tisdag 23 oktober 2012

SKÖNA MORGONSTUND

.
.
.

.
Här ligger jag och myser och kunde ha det sämre! Skönaste duntofflorna gör Lexington och eftersom jag lätt blir frussen så älskar jag att ha dessa på när det blir kyligare (och eftersom vi bor i ett gammalt hus så kan det vara lite "sisådär" med värmen på golvet:)






Tjingeling vackra ni!




Vilken skön morgon! Lyssnar på Melody Gardot och sippar på tredje(!) koppen macchiato och solen stråålar in genom alla fönster i vardagsrummet, det är bara såå fint. Ligger under filten och jobbar och är man egenföretagare så kan man ha lyxen att göra så ibland:) Att sköta kontorsgörat bland kuddar och fluff






.
Dagens frukost. Ska försöka äta riktigt nyttigt på morgonen ett tag (har varit liite för mycket av det goda, om man säger så...;)



.
Frukost i vardagsrummet! Och som jag gillar min kritvita Gervasonisoffa som ni skymtar i bakgrunden och ångrar inte att Howarden fick flytta en sekund:)



.
Har fått frågan vad det är för "gubbar" jag har i fönstret? Det är två tjusiga kinsesiska terracotta soldater från Baazar.



.
Jag har gjort nagelförstärkning på salong (mina naglar är helt plötsligt i uselt skick) och fått en härlig mörkrödfärg på naglarna. Love it! Hur det gick till kommer i ett annat inlägg (så klart hade jag kameran med, man är ju bloggerska;)



.
Godmorgon cyber-rymden!:)




Nej nu ska jag göra mig iordning här och åka iväg på ett uppdrag!




Önskar er alla en underbar glad och solig höstdag!



KRAM











23 kommentarer:

Anonym sa...

Godmorgon P!
Vad lyxigt det är att få en stund för sig själv på morgonen i soffan. Tar alltid kaffe och sköna filten och kurar framför Nyhetsmorgon, när jag vinkat av barn på cykel till skolan...Jobbar eftermiddag vissa dagar och har då min sköna morgonstund ENSAM!
Kram Annsofie

Att vara någons fru sa...

Ja. Jag flyttar ju in snart. Så du vet.

Bromans Bravader sa...

Det låter verkligen härligt. Själv sitter jag på kontoret nu.. men brukar också försöka jobba hemifrån några dagar i veckan... så skönt och mysigt.
Kram Jannike

Anonym sa...

Härligt att få ta del av din blogg när man är hemma och är krasslig. Ja jag menar extra roligt förstås.

Ha en fin höstdag.
Yvonne

Lena - gott för själen sa...

Vilken skön stund du fick där! Ljuvlig när man har den möjligheten.

Ha en fortsatt fin dag.

Kram Lena

Anonym sa...

Frågar fortfarande efter den stora day lampan med päron fot?? Har du den nån annan stans?
Och vad har du för kökslampa?

Anonym sa...

Snälla, söta Petra! Var har du hittat de blå lådorna? Har letat med ljus och lykta efter dem:)

Tack på förhand!
Kram Maria

Anonym sa...

Hej

Vilken smak (färg) gör du dina macchiato i? För visst har du en Nespresso maskin.

Ha en bra dag.

Kram Anna

En blandad kompott sa...

Vad härligt det ser ut!
Ha en bra dag
Kramar

Anonym sa...

Härligt!
Petra vart kommer den svarta lyktan i köket ifrån som står i fönstret?
Köpt?
Kram

Anonym sa...

Looks like a nice, relaxing morning to me:)

Anonym sa...

Meen så underbart med sitt egna arbete, kan lägga upp det som man vill ha det, njut av det;) Och sedan blanda det med fluffsoffa och dunisar är ju inte heller så dumt:) Glöm bara inte att byta till skor när du ska ut på uppdrag:) Ha en fin dag du med! Kram Sophia

Anonym sa...

Hej!

Det ser riktigt mysigt ut!
Undrar var den söta ugglan är ifrån?
Soldaterna är ju bara så fiiina dom med!
Ha en bra dag/Lena



Beautifulosophy sa...

Låter som en perfekt start på dagen! Och härligt att vara egen och få jobba bland "fluff", då och då.

Elin - AgnesAmelia sa...

Låter som en myclet behaglig start på dagen :)

/Elin

Anonym sa...

Sounds lovely! Gillar farbröderna :-)
Hugs from France

Dr Grane sa...

Härligt med finfrukost. Äter aldeles för sällan frukost i soffan känner jag just.

Anonym sa...

Ser mysigt ut!
Var har du köpt den snygga day ljusstaken?

Anonym sa...

Härligt låter det! Måste bara kommentera en sak, jag kan inte låta bli att känna mig lite ledsen över att du så många gånger "skriver ner" Howard. Vi är många som följer dig och som låter oss inspireras. Har själv två vita Howardsoffor, och det är inte helt omöjligt att din inredning någonstans var med och inspirerade mitt val. Men nu är Howard plötsligt så himla trist och måste ut, och måste också kommenteras i flera inlägg. Kan inte låta bli att känna mig lite småpåverkad... Och nu pratar ju vi inte precis om en Odd Molly-tunika som man bara kan slänga ut och ersätta med något annat hur enkelt som helst :-) Kram Maria

MiaC sa...

Men hallå där är ju den ljuvliga ugglan igen... har frågat tidigare men inte fått något svar... var kommer denna från =) Kram på dig

Elinor sa...

Hälsn från new york. helt fantastisk stad. tokgillar kaklet. funderar på det till kommande bastu. häls elinor i vårgårda.

Anonym sa...

Hallå!
Ugglan finns på MyTivoli!

Anonym sa...

Håller med Maria ovan. Brukar tycka synd om den som köpte din "tråkiga" Howardsoffa så som du skriver ner den numera. Och alla andra som har såna soffor. Sen att du aldrig svarar på dina läsares vänliga frågor är jättedåligt. Du ger inte mkt tillbaka till dina läsare precis :(

P.S Det är inte så dumt att fika med ett stort gäng härliga arbetskamrater på morgonen, med glada skratt o go gemenskap heller. Det verkar ensamt som du har det?