torsdag 22 november 2012

FINNS DET NÅGOT BÄTTRE

.
.
.


Jamen ibland är det bara såå ljuvligt gott med lövbiff, skruvade pommes, bea och tomatsallad så det inte är sant! Bästa bästa:)

Tjing mes amis!
Mår ni bra!?

Här har vi torsdagmys och har precis unnat oss det kanske mest onyttigaste i matväg och till det lite gott rött, mums:) Nu ska vi strax krypa upp och titta på nyinköpta filmen Hugo med små nyduschade skatter i sina flanellpyjamasar. Finns det något bättre??) Men först ska jag med hoppa i duschen här och göra en rejäl inpackning i mitt just nu toktorra hår (de där bomberna från revlon är ju bara så bra tycker jag)Ha en riktigt mysig kväll alla snälla & fina tjejer så ses vi snart igen!


KRAM

Psst, Hörde ni förresten den här på Så mycket Bättre i lördags? Älskar verkligen den här versionen!
6 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Den filmen såg vi för ett år sen, helt underbar! Hela familjen gillade den. Den fick flera Oscars och ännu fler nomineringar.

Hälsningar från Madrid

På Nylund sa...

Åh, så gott! Härligt med lite god mat och dryck en vanlig torsdag.

Kram

Milla sa...

Det var lite lustigt, precis den maten har jag köpt idag med tanke inför fredagsmaten... Lövbiff kan man göra en massa gott av. Men inte är det så onyttigt det där? Ja det är potatisskruvarna då... Må så gott!

Anonym sa...

Hade själv ett flanell nattlinne en gång, under min "Nyblivnamamman period" ;) Bodde väl praktiskt taget i det de första 5 månaderna:) Mysigt var det :) Ha nu en mysig kväll med dina små skatter Kram Sophia

Anonym sa...

Hej Fina Du!
Ville bara säga att dom fantastiska bomberna från Revlon finns i mååånga fina färger! Men även i en nättare och billigare variant på tub som inte tar så stor plats i neccesären;)
Kram Åsa

Anonym sa...

Blir lite nyfiken på var du köpt flanellpyjamasarna till barnen, letar efter det till mina frusna tjejer :-) Hoppas ni fick en skön kväll, härligt med familjemys! Kram Sara