lördag 15 december 2012

HOS JOANN TAN STUDIO

.
.
.Bloggerskor working:) Ovan söta Frida som driver framgångsrika Trendenser "in action"!

God Morgon lördag!Idag vaknade jag tidigt med världens huvudvärk/migränattack, usch och fy. (Hade ju frissatid som tyvärr fick avbokas och nu känns det äntligen bättre efter att H varit och fixat Eeeze) Huvudvärken började redan igår kväll och det kanske blir så efter en dag med noll mat och dricka och bara bubbel!?! Men trevligt var det:) 

Vi var fyra bloggerskor som i uppdrag (och i samarbete med Swedbank) hade blivit inbjudna till Joann Tan Studion i Stockholm för att lära oss hur man gör fina paket och göra några egna till våra läsare. Vi fick även en liten inblick i hur en mycket framgångsrik dekorations/installationsfirma arbetar. Mycket intressant och kul!
Ovan Cilla Winbladh som visar oss en mycket annorlunda sko som varit med i något av alla de skyltfönster världen över som dekorerats av Joanntan.

Vi fick se flera exempel på olika fantastiska skyltfönsterinstallationer. På bilden ovan syns en söt musteater som tittar på en klänning tex.
Sen var det dags att skapa - kul! Det blev dock ingen fantastisk musteater (det lät ju "så där";) men det blev fem paket "made by me" till vinnarna i citat-tävlingen.
På plats och redo att fixa paket! Jag (i svarta jeans från 7, blus från Day och väst från Valerie), och raringarna Emma och Frida (och så var ju vackra bloggerskan och modellen Linn Herbertsson också med, det var hon som syntes på bild i gårdagens inlägg:)
Jag försöker "spexa till fotona" lite med redskapen.. (men det ser mer ut som jag försöker angripa Emma med en taperskärare? läskigt:)

Skrattattack:)

Och så lärde jag mig göra jättefina fuskrosetter av vanliga färgade pappaerark - ett tips! Det var jätte-enkelt och mycket tjusigt på med sådana på paket och man kan göra dem hur stora eller små man vill.

Mina paket och era citat!:) Det randiga paketet (min favorit) är inslaget på japanskt vis med en speciell vikning av hörnen så att det blir helt slätt och rakt  och rosa kartongen är klädd av mig och det var lite "pilligt" men elegant blev det ju:) Julklappar behöver ju inte vara bara fyrkantiga, man kan göra karameller av silverpapper och man kan göra paket av rör (jättenenkelt, de bara drar ett fint papper runt pappröret) och glöm inte rosetterna!På Norrmalmstorg kommer det mellan den 19-23 december vara en liten "Joanntanstudio" i form av ett stort paket av plåt och i det paketet kan alla Swedbanks  Mastercard kunder gå in med sina små paket och få dem vackert inslagna. Det finns fyra varianter av paket att välja bland, Emmas, Linns, Fridas och mina (de är de polkagrisrandiga:). På varje paket finns en adressetikett med ett vackert citat, inskickade av våra fina besökare

De som vann här hos mig är:


For the world you are just one person but for one person you are the world
Alexandra N

Be careful what you wish for you just might get it all
Cecilia L

The one who shares will always have enough.
Anna H

 En knuten hand kan varken ge eller få
Josephine Hagberg

 Friends are family you choose
Randiga tankar


Tusen tack för alla era bidrag! Vinnarna kan gå direkt till Norrmalmstorg och hämta sin lilla julgåva där (och även se citaten:) Annars mailar ni er adress till cecilia.ericson@golinharris.se så kommer gåvan på posten!Ha nu en riktigt härlig lördag!
KRAM

.9 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Jag skrattar alltid ihjäl mig när jag träffar dig. Alltid. Jag önskar att folk visst hur j*vla rolig du är.

H`s enkla vardag sa...

Har hört av en av dina förra kollegor att du är en väldans rolig person! Ett tips till dig!
Köp Diclofenac istället! samma som eeze men mycket billigare!
kram och krya på dig!
jag har också migrän idag och måste åka och jobba så här proppas det tabletter nu!
Helena

Annika sa...

Sjukt fina paket. Dekorationsfirma alltså. Vilken jävla grej. Vem vill inte jobba på en dekorationsfirma?

En blandad kompott sa...

Åh,vad spännande!
Där skulle jag behövt vara,är sjukt dålig på att slå in fint,har en del att lära... =)
Men dina blev ju super fina...
Ha en bra dag!
Kramar

Anonym sa...

Hej, hej!

Här kommer ett till tips på migräntabletter. Jag använder Sumatriptan som jag får utskriven av min doktor. Finns även receptfritt på apoteket. Jättebra tablett, man blir lite trött av den, men bara den hämska värken försvinner...

Hälsningar från Christina i Helsingborg

Anonym sa...

Jag tror inte det är sant!!! Tusen tack vackra Philia! Sitter just nu hos frisören och får min dagliga dos HP och ser mitt namn att jag hade vunnit, jag fick gåshud och började le med hela ansiktet så att min frisör undar vad som hänt då jag säger att jag har vunnit, jag har vunnit, frisören undrar vad jag har vunnit och jag säger: jag har inte en aning, men jag har vunnit!!! Tack än en gång, jag mailar min adress till lilla dig<3 Alexandra N

Elin - AgnesAmelia sa...

Så otroligt vackert inslagna paket - och så fina ni är :)

/Elin

MammaElva sa...

Vad kul det ser ut! Ha en fin dag! Kram

Anonym sa...

Åhh, vad glad jag blev att jag vann detta paket. Hade precis kommit på att jag "bara" skulle få en julklapp i år, så detta paket blir en av höjdpunkterna! Jag önskar dig en riktigt härlig jul! MVH Josephine