta

Att vara någons fru sa...

Säger bara La Lujo! :)
Hoppas filmen var bra igår.

Miss Tess sa...

Härligt med en förmiddagsbreak med lite sjyssta magasin.

Mina svarta "vardagsklackar" från Acne är super; både snygga och sköna att gå i. Tips;)

Så kul med hösten och allt hemmfix man känner för. Här har precis dotterns rum blivit färdigt som jag faktiskt bloggade om häromdagen och till helgen blir det lite väggfix och annat. Kul, kul.

Kram

Anonym sa...

Heppo.se kan du köpa tre par skor betala för två :) finns alla möjliga märken där :)

Mrs G sa...

Nästan samma här hos mig, men jag kikar i Elle Interiör.
Är man inredningsnörd så är man :)
Kika gärna in hos mig i Inredningshjälpen om du behöver mer inspiration.

Njut av dagen!

Kram Mrs G

Sandra sa...

Jag bor i kungsör så jag har all möjligheter i världen att köpa och hämta i Västerås. Skulle gärna köpa hela ditt hem, allt är fantastiskt fint :-)
Kram Sandra (en trogen läsare som är så så dålig på att kommentera)

Malin sa...

jaa... en inredningsbloppis med hämttvång gillar jag som bor i småstaden

Monika sa...

nice morning:)

m

Emma R sa...

Har spanat in ett par snygga från Acne, så det blir det nog för min del;). Ska bli jättespännande att följa förändringen i ditt hem, det är ju jättefint men ibland vill man ändra på saker ändå. Ja, jättegärna en inredningsbloppis, men oh vad synd att jag inte bor i samma stad:o! Ha en fortsatt bra dag/ kram Emma

Emma R sa...

Har spanat in ett par snygga från Acne, så det blir det nog för min del;). Ska bli jättespännande att följa förändringen i ditt hem, det är ju jättefint men ibland vill man ändra på saker ändå. Ja, jättegärna en inredningsbloppis, men oh vad synd att jag inte bor i samma stad:o! Ha en fortsatt bra dag/ kram Emma

Anonym sa...

Du har ju dina jättesnygga högklackade Malene Birger, ska du inte använda dom i år? Jag köper aldrig begagnat, men hade dom varir i strl 36 hade jag köpt dom!

Anonym sa...

Åh vilken mysig stund med choklad och tidning! Jag köper alla mina skor/stövlar på Ecco. Dom har mycket snyggt och framförallt skönt att gå i!! Ha en fortsatt mysig dag!/Lotta, Sundsvall

Lena - gott för själen sa...

Mysit med en liten magazin-paus. Och Lindt-chokladen är vansinnigt god. Sea salt är min favvo.

Inredningsbloppis med hämtning, ja tack.

Kram Lena

Sandra sa...

Ja, gör det!!!! Jag bor i Örebro så för mig funkar det att komma. Dessutom kan det ju vara kul att få se massa bloggläsare. Du kan ju sätta upp en dag när allt ska hämtas då du slipper ha 100 besök. Älskar förövrigt bloggen men är usel på att kommentera. Bara så du vet :-)!

Anonym sa...

Jag sitter här på jobbet och tog mig precis en skön break och njuter av en kolabulle och en god kaffe:-) är inte så mycket för fika bröd men ibland så måste man ju unnan sig. Apropå höst skor så köpte jag mig ett par söta bellerinor från Tory Burch igår, dom är så bra för det är gummisula och dom är fina både till byxor och klänning.
Stor kram!

Madame Edith sa...

Har sagt det förr och säger det igen. Det ska bli så himla kul att få följa ditt inredningsprojekt :)

/M

hemma hos lilla mej sa...

Härlig förmiddag!Önskar dej en härlig torsdag.Kramar Rita ♥

Lisa sa...

Munderingskompaniets AW stövlar är LJUVLIGA.
mums mums mums

CONCEPT by JESSICA sa...

Då kanske man måste boka in en tur till Småstaden och hälsa på kär vän, å kanske ha turen att handla något av dig;)
Kram

Prinsessorna på Bellevue sa...

Ah, spännande med en inredningsbloppis, Ja, gärna!

Kram
Petronella

Mitt skabbiga chica hus sa...

Har inte du ett par primeboots? Klassiker!
Annars kan du sälja till mig!

Absolut imredningsbloppis, jag sätter mig i bilen direkt! Då måste du lägga ut klockslag innan så man kan hänga på låset. Och bilder på allt, det var svårt att sitta och googla allt och försöka hitta bild på vad du sålde.

Men jag lyckades ju knipa kappan iaf, hurrey!

Kram!

sofia PR sa...

Kolla in billibi.dk!

Kram/ Sofia

En blandad kompott sa...

Vad spännande med att du ska inreda gästrummet med...kul!
Kramar

Helena sa...

Bor i Sthlm men är från Sala där vi är OFTA. Så gärna en inredningsbloppis, vi kan hämta direkt! Köper nog gärna nästan allt du kommer att sälja har jag en känsla av:).Det enda som är trist är att jag jobbar på dagarna och inte kan kolla internet dagtid och därmed kanske inte kan vara med och köpa:(. Allt i dina bloppisar går ju åt så fort...Så säg gärna till innan så att man har en chans att vara med!:)Tack för en härlig och inspirerande blogg! Du gör ofta min dag! Och vilket fint skrivbord du köpt! Hälsningar Helena

sonja sa...

hoppas på en inredningsbloppis! Intresserad av varenda matta och lampa ni har! Så himla bra smak!

ulrika sa...

En inredningsbloppis tycker jag låter spännande. Ni har ju så mycket fina saker;)

Anonym sa...

Jag tycker det funkar med lampan som brytning. Men däremot kanske stolen skulle kunna bytas ut mot en Thonetstol kanske? Tror det skulle bli bra. Men du är jätteduktig Petra! Verkligen! Du märker efter ett tag vad som behövs justeras...om något.

Erika sa...

Ooo la la la laa en inredningsbloppis låter väldigt lockande, för vår del gör det ingenting om man måste komma och hämta.
Det är ju bara 1 timmes bilfärd för oss.
Men håller med det någon skrev ovanför, skulle vara väldigt trevligt med bilder på allt som ska säljas och klockslag när det bööööörjar! :D

Riktigt snyggt blev ditt lilla kontor!

stephanie sa...

Hejsan!
Missa inte chansen att vinna två rosa kannor i stengods! Det enda du behöver göra för att delta är dela med dig av ditt bästa juice/smoothie-recept i det här inlägget; http://stephaniesmat.blogg.se/2012/september/tavling-tva-kannor-i-stengods.html#comment

Ha en bra dag! =)
/Stephaniesmat