torsdag 13 december 2012

ÄÄÄNTLIGEN FANN JAG DEN

.
.
.
'

Nu har jag äntligen funnit julljusstaken som passar hos oss!!! Jippie! Snyggelisupersnygg om ni frågar mig:) Lite Flos-ljuskrona-aktig (och de gamla ljusbågarna får du jättegärna lilla A, absolut. Kommer förbi med dem imorgon om det passar:) Uppdatering: köpt i Småstaden och märket är Star Trading och den heter Milano






God Kväll snyggingar!





Pjuh! Så var två Lussefirande avklarade! Liiite stressigt när båda tjejerna har sin Lucia typ samtidigt:S (men oj så söta och duktiga de var, båda två:)

Nu har vi landat hemma med varsin kopp glögg uppkrypna i soffan framför Berg flyttar in (idag igen?:S) och njuter av lugnet (Bea sussar så gott;) Skriver julklappslistor och såna här julstunder är de bästa!






.


Jul-ljus-staken (heter det så? Elljusstake? Adventselljusstake:S) står i burspråket framför min kära skrynkliga soffa (som har fått en ny liten söt broderad Daykudde i grå-blått, svart och brunt minsann. Fann den hos Tintinstyle)





Hur har er Lucia varit förresten??? Hoppas ni haft en riktigt riktigt glad & bra dag!:)




Vi ses imorgon finingar och då kör vi freeedag!



KRAM





.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så fin>!! var kommer den ifrån? Kram Maria

Stämningsfullt sa...

Supersnygg!! Vart kommer den ifrån?

Beautifulosophy sa...

Denna tid inför julen är nästan den bästa!

vitahusetochelvis sa...

Så snygg! den skulle passa hemma hos oss med ;)

/S

En blandad kompott sa...

Den var fin!
Vart kommer den ifrån?
Kramar

Victoria Hemdahl sa...

Tror att den heter Milano och kostar ca 1295,-
Kanske? ;-)
Ha en trevlig kväll!

Anonym sa...

Den har jag också :) Köpte den här http://webshop.gillgrens.se/sv/product/949/Milano-Ljusstake-Krom
Kram Maj

Victoria Hemdahl sa...

Riktigt snygg ljusstake! Tror att den heter Milano och kostar ca 1295,-
Ha en trevlig kväll!

Anonym sa...

Frågar igen då... Vad hände med den öppna spisen.. Och speglar du köpte, små. Du visar väldigt lite från ditt vardagsrum...undrar!?

vita_margarita sa...

Jättesnygg, uppdaterad utan att vara för stram. Det bästa är nog att den använder päronlampor, lite lättare att få tag på....

dianasdrömmar sa...

Mysigt vardagsrum du har :) mycket snyg stake kram och ha en finfin fredag /Diana

Enkel stil sa...

Så snygg! Vi brukar säga adventsljusstake.
Ha en bra dag!

Alexandra sa...

Så fint det blev i ert vardagsrum! Och den lilla kudden är ju bara så fin.Tänk att vi hade 19 minus i skåne på Luciadagen. Liten skulle ha lussefirandet ute..men vi fick flytta in istället för att det blev för kallt för små barn att vara ute och lussa..

Kram Alexandra

Anonym sa...

En sån fin adventsljusstake! Jag har precis lagt en beställning på en ;) (Psst..! Vad det är för böcker du har i fönstret o som du brukar ha framme på soffbordet? Tar jättegärna emot tips, o säkert fler som gör det också :)Ha en fin dag // Kram Linda

Elin - AgnesAmelia sa...

Riktigt, riktigt fin :)

/Elin

Anonym sa...

Du visade fler bilder förr från ert vardagsrum tror jag. Har fortfarande inte riktigt greppat helheten efter omgörningen. Visa gärna måååånga bilder från alla de håll! =) Blev det inte lite tomt efter schäslongen, eller har du ngn annan fåtölj där nu?

Maja

Katarina sa...

Jättefin ljusstake! Klassisk på något vis. Vet du om att det finns en liknande takkrona/ljuskrona som de säljer på Svenssons i Lammhult? Den är också riktigt läcker!