söndag 21 oktober 2012

UMEÅ BY NIGHT

.
.
.


Inne på bästa Creative Lounge som vi bara var tvugna att besöka när vi var i Umeå på fashionweek! En fantastiskt trevlig affär med otroligt mysig atmosfär och alla favoritmärken uppradade (fick med mig en liten påse med en ursöt Valerieblus jag ska visa i ett annat inlägg:)





Todelooo Söndag!






Mår ni bra raringar?? Är hemma igen i Småstaden och ska strax hoppa i jeepen och åka iväg bunkra lite ett gäng mysiga feelgoodflimer på Filmhuset och en stooor påse med smågodis (jag smäller av om jag inte får ett gänga Geisha snart:) Det ska bli så mysigt att ha en riktigt soft söndagskväll med la familia och med tända ljus och mys för jag är riktigt seg efter att gått upp typ 5.00 igår och sen gå och lägga mig 3.00 (efter en craaazy kväll) och sen upp 6.00 igen, gäääsp... Men så kul vi har haft det senaste dygnet och jag har verkligen ont i magmusklerna av alla skratt!:)






Lite av Daysortimentet hos CL!




Sen åkte vi till Invito det skulle vara modevisning och mingel senare på kvällen! Jättemysig club/restaurang och jag provade en av modellernas jacka (de skulle visa Creative Lounge) från Project Force. Har ni sett dessa? Heeelt amazing italienska skönheter och yes, jag funderade nästan på att smuggla med mig en hem haha:)




Happy Emma och Ida! Ida är VD för Rapunzel och är en tjej jag beundrar så himla mycket. Otroligt duktig framgångsrik entreprenör (och yes jag beundrar dig Emma också, så klart;)




Kvällens huvudperson, Evelina VD för CL. Också en ung kvinna från Umeå, som precis som Ida är mamma och framgångsrik företagare, som jag beundrar massor (så är hon så snygg så klockorna stannar nästan:)




Så blev det modeshow och här är modellerna på väg ut Creatives kläder! (ser ni "min" läckra Chill Norway Väst på modellen längst fram:)




Jag var bakom kulisserna och skötte "påklädning och piff" under visningen:) (klänning Day Tintinstyle och stövletter Uggs)




Vi girls firar med bubbel efter visningen som blev en succe (och Emma var en helt smashing mannekäng) 




Mingel på blubben Invito och jag träffade bla på de ursöta bloggläsarna och systrarna som syns till höger ovan (tack fina ni för era snälla ord!)




Sen stack vi ut i den iiiiskalla Norrlandsnatten, brrrr, mot en annan klubb och nej, vi var väl inte riktigt klädda efter vädret! Ovan syns härliga sprudlande Marie som är agent för det jättepopulära jeansmärket Circle of Trust (tack för igår kväll snygging)




Sen blev det "crazy night by Umeå" och vi hade såå kul och jämförde bla biceps med en Umeåbo som hette Big Steve:) (ja jag bjuder på den minen;)




Och så slog vi våra blogghuvuden ihop och var överens om att vi ska minsann vara mer än vänner (fortsättning följer:)




och skålade på det och var också överens om att Umeå, det är en riktigt inspirerande, bubblande, kreativ och mysig stad! Härlig varm och fylld av ödmjuka  och framgångsrika (toksnygga) damer:) 



Verkligen tusen tack för att vi fick komma och hälsa på och tack alla ni som kom fram och hälsade på Invito (som It´s a House. Så kul att träffa dig irl:)




Nu - söndagsmyyyys!



KRAM







27 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Alltså. Jag är så trött. Men det var såååå roligt.

Home2tiny sa...

Ni tokvackra tjejer verkar fått Umeå att rocka loss, jag förstår om du e trött. Gör som jag släng upp fötterna i soffan o njut av söndagen som är kvar. Och choklad kan aldrig bli fel. Kramisar Tina

Fröken K och livet på landet sa...

Hej!

Ser ut som ni haft en super duper helg! Detta är ni såå värda...beundrar er jätte mycket...girlpower!!! Heja er!

Stor kram från mig!

Anonym sa...

Men åhh vilket fartfyllt dygn! Men hur blev det med håret eg. klippte du bara dina extensions eller satte du i nya lite kortare mer som utfyllnad? Vore SÅ kul om du svarade!! =)

Lena - gott för själen sa...

Vilken dag och kväll ni verkar ha haft, bland snygga och kreativa damer!

Kram Lena

Tina sa...

Men åh vad kul att ni hade en trevlig dag i Umeå. Ni är varmt välkomna tillbaka när som helst. Ångrar bittert att jag inte lyckades pallra mej ner på stan och Invito för att träffa dig och Emma. :) Det får bli nästa gång... :)

Anonym sa...

så stel du verkar vågar knappt le. Slappna av girl kolla in mysiga Emma.
Å andra sidan över 40 så kanske man är mer reserverad.
Hej svejs

Anonym sa...

Åh så trevligt ni verkat haft, vad kul! =)
Men oj vilken r e k l a m du/ni gör för detta företag men det är väl det som är hela grejen..Ni samarbetar
Antar att Emma och du ska bli "kompanjoner" All lycka till er ni är verkligen tok snygga!!!

decorayadora sa...

I love you blog
Saludos from chile

Elin - AgnesAmelia sa...

Ni verkar att ha haft så skoj :)

/Elin

ETT FRIDFULLT HEM sa...

Låter som ni haft en intensiv men härlig vistelse uppe i norr!!

Kul att få se lite bilder!

Kramen

Anonym sa...

Verkar som att ni haft det så roligt! :) Och såklart är du och ni superfina:) Ha en avkopplande kväll, du kommer att sova gott;) Kram Sophia

Anonym sa...

Det var verkligen Jätteroligt att träffa både dig och Emma igår. Ni är båda väldigt söta, trevliga och jordnära tjejer som ger otroligt mycket inspiration i både inredning och mer därtill!! Keep up the good work!!

Kramar från Umeå
Sahra & Emma

Unknown sa...

Härliga bilder du bjuder på.

Anonym sa...

Åh vilken härlig helg! Lite glam och jobb om vartannat. Underbart! Och vad snygga ni är alla tjejer!/ Lotta, Sundsvall

Lifestyle By Lena sa...

Så vansinnigt härliga bilder du bjuder på. Och va snygga ni är!
Kram

Emschen sa...

Shit vad trött du måste vara! Men det är det värt när man har haft så skoj som ni verkar ha haft. :)
Kram

Anna Margareta sa...

Gillar jättemycket. Kul med tjejhäng liksom.

Dagar av lycka sa...

Låter (och ser ut som) du har haft en toppenhelg :)

Anonym sa...

Ah vad "görsköj" ni verkar ha haft det! Umeå är jättefint!
Jag har ställt frågan förut men ställer den igen..Vart skänkte du delar av förtjänsten på bloopisen? Vore bara skoj att veta...om du gjorde det så klart!
Trevlig kväll, Annsofie

dianasdrömmar sa...

Låter som en alldeles perfekt kväll helt enkelt kram Diana

Johanna sa...

Vilken härlig helg du verkar haft!!!

Philia sa...

Tack för era hälsningar tjejer - ja det var riktitigt trevligt i Umeå:)

Annsofie - Jag skänker kontinuerligt pengar till Världens barn,vilket jag gjorde även den gången. En fin och viktig organisation som behöver vårt stöd!

KRAM

Anonym sa...

Hej Petra! Vad har du för fint läppstift på bilderna med din svarta klänning? Så fin färg! Önskar dig en fin höstdag /Kram Linda

Anonym sa...

Du fick en fråga om håret, du kanske inte såg det? Undrar också hur det blev, har du nya extensions i eller bara klippt av de du hade i redan? Kul att veta!

En blandad kompott sa...

Vilken rolig helg ni haft!
Kramar

Annis sa...

Inte bra att gå in på din blogg.. Jag blev "tvungen" att beställa en likadan klänning som du har från Tintinstyle....hm..:-)