söndag 18 november 2012

SLEEPY SUNDAY

.
.
.

Sån här position är jag just nu haha. Fast med en cappucino i handen och lapen i knät och jag skulle kunna ligga så här heela dagen känns det som för jag är sååå trött, zzzz.






Hej Söndag!




Gääääsp, denna söndagsmorgon vaknade jag kl 05.57 av att Beabus viskade (nåväl mer "ropviskade";) i mitt öra att vi skulle (måste) bygga kojja i hennes rum! Vi gjorde en nere i tvrummet igår kväll och nu ville hon ha en i sitt rum också och eftersom jag varit borta ett helt dygn så kände jag att jag så klart kunde (borde) göra det! Kuddar och täcken och dockhus och leksaksspisen fick bli ett rosa hus och sen skulle det vara matsäck med dockorna i kojjjan... Hade sett fram emot en skön sovmorgon och få sova ikapp lite så nu är jag inte den piggaste direkt:S








Måste bara visa några av picsen från Scotch R Belles vinterkampanj som jag hittade nyss, jag tycker de är helt magiskt fina!





Finfina pojkäder från Scotch Soda (mycket fint därifrån finns bla hos Lucky Little Me)



Idag blir det kalas och lite hemmafix här bla. Och så ska jag laga mumsig söndagsmat så klart och är toksugen på fisk så har ni något riktigt bra fiskrecept så shoot!:)




Önskar er tjejer och mammor en skön start på dagen!


KRAM



.




10 kommentarer:

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

men såååå mycket fint.....måste kollas upp ....Tack för tipset !

Kram

Pernilla

Life´s Silverlining and I sa...

Bra med lite tips på snygga killkläder! Kram Nilla

Anonym sa...

Har ett toppengott recept på torsk (funkar väl på vilken vit fisk som)
Lägg torskfilén (dela i ca 4 bitar) i en form. Lägg över skivad tomat o skivad salladslök. Blanda sedan 3dl grädde med 2 pressade vitlöksklyftor och hummerbuljong (efter smak, jag har ca 2msk) strö över västerbottensost och lite citronpeppar och sen skjuts in i ugnen i 25min! Sååå gott, och barnen älskar det också! Ha en fin söndag! Kram Anna

Att vara någons fru sa...

Härliga bilder! Älskar när kampanjer är så välarbetade.

Anonym sa...

Lättlagat för en trött mama.Spättafiléer,grädde,champinjoncreme o svart stenbitsrom.
Lägg tinade filéer i en ugnsfast form lägg över lättvispad grädde o klicka på champinjoncreme samt den svarta kaviaren. I ugn på Ca 180 grader 20 20 min.Servera m pressad potatis o krispig sallad. Nygammal favorit från 80-talet!
Skön söndag önskar en inredningsroad farmor.

Natta sa...

Hej, fina kläder MEN hemskt att man sminkar barn! Låt dem få vara just barn! De är söta som de är.

Anonym sa...

God fisk

Lägg bladspenat i botten på en ugsfast form. Lägg på en laxsida ,salta och peppra, pressa en vitlök, smula en fiskbuljongtärning eller lite fiskfond. Riv över färsk parmesanost och häll över grädde. In i ugnen cirka 20-30 min (175 grader) beroende på hur tjock laxen är. Servera med pressad potatis.

sofia PR sa...

Nu blev jag sugen på fisk, en gryta kanske?:)

ha en skön söndag/Sofia PR

Karolina sa...

Hej! Har läst din blogg länge men aldrig kommenterat. Vilken fantastiskt inspirerande blogg du skriver! Vi står i startgroparna att köpa ett hus med fiskbensparkett och jag undrar om ni har behandlat eran på nåt sätt så den blivit lite vitare? Vitvaxat/laserat? Var det svårt? Dyrt? Väldigt tacksam för svar!

Anonym sa...

Hej!
Koka ihop 3 dl grädde, 2dl crème f, 1 grönsaksbuljong, lite hummerfond, dill, citron, salt & peppar. Häll detta över 4 bitar lax, eller vit fisk. Strö en påse västerbottenost ovanpå och sen in i ugnen i ca 20-30 min i 175 grader. Servera med potatis, eller ris, blomkålsmos eller bara sallad. Detta är sååå gott. Såsen vill man äta med slev..;)

Tack för en bra blogg! Du är så fin.
Kram Johanna