torsdag 20 september 2012

TÄVLING - VINN ANSIKTSKRÄM FRÅN VICHY

.
.
.



Vichy Idéalia testas just nu av mig!






God Kväll vänner!



Ikväll så har jag nöjet att presentera en liten trevlig tävling där man kan vinna Vichys nya kräm Idéalia. Som jag tidigare berättat så håller jag själv på att testa denna kräm och nu kan alltså du få göra detsamma. För att vara med och tävla så ska du bara kort motivera varför Vichy Idéalia skulle passa just din hudtyp i kommentarsfältet. Tävlingen pågår tom söndag den 23:e september kl 12.00.




LYCKA TILL



Tävlingen är i samarbete med Vichy







65 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har precis blivit mamma. Och dom som är förälder vet att man får inte mycket sömn det första tiden. Jag skulle vilja vinna denna produkt så att min hy får lyster igen och att man känner sig piggare i hyn.
Kram
Vivi

Älvdala sa...

DEN krämen vill jag absolut testa! Har inte hittat nån favoritkräm än till min krångliga blandhy men den här låter ju alldeles underbar. Hoppas, hoppas jag vinner och hittar min favorit!

Anonym sa...

Nyligen fyllda 40 år, tick tack tick tack. Åren går och inte mycket består. Några små skrattrynkor kan jag leva med men det jag saknar mest är just den lyster som man gradvis tappar med tiden. Att få testa en kräm som jämnar till hudtonen vore både kul och nödvändigt!

Anonym sa...

Först att kommentera?...men bryr mig inte om ifall jag vinner...har ingen aning om krämen.Min hy är typ normal o nivea antiwrinkle cream duger bra ;) ha ha

mvh

Marina

Anonym sa...

Jag har provat det mesta utan att hitta nån favorit-vore idealiskt att få prova denna
Hälsar
Barbro

Tezzan sa...

Jag har tidigare provat Vichys produkter, men har inte använt denna, älskar dock förpackningen! Som ensam tjej i en famij på fyra så behöver jag mer rosa i tillvaron, och min hy behöver den :-)

Flickornas Mamma sa...

Småbarnsmamma till Julia 4 år och Alice 1,5 år.
Två underbara skatter som tyvärr inte tycker att man behöver sammanhängande sömn.
Som mamma har jag dessutom hörsel som en väldigt stor-ärad elefant. Vid minsta ljud står jag i givakt och trots att barnen sover som änglar så är ju min nattsömn rubbad.
4 års vaken nätter, nattvak vid sjuka barn och barnens amning nattetid under deras första år har inte direkt reducerat antalet rynkor eller gjort mig glammig och strålande.
Jag skulle vilja uppleva det.
Den där ultimata känslan av frisk sund och vacker hy.

Hälsa på hos oss:
http://rundvandring.blogspot.com
Kram Maja

Anonym sa...

Skulle väldigt gärna prova denna kräm
Är 40 plus och mitt ansikte behöver en bra kräm och
Har inte hittat någon favorit. Sen är det ju inte fel att förpackningen är snygg att ha framme
Hälsningar Helen

Pauline sa...

Hej!

Den 4e oktober fyller min mamma år. Hon önskar sig lite fancy krämer i vardagen men är själv inte så kunnig, och inte förrän nu har jag hört talas om detta. Det låter som något hon hade kunnat använda, och älska! Som en liten lyxig present på födelsedagen.

pauline_agren@hotmail.com

Hanna sa...

Hej. Måste passa på att tack för en helt underbar blogg! Är en tre barns mamma, under 30. Tror att det är dags för mig att börja hitta den rätta krämen... Arbetar i en klädaffär några dagar i veckan, men annars är det fullt jobb med barnen, huset m.m. Så skulle verkligen pigga upp vardagen med en sådan här chans att få testa den :)

Niehoff sa...

Det skulle vara intressant att få prova denna kräm som många pratar om just nu. Min hud skriker efter fukt och jag skulle behöva hitta en favoritkräm som passar min hy som har totalförändrats sen jag fyllde 40...

Nilla sa...

Hej,

Känner mig trött och sliten, vilket märks på hyn också tyvärr! Dessutom går åren snabbare än man vill tro och man är ju inte 25 år mer! Har inte provat Vichys produkter tidigare och tycker jag många gånger har svårt att hitta bra krämer, lite rynkor som jag inte gillar har dykit upp, huden är torr på vissa ställen fet på andra som för så många andra. Usch vad man låter trist när man läser det ;)

Har svårt att motivera varför just jag skulle vara den lyckliga vinnaren, för alla behöver skämmas bort mellan varven! :)

Ha en toppendag och en trevlig helg Petra och tack för all underhållning din blogg ger :)

Kramar från Finland

vita_margarita sa...

En till åren kommen torris, som tillbringar dagarna framför en datorskärm som torkar ut ytterligare. Jag behöver verkligen "underhåll"....

Anonym sa...

Hej. Först måste jag säga att jag blir så inspirerad utav din blogg. Fortsätt med allt du håller på med. Blir glad utav det. Är mormor till två underbara barnbarn och är snart 50 år. Känner mig bara yngre o yngre...:) men huden saknar lyster. En rosa burk skulle nog göra susen. Kram Helén

Anonym sa...

Skulle vara spännande att prova helt enkelt.
dojjan74@hotmail.com

Carina sa...

Letar just nu efter en bra kräm trots mina 50 + har jag ännu ingen favorit
Kanske denna blir det

Anonym sa...

Förpackningen är så snygg, så skulle inte innehållet fungera så blir man i alla fall pigg o glad av att titta på burken o de är ju inte fy skam!!!

Kram
Elinor
el.ny@hotmail.com

Maria sa...

Godmorgon och hösthälsningar från Finland :)
"Snörik och kall vinter" heter det i prognoserna och jag med känlig hy fasar för hur ansiktet skall klara sig. Oj, vad glad jag skulle bli av att prova på denna nyhet!

Och tack för en otroligt estetisk och personlig blogg, jag blir så glad av den, fortsätt så.
Maria

Anonym sa...

Är 40 plus och min hy kräver daglig insmörjning. Brukar köpa apotekets billigare krämer men det skulle vara trevligt att få prova om det känns någon skillnad på en lite dyrare kräm!
//Maria

Anonym sa...

Hej!
Skulle gärna vilja vinna lite rosa ljuvlig kräm. Jag tror att Vichy Idéalia skulle vara ett ideal för min hy. Den är känslig, har fått prova många olika varianter, den behöver definitivt bli slätare och jämnare och skulle gärna se om den kan konkurrera med NIMUE :)
Testar gärna och ser vad den går för! Jag är en kritisk och kräsen testare...
lilja_johannsdottir@hotmail.com
Kram / Lilja

Anonym sa...

I would love to participate, even if I am from Germany...nonetheless, I LOVE your blog and would love to win!!!
I am 40 + (although feel like 25 forever ;o)) and have normal skin. THANKS a mill for letting me join!
Love, Susanne from Germany

Unknown sa...

Jag har på riktigt världens torraste hud. Och nu när det börjar gå mot höst känns huden så klart ännu torrare. Nu har jag ju aldrig provat Vichy Idéalia men kan tänka mig att det är en riktig fuktboost för torr hy, Därför tror jag att den skulle passa min hudtyp alldeles perfekt :)

Jessica jessica.sundberg@bredband.net sa...

Behöver jag säga mer: 40-årig stressad småbarnsmamma med heltidsjobb och allt som vardagen för med sig. En lyxig välgörande kräm så här när hösten och åren gör sig påminda skulle göra susen inte bara för min hud utan även för själen!

Helen sa...

Hejsan,
Trevligt med tävling vill gärna vara med och tävla. Efter 40 strecket känns det som allt som väcker huden till liv är tacksamt och känns behövligt när man går mot mörkare hösttider.

Ha det gott!
Helen

Anonym sa...

Åh vad kul det vore att vinna denna hudkräm! Sommaren är förbi, pigmentfläckarna är fler och kanske lite större. Lite för mycket sol och vind kanske... och var är lystern? Jag tror Vichys nya kräm Idéalia skulle passa mig perfekt. 2-barnsmorsa som är 35+. Som gjord för ny rosa kräm :-)

Maria

Anonym sa...

Man är väl alltid sugen på att prova nytt? Och denna creme verkar vara rena underverket! En kick i hyn så här på höstkanten skulle göra gott!
mvh
Sara

Två Trappor sa...

Skulle vara underbart att hitta en kräm som kunde göra underverk med min hy! Jag är 40+ och lever sunt men som ensam mamma är jag lite dålig på att skämma bort mig själv. Huden börjar se alltmer trött och matt ut och skulle behöva få tillbaka lite av sin lyster och spänst. Kanske Vichys ljuvligt lockande rosa kräm Idéalia kan få huden att stråla igen?
Hoppfulla hösthälsningar Madeleine

Sara Nordström sa...

Å jag skulle gärna vinna för att jag är gravid med andra barnet och en skön crème skulle göra underverk på ett Mamma-Preggo som jag!
🍁🍃🍂🍃🍁🍃🍂🍁🍃🍃🍃🍂🍃🍁🍂🍂🍁🍃

Anonym sa...

Det skulle vara toppen att vinna denna kräm. Är 50+ och har varit sjuk i tio års tid och det har verkligen satt sina spår i ansiktet.
Vichys kräm skulle kanske få min trötta matta hy att få lyster igen.

håller tummar och tår för turen att vinna.
Tack för en allsidigt inspirerande blogg!!

Ingela

imoolsson@hotmail.com

Anonym sa...

Getting older villken är ju bara roligt, älskar vackra saker, söker alltid efter söta doft, respecterar kvalitet, vill ta hand om hud - både egen och älskling. /tiina

Anonym sa...

Hei, jeg er midt i livet og føler at huden trenger litt ekstra "stimuli". Tror at denne kremen kan hjelpe. I tillegg jobber jeg mye ute og er derfor utsatt for kulde, varme og vind.

sigfridpettersen63@hotmail.com

Sivs hus sa...

Hei, WOW - jeg blir gjerne med i din täling:-) God helg! klem Siv:-)

Diana sa...

Hej! Jag skulle vilja vinna och testa denna produk! Då jag har problem med min hy! Har testat mycket kör nu Vichy av några produkter nu, skulle vilja testa denna nu, mår ibland dåligt då jag har ärr kvar på kinderna och runt hakan! Behöver lyster! Då jag är gammal nu för att få finnar och skit i ansiktet! Med vänlig hälsning, Diana

Anonym sa...

Dermalogica, man kan prova hur många sorter som helst men jag och många med mig faller tillbaks på den ultimata, Dermalogica!
Ann-Sofie

juliana.persson sa...

Jag har jättekonstof hy som är torr och fet på samma gång. Smörjer jag mig får jag finnar och smörjer jag inte får jag andra finnar. Så detta kanske kunde vara något för mig.

Tatjanis sa...

Åhhh låt min hy få testa denna kräm. Om det är något jag behöver nu, när hösten kommer o jag snart ska börja jobba efter en lång föräldraledighet, så är det att känna mig fräsch o se pigg ut min första tid på jobbet.

:-)

Anonym sa...

Den här krämen skulle jag behöva så min hy kan se fresch ut. Nu när det böja bli höst..../Anki

mariasvitabo sa...

Vill gärna vilja testa denna kräm! Min hy skulle behöva lite ny energi och lyster! Själv behöver jag lite ompyssling just nu och då skulle detta bli perfekt!

Håller tummarna!

Kram Maria

anso sa...

Som härliga Phillia går åren och man vill dom sudda ut.
men men inte med kniven och botoxsprut..
Vichy hjälper mig se fräsch och med lyster
Tack för vinsten den gör mig inte dyster..

Anonym sa...

Jag vill testa denna då jag har världens känsligaste hud med pigmentfläckar som resultat efter för mycket sol! Tyvärr. Och jag har inte hittat någon superkräm för min hud än så detta vore toppen.

sarastridh@hotmail.com

Unknown sa...

Dyster, glåmig, hösthy
Kan den bli som ny?
Med kräm i rosa, gullig burk,
behöver min hy inte känns "urk"
Lyx för en mamma som jag,
Philia, vill du göra min dag?

Kram!

Kristina sa...

Att slippa se glåmig ut och istället få lite vardagslyster i ansiktet, skulle göra mig glad var dag.

Varma hälsningar, Kristina

Anna sa...

Höst,trötthet och datorjobb sätter prov på ny kräm med mycket fukt för min hud. Jag skulle gärna testa VICHY för att kanske hitta höstens favoritkräm!

Anonym sa...

Om krämen är lika bra som de påstår så borde den passa min hy och behov. Har en ganska problemfri blandhy-light. Men det är viktigt att den kan fungera som en bra bas till foundation och make-up. Det är långt ifrån alla krämer som håller måttet. Vichys har jag inte testat, men gör det mer än gärna!

Camilla sa...

Är en hösttråkig egen företagande 2-barns mamma som skulle behöva en rynkutslätande kräm för påsarna under ögonen. Hade boostat mig i höstrusket. Gillar Vichys övriga produkter och kanske är det dags att övergå till en ny?
Trevlig helg!

Maria W sa...

En kräm som jämnar ut hudtonen efter många år av för mycket solande låter toppen. Jag har även haft svårt att hitta den ultimata krämen för min hud. Håller fortfarande på och provar runt. Kanske Vichy Idéalia är den rätta, jag vill gärna prova :)

Lisa sa...

Något som jämnar ut låter ju helt underbart.
Kan det vara så med denna rosa creme vill jag va me såklart! Att få börja dagen med en cremig dröm gör mig glad och lagom stum. Jag med torr och lite fnasig hud behöver verkligen fukt! Ja herre gud!
Sååå jag som också är 40 plus vill gärna få njuta av en rosa dröm! Och du Philia ska ha massor av beröm!

Kram Lisa

Lisa sa...

Något som jämnar ut låter ju helt underbart.
Kan det vara så med denna rosa creme vill jag va me såklart! Att få börja dagen med en cremig dröm gör mig glad och lagom stum. Jag med torr och lite fnasig hud behöver verkligen fukt! Ja herre gud!
Sååå jag som också är 40 plus vill gärna få njuta av en rosa dröm! Och du Philia ska ha massor av beröm!

Kram Lisa

Anonym sa...

Jag behöver prova något nytt och helt ärligt; gillar att vinna!!! Så varför inte vilja vinna något fint, rosa och för skönheten?? Kram

Anonym sa...

Jag är 56 år gammal och trots ungt sinne och välbevarad kropp, känner jag hur huden i ansiktet blivit torr, fått pigmentfläckar av solen och fler och fler rynkor. Detta verkar vara en perfekt créme för mig och jag skulle hemskt gärna vilja prova den!
Mvh Karin Stjärnkvist

Anonym sa...

Jag är 56 år gammal och känner hur huden i ansiktet blivit torrare, fått pigmentfläckar och rynkor. Detta verkar vara en perfekt créme för mig och jag skulle hemskt gärna vilja prova den!
Mvh Karin Stjärnkvist

Anonym sa...

Hejsan
Min hy skulle behöva denna kräm för fukt för att få bort alla märkliga färgförändringar som kommer med åren.
Läste precis om denna kräm idag hos frissan.
Känns som en turtävling i höstrusket
Hälsar
Lena i Kalmar
lena.idbrant@telia.com

Anonym sa...

Som blivande tvåbarnsmor (inom några veckor) som dessutom spenderar mina arbetsdagar framför en datorskärm behöver jag en riktigt bra kräm som får mig att se lite piggare nu! Kanske det kan vara denna?! :) Värt att prova iaf :)

Tack för en inspirerande blogg!
Kram Jenny
jennylindberg@hotmail.com

Anonym sa...

Den ser ju helt ljuvlig ut med den rosa burken. Jag har har problem både med eksem och allergi och har provat allt från dyra fina krämen till hälsokost och recept belagt. Vichy är det enda som funkar för mig så självklart vill jag vinna denna sötnosen.
Kram Caroline

Anonym sa...

Alltid spännande med en ny kräm! Min gamla är jag så trött på!!
Kram
Britt.jonesig&telia.com

Annehem sa...

Jag vill gärna vara med och vinna,
så att min torra hud kan försvinna.

Med Vichy Idéalia blir huden len och fin,
Den rosa krämen kan väl få bli min!

Reducerade rynkor och slätare hud,
det är grejen för mig, en brud.

Snälla rara välj mig
Jag är en krämälskare och tjej.

Tack för en blogg med positiv touch
Jag gillar den very much!

Trevlig helg,
Kram Annette




Kerstin sa...

Hej!

Jag har läst lite om Vichys nya kräm Idéalia och kommer då fram till att den borde passa min hy riktigt bra då jag har endel pigmentfläckar (troligen från flitigt solande i unga år) och även några rosa partier från kärlsprängningar. Det skulle kännas otroligt att få tillbaka upplevelsen och känslan av en renare hy.

/Kerstin

Anonym sa...

Har letat med ljus och lykta efter en kräm som både är skonsam mot huden och samtidigt ger ett bra skydd mot väder och vind under långa dagar ute med min dotter och hennes ponny på träningar och tävlingar. Kanske kan det vara just denna kräm?

Tack för en fantastisk blogg!!
Hälsningar Åsa

Anonym sa...

Kære House Of Philia
Jeg haR fulgt din blog i flere år, og synes den er helt fantastisk inspirerende. Jeg har også lært helt nye udtryk, bl.a. 'Krispy' og 'Tjiiling' :-) Sååå sødt og meget dig :-)
Jeg er 45 år, gift i snart 20 år, har 2 dejlige børn, og tænker at med den alder er en god creme guld værd. Håber derfor at blive udtrukket, så jeg også kan blive 'krispy' :-)
Kh Jeanette
Jhp@regionsjaelland.dk

Anonym sa...

45årig trött mamma med liten 4årig älskling, som ligger med hög feber och kräks. Krämdjungeln är för stor för mig, kanske detta vore något. Lottelis

care69 sa...

Jag är gärna med!
Med åldern blir ju huden inte direkt fräschare. Slapp, påsar under ögonen, feta partier, stora porer och viss rodnad i hyn, inte kul alls.
Vore kul att testa något nytt...
Har länkat:
http://care69.blogspot.se/2012/09/23-sept-vinn-ansiktskram-fran-vichy.html

care69(at)live.se

Helena Lindgren sa...

Allit när det blir kallare ute så blir min hud extrem torr. Har provat en massa sniktskrämer som ska förebygga min torrhet har provat allt men inget funkar. Känner redan nu att min hud håller på att bli torr behöver en mirkelkräm som gör min hud len och fräsh och gör den sådär härligt mjuk jag tror på denna kräme. Vichy är ett märke jag gillar mycket och använd produkter därifrån förut.

Kram

Jagalskarsarah@hotmail.com

Marlene Sjlander sa...

Ständigt på jakt efter något som ska funka på min komplexa hud. Denna kanske kan vara svaret på mitt letande. Hoppas hoppas!

Ha en fin söndag!

Anonym sa...

Hejsan!
Hade tänkt att testa Vichy Idéalia för den kan nog passa min hy (till åren kommen) Det skulle ju vara riktigt kul om jag vann den.
Tack för en jätte trevlig och inspirerande blogg.
Kram IE

Anonym sa...

:) Hej, :)

Jag behöver en ansiktskräm som ger mig en slätare hud, en enhetligare hudton och reducerar mina synliga rynkor! ;)

Tack för en underbar tävling.

Kram
Enigma