tisdag 11 december 2012

PIGGARE IDAG

.
.
.



En dagens i farten: favvokofta med skinnlappar på armbågarna från Chill Norway, tröja Hunky Dory, linne Rosemunde, jeans Please, nytt mörkt lila nagellack från Butter och halsband + armband Icon.






Tjingeling mes amis!



Mår ni bra snyggingar!?!

Jag mår mycket bättre efter min lilla "magsjukehistoria" igår (fy bubblan för sånt!:) 

Men jag känner mig tröött och just nu är jag inne i en fas då jag känner att jag måste ta hand om mig själv bättre dvs börja träna och äta nyttigare (inte för att bli smal utan må bra, ja ni vet. Gamla visan:) Får ju såna här "ryck" ett par ggr om året! Så nu ska jag ner till Småstadens nya gym SATS och så ska jag minsann köpa snyggelisnygga nya träningskläder (såg morgonprogram med Malou igår med Malin Efverlöf och Blossom Tainton som gjorde mig såå inspirerad) 

Måste även göra något åt håret och även huden för ojojoj så vintertorr och ledsen den är:( Funderar på peeling eller en skin Booster, är det någon som provat sådant? Restylane Vital tex? Såg det hos en annan bloggerska och resultatet såg helt fantastiskt ut. Blev ju själva  verkligen nöjd med botoxen som jag gjorde i våras hos AK (nästan ingen huvudvärk på 5 månader!) så synd att det inte varar för alltid bara. Effekten försvann i typ september...Kom gärna med tips om produkter och erfarenheter (och helst inga Neeej, man ska absolut inte göra sådana saker - alla tycker vi olika om det, så är det bara:)




Vi ses lite senare tjejer!


KRAM







35 kommentarer:

Unknown sa...

Du ser jättefräsch ut! Så rosig och fin :)
Visst känns det i huden att det är vinter, supertorr är jag, och läpparna blir så lätt nariga, det är småjobbigt..

Ha en fin dag och skönt att du mår bättre!
Kram Catta

Anonym sa...

Va skönt att du e piggare idag!! Fy för kräksjuka :( Kom bara ihåg att man smittar ju även efter att man slutat kräkas/diarre så kom ihåg de 48 timmarna....jag tänker på folket på gymmet ;))
Ha en bra dag!!

Kram Åsa

Anonym sa...

Hej!
Vill bara tacka dig för den enorma inspiration du ger mig via din blogg. Jag får sååå många tips hela tiden. Skönt att du mår bättre. Ha en bra dag !!/Johanna

Att vara någons fru sa...

Inga tips där tyvärr. Men träna alltså? Pust, man borde väl det. Men framförallt måste jag klippa mig.

Sofia - ett bättre du sa...

Skönt att du mår bättre idag! Och vad kul att ni har fått ett SATS till stan, träning är ju fantastiskt underbart för själen.

Jeanette sa...

Hej snygging. Jag har ett tips på en jättebra sida där du kan få många bra hälsotips för att hålla infektioner borta i vinter. Kolla in på: http://www.halsovagvisaren.se/12208394

Anonym sa...

Vill också se resultatet av Restylane Vital. Vilken bloggerska är det du menar som visat på sin blogg?

Anna

Anonym sa...

Ja snälla tänk på de 48 timmarna. Det finns så många som blir så otroligt sjuka av vanlig magsjuka. Tex barn med diabetes som ofta måste spendera sjuktiden på sjukhus med dropp för att inte bli medvetslösa..

Michelle sa...

Skönt att du mår bättre. Du ser hur som helst snygg och pigg ut!

Är själv också i en sån där period när man bara vill träna och pyssla om sig. Beställde nyss hem ett lass Dermalogica-produkter som fungerar bäst mot min vintertorra hy och toppenbra hårprodukter från Kerastace mot vintertrött hår :)

Ha en underbar dag!

Kram Michelle

Anonym sa...

Håll dig hemma tack , tänk på dina med människor med kroniska sjukdomar . De blir ofta väldigt dåliga och ibland nedsatta bort mot två veckor om de inte blir inlagda . Detta borde du gå ut och uppmana folk att stanna hemma för att inte smitta andra.

Anonym sa...

Åh.....är i samma situation själv när det gäller träning. Inte bra. För några månader hade jag stegräknare på mig varje dag, och försökte gå 8000-10000 steg varje dag. Det gav resultat!! Nu har jag tagit av mig den, och tappat formen. Har haft för lite tid. Mycket jobb, och mycke med barnen. Lycka till med träningen!! Jag tror banne mig att stegräknaren ska på igen./ Lotta i Sundsvall

Unknown sa...

Usch och fy för magsjuka de är inget kul men skönt att du känner dig piggare!
Tyvärr inga tips där men jag tycker som du att de verkligen upp till var och en! Skönt och unna sig lite lyx!
Ha en fin dag
Kram Johanna

Anonym sa...

Hej.Så skönt att du är på banan igen.Inget kul och vara sjuk.Jag är ny härinne.Jag älskar din otroligt underbara blogg.Gillar alla inredningstips och din outfits som du visar.Det tar lite tid och gå igenom allt men det är det värt;) Jag tycker du väldigt vacker och har en kropp som nog vi alla önskar oss.Hur lång är du och vad väger du ? En stor kram från ett kallt Skåneland.

Anonym sa...

precis 48 h annars smittar du!

Anonym sa...

Ja det är underbart skönt att börja träna! Jag tränade på friskis och svettis 2 ggr i veckan i våras, men inget över sommaren och hösten. För 1,5 månad sedan började jag med p90x. Vilken skillnad :) MYCKET piggare och gladare! På köpet, starkare kropp :)

Lycka Till med träningen!
Kram
www.missdalarna.se

Linda sa...

Hoppas på att någon som testat Restylane Vital kommenterar. Jag har funderat på att åka till AK för att få lite hjälp med min vintertorra hy, de har något som de kallar för fuktboost som ser intressant ut. Men tips från någon som redan har testat är ju aldrig fel. :)

Kram, kram

Charlotte sa...

Jobbigt med magsjuka och att huvudvärken inte försvann för alltid.

Jag såg på "Efter tio" med Malou förra veckan, om att slippa svår huvudvärk med "Migränyoga" och då tänkte jag på dig :-)
http://www.tv4play.se/program/efter-tio?video_id=2223337

Programmet sändes första gången 26 september. Själva inslaget börjar 37:30 in i programmet.

Kram Charlotte

Anonym sa...

Snälla, gå inte ut och smitta ner ett helt gym bara för att du har fått ett infall att börja träna?! Tänk på dina medmänniskor. Blir helt galen på folk som beter sig så själviskt :(

Sofia

Anonym sa...

Hej Petra!
Har du testat Nimues hudvårdsserie? Kan varmt rekommendera den.
Med vänlig hälsning, Hanna

Anonym sa...

Bra att du är på benen så snabbt! Fick gå hem från jobbet igår av samma orsak och jag är hur slut som helst fortfarande. Mina underbara kollegor vill naturligtvis ha mig på jobbet då vi har hur mycket som helst att göra, men de hade blivit irriterade om jag dykt upp där idag pga smittorisken. Gå inte ut än, snälla Petra! (Om nu inte illamåendet beror på något naturligt och trevligare på sikt :-) kram Maria

Amelie sa...

Du är fortfarande smittsam om du varit magsjuk! Du smittar i ca 48 timmar efter dina symtom gått över. Jag arbetar inom vården och jag blir så irriterad på alla människor som inte fattar det.

Papersome sa...

I enjoy your lovely blog!
Is a happy blog whith pretty little girls and a beautiful home
with wonderfull aesthetic.
Hugs from Uruguay!
Patricia

Charlotte sa...

Varför går du ut idag?!
Du smittar ju fortfarande!

lena sa...

Hej,,hur tänker du nu,håll dig hemma alla vet väl att man smittar efter mag sjuka--- visa hänsyn mot andra--- mvh lena

Anonym sa...

Restylane Vital
.. Undrar också vilken bloggerska man kan se
Fina resultatet.. Vill också se så tipsa!

Maria

Maria - Wikers Liv sa...

Jag skrev i tidigare inlägget om folk som gav sig ut innan de är smittfria, tydligen är du en av dem? Trist. Ser att många här uppmanar dig till att stanna hemma. Klokt, tycker jag. Några nämner de stackare med kroniska sjukdomar... Jag måste bara instämma i detta, då min dotter fick diabetes i slutet av sommaren. Jag vill absolut inte läggas in på sjukhus över julen med henne! Nu finns ju ingen risk att just DU skulle smitta henne, men det finns ju fler i vår omgivning ;) Hoppas du höll dig hemma! :) ;)
Kram /Maria

Anonym sa...

Folk som spyr galla över andra är banne mig värre än magsjuka.

Anonym sa...

Spännande, låt oss veta om du testar Restylane Vital. Själv är jag också supernöjd med botoxinjektionerna jag gjort, och håller med om att det är synd att det håller så kort tid, det blir dyrt och omständigt att göra det var 5-6 månad.
Du, jag håller verkligen med de andra. Tänk på att inte gå ut och smitta ner andra. Fast du kanske inte menade att du tänkt gå till SATS idag? kram

Anonym sa...

Hej!I nyhetsmorgon i morse pratade läkaren o svarade på frågor om magsjuka/ kräksjuka!

Anonym sa...

Har några jätte bra tipps som jag använder!
Rengöring:Peter Thomas Roth.anti-aging cleansing gel.
Peeling:Dermalogica.Multivitamin thermatoliant,age smart.( kanon bra)en o mjuk som bebis efter:).
Dag o natt creme:Dermalogica. Active moist.kram nina

Anonym sa...

Inte en chans att jag skulle stanna hemma två dagar efter kräksjuka. Barnen har ju också bara en dags karens i skolan. Roligt att alla tolkar det som att du gick till SATS på direkten...

En blandad kompott sa...

Vad skönt att du mår bättre!
Ja,skönt att träna och komma igång igen,SATS är ju bra och har ett stort utbud,så träningen blir varierat,och det är alltid kul med nya träningskläder =)
Ska du inte träna vibra tone igen?
Eller var det bara ett test?
Kramar

MEemme sa...

Älskar din blogg! Full av inspo!!

Anonym sa...

Blev oxå nöjd med min botox första gången jag gjorde det. Men inte andra, det tog för mkt o ena ögat blev påverkat. Det släpper ju som väl är, kanske vågar prova igen, jag vet ju att det kan bli väldigt bra. Diskret o man ser bara mer utvilad ut.

Nu ska jag göra några NBE500 behandlingar innan jul. Du gjorde ju en hel kur, du skulle nog ha fortsatt gå en gång i månaden för att underhålla det.

Restylane Vital gjorde jag på dekolletaget för några år sedan. Åh, vad jag ångrar det, det blev små knutor som aldrig försvann. De syns i vissa ljus, och stör mig oerhört. Ska nog ta bort dem med laser framöver. Men fillerbehandlingar känner jag mig mkt skeptisk mot sen dess. =(

Vad ska du göra med håret då, för du har väl extensions fortfraande?

Begriper inte heller varför alla tror att du ska o träna mesamma idag? Lustigt!

Kram/ Disa

Anna sa...

Hej!
Vilken fin och inspirerande blogg du har!
Ser att du efterlyser lite hudvårdstips?! Och andra läsare har åxå en del funderingar, om både hudvård och botox &fillers. Här är lite småtips från mig (varit hudterapeut i 17 år och prövat en masse skall nämnas..=) )
Efter att ha använt massa andra serier, främst en "väry stor aromatisk serie", så har jag inte fått så mkt spontana komplimanger över min hud förrän nu när jag börjat använda Babor faktiskt! Deras rengöringsolja är super på en vintertorr och glåmig hud! Framförallt deras Beauty-fluids,"ampuller" är bara SÅ BRA! Mina favoriter är Vitamin Fluid och Dr Babor Collagen Booster (sätter fart på spänsten ihhuden!) Används innan dag/nattkräm t ex eller som kur i mask etc. Gör underverk!! Finns även ngn 3D el HSR som jag brukar lägga innan Make-up etc, då det är lätt liftingeffekt. Try it!! =)
(Och nej, jag får inte provision på att säga detta..Säljer inte ens märket tyvär, men överväger att börja!)Annars är MD Formulations-maskerna perfekta att sova med - som en "nattmask". Spec. Antioxidantmasken! Vad gäller Botox och Restylane håller jag med er alla - superresultat även för mig med som lidit av spänningshuvudvärk - Grande! Att rynkorna försvann var ju bara en bonus.. (hihi.) Dyrt ja! Men sedan ett år har vi ett samarbete med en läkare som kommer hit till Västerås, och hon har verkligen prisvärda behandlingar! (T e x ett område botox 2600 kr, ytterligare 1 zon 500 krtill. Restylane 1 ml 2700 kr)Jämför gärna priserna med andra kliniker. Att Dr Briland är både jätteduktig och sympatiskt har gjort att så många redan blivit "stammisar" då hon besöke Västerås. Här är hennes hemsida om ni vill ha kontakt: http://www.lakarhjalpen.se/priser
Ett annat tips är s k Kemisk Peeling, och här tycker jag MeneMoy är bra! (Men kostar lite..) Nu får jag väl på moppo av mina hudis-kollegor kanske, men vill ändå tipsa om Praktiska Gymnasiet(utbildar Stylister/Spa och Hudterapeuter här i Västerås) som har elev-behandlingar! Du gör t e x en MeneMoy-peeling för 350 kr mot 1000-1500 kr på salong. De har även alla andra behandlingar i sin elev-salong, både ansiktsbehandlingar och naglar. Stort tips för alla som vill gå lite då och då, men inte lägga en förmögenhet på detta! =)
(Det är nästan så jag hoppas du kan viga ett inlägg åt just detta P. - tror många skulle behöva gå lite oftare på vardagslyx, men kanske inte har ekonomin för detta? Inte så många som känner till elevbehandlingarna.. =) )
Hoppas inte mitt långa inlägg tråkade ut! Tjing! / a.