fredag 30 november 2012

GOTT GOTT MED BÅDE VIN & VATTEN

.
.
.


Idag tipsar jag om...vatten! (eller själva glasflaskan faktiskt:) Har ju fått bassning i kommentarsfältet att jag både är alkoholromantiker och heemskt onyttig som person som mumsar både blomkål och grädde (ja blomkål) Jag veet att jag skriver mycket om godsaker (speciellt så här års) och det är för jag helt enkelt älskar sådant och vardagslyx som lite mörkchoklad och ett glas rött till maten ibland) (Snyggelisnygga flaskan kommer från Nicolas Vahé och innehåller mineralvatten. det finns massa fint från det märket och jag ska visa fler favoriter i ett annat inlägg jag loovar)






Todeloooo bästa dagen i veckan!




Jag hoppas ni mår bra i vårt vackra vinterland!?! 

Underbara fredag idag och förlåt fina rara vänner att jag inte kikade in igår men jag hann helt enkelt inte Det är "full rulle i Småstaden" och nu jag tittar in här snabbt under lunchen (som jag mumsar och lyssnar på denna favoritpod samtidigt - bästa fredagspeppen!) och den här veckan har ju bara gått helt galet fort... Jobbar massor och känner att jag måste ta hand om mig själv bättre och bla ta fler och längre pw:s, börja träna på det där gymmet (som jag bara skjuter upp...), gå till frisören (my good vad det behövs) och göra ansiktbehandling, fotbehandling, akupunktur osv osv . Allt är alldeles för länge sen! Måste bara tider p r o n t o. Och skaffa nya hudprodukter, luften börjar bli såå torr = torr hud (varför händer alltid allt/tar slut på en och samma gång jämnt? Är det så för er också? Paniiik:)







I matsalen med  några favoriter här hemma just nu; dansk ljusstake, danskt porslin, danskt vatten, danskt rådjur (någon undrade - de kommer från House Doctor) engelsk lampa och kinesiskt antiktskåp (Baazar har dessa vackra)




Senare idag ska jag så klart åka och fixa bla stort lyxigt fång kritvita stora rosor, massa gott till middagen ikväll (tror det blir kalvfilé och risotto, mmm, och chokladfondanter, mmm:) och massa ljus (för oj vad de går åt fort nu)




Vi ses senare och ha en helt uuunderbar fredag så länge!




KRAM








25 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen är det verkligen SANT att du frossar i både grädde blomkål och vin!!!!! Oh Ny God! ;) Har du behållit senaste snygga mattan förresten? Kram Ylva

Anonym sa...

Men åhhh vad du har fullt upp! Men var du inte hos frissan nyligen? Är det dax att byta extensions igen? Vita rosor ska jag oxå införskaffa denna fredag! =)

@my casa sa...

Älskar också Nicholas Vahé s produkter.
Vattenflaskorna är ju så snygga!

Fin fredag/Åsa

Anonym sa...

Välkommen till vardagen. med jobb hem och barn. då kommer oftast klipptid, pedikyr m.m. i sista hand eller aldrig.

Lyxa till med vin och BLOMKÅL det är väl varje människas rätt.!! det är ju inte så att man blir alkolist för att man tar ett glas vin mitt i veckan?!
Trevlig helg
Camilla

Anonym sa...

Ett nytt skåp igen? Det förra svarta var väl lägre och bredare...eller...? Det här ser rustikare ut och äldre därmed. Fint som alla deras skåp!

Klart du ska skriva om godsaker! Jisses...

Härlig snöig fredag med riktig adventsfeeling här i 'Storstan' med stort S!

Anonym sa...

Hej
Jeg synes det er skønt at du er så god til at hygge og gøre gode ting for dig selv og din familie også på hverdage.
Du skulle prøve Tromborgs produkter til din hud. De er Danske okologiske og super gode.
Venlig hilsen
Dorte

Prinsessorna på Bellevue sa...

Äh, tipsa på! Kul att få lite nya tips på godsaker som man kan göra! Hahaha! En sexbarnsmamma hinner inte göra några behandlingar och knappt gå till frissan, men du är ju toksnygg ändå!

Vad gäller att allt tar slut samtidigt, så är det ju JÄMT!!!

Ha en härlig fredag!

Kram
Petronella

Lena - gott for sjalen sa...

Såg en massa härliga Nicolas Vahé-saker på PUB igår. Så fina. Flaskan såg jag inte. Jättefin!

Ha en fin fredagkväll!

Kram Lena

Thelma Louise sa...

Ja du er jammen meg gæærn, fløte (gradde) og vin,
Må være noe enkelte gale svensker som deg dytter
I seg, ho ho ho. Slutter aldri å undres over
Kommentarer du får, liker de ikke bloggen din,
Så la være lese den. Kos deg og nyt hverdagen ,
De er det flest av, og Skeie ut av og til tror jeg
Alle har gått av. Riktig god helg fra oslo :-)

Anonym sa...

men herregud ......männsika å olika vi är.....såååå länge sedan var det väl ändå inte som du var hos frissan? och du var ju på nåt SPA i höstas......fast allt är ju relativt.....du tycks ju dock ändå ha tid för sånt.....till skillnad från oss alla andra som inte hinner/har råd och bara jobbar och står i. Lyllo dig då :)


MVH
Häslningar från ett snöfritt Skåne

Anonym sa...

´Hej ! Följer din blogg varje dag kul & spännande...idag blev ja x-tra nyfiken på flaskan var den kan finnas ...på nätet eller var ?

Undrar Lena på Öland

Anonym sa...

:) det ät så lustigt att allt ska komma på en gång som man vill fixa med:) Jag är en obotlig "skjuta upp" människa, är egentligen en expert;) Men men, det kommer väl en vecka till snart, hihi. Ha en underbar kväll med god mat och njut av "gottet" :) Kram Sophia

Anonym sa...

Var hittar/ köper man vattenflaskan?

S U P E R F I N !!

Den kan man verkligen sitta och titta på och bara vara lycklig över hur snygg den är! :-)
Det är små lyckopiller i vardagen det!

Madame Suédoise - Mitt franska lantliv sa...

Oj da, da ska nog jag inte prata om mitt liv här i Frankrike där man äter söt frukost, dricker vin varje dag och frossar i vitt bröd och ost...!!!
Hello, vi lever ju bara en gang och föresten lever väl varje människa som den vill, eller?!?!
Skicka mig en stoooor pase karamellkungen och kexchoklad sa blir jag nöjd ett par dagar hihihihiii!!!!

Ha en fin helg! Och flaskan ja, den är cool!

Anonym sa...

Kommentarer om BLOMKÅL?! Varför då?
Och vad spelar ett glas vin eller två eller tre mitt i veckan för roll? Jag sippar ofta på en glas iskallt vitt eller mustigt rött- även en måndag eller tisdag. Det förgyller vardagen- härligt!
Och JA det finns folk som har alkoholproblem- detta är naturligtvis hemskt jobbigt för alla inblandade men bara för det tycker jag inte man ha åsikter om att en bloggerska romantiserar alkohol- TRAMS!
Tack för en härlig blogg!

Anonym sa...

Suck för alla "förståsigpåare"...
Väntade nästan på att kommentar skulle komma ang att du dricker ett glas vin en VARDAG då och då.
Så typiskt gnäll- kärringar. Så typiskt surtanter som måste tycka och kommentera precis allt!
Jag hoppas verkligen att du inte tar åt dig och att du fortsätter vara precis som du är- med eller utan blomkål och vin

Anonym sa...

Vive la vie! Salut Petra :-)))

TC sa...

Sluta oroa er för rynkor, åderbråck och andra jävligheter! Livet ska INTE vara en resa mot graven med målet att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp utan snarare en sladdning in från sidan med choklad i ena handen och ett glas vin i andra, och med en kropp som blivit...ordentligt använd för att inte säga...fullständigt utsliten samtidigt som man skriker: "WOHOO, vilken jävla åktur! LEV LIVET!

Helenas enkla vardag sa...

Älskar också nicolas vahe s produkter! Önskar att jag tog mer hand om mig sälv, tyvärr prioriterar jag alltid alla andra först! Eller ska absolut inte säga tyvärr, eftersom det är sådan ja är och vill vara!
Kram Helena

Anonym sa...

Det låter som en riktig KRIS att du måste på hudvård och till frisören. Hur ska du orka? Hoppas det löser sig med allt.

Sofia

Anonym sa...

Nej, vi får inte panik för att ansiktkrämen mot torr vinterhy måste uppdateras när kylan kommer för det är samma sak varje år så vi har lärt oss och kommer ihåg det......

Anonym sa...

Här överträffar du dig själv!

Anonym sa...

Livet i en bubbla!!!

Unknown sa...

Så flott!
Her likte jeg meg:) nydelige bilder, glimt i øyet, flotte interiørdetaljer...kommer nok tilbake her!

Flotte kubus 4, er veldig glad i den lysestaken:)

ønsker deg en finfin adventstid:)
nina

Mary sa...

Herregud, du skojar? Detta land är tydligen fullt av perfekta övermänniskor, hälsofreak och nykterister.. Mer vintips säger jag!!! Njut av det goda, ingen ska väl bestämma hur du ska njuta och vad du får äta? Blir helt lamslagen när jag hör detta..