onsdag 24 oktober 2012

TJINGELING ONSDAG

.
.
.

Igår: H kommer hem från jobbet och får en bamsekram av Lo Lo - gulligt:) 




Hello sweeties!





Idag har vi lill-lördag och Bea är hemma idag med mig och myser idag:) Vi ska promenera ner på stan och handla lite och sen tar vi nog en sväng förbi lekparken på vägen hem! Och så blir det en tur till Toys R Us för att shoppa Halloweenkostymer till tjejerna (Bea vill ha en pumpadräkt, hur sött är inte det:)

Såg ni förresten Hollywoodfruarnas säsongavslutning igår? Alltså jag kan inte riktigt sluta att tänka på den där scenen vid poolen när de andra fruarna tillsammans vuxenmobbade Gunilla så klockorna stannade. Oh my så obehagligt det var att se. Gunilla verkar ju både "verklighetsfrånvänd och crazy" på alla möjliga olika sätt och folk hatar henne och gör parodier till höger och vänster men det är aldrig aldrig okej med sån här gruppmobbning och elakheter (vare sig man är 14 eller 40-something). Eller vad tyckte ni??? (Här kan ni se avsnittet om ni missade det och Anitha Schulman slår verkligen "huvet på spiken" gällande  det som hände i SHF här







Mys! (Lo Lo´s gårdagens: cardigan Donna Karan och jeans från Zara)



Nu fångar vi onsdagen tjejer!


KRAM




.

55 kommentarer:

Anonym sa...

Du har helt rätt, hon är skum på många sätt och vis men detdär med låten var bara sååå himla onödigt och taskigt. Extremt osmakligt.

Anonym sa...

Håller helt med dig. Fruktansvärt beteende av de andra.

mrs Sunshine sa...

Så fina bilder! Vilket objektiv använder du här?

kram Christin

Anonym sa...

Instämmer! Jag gillar verkligen inte Gunilla men det där var riktigt fult gjort tycker jag. De andra sjönk rejält i aktning i mina ögon. Ha en skön dag! /M i Thn

Helenas enkla vardag sa...

Hur mycket man ogillar någon, så är mobbing helt uteslutet! Men det förekommer allt för mycket runt omkring oss dagligen och jag hatar det! tar avstånd från allt sådant!
Har tipsat om ditt recept inne hos mig idag! tacka din mamma för det! Succé kan jag bara säga!
kram helena

dianasdrömmar sa...

Håller med dig inte schysst alls, gulliga bilder och hoppas ni får en mysig dag kram Diana

Anna - Starwoman sa...

Jag håller sååå med dig angående vuxenmobbningen av Gunilla i gårdagens avsnitt. Så fruktansvärt motbjudande oavsett hur Gunilla nu är som person (jag kan ju tycka att de andra kvinnorna hellre kunde föregå med gott exempel istället än för att falla till samma låga nivå)Nä mycket kan man säga, men det där var inte
okej någonstans, jag mådde riktig illa av att se hur vuxna människor kan bete och gadda ihop sig!

Hoppas du och Bea får en fin onsdag!

/Anna

Anonym sa...

Tyckte också att de andra betedde sig vidrigt... Varför tog Margareta med sig den där knäppa låten. Inte var den bra heller, trallvänlig, men inte mer. Nej, de andra fruarna gjorde verkligen bort sig. Trist verkligen.

Anette sa...

Jag blir så glad när jag läser att Bea får vara hemma med dig. Jag var hemma med min mamma, likaså mina syskon och vi har aldrig varit på dagis. Det var helt underbart och det gör lite ont i min när jag läser på andra bloggar där de lämnar barnen på dagis trots att de är hemma själva med syskon eller för att de är mammalediga innan de fött. Allt prat om att man inte blir social om man inte är på dagis är helt tokigt då jag är mest social av alla mina vänner och andra barn fanns det gott om att leka med i alla fall. Och så hade jag mina syskon. Jag vet hur mysigt jag hade hemma och du kan vara stolt som har så mysigt med dina barn. De kommer uppskatta det när de blir vuxna!

Emelie sa...

Jag håller helt med! Det där var verkligen lågt och långt över alla gränser för vad som är OK. Vuxna människor borde väl kunna bete sig bättre än så!

Bromans Bravader sa...

Såg inte programmet och har bara sett lite av det tidigare. Gunilla verkar ju vara en lite märklig figur men jag har faktiskt reagerat tidigare på det lilla jag sett precis som du. Nej vad skapar detta för normer hos våra barn? Är det ok att mobba, reta och trycka ner någon för att de är annorlunda? Jag blir faktiskt mörkrädd och tycker inte att det är helt ok att TV3 visar sånt. Vad skapar vi för värld?
Kram Jannike

Anonym sa...

Hej!

Igår när jag såg avsnittet undrade jag om det bara var jag som tyckte att de andra fruarna var elaka mot Gunilla, men tydligen så va jag inte ensam. Man kan ju undra om Margareta bara tog med låten för att provocera? Förmodligen... säga vad man vill om Gunilla men det här var enligt mig riktigt elakt gjort av de andra fruarna!

Mvh Johanna

Anonym sa...

Hej! Jag tror att mycket är uppgjort för att få bra TV. " Spela upp låten om Gunilla när ni ses"... så blir det lite cat fight! Mobbing är aldrig OK, men Gunilla har väl inte direkt lagt två fingrar i kors för att bidra till god stämning. Hon vinklas säkert oxå så klart'men se bara hur hon for ut mot Jan G i Jenny Strömstedts program. Hon tycker ju att alla är elaka och onda!
Nej dessa Hollywood fruar är nog inte lätta att tas med alls, men nu kommer ju Småstadsfruar i stället! Skoj skoj!
Kram Annsofie

Elina sa...

Skrev om exakt samma sak i min blogg igår kväll och kan inte annat än att hålla med: det är vuxenmobbing deluxe! Mådde dåligt av att se det, och man kan som sagt tycka vad man vill om människan, men det är aldrig okej att bete sig så mot någon annan. Osmakligt, olustigt, obekvämt. Och att ingen sa ifrån, det gjorde mig ledsen. Att ingen av dem själva verkade förstå hur de faktiskt betedde sig. Klart att man försvarar sig och tenderar att bli aggressiv när man trängs in i ett hörn... tänk om de bara hade kunnat bete sig vuxet istället och varit trevliga mot Gunilla? Då är jag säker på att hon också hade varit det!

Anonym sa...

Hej, jag undrar bara var du har köpt ditt vita matsalsbord. Är det från IKEA?? Mvh Linn

Mrs L sa...

Jag tror oxå det ska va lite "bra tv". Samtidigt så kanske det gick lite över styr igår.. Tyckte det gick lite väl långt och det kändes som mobbing.. Samtidigt så tycker jag att Gunilla oxå mobbar! Hon är ju taskig! Svårt det där.. Min favorit är Isabel i alla fall! :)
Have a nice day!/M

Anonym sa...

Hej!

Tycker precis som många andra att de gick över gränsen. Gunilla har visst gjort många konstiga uttalanden men beteendet hos de andra fruarna fick mig att må dåligt. Hur tänker man när man ta med sig en låt som bara går ut på att göra någon annan till åtlöje. Sedan att se hur de andra gick emot tillsammans var riktigt obehagligt att se. Vill passa på och berömma dig för dina fina blogg har fått mycket inspiration och tips ifrån dig. Du förgyller min dag dagligen. Tack fina Petra!

Anonym sa...

De sjönk i mina ögon, man kunde nästan känna sig mobbad själv. Verkligen obehagligt! Köp en pumpadräkt du med;)Ha det fint! Kram Sophia

LOPPISLIV sa...

Håller med, det med låten var riktigt taskigt!! Kram P

Anonym sa...

Hej!
Håller helt & hållet med dig, total
vuxen mobbing. Gunilla må var som hon är, ej sunt beteende men att övriga vuxenmobbar henne är ännu värre. Man undra verkligen om detta är iscen satt eller är de andra verkligen så elaka in real life. Det hela håller på att spåra ur!
Tack för en fin & inspirerande blogg, ha en fin dag, vecka, helg:-)! Kramis Linda

HOUSE of ADELA sa...

Tycker hela serien är pinsam och jag har inte tittat alls på den mer än ett avsnitt i början. Kikade här lite nu från din länk och blir smått chockad över att VUXNA (??!) människor beter sig som jag vet inte vad...kanske mest undrande över som Bromans bravader skriver med att TV 3 sänder det...
Som blond och med 2 vita hundar så är det nästan så man funderar på att färga både mig och doggsen:)))

Kram
Adela

Alan sa...

Kim Kardashians bakdel slutar aldrig att förvåna - GossipGuy.se

Life´s Silverlining and I sa...

Håller med! Aldrig ok! Kram Nilla

Anonym sa...

Du och Lo Lo är så himla lika! Såå vackra båda två såklart! :)

Anonym sa...

Tyckte beteendet hos fruarna igår var mkt illa. Blev lite förvånad faktiskt. Trodde lite gott om några om dom. Tappade lusten lite att fortsätta titta på programmet. Ingen bra underhållning!!!!!!!!

Alexandra sa...

Vad skönt att höra att du också tyckte det!!! Ja,Gunilla är ju helt ifrån verkligheten men som dom andra satt och skratta och "piffa upp håret" och gjorde miner bakom kulisserna så kunde jag inte annat än tycka lite synd om Gunilla!!!Kraam Alexandra

LIVSGLITTER sa...

Måste kolla ikapp, har ju missat en hel del avsnitt. Gunilla ska vi väl inte ens prata om, huuuuaaa vilken människa! Får rysningar på allvar av att tänka på henne. Usch. Ha en mysig dag! Kram L

Casa of Mia sa...

Håller med - det där var en riktigt elak gruppmobbning och verkligen inte OK, mådde riktigt dåligt när jag såg det, kram
Fina bilder

Emelie Grimborn sa...

Håller med! Mobbning är mobbning vare sig man är ung eller gammal!

Jenny sa...

Jag håller verkligen med dig! Att mobba någon annan är aldrig okej. Ibland verkar det som jag är den ända som inte tycker illa om Gunilla, alla skriver så elaka saker om henne. Hon är också en männsika med känslor.

Giesela sa...

Håller med dig ... Mobbing på hög nivå !!! Att hon är galen är en sak, men att slå på en person som redan ligger ner8vetande eller ej ) är så lågt så lågt ! Önskar dig en fin fortsättning på veckan. Tack för att du dela med dig av dig och ditt liv :)
Kram G

Anonym sa...

Hej,
har inget med din blogg att göra egentligen men jag såg oxå fruarna igår och jag håller inte riktigt med dig och alla de som kommenterat här. Låten var helt klart onödig och dumt att spela upp den (men troligen ombedd av tv att både göra och ta med). Att sen kalla det för vuxenmobbing att de andra till slut tröttnade rejält på Gunillas beteende och elaka kommentarer och blev arga allihop är lite väl mycket. Den stora bristen tycker jag ligger hos tv3 som väljer att ge en så pass instabil person som Gunilla ett så stort utrymme i tv. Uppenbarligen förstår hon inte själv hur hon skadar både sig själv och sin dotter.

I övrigt vill jag bara säga att jag gillar din nya lite tuffare inredningstil och hoppas på fler fina bilder från ditt fina hem.
/Charlotta

Anonym sa...

Jeg har ikke sett serien, men synes det er kjempefint at du og andre bloggere tar opp og kommenterer dette.
Mobbing er aldri ok, uansett hvilken form, og dessverre er det jo et økende problem, spesielt på nett.

Lo Lo er nydelig, og veldig lik mammaen sin :)
Ha en fin dag :)
Lise

Anonym sa...

Ja, kan verkligen hålla med alla att det var obehagligt o se! Gunilla verkar ju inte riktigt klok ibland men kanske hon har råkat ut för saker som gjort henne som hon är...inte ok att mobba på det viset som de andra gjorde! Tyckte att det var elakt o göra den låten, reagerade redan innan bråket på att göra en sådan låt o dessutom ta med sig den sedan! Nä, tyckte att de andra fruarna sjönk i aktning direkt....
U i Partille

Anonym sa...

Håller med, det var vuxen mobbning. Riktigt taskigt och hon hade rätt i att bli upprörd. Nu är ju Gunilla rätt crazy men det försvarar inte mobbning!! Usch vad dåligt gjort av de andra!

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Sa precis samma sak igår gällande Hollywoodfruarna.

Härligt med sånt mottagande när man kommer hem från jobbet :-)

Victorias Provkök sa...

Jag missa Hollywood fruarna men ska se det på play ikväll;)
Kram från victoria på www.victoriasprovkök.se

Heléne - mitt så kallade liv sa...

Att vett och uppförande inte kommer med pengar är ju extremt tydligt i situationer som dessa. Nu såg jag inte programmet igår men har sett då och då tidigare säsonger och tycker bara att de gör bort sig själv så oerhört mycket när de pratar skit om andra eller är elaka.

Tråkigt bara att folk råkar illa ut i processen :-(

Anonym sa...

Håller med de andra här inne-INTE OK MED MOBBING!!!
Tycker d kvittar hur Gunilla betett sig innan, man kan ju vara trevlig o formell iallafall tycker jag- även om man aldrig kommer att bli bästisar! Tycker att Isabel är fruktansvärt omogen som sitter och gör miner och himlar med ögonen! INTE OK!Hon tror absolut att hon är bättre än alla andra o är genomtaskig mot allt o alla runt omkring sig när det inte passar henne-USCH O FY!!!
Säger som ngn innan att nog var det planerat av TV3 att låten ( oh my vilk låt! jag hade oxå gått i taket om ngn skrivit så om mig o Margareta sitter dessutom o småskrattar o förlöjligar Gunilla hela tiden) skulle spelas upp där. Illa valt tillfälle!
Nä alla borde gå in på TV3:s hemsida o maila våra synpunkter- för det var ett RIKTIGT LÅGT program!!!
Kram på dig fina Petra o tack för en härlig blogg!!!
Mia

Anonym sa...

Vad skönt att du skriver det, det är fruktansvärt med mobbing oavsett ålder. Ha en fin kväll!

Att vara någons fru sa...

Missade det (såg på House) men verkar ju ha varit riktigt inte okej :(

Unknown sa...

Måste säga att jag också blev väldigt illa berörd av programmet! Usch vilket betéende från vuxna människor, verkligen INTE acceptabelt!!

Anonym sa...

Precis som de flesta av er som kommenterat, håller jag med om att det är vuxenmobbing på bästa sändningstid! Och det här tittar barn/ungdomar på. Bl.a. Maria Montazami och Isabell (eller vad hon heter) är förebilder för många. Gunilla må vara minst sagt instabil och utsätter sin dotter för i det närmaste barnmisshandel, MEN att sända sådan här skit när vuxna mobbar någon annan är ännu värre! Är det sådana här förebilder vi vill ha för våra barn och ungdomar!? Bra Petra att du tog upp det här! Det är helt enkelt för jävligt!
Kram A

Anonym sa...

Det är aldrig någonsin ok att trycka ner någon annan oavsett vad den personen har gjort. Att skriva en låt om någon annan bara för att trycka ner den personen är verkligen låg nivå och man blir nästan mörkrädd när man tänker sig att de här är vuxna kvinnor som uppfostrar barn! Undrar vilka värderingar de lär ut.. Försvarar inte de saker Gunilla har sagt tidigare och det mesta av det hon har att säga går ut på att framhäva sig själv. Men samtidigt så bottnar detta troligtvis i väldigt låg självkänsla och då blir det nästan ännu värre när man ser hur de andra fruarna försöker trycka ner den ännu mer. Nej, de andra fruarna sjönk verkligen i min aktning.

krannina sa...

Åh, jag har spelat in avsnittet, så jag fick hoppa över din text där ;-) Tråkigt att det är sista, tycker att det är så himla underhållande :-D

mitt liv som jag sa...

Såg inte avsnittet, men såklart är det ju ALDRIG bra med mobbning. Avskyr när folk är medvetet dumma mot varandra.
Ha en bra kväll! Kram Jennifer

Inredningsfrun sa...

Nu såg jag inte vad som sas mellan Hollywood-girlsen men att säga förnedrande och kränkande saker till någon är aldrig ok. Never ever!

Men från det ena till det andra. Sååå fina H och LoLo är!! Gos!!

Jag lyssnade på ditt meddelande på telefonen idag, igen, eftersom jag behövde få mig ett litet skratt. Du gör mig alltid på bra humör och varm om hjärtat.
Saaaaknar dig!

KRAM <3

Jessica i Malmö sa...

Håller med dig fullständigt. Gunilla är speciell på många sätt men jag tyckte faktiskt synd om henne igår. Fick verkligen känslan av en grupp omogna och mindre vetande tonåringar....

mig&mitthem sa...

Helt enig med dig. Tappade respekten helt för tv3 att visa sådan vuxenmobbing på tv. Gunilla är bara en osäker själ som uttrycker sig lite klumpigt ibland, Önskar så att jag bara finge ge henne en go kram...tror att det är det hon behöver. Krams m

MiaC sa...

Absolut, riktigt dålig stil... Gunilla må vara en konstig prick men agerandet från de andra var verkligen inte ok. Kram på dig.

Anonym sa...

Vem tar med sig en klumpig cd/bandspelare 2012?!Pinsamt...

Anonym sa...

Åh, så sött, hoppas han kramade tillbaka lite oss (syns ju inte på bilderna iaf), stort att få kramar av sina bonusbarn, det ska man vara rädd om!

En blandad kompott sa...

Åh,vad gulligt!ser ut som hon har längtat hela dagen!=)
Kramar

StyleFia sa...

Jag trodde jag var den enda som tyckte att det var riktigt TASKIGT! Trots att jag ofta klagat pâ hur Gunilla beter sig, och sâ fort nâgon inte tycker som henne sâ idiotförklarar hon ju dem helt och hâllet. Men det är verkligen hemskt att se sâ mânga gâ emot en person (barn som vuxna!), mâdde riktigt dâligt igâr när jag sâg det trots att jag som sagt helt klart INTE är nâgon Gunilla-fan.
MYSIGA bilder för övrigt! :-)

Mia sa...

Vad bra att du kommit till den insikten om vuxenmobbning, det finns ju kvinnor som blir ganska elaka mot andra kvinnor och trycker ner dem för att de inte klär sig lika fint eller delar deras värderingar.