torsdag 8 november 2012

EGOTIME

.
.
.

.
Just nu: årets första pepparkakor och lite nya magasins! Inte helt fel mao:)






Todelooooo!



Mår ni bra!?


Här är det äääntligen en lugn stund och jag har sjunkit ner i skönaste soffan i vardagsrummet för en riktig skön liten egomammastund (för de uppskattar man ju eller hur ni andra mamas?;). Och pepparkakorna ni ser ovan smakar huur gott som helst, mums mums. Så är det ju alltid varje ny säsong, det där som man varit utan länge blir ju bara så himla gott igen:)

Nej nu ska jag bläddra i nya Elle Interiör som har med lite jultema denna gång. Yes tomtar och stjärnor och pepparkakor är verkligen "på g nu"! (har ni också börjat med att nalla på det "juliga" bloggisar??:)



Ha en riktigt mysig torsdagskväll alla fina!



KRAM





11 kommentarer:

Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok sa...

Och av pepparkakor blir man snäll. Det kan jag behöva, just i brist på den där egotiden! :)

Anonym sa...

Det låter som en helt ok stund!
Är det Walther ljusstakarna i svart
som skymtar fram?Har själv klickat hem dom idag.

Ha en skön kväll:))
Åse

Fia FIT sa...

Här käkades det lussekatter och pepparkakor idag. Dock inte av mig :-)!

Egotime är inte helt fel!

Anonym sa...

Så mysigt! Älskar den där stunden för sig själv då man kan sänka axlarna, andas och njuta. Den där cappuccinon ser väldigt god ut, vad är det för maskin du har? Ska köpa ny och behöver tips;). Ha en fortsatt trevlig kväll, kram Emma

Malenami sa...

Jaa, njuuut du vännen! Har också just köpt några nya inredningsmagasin och klipper i dem för fullt, alla ideér skall upp på väggen;)

Kramar!

5 varv i rondellen sa...

Nja, då jag äter LCHF/paleo sedan sex år blir det inte längre p-kakor eller lussebullar. Däremot tänkte jag försöka mig på att göra LCHF-muffins med saffrans eller pepparkakssmak. :)

Sandra sa...

Absolut. Det bakades lussekatter på jobbet och det var svårt att tacka nej ;) Julmust har smuttats på och idag köptes Allt om Mats julnummer hem. Jag är tidigare än vanligt men det känns såå härligt, eller hur ?
Stor kram

En blandad kompott sa...

Åt de första pepparkakorna igår kväll och julmusten för en vecka sedan....mums!
Kramar

the many lives of line sa...

Åh, fy tusan vad myyyysigt! Vill också ha lite qualitytime med mig själv;)

Kram,
Line

-themanylivesofline.blogspot.com

Anonym sa...

Hej P!
Underbart med ego mamma tid...mina små är dock stora nu (10 och 13) och pockar inte alldeles för mycket på min uppmärksamhet, men ändå skönt med kaffe, tidning och gott i soffan!
Kram Annsofie

M sa...

Hej!
 
Jag har precis startat ett varumärke med bloggbutik; W O F O Y O, som bland annat gör handgjorda tepåsar samt present-kit med kaffe, te, choklad och pocketböcker. Jag skulle bli jätteglad för lite feedback från dig om du har tid att kika nån dag - www.wofoyo.blogspot.com.



Tack på förhand och vänliga hälsningar!
Minna