fredag 5 oktober 2012

HAPPY & SUNNY FRIDAY

,
,
,


.
,

Här bor vi! Höstsolen strålar verkligen över Småstaden idag, så vackert!Todelooo bästa dagen!

Här har vi en mama på språng, flera möten idag och fyllt upp i agendan! Vackraste dagen på länge och skatten är frisk  tjohoo så nu kör vi fredagen så det ryker!


Kommer tillbaka liten senare - promise:)Ha en uuunderbar dag vänner!
KRAM12 kommentarer:

Kati sa...

Fint att solen skiner där! Här bara regnar och blåsar...Ha det bra<3

Prinsessorna på Bellevue sa...

Skiner solen på dig? Här är det lite mera tveksamt...
Skönt att liten Beabus är frisk och härligt med SOOOOL!

Ha en underbar dag, du med!

Kram
Petronella

Anonym sa...

Härliga fredag :-D Ha en fin dag!

Ljuva Magnolia sa...

Vi på bästkusten har oxå fint väder idag, härligt!!
Så galet vackert ert hus är, typ mitt drömhus!!

Ha en underbar dag,
kram Catta

Att vara någons fru sa...

Världens bästa fredag till dig!

Anonym sa...

Tänk att man ska in här för att läsa att solen skiner, ha en bra dag och återkommer senare!!?;) haha!
Tänk om man vetat för några år sedan att en blogg kan bli så stor och att tusentals människor följer en om sånt som hemmet, inredning, vardagslyx och shopping. Och att sen folk längre inte har ett eget tycke och tänk, att hela tiden hitta inspiration och ta efter er bloggare är för mig liiite skrämmande... Men! Samtidigt är det oxå helt otroligt hur man faktiskt kan tjäna pengar, riktigt mkt pengar om man med lite flyt, rätt tid och plats bloggar. Ja man blir inte klok på det, men stort grattis till din framgång och vi får hoppas att bloggvärlden inte dör ut!? Gillar verkligen din blogg men jag är för att folk ska ha sin egen stil, och inte ta efter alla andra. Har ni inte tänkt på vad fånigt det blir när alla springer runt i primeboots, odd Molly, hankydory, chillnorway osv och alla hem ser ut som "vita" tine k och housedocktor.

Magda sa...

Yes, there's nothing better than a sunny Friday in Autumn:-) XOXO

Lilla Kråkslottet/ Angelica sa...

Tänk att många som har en annan åsikt eller tycker annorlunda inte kan stå med sitt namn.. Why? Tycker man inte så då eftersom man inte kan stå för det?
Tur att smaken är som baken!! :) Nog om det.

Härligt ljus du fångat på bilden! Nu ÄR vekligen hösten här!! Härligt för jag gillart!!
Ha en go helg!! Kram!!

S B-son sa...

...S.U.C.K till anonym!
Att du bara orkar skriva ihop så mycket om du nu tycker att allt är fånigt! Lite nyfiken är du nog ändå då du själv tittar in!;-) Fortfarande är det upp till var och en att läsa, "ta efter" eller inspireras!
Men ändå FY för alla dessa negativa kommentarer som i samma mening ska vändas till något positivt för: "Jag har inte skrivit något negativt!"
Petra! Jag var på ett oehört trevligt föredrag häromdagen med bl.a Stefan Nilsson och alla får säga va de vill om din stil, MEN du är helt mitt i prick, verkligen den röda pricken! Tänkte faktiskt på dig! ;-)Du är en fantastisk inspirationskälla!
Önskar dig världens bästa fredag!
Kram från mig som GILLA dig!

House number 11 sa...

Ha en underbar fredag!
Hos oss i Skåne öser regnet ner, så här gäller det att klä sig i stövlar och regnkappa! Men vi myser trots det!:)
Kram på dig fina du!
Jenny

Katarina sa...

Hej Petra och alla andra "där ute"! Jag måste säga att jag är helt fascinerad av den här bloggvärlden. Har nog inte riktigt förstått hur stor den är och hur mycket den faktiskt kan påverka människor. Själv startade jag en blogg när vi flyttade till Kina för några år sen. Huvudsyftet var att dela med mig av min vardag och eftersom Facebook var och är blockerat i Kina så var det ett bra sätt. Allt eftersom har jag fått upp ögonen för fler bloggar och tycker det är väldigt roligt när man hittar någon som skriver något bra och tänkvärt. Vilket forum!! Ha en fin helg!!

Anonym sa...

HaHa!
Hur skulle någon våga att INTE vara anonym på detta 'forum' eftersom det är ett ställe för riktiga likhetstänkare. Alla de som väljer att 'inte göra vågen' skulle ju få det väldigt obekvämt.
Jag uppskattar P:s blogg, men tycker inte lika alla gånger, men det är inte detsamma som att jag behöver uttrycka min åsikt, eller göra det på ett plumpt sätt!
Hälsar C