onsdag 5 december 2012

SNÖKAOS GRANDE

.
.
.
Mitt fönster mot gatan idag!


Todelooo i stormen!


Herrrregud vilket väder!!! Alltså jag fick verkligen knappat upp ytterdörren nyss när jag försökte komma in för det blåste så mycket. Och i trafiken är det k a o s. Oh my så folk kör och går när det är så här, jättefarligt ju! Vissa som promenarer går bara rakt ut i gatan utan att förstå att det är jättesvårt att bromsa ojojoj. Tänk på det tjejer, se till att det är fritt åt alla håll om ni ska gena över gator och vägar i snökaos (höll nästan på att köra på en kille som bara gick rakt ut, usch och fy så rädd jag blev:S)På min Småstadsgata - Sibirien feeling!


Och vårt casa - nästan igensnöat (fast fint är det ju med allt vackert puder som öser ner:) Beas stjärnor ska också komma upp idag i fönstrerna som är tomma en våning upp - har köpt nya jättesöta mindre varianter:)


Apropå julstjärnor (vi kör nästan bara det i år). Hittade den bästa varianten tror jag! Med ställning inuti och med tyngd nertill så den hänger rakt och snyggt, kritvitt papper, lagom stor och det bästa...med magnetstägning! Hur lätt som helst att få upp och dagens tips:) ( den heter Blomma och märket är Startrading.)
Nej nu ska jag och jeepen ut i stormen igen (wish me luck:)
Ha en bra dag så ses vi senare!KRAM

.


23 kommentarer:

Prinsessorna på Bellevue sa...

Oj, jisses undrar om denna snöstorm är på väg norrut och eftersom vi bara bor 7 mil från dig, så kanske det är likadant här snart. Stjärnorna är jättefina! Vackert med all snö, men håller med dig, var försiktiga!

Kram
Petronella

Frida sa...

Vilken fin stjärna! Så otroligt smart med tyngd. Har irriterat mig massor på alla sneda stjärnor här hemma.

Lena - gott for sjalen sa...

Ja, fy vilket busväder vi har idag!

I fredags såg jag en ung tjej flyga efter att ha blivit påkörd. Hon ställde sig upp efteråt så det verkar ha gått bra. Men fy vad otäckt. Tror att man är odödlig när man är ung i kombination med att man tror att man syns i mörkret.

Må bäst!

Linzoshouse sa...

fint!

håller med dig om att vi har ett riktigt busväder...det är ju härligt med all snö..men måste det blåsa så här myckket?!

Kör försiktigt!

Kram Linda

Cicci sa...

Fint med snö!
Jag konstaterade härom dagen att jag bara köpt adventsbelysning från just märket star trading! De har supersnygga saker ju! :-)

Anonym sa...

Hej! Så fin stjärna! Vart har du köpt den? Mvh pernilla

Att vara någons fru sa...

Ja herreguuuuud, man måste vara rädd om sig nu! Så himla lätt att glömma att man som bilist inte kan tvärnita som vanligt.

Här får det gärna snöa på. Allt försvann ju igår!

Anonym sa...

Äntligen någon som har förstått att man skall göra sådana stjärnor! Samma elände varje år när man ska få den rak och sitta ihop snyggt (har knutit ihop några med tandtråd... :D )! Tack för tipset, skall genast spanas in! Kram Jenny

Mittgodastefinaste sa...

Gud vad smart med tyngd i stjärnorna, mina lever sitt eget liv, och jag går och petar tillbaka dom...

Hemskt väder här med.. jag har lyckats med att botten gått ur 2 matkassar i den lösa snön och legat och kravlat runt i midjehög snö efter tomater och annat..

Jag fick inte heller upp ytterdörren och när jag väl lyckades så fick jag inte igen den! Men nu är jag inne en stund!

Ha en fin dag, kör försiktigt, det var vidrigt att köra idag.

Kram Jenny

MammaElva sa...

Verkligen galet snöväder! Vi håller oss inne idag ;)

Ha en fin dag!

Alexandra sa...

Ojdå!! är det såå mycket hos er!! Visst är det tjusigt med stjärnor.. Vi har också bara stjärnor hos oss i vårt hus.. det lyser upp på ett fint och vintrigt vis,vita pappstjärnor dådå!!

Kram Alexandra

rustik charm sa...

Ja här är det rena snökaoset. Mysigt när man är inne dock:-)

En sån stjärna köpte jag förra året tror jag, smart där med magnetlåset tycker jag.
Må gott.
Kram Kristina

Välkommen Hem! sa...

Här känns det som i "Emil i Lönneberga", då när han skulle ta Alfred på egen hand till doktorn i snökaoset. Det blåser och viner och snön yr så vi knappt kan se ut.
Brrrr....
Kram, Judita

Annan sa...

Men alltså, vilket väder! Från stan ut till Gäddeholm tod det idag 40 mastiga minuter... och då satt jag inte i kö eller körde fast en enda gång...

Hoppas det lägger sig snart, denna snökanon!

Snygg stjärna förresten!
Anna

Anonym sa...

Fina, ljusa bilder! Vackert med all snö även om det mesta blir lite besvärligare ;).

Anonym sa...

hej! undrar så var dina hissgardiner/rullgardiner (?)kommer ifrån? stilrena och snygga!

mvh Sara

Anna Margareta sa...

Även om snön kan vara besvärlig så går det inte att inte tycka att det är underbart. Så himla fint det ser ut på er gata och huset med all snö.

Krissy Green sa...

Soooooo beautiful!!!

studio karin sa...

Asså din fasad är sä j*kla fin! Kanonfin! Tänk att ta ett gult tegelhus och ge det nytt liv såhär, lovely!!! Den ska du vara stolt över. :) kramisar

Mary sa...

Alltså, som bilförare väntar jag tom en bit bort vid övergångsställen för att bilarna ska slippa bromsa när jag ska gå över vägen, för jag vet hur svårt det är att bromsa i snömodd och is, för att inte tala om att komma vidare när stått still. Bilförare eller ej, varför tänker inte människor ett steg längre? De springer precis som du säger huller om buller och rakt ut i vägen tom där det inte finns övergångsställe. Jag förstår inte hur man vågar!?!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Har också den där stjärnan i vardagsrummet. Stor och fin:)
Tidigare pappstjärnor har gått sönder på en gång, men denna håller för 3:e året nu!

Vi har bara ynka 4 cm snö här i Östersund, men det snöar lite puder just nu, så hoppet om att få lite mer innan jul består:)

Mamma som bor i Stockholm, kom med tåg igår. Det tog 3 timmar mellan stockholms central och Uppsala!! Kaos! Ju längre norrut tåget körde, ju mindre snö..Upp och nervänd värld:)

Kram Susanne

Therese@Björkbacke Fotografi sa...

Äntligen någon med "ansvarskänsla" ;) som har tänkt till när det gäller julstjärnorna! Man blir ju smått galen av att försöka feppla ihop en sådan själv, för att sedan stå och peta på den tills den hänger någorlunda rakt i fönstret :)
Det blir så fint med snön överallt och alla adventsljus som lyser upp i mörkret <3

Anonym sa...

Ser att ni har ett vitt putsat hus. Vilket NCS nummer har ni på huset? Har du möjlighet att skriva det här?Behöver inspiration :-)