fredag 19 oktober 2012

EN KAKVÄSKA KLICK KLICK

.
.
.


.
Jag blir så glad av att äääntligen ha en fin partyväska (har inte haft någon riktigt bra) och dessutom en som ser ut som en supersöt smaskig kaka med tillhörande plånbok. Men det är bara ju såå lustigt hur det är med väninnor och "samma smak" som igår när jag satt och pratade med vännen Nella om allt möjligt och så utbrast vi samtidigt - "gissa vad jag klickat hem från Tintinstyle"??? En urfin Chloéväska på rea! Haha, tyyypiskt:) (Få se om vi kör likisar när vi ska ut och partaja nästa gång vännen;)





Todelooo Fredag!





Här har jag idag besökt 1. Läkare och tagit massa prover. Måste se om jag kanske lider av någon brist eller något annat eftersom jag känner mig så hängig just nu och lätt blir sjuk. Vill ju vara piggeling och ha massa energi igen! 2. Varit på akupunktur hos en vän, som precis blivit diplomerad akupunktör, för att bli just pigg och bli av med huvudvärken etc. Har aldrig testat detta förut men nu ska jag gå en hel kur hos Gina som är jätteduktig (som är på Salong Vasastaden i Västerås) och jag ska även gör ansiktsakupunktur för att strama upp och få fräschör. Ska ta med mig kameran nästa gång så ni får se hur det går till! Jättespännande att prova på detta och att bli stucken av massa nålar både här och där:)







Hur söt är inte denna lilla plånbok???





Dessa ska packas med! Älskar allt med denna linje från See by Chloé som kedjan, rosetten på axelremmen, det utstansade mönstret och att just kunna "matcha liten och stor":)





Nu ska jag försöka packa här för imorgon åker jag till "Ume" och det ska bli såå kul! Så klart ska ni få följa med också:)



 Efter det blir det tur till delin och Maxi för att handla massa gott (oxfilé med Bea och pommes står på menyn. Klassiker som jag aldrig tröttnar på:) Sen blir det fredagsmyyys 100% och tänk, det är ju preciiis lika mysigt varje helg:)



See U later girls!



KRAM








19 kommentarer:

howshemakesit sa...

My gosh! They are beauties!!!!! Definitely on my wish list!

Anonym sa...


Kanskje du har mangel på D-vitamin, det har jo blitt relativt vanlig i vår del av verden :)
Uansett får vi håpe legen din finner "noe" som lett kan fikses :)
Masse god bedring og god helg!
Klem, Lise

Anonym sa...

Har frågat flera gånger
Nu får du svara Petra =)
Vart har du köpt din svarta lykta som står (eller stog)i köket?
Vilket märke är det på den?
Snygg väska!!
Kram

Anonym sa...

Ursnygga!
Trevlig helg

Anonym sa...

Åh, så söt väska och plånka :-)

Tråkigt att du inte är helt kry :-(

Ha en fin fredag!

Anonym sa...

Hej!
Måste genast in på TinTin och kolla denna läckerbit
till väska,super fin!!
Ha en fin kväll!
Åse

Lena - gott för själen sa...

Jag har jättesvårt för att fastna för handväskor. Alltid är det nåt jag inte gillar. Men den här var ju så fin!

Ha en härlig mysfredag!
Kram Lena

Anonym sa...

Ursöt partyväska!!!! Men du ska absolut avvakta med akupunktur tills du är fri från förkylning!!! Inte bra för man vet inte vad som händer i kroppen!!

sofia PR sa...

Väldigt söt! Trevlig resa och hoppas att du kryar på dig under natten så att du kan njuta av din vistelse norr ut:)

Hälsningar SofiaPR

Anonym sa...

Underbara är var dem är! :) Ha det riktigt roligt och gör "en Cloé i Umé" :) Jag vet, är urusel på rim;)Ha en fin kväll! Kram Sophia

Jessica sa...

Hej !
Kanonsnygg väska!!! Du är en pingla både på ut och insidan!
Jag vill dela med mig av min resa som kanske kan hjälpa dig med att be läkaren kolla upp din sköldkörtel...
Jag har mått dåligt ända sedan förlossningen 07, men som accelerat de två senaste åren och jag har gått under utredning på VC. Enorm trötthet, blodbrist-näringsbrist, ständig förstoppning, märkliga allergier, svårt att hålla vikten-väger runt 47kg (158cm lång) fryser, försökt att bli gravid sen tre år tillbaka utan framgång. Men ingen fertilitetsutredning fick påbörjas sålänge som jag gick under utredning på VC.
Känner inte igen mig själv längre och är sjukskriven sen juni -12 då det blev ohållbart, jag som är van att köra på! Läkaren på VC skickade remiss till gyn pga misstänkt endomitrios och den remissen blev min räddning. Gjorde titthålsop igår och allt såg bra ut, ingen endo och ett "fungerande underliv" som har goda förutsättningar till att bli gravid. Han som gjorde op är specialist på SU inom titthål och fertilitet, så ibland ska man ha tur. Sen lite roligt att han heter Snorri, en grym läkare:-)
Enligt gyn så har jag låg ämnesomsättning! Påbörjat levaxin sen 3v tillbaka och märker mer o mer att det går åt rätt håll, magen fungerar som en klocka och hb har redan gått upp till bättre värden, gått upp 1,5kg.
VC har tagit flertalet prover på ämnesomsättning under dessa 2år och jag har alltid haft höga värden men som hon ansett vara "mina egna värden" då jag legat så konstant. Enligt gyn är det feldiagnos och levaxin skulle sats in för länge sedan. Finns inte en chans för oss att bli gravid med mina tidigare provsvar gällande sköldkörteln och hade vi mot förmodan lyckats hade det troligtvis slutat i missfall.
Flertalet år har gått till spillo men går inte att se bakåt för då kommer jag bli knäpp. Nu är det framåt som gäller och tacksam för att jag äntligen fått hjälp och att jag inte inbillat mig något, utan min intuition har alltid sagt att det är något som inte stämmer....
Va rädd om dig och må så gott!! Kram Jessica

Anonym sa...

Men shit, rena vrakpriset ju!!! Ska ta och klicka
hem två på en gång! Kram Sofia

Att vara någons fru sa...

Ses på Arlanda Patsy!

En blandad kompott sa...

Vad fin!ha det så kul på resan...
Kramar

Anonym sa...

Till det priset kunde inte jag heller stå emot, det blev dessa två samt snörkängorna (har dom redan i tan färg). Alltid kul att fynda, tack för tipset!

Kram/ M

Anonym sa...

Välkommmen till Umeå, som vi säger häruppe! ;)

//Camilla

dianasdrömmar sa...

Den är ljuvlig, ha en härlig dag kram Diana

Casa of Mia sa...

Underbara! Jag älskar chloe och har den serien med "kringlan" på! kram

HOUSE of ADELA sa...

Kan verkligen rekommendera dig att dricka FITLINE Petra! Sänder dig gärna info och du inte redan känner till det. Oslagbart när man har olika brister av ämnen i kroppen som ofta resulterar i att man blir sjuk ofta. Celluppbyggnad inifrån och enbart biologiska ämnen, inga kemiska (äckliga) tillsatser utan som ren föda:)

Kram
Adela