torsdag 13 december 2012

GODMORGON LUCIA

.
.
.

Lo Lo som tärna denna morgon:) Hon går ju i tvåan nu och då får man lussa på hemmet för funktionshindrande och på skolan för de andra eleverna och sen även i kyrkan ikväll. Fullt upp med andra ord för skatten idag! (Zinklyktan kastar det mysigaste skenet av alla lyktor tor jag, lite asiatisk feeling, och den är från Walther & Co)






Glad Lucia raringar!





Här har vi varit uppe sen tiidigt idag (typ 05.45, zzz) och ätit mysfrukost i matsalen och tittat på tv-lucia och lockat och glittrat till hår:) Tjejerna var så söta och lite pirriga när de trippade iväg för en stund sen för det är ju bara så spännande med allt idag! (Bea har iofs inte sitt Luciatåg förrän ikväll på dagis) Jag själv älskar den här dagen och alla sångerna och lussebullar, det är så himla stämningsfullt och mysigt (och jag blir såå nostalgisk, precis som på skolavslutningarna:)

Nej nu ska jag piffa till mig själv också lite här!:)



Vi ses senare vänner!



KRAM





16 kommentarer:

Anonym sa...

Du kunde gott ha strukit till sidenbandet, synd på en i övrigt underbart fin Lucia.

Nina sa...

Otroligt vacker tärna du har, så fin hon är i håret.
Håller med dig att det är en mysig dag idag.. Ha en fin och Glad Lucia.

Audry sa...

Du kunde ha strykit bandet?! Jammen hallå anonym.....Hur smålig kan man bli! Petra, vakreste Lucia jag har sett! Ha en trivelig dag!!!

Johanna / Fru form o fix sa...

Ja, visst är det mysigt att gå på barnens luciafiranden!

Anonym sa...

Å så fin! Älskar också lucia och saknar den här i Frankrike. Det får i alla fall bli lussekatter och svtplay ikväll när hela familjen är hemma.
KRAM!

Att vara någons fru sa...

Så himla fin <3 Och visst är det mysigt med Lucia?! Jag blir också rånostalgisk.

Anonym sa...

Vilken vacker bild,så söt hon är!
Skenet ser verkligen fint ut från lyktan:)

Kram å fin Lucia dag!

City Living sa...

Så mysigt och stämningsfull denna Luciadag är på många ställen i landet! Luciatågen med de små är ju bara de sötaste och mest hjärtevärmande!

Hoppas ni får en helt underbar dag!

Jenny sa...

Vad vacker hon är!

Maria - Wikers Liv sa...

Underbart söt tärna! Att bandet är ostruket (vilket jag INTE såg) spelar väl för sjutton ingen roll!!!??? En "värdslig sak" som Karlsson på taket, säger ;)
Vilken snygg lykta du har där! Så "lagom orientalisk" :)
Ha en fortsatt fin Lucia-kväll med nära och kära!
Kram /Maria

Anonym sa...

Men HALLÅ ANONYM! Snacka om att vara stämnings förstöraren, vad då kritisera för minsta lilla!

Philia. Jättefin Tärna du har! Ha en trevlig Lucia:-)!
/ Marie

Anonym sa...

Hej,fin är hon.Tidigt tycker du 5.45 så tidigt är det alltid hos mig.Strykta siden band är ju alltid lite snyggare.Mvh Lena

Malin sa...

Vad fin hon är! Och vilka snygga lockar! Hoppas hon hade kul!

Jag har en fråga som jag tänkt fråga förut, men glömt bort, men nu såg jag ju er coola trappa här. Har ni målat den så? Var det svårt? Det ger en cool effekt tycker jag. Lite nyfiken.

Anonym sa...

Så fin! Och jag vill också gärna höra om er helt fantastiskt fina trapp! Vi har en trappa i behov av make over och jag älskar din. Snälla berätta!
Kram och tack för all inspiration// Anna

En blandad kompott sa...

Vad söt hon är!
Lyktan var super fin och härligt sken den ger...
Kramar

Käthe sa...

Jag tycker också att det var en superfin Lucia där i trappan, men måste försvara Anonym, det var det första jag såg också, sidenbandet. Men sen tar vi steg 2: hur skulle detta omtalade sidenband ha fraktats till skolan om inte hoprullat? Kanske förvisso "runt" då hade det ju klarat sig från vecken, kommer jag på nu när jag skriver. Men what the heck. Hon är supersöt din dotter. Glad Lucia - i sista stund!