lördag 6 oktober 2012

TIPS - FOTOTÄVLING


.
Morgonens "facebooktips" - tävling hos Babyshop där du kan vinna kläder för 3000 kr! Babyshop har bla massa nya fina vinterkläder i shopen så go check it out:)

Hej härliga Lördag!
Här har vi i vanlig ordning intagit en riktigt smaskig lördagsfrukost/brunch med pannkakor och nybakat bröd och äggröra och bacon och pastrami och ostar och gurks och pepparotsmayo och youghurt och blodgrapejuice och macchiatos osv osv - puh:) Det är så mysigt med softa långa lördagsfrukostar tillsammans - veckans bästa! 

Nu ska vi gå ut i sköna solen och göra "pensionärs-stuff" haha. Vi ska nämligen trippa ner till Småstadens gamla kvarter och Svartån och mata änder med Beabusen (hon tycker det är kul!:) och sen blir det en tur till biblioteket strax brevid och låna böcker till skatten och efter det fika på något café. Ja, jag skev ju pensionärs-stuff, enkelt och mysigt:)
Önskar en finfin start på lördagen!


KRAM9 kommentarer:

Anonym sa...

Låter supermysigt!! Förlåt, Petra, såg nu att du skrivit vad mattan kostade!!! Min syster har en son som nyss fyllde tre år (en månad sen), vet inte om Bea snart blir fyra, men men. Han var här hos mig för ngn vecka sen och när vi skulle äte äpple så skulle han ge en äpplebit till min hund (Geilo). Då säger han, Lisa "skall jag säga till Geilo att han måste spotta ut kärnorna"!!!!!!!!!!!!!! Hur söt får man vara!! Underbart!! Kram och ha en skön lördag Lisa S i H-viken

Annelie sa...

Åååh det är väl så myyysigt att göra sånt...;)) Ha en riktigt härlig dag..

KRAM/Annelie

Anna sa...

GILLA pensionärs-stuff, ha så mysigt!!


A

En blandad kompott sa...

Det låter mysigt eran pensionärs stuff....
Ha en bra dag!
Kramar

Att vara någons fru sa...

Ha ha ljuvligt ju! Lite pensionärslördag är aldrig någonsin fel :)

Christine sa...

Låter som en riktigt skön dag, precis som det ska vara på helgen :-)
Ha det bra!
Kram Christine
www.matikvadrat.se

sofia PR sa...

Bästa lördagen på länge! Hoppas ni får en lika bra lördag/Sofia PR

Anonym sa...

Det är det lilla och enkla som kan roa små barn!Min lilla gillar också att mata pippis och låna böcker, sen är det också ett billigt nöje för mamas och papas.. inte fel heller...:)!
ha en trevlig dag!
Kram Kamilla

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Er helgfrukost låter onekligen supermysig!! Här finns en önskan om sådan men vi får väl vänta ett par år till då alla barnen blivit större:-)

Kram och ha en fin kväll!