måndag 15 oktober 2012

TÄVLING - VINN BORD FRÅN DAY HOME

.
.
.



God kväll raringar!




Nu är det dags för en ny finfin tävling, denna gång i samarbete med urtjusiga netbutiken My Tivoli, och det ni kan vinna är det mycket populära sideboardet Camp Table från Day Home som syn ovan. För att vara med i tävlingen ska ni 1. Lämna en kommentar som kort beskriver varför detta snyggeslisnygga bord passar så himla bra hemma hos just dig. 2. Gilla My Tivoli på facebook här!

Det går att tävla tom söndag den 21 oktober kl 12.



LYCKA TILL




.

375 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 375 av 375
Noamaja sa...

Älskar den koloniala estetiken och bordet blir perfekt i det sammanhanget! Hoppas och önskar!

vänligen
Anna

Anonym sa...

Kære Petrea
Vil vældig gerne vinde dette bord, som vil passe perfekt ind i min nye stil i stuen. Stor gråmeleret hjørnestofa, gråt sofabord, hvid reol fra Boconcept, som hænger så fint på væggen, og så alle de fine hvide, grå og sorte puder. Håber derfor at jeg DENNE GANG er den heldige vinder. Har du forresten prøvet at google 'Plus Fine', som jeg fortalte om tidligere. Såååå fint og passer såååå godt til det fine Day-bord :-)

Kærlig hilsen

Jeanette
Jhp@regionsjaelland.dk

Lina Vinblad von Walter sa...

Ohh detta vansinnigt enkla men ack så tjusiga bord skulle passa så bra brevid våran soffa där det är tomt efter ett likadant bord som fått flytta till våran stuga!

Therese Persson sa...

Försöker få in denna vackra svart vita stil i mitt hem och detta bordet skulle passa alldeles utmärkt. Med vänlig hälsning, Therese

Ninchen sa...

JAG ÄLSKAR BORDET!!! (det är väl skäl nog att vinna det? ;-)

Ninchen sa...

JAG ÄLSKAR BORDET!!! (det borde vara skäl nog att vinna det;-)

Anonym sa...

Åh vad fint!

Vi skall få en liten lillebror här hemma om 6v och var så glada när vi fick möjlighet att köpa ett hus till ok pris och flytta in i god tid innan bebis. Vi bor på undervåningen och renoverar på övervåningen. Som ettbrev på posten upptäcktes tyvärr vattenläcka i tvättstuga och badrum på undervåningen. Så just nu är det KAOS hemma och min gravidhjärna skriker av panik men jag försöker hålla mig lugn..

Jag tröstar mig dock med att det snart kommer att vara VÄLDIGT fint hemma. Om 2-3v är övervåningen klar och då kan vi iaf husera där uppe i lugn och ro medan hantverkarna brötar på nedervåningen.

Det svarta DAY-bordet hade varit ljuvligt fint i vår lilla hall på övervåningen. Det blir vitt, vitt, med notade golv och brädvägar = perfekt med något svart att bryta av med.

Håller tummarna och hoppas på mer tur inom tävlingar än husköp ;)

Kram!
Jennie
jennie_johansson@hotmail.com

Anonym sa...

Detta underbara bord har man trånat efter att du Petra införskaffade det. Det är helt underbart. Hade passat perfekt vid min soffa och jag skulle dekorera den med en DAY glaskupol och en massa ljus nu i höst/vinter mörker.
Gillat på Facebook
Kram från Jessica Olsson Viken

Linda Rydström sa...

Hej :)
Har precis målat tv-rummet, ny soffa anländer på torsdag och detta bord skulle passa finemang hemma i mitt slott:)
Kram Linda R

Anonym sa...


Anne Erenius Har nyligen köpt hus o det ekar fortfarande på många ställen, det super fina bordet skulle passa perfekt på flera ställen hemma hos oss. Älskar det så fint!! Håller tummarna! Med vänlig hälsning, Anne

Anonym sa...

Tack för en fantastisk blogg som jag följt varje dag i flera år!! Bordet passar perfekt hos oss och jag har spanat på det länge! Nu ska vi dessutom flytta till större och behöver lite nytt! :-)
Maria Mölndal

Maren sa...

Hey!
Jeg gjør presis som du sier, men i motsatt rekkefølge:p My Tivoli e LIKET, akkurat som det lekre bordet! Som en fattig student med en stoooor forkjærlighet for interiør hadde dette bordet kommet særdeles godt med for å komme et steg nærmere drømmecriben:) Det går sakte, svært sakte, men fremover;) Krysser fingre og tær for at det en dag kan stå i stuen med vakre blomster på! Fra en håpefull Maren!

Anonym sa...

Jag å min sambo ska till våren bygga oss ett hus å i ett hus behöver man möbler... Detta bord skulle bli en bra början;) Gillar på FB!! Hälsningar, Sophia

victoria sa...

I söndags stod jag inne på butiken ElinMaria med min sambo och försökte sälja in detta Camp Table från Day Home. Sambon hänvisade förstås till prislappen och undrade om det inte går att hitta ett billigare bord. Det tyckte inte jag. I stället försökte jag förklara att vårat nyinköpta hus behöver just detta bord. Det skulle nämligen göra sig alldeles ypperligt fint intill en mullvadsfärgad soffa som vi vill ha. På bordet skulle en fin bordslampa stå och en trave böcker. Det skulle synnerligen ta fram den där hotellkänslan som jag och min sambo ämnar låta genomsyra vårt nya hem!

Anonym sa...

Åh, finaste bordet! Klart jag vill vinna det:) Skulle passa super bredvid min svarta rottingfåtölj där jag laddar batterierna med en bra bok och en kopp the hela långa hösten och vintern :)

Sivs hus sa...

Hei Petra:-) Nydelig bord som hadde passet perfekt hos meg:-) klem Siv siv.henningstad@sivshus.com

Ullis sa...

God kväll!

Bordet skulle få hänga med oss under mysiga fredagskvällar och stolliga onsdagar, det skulle få bli min högra hand. Och placeras bredvid soffan i tv-rummet. Har ännu inte hittat något bord som är tillräckligt högt men denna snygging är perfekt både i form och färg!

Gillar!

Anonym sa...

HEJ!


Om detta underbara bord skulle bli mitt skulle jag bli så glad så jag skulle börja grina, jag lovar!
Jag älskar stilen och det skulle passa så bra bara.

Tänk att jag läst din blogg varje dag sedan 1 1/2 år tillbaka och I love it!

Cattis

Smulan (yohanna.persson@gmail.com) sa...

Men alltså WOW!!!!!!!!! Vilket jagvillhasåmycketsåjagkommerattdö- begär det var på det fantastiska sideboardet!!

Vi har renoverat i snart ett halvår och har därför inte prioriterat att köpa möbler, så nu hålls alla tummar och tår här hemma!!

Stora kramar Smulan

Hem och Harmoni Marie sa...

Hej hej,
Det är ju det perfekt bordet till vårt vardagsrum. Skulle passa finfint in i övrig inredning och jag behöver verkligen något att ställa fredagsdrinken på. :)

http://3.bp.blogspot.com/-Ov7ufRlAyeA/UBbd6h4g3uI/AAAAAAAAFcs/Cjr1AETT1V0/s640/IMG_3299.JPG

Ha det gott!
Marie

Lisa sa...

Detta superbord skulle passa heeeelt perfekt till mitt runda svarta lilla bord, Ying o Yang. Har önskat mig precis det här bordet o hoppas jag vinner :)
Kram

Maria W sa...

Wow vilken tävling!! Jag har suktat efter det här snygga bordet sedan jag såg det första gången och det var här på HoP. Det vore en dröm som gick i uppfyllelse om det skulle få komma hem till mig och min familj. Håller tummarna.
Ha en härlig höst. Kram Maria W :)

Anonym sa...

Wow! Älskar detta tjusiga bord! Skulle passa så fint hos mig! gillar din blogg massor och likaså mytivoli.
Hoppas, hoppas det blir jag som vinner!
Kram
Jonna Nilsson

Anonym sa...

Som mammaledig och hemma mycket mer, man lätt alla brister
i inredningen ser.
Din blogg ger tips och idéer hur jag kan ändra och göra
om en massa,
därför det underbara bordet från DAY, hos mig skulle passa.
//Marie Lann

Anonym sa...

Har en så tråkig vit vägg hemma där det skulle passa perfekt. Tyvärr tillhör jag dom FÅ i Sverige som inte har Facebook men man kanske får vara med ändå?

Linda T

Me and you sa...

Jag och mannen gifte oss i augusti. Efter att ha bott ihop i ett antal år men inte köpt hus än så var det svårt att komma på vad vi kunde önska oss, vi hade allt vi kunde få plats med. Det slutade med presentkort hos en sängkedja. På torsdag levereras den nya sängen och självklart vill jag byta ut och förnya de andra möblerna i sovrummet för att få den känslan jag vill uppnå. Bordet hade passat fint!

Dani sa...

Sambon och jag har efter tre år i en etta äntligen kunnat köpa oss en alldeles egen bostad. Eftersom vi bott i en etta hela tiden har vi en del att införskaffa till det nya boendet och bordet från Day var det första som åkte upp på inköpslistan. Därför vore det helt fantastiskt att få vinna :-)

Anonym sa...

Jag är i inredningstagen just nu, efter att ha tagit bort en vägg mellan vardagsrummet och ett sovrum. Då kunde jag plötsligt få en matplats i bortre delen, och soffdelen kunde möbleras annorlunda när jag även bytte ut mitt gamla soffbord mot ett mindre. Mitt nuvarande sidebord hade också behövt bytas ut ...och den här finingen hade passat utmärkt! Tävlingen kom just i rättan tid känns det som!
Tack för en härlig feel-good-blogg! Kram Karin Stjärnkvist

Lifestyle by Josefine sa...

åååå vad jag älskar detta bord!!
Har tittat på det så många gånger.

Vill verkligen ha ett till min nya myshörna framför kaminen.
Hadde passat perfekt ihop med vår svarta rottingstol.
Hälsningar
Josefine.

Indira sa...

Ända sedan jag såg bordet hos dig så har jag varit förälskad i det....Tänk om kärleken skulle besannas?! Hade piggat upp mitt för övrigt barnanpassade hem, försöker med alla medel att skapa mykänsla. Bordet hade gett den perfekta kontinentala touchen i mitt för övrigt avskalade hem. Åh. Vad. Jag. Önskar.

Kram Indira.
PS. Har gillat på FB också såklart!

Inredningsfrun sa...

Jag har egentligen ingen bra anledning till varför just jag ska vinna bordet förutom att jag tycker att jag banne mig är värd det :D. Å för att jag älskar det!!!

Klart jag gillar My Tivoli. Bästa!!!

Wichi wichi!!

Photo by Emelie sa...

Åh, detta bord upptäckte jag häromdagen och jag tycker att det är helt underbart!
Vi har precis flyttat och jag har varit på jakt efter ett sidobord/brickbord för lite coola flaskor (bl.a. Crystal head vodka) i vårt vardagsrum som går åt industri-hållet. Trots att jag har letat sedan i juli för att hitta något som passar, så har jag ännu inte hittat något, förutom detta. Det skulle passa alldeles perfekt hemma hos oss!

Jag håller tummarna hårt! :)
/Emelie
oberg_emelie@hotmail.com

Anonym sa...

Hejsan svejsan Petra;)
Jag sitter och funderar på vad just jag ska skriva som ska göra att just lilla jag blir vald bland alla andra vackra människor som också vill ha detta vackra bord!
Jag fick för två år sedan en cancer diagnos samma dag som mina två döttrar 17 och 15 år sitter på sina respektive skolavslutningar. Jag skulle bara ta bort en prick under tiden och sedan hämta upp dem och fortsätta fira sommarlov med dem. Men jag fick sätta mig i bilen med gråten i halsen hämta upp mina gullungar som sken i kapp med solen och var glada att det nu äntligen var sommarlov! Jag bet i hop och vi hade en mysig dag, jag kunde inte förmå mig att berätta för dem. Det tog mig en vecka att orka/våga berätta. Sommmalovet blev inte vad vi tänkt oss. För att komma till baka till bordet. För att själv orka började jag göra om hela huset, målarpenseln blev min terapeut och jag förvandlade vårt hem till en svart och vit inredning. För att hitta inspiration sökte jag på nätet och hittade så din blogg och ditt vackra hem som blev min inspiration och mitt sätt att överleva. I början på sommaren drabbades dock vår äldsta dotter av en allvarlig sjukdom och ligger sedan midsommar på sjukhus. Hon kämpade för sitt liv under flera veckor. Och jag fick lägga mig själv och min terapi ( huset ) åt sidan. Och just det där bordet skulle stå så fint i vårt vardagsrum. Det skulle inte trolla bort min sjukdom eller min oro för mina barn men jag skulle få känna en stund av lyckorus!
Hoppas nu på lite tur;)
Tack för en härlig, personlig och kärleksfull blogg.
Anette Borg ( Anette.borg@live.com

Anonym sa...

Åh det här fina bordet skulle passa så fint i vårt nybyggda hus, det skulle ha en given plats i vardagsrummet bredvid våra lila howardsoffor och braskamin. Ett perfekt ställe att ställa böcker, ljus och tekoppen på.

Anonym sa...

Jag håller på för fullt att inreda vårt nya hem och detta fantastiskt fina bord skulle passa bra som en svart detalj i vårt vardagsrum.

Kram

ida sa...

Gillat! Bordet skulle passa perfekt i vårt nya hem. Eftersom vi äntligen flyttar från vår lilla tvåa till vårt egna hus längtar jag att få nya möbler. Just nu kommer huset att kännas tomt med endast de möbler som rymts in i vår tvåa. Bordet skulle få en alldeles egen plats i vårt vardagsrum :) KRAM!

Elna sa...

Har faktiskt önskat mig just detta finfina bord när jag fyller år i november... Skulle sitta som pricken över i vid min soffa. Hoppas hoppas :)

nathalie.prpic@gmail.com sa...

Hej Petra!

My Tivoli...
My Camp Table...
My Dream!

Detta fantastiska, underbara bord hade passat så otroligt bra bredvid min gråa "howardsoffa", som jag har överröst med kuddar i alla dess former! På bordet hade jag placerat min silverbricka med whiskeykaraffer och ett Voluspa-ljus med doften "suede blance" hade fått höja mysfaktorn.... (som singel så älskar jag just denna doft för den luktar verkligen MAN) haha:)

Mysig höst-tisdag på dig!

Kram,
Nathalie

Helena sa...

Jag smålog när jag såg vinsten. Det går liksom inte att undvika tävlingen. Förutom att vi planerar en flytt till vår alldeles egna villa så har mitt inredningsintresse ökat med tiden och din blogg Philia var den första inredningsbloggen jag började läsa och som jag fortfarande har som nr 1. Vårt hem har fyllts på med prylar från bl.a Day Home, det känns som att sideboarden vill hem till oss. Tack för all inspiration Philia

Nettskie sa...

Detta underbara bord från Tine K - jag vet precis vart det ska stå!
Det är så fint och helt omöjligt att motstå - om det var mitt tänk vad bra jag skulle må! ;)

(Gillar på Facebook)

Elisabeths Borg sa...

Jeg har et desperat behov for noen svarte detaljer i mancaven som jeg holder på å fikse til min kjære Husbonde, der ville nettopp dette bordet passet perfekt.
Liked på FB.

SOFIE sa...

Vem skulle inte älska att ha det snygga bordet hemma hos sig!? ;) Varför det skulle passa perfekt hos just mig är för att varje gång jag skulle gå förbi det eller titta på det skulle jag bli så lycklig!!!! ( dessutom behöver jag "tuffa" till det lite här hemma ;) Självklart har jag gillat My tivoli på facebook! Älskar loggan, älskar sidan, älskar utbudet!

SOFIE sa...

Vem skulle inte älska att ha det snygga bordet hemma hos sig!? ;) Varför det skulle passa perfekt hos just mig är för att varje gång jag skulle gå förbi det eller titta på det skulle jag bli så lycklig!!!! ( dessutom behöver jag "tuffa" till det lite här hemma ;) Självklart har jag gillat My tivoli på facebook! Älskar loggan, älskar sidan, älskar utbudet!

SOFIE sa...

Vem skulle inte älska att ha det snygga bordet hemma hos sig!? ;) Varför det skulle passa perfekt hos just mig är för att varje gång jag skulle gå förbi det eller titta på det skulle jag bli så lycklig!!!! ( dessutom behöver jag "tuffa" till det lite här hemma ;) Självklart har jag gillat My tivoli på facebook! Älskar loggan, älskar sidan, älskar utbudet!

Anonym sa...

Så fantastiskt att världens bästa och välsorterade butik "MyTivoli" är beredd på att ge bort en sådan godbit.
Älskar verkligen det finna Day bordet, hade passat perfekt i mitt sovrum. Håller nämligen på att styla om och mysa till det i mitt sovrum. Har redan hittat fina gråa sammetsgardiner, och fräscha sängkläder. Nu saknas bara ett fint nattduksbord. Ja, eller det hade i och för sig också passat perfekt i vardagsrummet, eller i entrén, eller i tonårsdotterns rum, eller i....
ja, det passar ju helt enkelt perfekt var man än ställer det.
Kram
Britta

Mikaela N sa...

Har gillat My Tivoli på fb.
Jag fullkomligt ÄLSKAR Day home!Hemma i mitt svartvita vardagsrum skulle bordet passa in perfekt,som handen i handsken,tillsammans med ljusstakar och kuddar som jag har,även dem från Day Home.Älskar inredning men det har fått stå i skymundan ett tag då vi prioriterat ankomsten av lillebror och det han kam tänkas behöva i första hand.Skulle bli överlycklig om jag vann!

Mamma till 123 sa...

Det här skulle passa super i vår sk "gillestuga" som vi har som vardagsrum, det har gått från 70-tal, till bra mycket modernare, super kul! Men nu fattas ju som sagt en del möbler:) *hoppas hoppas*

Anonym sa...

Wow!!! Vilken tävling! Min syster har länge velat klicka hem det fina bord men hennes pengar har aldrig räckt till!

Tänk dig hennes min när hon öppnar sin julklapp ifrån mig!!

Jag skulle vilja vinna detta underbara bord till henne!
Super mysig blogg!
Kram Madelen Hbg

Anonym sa...

Gillat på Facebook

Kram Madelen Hbg

Malin sa...

Detta snygga bord skulle passa så fint hemma hos mig! Jag har ganska nyss tapetserat om, men inte hittat något sidobord som jag känner är "jag". Nu har jag hittat det och hoppas hoppas verkligen jag kan ha turen med mig. Sen har det varit ett slitsamt år med många tårar som har fallit så jag tycker jag är värd lite uppmuntran! kram

Hannah S sa...

Detta fantastiskt snygga bord skulle göra sig såååå bra i vårt vardagsrum där jag just nu håller på och ändrar om! Vill (som alltid på hösten) gå från det vitaste vita till lite mörkare och mysigare inredning. Bordet hade helt enkelt varit pricken över i:et!
Får massa härlig inspiration ifrån din blogg (särskilt nu när du är i en fixa/ändra om-fas)! Tack för att du är så generös och delar med dig av din vardag!

Med vänlig hälsning,
Hannah S

Marie Larsson sa...

Ja gud tänk vad inspirerande du är med din blogg, jag följer en del av "ditt liv" dagligen så till den milda grad att det känns som du är en kär nära vän:) hihi!
Alla goa inrednigstips men även allt annat, kan längta till barnen har lagt sig och jag kan "öppna" upp bloggen, det gjorde jag nu också och vips ett litet tips om tävling, den vill man ju inte missa. Skulle vara underbart att få möblera lite mer som du har det i ditt fina hem:) Oavsett, keep up the good work!!/Marie

Annabell sa...

Det är just det speciella bordet från DAY som saknas hos mig! Anna

Anonym sa...

Ett superfint bord som stått på önskelistan länge men som inte plånboken tillåtit...

Linda sa...

Har länge sagt att man inte kan ha för mkt vitt hemma... men jo, nu är det nog faktiskt det!? Dags att "jorda" till det lite hemma ; )! Hoppas, hoppas, hoppas!!!

care69 sa...

Jag är gärna med, bordet skulle passa utmärkt som sidebord till soffan här hemma.

FB: C Care Regn

Har länkat.
http://care69.blogspot.se/2012/10/21-okt-vinn-bord-fran-day-home.html

care69(at)live.se

Anonym sa...

Renoveringskarusellen börjar nå mot sitt slut. Tid att varva ner och hinna dricka the framför brasan i våra nyinköpta fåtöljer som levereras inom snar framtid. Men vad ska jag ställa min underbara thekopp på?

Tack för en smula feel good varje dag,
Cattis

Katharina sa...

Bedårande bord, beundransvärd blogg, Love it!
Kram Katharina

Henny sa...

Jag har precis flyttat till en egen lägenhet och med det så kommer självklart nya möbler då det mesta saknas. Jag har en vision i huvudet hur mitt vardagsrum ska se ut i framtiden och detta bord är en av nyckelingredienserna i visionen. Jag har dessutom precis byggt klar mitt soffbord gjord av en lastpall och dem skulle passa ypperligt tillsammans!
Tack på förhand! :)

Henny

Anonym sa...

Hej!

Camp Table från Day Home är så snyggt och skulle passa på flera olika ställen hemma hos mig. Jag tror att det skulle få flytta runt lite och förgylla olika platser. Bordet är så stilrent så det skulle passa både i mitt vardagsrum, min lilla hall, mitt ljusa och vilsamma sovrum och i mitt vardagsrum som är det centrala rummet i huset. Till att börja med skulle jag ställa det bredvid min härliga soffa. Där skulle jag se det varje gång jag kommer hem då jag bor i ett litet hus med 3 rum och kök.

Jag har gillat My Tivoli på FB och gillar även deras fina sortiment.

Nu håller jag tummarna!
/Kerstin

Anonym sa...

Åh, vilken härlig tävling!
Jag har tills en tid tillbaka varit väldigt vilsen i min inredningsstil och inte riktigt vetat vad som är min stil förrän jag upptäckte din + en del andra härliga bloggar. Först lutade det åt den mer lantliga stilen, men den tröttnade jag på jättefort och nu vet jag hur jag vill ha det. Det här bordet hade passat perfekt hemma hos mig eftersom det gamla vita nötta bordet har fått åka ut i garaget.
Tusen tack för en härlig blogg!
Mvh Monica utan blogg

Unknown sa...

Hej! Detta bord är verkligen en klassiker och har funnits allra högst upp på min önskelista sen jag såg den på din blogg för första gången. Jag tycker även att My Tivoli har en fantastisk nätbutik med en skön mix av varumärken och alltid saker man vill ha! Efter en lång tid har vi äntligen köpt en alldeles egen bostad och Days Camp Table har precis rätt känsla vi är ute efter när vi ska inreda det nya hemmet. Som jag har längtat efter att få ha detta bord hemma hos oss! Det får gärna flytta in här närsomhelst! För övrigt, tusen tack för en fantastisk blogg som har inspirerat mig att börja blogga om inredning också =) Hälsningar, Tanya

Anonym sa...

1. Camp Table från Day Home är både stilrent och snyggt och skulle kunna pryda flera platser hemma hos mig. Det skulle vara fint i min lilla hall, passa både bredvid min linnebeiga soffa och intill kaminen i vardagsrummet, i verandan sommartid och i vårt ljusa och stillsamma sovrum. Till att börja med skulle jag ställa det intill soffan. Då skulle jag se det varje gång jag kommer hem vilket skulle vara glädjande.

2. Gillar My Tivoli både på FB och i verkligheten. De har mycket fint i sin webshop.

Nu håller jag tummarna!

/Kerstin

Anonym sa...

Tja, den skulle bli helt stilbrytande i mitt shabby-chic möter skärgårdslivet hus)och därmed ett riktigt ögongodis.

Kram HappyvardagMia

Anonym sa...

Var sååå nöjd med vår nya röda soffgrupp i affären, men väl på plats kände jag "pensionärsvibbar"! Ett bord som detta speglar lite trendigare stil och kan ge mig lite nytt mod att ta tag i en föryngring av rummet.
Kram Anna W

Anonym sa...

Hej!

Åhh, så snyggt sidebord från Day,
det skulle verkligen passa hemma hos mej,
Din stil är är så fin,
jag önskar att den var min.
Om jag bordet fick vinna
skulle lite doftljus där få brinna,
jag skulle bli så gla
och mysa med vin och en bit chokla!

Kram Patricia

Anonym sa...

Det finns inga ord
för detta snygga bord
i hemmets lugna vrå
ska de hos mig få stå :)


kram Marina

ANNIKA sa...

Enkel stilren design som lockar fram habegäret och blir pricken över i:et härhemma .Skulle bli en toppen födelsedagspresent till mig själv den 24:e okt.
gustafsson.57@hotmail.com

Design i tid och rum sa...

Hej!
JAg har inte så mycke att säga..men en som gillar enormt mycke inredning..och en som just nu befiner sig ikänslomässig tråkigt sitoation..
mvh Dada

Ida sa...

WoW.. like it alot!!
Det var knallfint! Jeg har ikke en helt definert stil hjemme.. men jeg har definitivt min stil :) Og dette bordet bare roper IIIIIDDDDAAAA :-)
Det hadde passet SÅ fint både i stuen, på barnerommet, på soverommet og i loftstuen.. så her hadde rommene virkelig måtte konkurrere for å vinne ;-D Liker MY tivoli på fb!

Klem fra Ida

Anonym sa...

Precis köpt hus och har nu fått förmånen från mannen min att inreda huset. Tänk bara det-fria händer! Inte så lätt märkte jag när jag inte hittar möbler i "min stil". Men se här... precis det här som jag söker! Åh va snyggt det hade varit hos oss!

Mvh
Charlotta Sandahl

Elsa sa...

Jag ska om ett par månader flytta hemifrån och har sparat till det i flera år nu. Planerar att lägga mycket tid på att hitta de flesta möbler på loppisar runt om i landet och måla och pyssla. Det skulle vara så underbart att ha ett fint fint bord med lyxigare känsla för att höja nivån på hela lilla lägenheten och som student kommer jag tyvärr inte ha den ekonomin att köpa ett så vackert bord!

Jennie sa...

Hej! Jag har bara svart o vitt hemma o fyller år snart, tänk vilken jätte fin o passande födelsedags present från Er det skulle vara! Det hade varit super kul! Kram kram Jennie.

Lena sa...

Day's inredning återfinns på flera ställen i vårt hem, jag älskar stilen och färgerna! Dock är godbitarna ganska dyra och nu sparar jag till vårt bröllop, så jag hade blivit överlycklig om jag vann denna fining. Gillat på Facebook!

Eva-Karin sa...

Det är alltid roligare att möblera med en möbel har vunnit. Så nu hoppas jag på att denna lilla godbit vill komma hem och pryda mitt lilla hem :)
Tycker den är elegant och tidlös!

Nu håller vi tummarna, för det är många girls som resonerar som jag!

// Eva-Karin

HOUSE of ADELA sa...

Oooo vilken fin tävling! Bordet är en dröm....! Skulle få stjärnstatus här hemma bredvid min vita schäslong;)
Finns inget man INTE vill ha hos My Tivoli...Butiksinnehavaren/na must have such good taste!!;)
Håller alla tummar till den 21!;))

Kramis
Adela

Anonym sa...

Hej! House of Philia, det sista jag gör innan det är natti natt. Mytivoli har verkligen allt man drömmer om! Just bordet är som en skänk från ovan och det skulle passa utmärkt i mitt hem. Morfar var en tuareg s.k. "det blå folket" från Sahara öknen. Ett camp-table gifter sig alltså fin fint med mina rötter ;)

Hälsningar

Ellen Mabrouk, Sigtuna

Signeratjustina sa...

Åh mitt älsklingsbord!
Jag skulle vilja ha två sådana här som sängbord.
Hade blivit så läckert i vårt sovrum då vi har asiatisk touch där. Så nu håller jag tummarna om att få ett så jag få klart vårt sovrum.

Tack för bästa tävlingen!!!!
Justina

Anonym sa...

åh vad jag vill vinna!!! supersnyggt bord som jag inte har råd med efter mitt tandläkarbesök idag.. tack för en toppenblogg btw!!
/Anna

Fiffi sa...

Border hade passat fin fint in i vårt vardagsrum.Kan inte riktigt få med maken på att köpa nytt så att vinna är väl enda vägen ;)

Pockethexan sa...

Vilken dröm! Tänk att det finns ett sådant snyggt hopfällbart bord det skulle gör mitt liv så mycket enklare om jag fick äran att vinna denna underbara tingest. För jag är nämligen stelopr. i bäckenet sen min förlossn. av min älskade dotter o då måste jag ligga i en baden-baden solstol för jag kan inte sitta på en vanlig stol o då skull detta bord vara helt underbart att ha så jag kan ställa min tekopp på det o lägga mina kära böcker där också o sen är det bara att vika ihop o ta med till nästa ställe. För att inte tala om hur väl den skulle passa vid min säng som sängbord.

Kramis från den handikappade Pockethexan som hopppas på tur för det skulle göra mitt liv så mycket rikare. Jag länkar på min blogg men har tyvärr ej fb.

Parisa Soki sa...

Hej! Jag vill vinna bordet åt min älskade mamma som precis varit med om en omtumlande skilsmässa med min pappa. Bordet skulle passa in väldigt bra hemma hos oss då det ekar lite tomt efter bodelningen (trots att mamma lagt ner hjärta och själ och år av arbete) Jag vill ge henne bordet i form av en symbol, om att det finns ett ljus i mörkret och att allt till slut löser sig.

Likeat på Fb

Sandra Senby sa...

Åh gud vilket läckert bord! Jag har en perfekt plats till det i min hall, får en given plats jämte min vitmålade gamla karmstol. På bordet ställer jag en kristallvas med rosa rosor eller min fina tre armade ljusstake.
Tror inte bordet passar lika bra hos någon annan;)

Kramar till dig i höst mörkret=)

Anonym sa...

Mitt ensamma lilla hörn i vardagsrummet vill sååå gärna ha en kompis.Jag tror personkemin stämmer:)

Anonym sa...

Bordet skulle vara pricken över i:et i vår nybyggda funkispunsch! Att ställa chokladskålen därpå och sitta i fåtöljen och surfa sig salig bland alla andra fina grejer man kan klicka hem från My tivoli...det är livet på en pinne det!!
Maria Fast

Therese Persson sa...

Jag planerar och samlar inspiration för att göra om vardagsrummet nästa år. Bort med allt det vita och in med lite svart istället. Det här bordet skulle passa perfekt som sidobord.

Anonym sa...

Eftersom gubben klagar på att jag har för mycket vitt i in inredning så skulle detta var en perfekt surprise att chocka honom med!! :)

Jessica sandahl sa...

Oj oj oj som sliten inredningstokig småbarnsmamma en höstdag som denna skulle detta underbara bord passa perfekt i mitt vardagsrum.Det är inte alltid lätt att kombinera alla inredningsinköp med allt som hör barnen till. Därför skulle jag bli superglad om detta bord hade möjlighet att få flytta in hos mig.mvh Jessica Sandahl Filipstad

Isabelle.nilsson87@gmail.com sa...

Detta är en av mina drömmar i min inredning hemma, jag har suktat efter det här bordet i ett år. Kollat om och om igen och planerat & bytt platser i mitt huvud vart i mitt hem det ska stå. Två stycken bredvid soffan? använda som nattduksbord? Bara som en snygg detalj vid en ensam vägg? Problemet för mig är att jag tyvärr inte haft råd att köpa detta fantastiska bord än. Är rätt så nybliven inredningsälskande tvilling mamma som måste prioritera blöjor framför Day Home snygga produkter. Det gör jag ju gladligen men att få vinna det här skulle slå alla kommande julklappar BIG TIME. Då behöver jag helt enkelt inte få någor mer av tomten i år haha! Håller tummar och tår. Ha en underbar dag alla / Isabelle

Anonym sa...

Hej
Jag verligen super älskar detta bord från day, så fint i sin enkelhet. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda drömhus, så jag har många lediga platser där det hade passat perfekt. Just nu är det ganska tomt på möbler, vi vill inte förhasta oss och stressköpa, dessutom behöver tomten färdigställas så tid och pengar går dit. Men vad jag sitter på nätet och trånar efter fina möbler, detta bord ligger verkligen på min önskelista. Ps älskar att följa din sida, man blir glad och full av inspiration. Kram Maria Axelsson

Carin R sa...

Åh tänk om turen är framme
att lilla jag får vinna ett bord?!
Då skulle jag den gladaste vara på denna runda jord ;)

elin sa...

Vi förlorade precis en budgivning på vårt drömhus så nu vill jag stilla det ledsna humöret med att göra om hemma. Satt så sent som i söndags å tänkte att just detta bordet skulle va snyggt framför våra stora fönster... tänk att då ha äran att vinna detta istället!

Anonym sa...

För det bordet skulle den sista pusselbiten till mitt vardagsrum som jag inte helt får till. Gillat på fb. Vilken fin tävling/Camilla

Anonym sa...

Jag såg detta bordet i din blogg o blev upp över öronen förälskad. Har inte kunnat glömma det och har just nu en perfekt plats till det! Efter denna tiden sen jag först såg det så har min kärlek till bordet inte svalnat alls!

Sandra Lööv

amelie sa...

I would like to add some edge to my livingroom and that table would do it just fine.

Anonym sa...

Hej Petra

Gud va fint detta bord skulle bli i vårt nyrenoverade hus som ÄNTLIGEN är klart efter mycket slit.
Vi väntar även vår andra dotter i slutet på november och vad skulle inte bli en bättre belöning till mig själv än det underbara bordet efter en tung graviditet.

Tack för en bra blogg

Vickan_ericsson@hotmail.com

TC sa...

Har gillat på fb =)

Har sååååå länge velat ha detta bord.. Vore som en perfekt liten förlovningspresent då jag i december äntligen får ta på mig min ring. Hoppas hoppas hoppas...

Anonym sa...

Älskar detta bord. Har tittat på det många gånger men aldrig unnat mig det. Skulle bli så otroligt glad om just jag skulle vinna det. Hoppas på tur denna gång. Efter ett kämpigt år med många tråkigheter som hänt så kanske det kan vända nu...

Ha det bra

Camilla Hermansson

Anonym sa...

Har gillat på FB oxå:-).

/Camilla Hermansson

Emmaskakel sa...

Åhh jag möblerade om i vardagsrummet så sent som igår och slängde ut de lantligt vita som jag hade tröttnat på. Vet inte om de är hösten men vill ha lite mer tyngd i inredningen och mustiga färger. Day bordet skulle bryta av fin fint mot min vita skinnfåtölj.
I like it, I like it alooot!

Tina sa...

Efter att ha hittat all inspiration till vårt nya hus från din blogg och även upptäckt My Tivoli den här vägen, så bara vet jag vad perfekt det här bordet skulle passa i vårt allrum på övervåningen, som jag ännu inte riktigt lyckats få till som jag vill ha det :-) Hoppas på tur! Tina

Anonym sa...

Både bordets färg, form och storlek skulle passa perfekt till mitt länge omhändertagna Bonzaiträd. Det ger en känsla av lugn samtidigt som den ser spännande ut precis som trädet. /Jennie

ansie sa...

Keep your heels, head and standard high.. this I call high standard.. please come to mama.. :) du skulle passa så bra brevid mig i soffan :)

Anonym sa...

Åååå jag har länge varit förälskad i detta bordet från Day Home. Min dröm är att ha detta bord i vardagsrummet. Jag skulle ställa en stor Hortensia i en fin silverkruka på, en fin ljuslykta och några av mina favoritböcker. Hade varit helt underbart att ställa tekoppen på detta bordet, läsa en bok eller bläddra i en tidning och bara njuta av mina lediga stunder. Tack för en inspirerande blogg! Maria W

Frida sa...

Därför att allt går i svart/vitt hemma hos mig, men just nu är det mesta vitt som jag börjar tröttna på. Detta svarta bord hade varit alldeles perfekt för att bryta av den känslan, då den hade fått stå jämte vår underbara Howard-soffa!

Maria - Wikers Liv sa...

Kort sagt: Det snyggelisnygga bordet skulle passa perfekt i vårt stora badrum, som ska fixas så småningom.
Huset är nybyggt och vi har än så länge bara ett litet badrum klart. Om jag vann det där fina bordet, så skulle det vara det första som är självklart till nya badrummet! ;) :)
Kram /Maria

Maria - Wikers Liv sa...

Kort sagt: Det snyggelisnygga bordet skulle passa perfekt i vårt stora badrum, som ska fixas så småningom.
Huset är nybyggt och vi har än så länge bara ett litet badrum klart. Om jag vann det där fina bordet, så skulle det vara det första som är självklart till nya badrummet! ;) :)
Kram /Maria

malin bergström sa...

Jag ska flytta ensam till ny större lägenhet och skulle verkligen vilja fylla mitt nya hem med det fantastiska bordet!

Boel sa...

Passade på att surfa runt efter det perfekta sidobordet idag när min sjukling vilade framför tv:n (han bröt sitt lilla ben häromdagen). Bordet är helt underbart och kommer att matcha den nyinköpta soffan och fåtöljen från House Doctor perfekt! Tack för tipset även om vinsten inte blir min och tusen tack för en inspirerande blogg!! Kram
Ps. Både gillat finfina webshopen My Tivoli på Facebook ds.

Matilda sa...

Har ett hörn som är perfekt för det här bordet helt enkelt :)

Jenny B sa...

Åh har spanat på det så länge, men efter upptäckten av svamp i vår grund har alla "nöjes" inköp fått stå åt sidan. Vore så kul om man kunde få möjlighet att vinna det och något så tråkigt kunde få bli så positivt :)

Petra Andersson sa...

Hej hopp :) jag skulle bli så himlans glad om jag vann denna tävling. Som heltidsstuderande med två små troll, finns det tyvärr inte utrymme gör sådana här underbara skapelser. Men jag hoppas hoppas hoppas att jag vinner ett iaf. Har absolut gillat på fb.


Stoor kram från Petra

Anonym sa...

Jag vill bara säga att jag har tvillingen här hemma som saknar sin kompis på andra sidan sängen. Jag går in i sovrummet och får riktiga må bra känslor och stannar upp och mår såååååå...... bra hoppas min dröm går i uppfyllse fina söta MyTivoli

Elinor sa...

God kväll!
Detta bordet är så läckert!
Har tills nu haft en vit/ beige bas i hemmet, men nu kommer lite svarta detaljer in...I vårt kommande uterum/ bastu hus planeras vit med bara svart/grå detaljer. Detta bord med lite sköna böcker, lycktor och thekoppar skulle bli perfekt. Kan inte "gilla my tivoli" pga har ej facebbok. Men jag stor gillar deras koncept. Underbar stil och produkter!
Hälsningar Elinor i Vårgårda.

Anonym sa...

Hej! Studerar för närvarande och har för närvarande inte möjlighet att unna mig själv något så kanske skulle detta bord kunna bli min egen fina lilla present till jul....:)Jag ser det framför mig med några "juliga" saker på.

Hälsningar/ Veronica

Pia H sa...

Pia H

Skulle bli överlycklig om man har sådan tur att vinna detta underbara bord,har tittat jätte läääääänge efter denna sköning!!!...hoppas hoppas.
gillat på face book.

Pia H

Anonym sa...

Hihi. Befinner mig i Deauville. Har precis gjort ett mood board till vår översvämmade källare och där finns exakt detta bord. I dag började hantverkarna i ordningställa eländet. Blir en ny tvättstuga, badrum bastu med tillhörande relax där jag tänker mig detta bord :) hela renoveringen kommer ni kunna följa i ett inredningsmagasin.

Anonym sa...

Hejsan!
Så snyggt bord!!Vi har fixat klart vårt inglasade uterum och det är ej alltför stort så detta SNYGGA bord skulle passa perfekt både storleks och färgmässigt. Har ej hunnit med några möbler än så det skulle vara"som en skänk från ovan" om jag skulle ha tur o vinna bordet:-)Tack för en härlig och inspirerande blogg!Kram Christina

Anna sa...

Det här fantastiska bordet skulle passa utmärkt i hallen i vår nya lägenhet som vi flyttar in i den 1/12.

Anonym sa...

Oj vad många kommentarer :-) Jag älskar det bordet,det skulle passa in jättebra i mitt svart/vita hem...❤ Tack för din finfina blogg Petra ,som alltid ger mig inspiration och det är alltid så roligt att gå ut ock kika vad du pysslar med!
Det känns som ett glossigt inredningsmagasin❤som man mår bra av,med fin inredning,mode,resor och familjeliv och lite extra lyx i vardagen! Helt i min smak av livskvalité!!

Ha en mysig höst! Kram Malin ❤

Annamow sa...

Snyggbordet från Day skulle jag med glädje placera vid soffan, där det skulle gifta sig finfint med Iittala-ljuslyktorna och en stooor kopp te. Jag är ingen storkonsument av inredning precis, utan det tar lång tid innan jag har valt ut vad som passar hemma, men detta bord - gosh, skulle få följa med hem anytime!

Anonym sa...

Ååå jag är förälskad i det här bordet från Day Home. Jag har länge önskat att det var mitt. Det hade passat perfekt i mitt vardagsrum. Jag hade dekorerat med en stor rosa Hortensia i en silvrig kruka. En mysig ljuslykta och mina favorit tidningar. Tänk att krypa upp i soffan med en kopp te, tända ljuset i lyktan och bläddra i en tidning när jag har en ledig stund. Önskar SÅ att vinna denna tävligen. Tack för en inspirerande blogg! Mvh Maria

Anonym sa...

Är gravid och har gått över 6 dagar nu! Fruktansvärt långtråkigt skulle behöva muntras upp! Har precis flyttat till hus från lägenhet, mycket möbler som ska handlas. Skulle passa fantastiskt bra i mitt burspråk bredvid min fåtölj.

Anonym sa...

Är gravid och har gått över 6 dagar nu! Fruktansvärt långtråkigt skulle behöva muntras upp! Har precis flyttat till hus från lägenhet, mycket möbler som ska handlas. Skulle passa fantastiskt bra i mitt burspråk bredvid min fåtölj. Mvh Cissi

Anonym sa...

Detta bord skulle passa perfekt i vårat uterum där allt annat är vitt till och med älghornen på väggen.
Hälsningar sofie

jessika sa...

Kära Tomten, kära Philia, kära Mytivoli. Om jag får just detta bord, så looovar jag att vara snäll hela nästa år, använda tandtråd, inte äta i soffan eller kolla på för mycket tv. Jag ska börja motionera och dricka mindre kaffe. Och jag ska älska ÄLSKA detta bord så länge jag lever. Det lovar jag. Kramar/Jessika

Anonym sa...

Svårt att toppa alla fina kommentarer, alla förtjänar detta fina bord i sitt hem:)
Jag har nyligen varit och köpt lite DAY detaljer som deras silver vaser och nya kuddar. Därför skulle det vara pricken över i:et att få matcha med detta bord. Kanske ställa adventsljusstaken på om nån månad...så mysigt:)

Kram

Petra J sa...

Om jag ska vara ärlig så tror jag egentligen inte att det här fantastiska sideboardet skulle passa speciellt bra in i min studentlägenhet fullproppat med IKEA och en soffa från blocket.. Å andra sidan måste man börja nånstans, och att vinna den här tävlingen skulle definitivt hjälpa mig att komma en bit på vägen till ett lite lyxigare studentkrypin :) tack för all inspiration du skänker, enda ut till de småländska skogarna!

Anonym sa...

Detta bord har jag spanat på en tid. Min plan är att ha två av dessa godingar som sängbord med en lite oversize lampa på. Ska göra om i sovrummet, köpa nya garderober, måla om, sy en stoppad sängstomme med klädda knappar. Min vision är att sovrummet ska bli stilrent med en lyxig touch, så om jag skulle vinna detta bord är jag ett steg närmare mitt drömsovrum:-)

Med vänlig hälsning,
Charlotte C.

Anonym sa...

Jag är en marknadsföringsstudent som ÄLSKAR inredning och att fixa hemma och går in och njuter av din blogg och inredning varje dag!!Tyvärr så är det ju inte så lätt med csn-budjeten att göra om och köpa nytt, så jag hade verkligen blivit överlycklig för detta fabulous underbart snygga bord! Hade förvandlat min studentlägenhet till ett riktigt stylish home!!
Lots of Love!! Hannah

Anonym sa...

Jag drömmer så om detta bord, från första gången jag såg det (hemma hos dig faktiskt) så har jag längtat och trängtat men inte riiiiktigt haft den extra budget som krävs för att köpa det. Så grannt att man blir tårögd och det skulle passa sååå bra mot mina vita soffor och övriga inredning i classic kolonialstil. Tjing tjing, Michaela B L Uttran Stockholm!

Sabina Kämpe sa...

Mitt hem SKRIKER efter detta snyggelisnygga bord!!
My Tivoli har jag gillat sedan länge..3>
Nu håller mitt hem och jag tummarna!!
Kram

Anonym sa...

ÅHH! så snyggt!
Jo, detta bord måste hamna hos just mig för att vi ska flytta! Wiho! Och jag vill börja om på helt ny "inredningskula" och detta bord skulle få vara det första och enda som kom in i vårt nya hus. Som inspiration för hur resten ska se ut! tänk er, ett tomt hus med bara detta bord i mitten, perfekt!

mvh
Sara

Louise Wänström sa...

Ja vad skriver man för att utmärka sig efter att scrollat ner hur länge som helst :) kul med så mycket kommentarer.
Hursomhelst har jag spanat in detta fantastiska bord i två år nu. Tänkte ha det mellan mina soffor med en snygg lampa på och något mer tex en lampa. Detta eftersom denna hörna är urtrist och här behöver hända något i vårt rum. De flesta andra sidobord är för låga så endast detta duger i både funktion och snyggelisnygghet.

Ceciliaba sa...

Hej! Samma visa varje dag...hittar inte mina nycklar...eller mina glasögon... Det fina bordet skulle stå i min hall och allt jag inte hittar i en skål där ovan på!

Gillar på FB...

Anonym sa...

Åh det här bordet från day står verkligen på min önskelista. Vårt vardagsrum liksom vårt hem i övrigt har sedan det blev vårt för 2 år sedan rustats och förnyats allteftersom så gott det har gått med en liten pojk och föräldrapenning. Om 3 veckor väntar tillökning till familjen och inredningen kommer igen få gå på lite sparlåga pga tid och ekonomi. Men vårt vardagsrum har gått från brun vävtapet, bruna fönsterfoder till ljusa väggar och vita fönster. En gammal mockafåtölj har blivit en svart howard, en furufärgad Billy bokhylla har blivit svart new york bokskåp från mio. Nu skulle jag vilja ta bort det vita glasbordet mot det snyggeli snygga svarta bordet som tivoli säljer för day. Snart finns tid att gå hemma och njuta så då skulle jag bli superglad att få vila ögonen på ännu en svart detalj i vårt hem:) Med vänlig hälsning, Heléne r

Anonym sa...

Önskar så att jag någon gång i mitt liv vinner något. Men än så länge har alla vinster lyst med sin frånvaro. Tur att jag har en underbar man och därmed tur i kärlek! ( Men nog vore just det där alldeles för snygga bordet alldeles underbart att vinna)

Therese B

Anonym sa...

Nu borde jag väl skriva nåt klyftigt eller rimma men jag säger bara; ursnyggt bord som gärna får komma hem och stå på mitt nyslipade vackra trägolv! Tack för en mkt bra blogg och tack tivoli för chansen! Kram Emma

Anonym sa...

Drömmer om att göra om vardagsrummet helt. Tapeterna och golvet är från 1966 så det är verkligen dax. Tänk om jag kunde vinna det fina sideboardet, då kanske jag äntligen får energi att göra om. Eller oxå glömmer jag allt annat och bara njuter av att titta på bordet;-)
Kram Ingrid H

Sofie Eriksson sa...

Jag och min sambo bor på 36 kvadrat och är båda studenter. Vi har ett hörn i lägenheten som ska bonas om till läshörna. Studentkassan tillåter budgetinredning och till nästa CSN-bidrag investerar vi i en svart rottingfåtölj från Ikea. Bordet skulle passa perfekt bredvid som avlastning för såväl kurslitteratur som kaffekoppen.

All lycka till dig. Tack för en fin blogg!

Sofie

Veronica sa...

Åhh vilket underbart bord. Jag har sett det på flera bloggar där några har haft bordet som ett sängbord och det har sett vansinnigt lyxigt ut. Jag älskar att göra det lilla extra varje dag, kan vara fin choklad på en måndag eller oxfilé på en tisdag så självklart vill jag ha detta bord i mitt sovrum för lite extra lyx.

Anonym sa...

Hej Philia!
Följer din hem-make-over med stor nyfikenhet- det blir verkligen nice! Du letar efter mattan som är the one och jag, jag letar efter dito bord- måste bara vara the one. Annars är man hellre utan. Nu kanske jag inte behöver vara det längre, har en perfekt plats vid förnstret i matsalen, vid de grå, tunga, blanka och fantastiskt vackra gardinlängderna. Detta bordet är värt att få utsikt mot havet, det får det hemma hos oss. Håller tummarna nu! Ha en bra dag! HannaE

Anonym sa...

Hej igen Philia!
Postade just en önskan om att vinna det härliga bordet från Day, men det verkade gå sådär. Nytt försök! Du skriver om att du söker mattan som är the one- I know the feeling. Just det har jag gjort i över ett år nu, sökt bordet som är the one. Finner man det inte är man hellre utan, eller hur? Jag har ett ställe i vår matsal, där vi äter middag varje dag, precis vid fönstret vid de grå, underbart tunga och blanka gardinlängderna som skulle träda fram, få lite edge med detta bordet. På bordet kommer en lampa med rottingskärm och en glaskupa med min farmors vackra armbandsur att trona. Och sen, jag ger det härliga bordet havsutsikt för det är det värt;)

Ha en bra dag och krya på dig!

Hälsningar HannaE
Hanna.Ekstrand@mariehamn.ax

Anna Vid sa...

Hejsan!
Detta bord skulle göra sig perfekt i min vita hall. Har för tillfället ett tråkigt mörkbrunt klaffbord där nu. Men med detta snygga bord skulle de bli värsta lyftet i hallen..

Gillar på fb också (anna vid)

Mvh//Anna Vid

Anonym sa...

Ååååå, jag bara ÄLSKART...Skulle vara huuuur fint som helst i vårat allrum på övervåningen...
// Jess

Anonym sa...

Hej! Jag bara älskarrrrrrrrrrrrrrrr det bordet :) det skulle passa perfekt i vårt vardagsrum. Men jag är mammaledig nu och har inte ekonomi till det nu tyvärr :( så du skulle värma ett mammahjärta med det :) tack för en fantastisk blogg med massor med kärlek och inspiration. Jag följer di varje dag. /Emma Petersson i norrköping

Anonym sa...

Som hyfsat nyligen -flyttat hemifrån- tjej har jag inte mer än en bokhylla i mitt vardagsrum för tillfället så detta snygga bord kommer sig mer än väl till pass! :)

liselotte sa...

1.Åh, så snyggt. Skulle passa perfekt i mitt gamla hus, som jag bor i. Helt rätt stil.
2 Gillar på facebook, liselotte andersson.
liselotte.202andersson@telia.com

Anonym sa...

Hej!

Nu var det så himla länge sen jag lyckades vinna en tävling. Så nu håller jag tummarna, för det där bordet är så snyggt att det finns knappt ord för det! Jag vill ha det bredvid läsfåtöljen och lägga favoritboken på! :)

Cathrin
Cathrin.magnusson@hotmail.com

Lina Green sa...

Har ett hörn mellan min soffa och en fotölj där detta bordet skulle passa som handen i handsken. Har länge letat efter ett perfekt avlastningsbord att ställa där och inget skulle passa bättre än just detta :). Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

Hej! Vilket underbart bord! Efter huset blev klart har vi varken haft tid eller eknomi att inreda vårt vardagsrum.. Detta bord passar perfekt till vår nya grå soffa.
MVH/Annika

Åsa sa...

Letar efter ett avlastningsbord/sidobord - detta hade varit perfekt för favoritljusen och min alldeles nyss inköpta turkosa skål med lock : )

Anonym sa...

Godkväll Mrs feelgood =) Underbar blogg..tack! Jag ska för första gången i mitt liv bli sambo och detta sideboard är en som vi säger "must-have" och "love-love-love it". Hade varit underbart att få en sådan av "My Tivoli" och dig i inflyttningspresent. //Frida (frida.m.danielsson@hotmail.se)

Erika sa...

Oooj det där bordet skulle verkligen passa så himla bra hemma hos mig!
Just bara för att jag är så trött på mina möbler!
Jag älskar det där bordet men med en ekonomi som är mycket ansträngd när bara en av oss här hemma har ett arbete (jag är mammaledig och på g. med att starta upp ett eget företag).
Hur som så har jag inte råd att köpa det där uuuuuunderbara booooooordet och det skulle passa mig nu när jag städat undan allt det rosiga som känns så pasé!

Tack för en kanon blogg! :)

Anonym sa...

Med min vanliga otur tänkte jag först strunta i att delta. Men, detta bord är en dröm. En vacker svart dröm som PASSAR IN LITE ÖVERALLT här hemma. Inga problem alls för mig att hitta underbaraste platsen.
Jag älskar detta bord. Bara så.
Hälsar
Lena i Kalmar

lena.idbrant@telia.com

Maria p sa...

Vem vill inte vinna detta bord? Skulle passa utmärkt i mitt kommande "tjej" rum. :)
Maria hfors

Maria Persson sa...

Vem vill inte vinna detta bord? :) skulle passa utmärkt i mitt "tjej"rum som är på gång och göras iordning. Där jag ska ha mitt vattenhål, mys, slappa, läsa tidningar mm mm Vinkvällar m goda vänner.
Maria

Isabell Lindfelt sa...

Jag ääälskar heminredning...men är student. Det blir därför inte så mycket day home här hemma, får hålla mig till att gå in på olika inredningsbloggar och sukta. Bordet skulle passa perfekt bredvid min läshörna i soffan. Där skulle jag kunna ställa en lampa, några ljus, min stora stora plugg-kaffekopp, markeringspennorna och kanske till och med boken jag läser... Om jag tappar fokus och surfar in här istället.

Med vänlig hälsning, Isabell Lindfelt

Anonym sa...

Din blogg ger mig fina inredningstips. Bordet vore pricken över i när jag, precis som du lägger till svart och grått till allt vitt i mitt vardagsrum.
Marianne

Jessica sa...

Åh, jag älskar vårt nya hus som vi snart får flytta in i. Så himla läskig känsla att vi lagt alla våra slantar för att våra barn ska få växa upp i hus med trädgård. Att det kommer eka tomt i rummen en lång tid framöver gör inget så länge vi får bo där tillsammans men att vinna ett vackert bord från Day skulle förgylla vår jul!

Vänligen Jessica

Anonym sa...

Är inte riktigt nöjd med mitt vardagsrum och har länge fantiserat om detta bord som skulle kunna stå nära öppna spisen. Skulle vara perfekt att ställa mina vackraste favorit prylar på och bli det lilla extra och pricken över i.

Misa77

Anonym sa...

Åhhhh, vilket himla underbart bord.

Har många gånger kikat in på dina länkar och fastnat för din goda smak, många klick genom att läsa din blogg har det också allt blivit. Nu önskar jag att jag i stället skulle få ha turen att vinna mig nått.

Cissi

Sofie sa...

Hösten är nu med stormsteg här,
önskar ett bord som mitt hem vackert klär,
till vardags, sitta-inne-mys eller fest,
passar denna Day Home-klenod som bäst

Gillar pa FB med namn Sofie Altuntas Lindholm

MVH Sofie
citcit.kuruyemis@gmail.com

Jenny P sa...

Jag är en friluftstjej som gillar snygg design. DAY Camp table är en kul och snygg kombo mellan friluftsliv och inredning och skulle bli en fin personlig inredningsdetalj hemma hos mig.

Lina sa...

You make my DAY!

Idakaarlsson@hotmail.com sa...

Detta bordet skulle passa perfekt in i mitt 10 kvm studentrum i Lund! Jag älskar stilen och mina kursböcker, deckare och kaffekoppar skulle passa oerhört bra på det bordet!! Jag hade blivit världens lyckligaste över detta fina bord, jag hade tagit hand om det med stor kärlek!

Allt gott,
Ida

ANNETTE sa...

Har flera gånger  på detta vackra bord tittat
Och har aldrig något lika fint och passande hittat
Tänk om jag för en gångs skull kunde få vinna
Då skulle jag knappt några ord finna
Jag ser det framför mig i vardagsrummet stå
Med en ljusstake från Day uppe på

Hoppas hoppas...

Tack för en kul tävling och mysig blogg!
PS. har gillat på FB

Kram Annette









Malin sa...

Hej!

Jag har beundrat bordet länge i dina vackra bilder. Det är inte den sortens köp jag kan lägga pengar på, men nu finns det ju en möjlighet i alla fall! Blir jag den lyckliga vill jag ha den bredvid min fåtölj, där jag kryper på kvällarna för lite skön egentid. Där skulle jag kunna njuta den mest och bäst. Ett fint arrangemang på, med levande ljus och så en kopp te. Underbart :)

Christina sa...

Med detta bord fån Day home är jag hemma,
att beskriva varför är för mig ett dilemma,
men det är bara så,
att blotta tanken på att detta vackraste bord,
i mitt finaste rum skulle stå,
gör mig alldeles varm inombords!

Kram!!!

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Denna underbara lilla skönhet skulle gärna få bo hos oss. Jag har en plats, i vår hall, som ser så tom ut och där ska bordet få stå. Så vi ser det. Hela tiden.Från alla olika håll.

Och gillar MyTivoli på FB, det gör jag :-)

Kram

Ewa Björnsdotter sa...

Det där skulle ju bli en sån fasligt bra Fars dags present till min man från våra små underbara söner. Stilrent och snyggt precis som han själv ;) och det skulle passa utmärkt i vårt vardagsrum!!

Sofie J sa...

I vårt hem går det allra mesta i vitt, efter påtryckningar från mig. Min man vill ha in fler mörka möbler för att bryta av lite grann. Jag har varit tveksam, men
Med denna skönhet skulle vi båda bli supernöjda och husfriden skulle infinna sig. För en liten stund åtminstone ;)

Mary sa...

Jag vill ha något som förgyller min dag. Såg bilden av detta bord och blev förälskad. Där, alldeles intill min howardsoffa ska det stå...

Anonym sa...

Det har talats mycket om ytlighet....men lets face it; när allt känns lite trist, det regnar, det är mörkt, det är massor på jobbet man inte hinner med osv -då kan faktiskt ett underbart snyggt bord pigga upp tillvaron!

//Angelica V

Christina sa...

Ser att jag i min tävlingsiver skrivit "fån Day" i stället för "från Day"! Hoppas inte detta försmädliga misstag sumpar mina chanser i tävlingen - jag tycker ju helt klart "Von Day" om något! :D

«Äldst ‹Äldre   201 – 375 av 375   Nyare› Senaste»