måndag 17 december 2012

TÄVLING - VINN PRESENTKORT HOS BLACKBALLOON

.
.
.



.
Foto med mycket fint i riktig "Blackballoonstyle"





Tjing!




Här kommer världens jultävling och det du kan vinna är ett presentkort på 5000 kr + ett presentkort på 1000 kr att ge som julklapp till en vän hos Blackballoon! (Alltså sammanlagt varor för 6000 kr:)


Det finns massa massa fint att välja bland jag lovar och det du ska göra för att vara med och tävla är:

1. Lämna en kommentar i kommentarsfältet och skriv till vilken vän du vill ge 1000 kr i presentkort och varför

2. Gilla Blackballoon på Facebook

3. För extra lott rekommendera dina vänner att gilla Blackballoon på Facebook.



Det går att tävla tom den 22 december kl 12.00 (och den 23 december drar jag vinnaren så att det blir som en julklapp yill vinnaren:)



LYCKA TILL RARINGAR!



KRAM




Detta inlägg är i samarbete med netbutiken Blackballoon





425 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 400 av 425   Nyare›   Senaste»
Anonym sa...

Jag skulle ge presentkortet till min son som är i startgroparna för att flytta hemifrån. Det hade känts så härligt att kunna ge honom detta, världens bästa son, som så ofta ställer upp och hjälper till.

Em. sa...

Åååh vilken underbar tävling!
Om jag hade turen att vinna skulle jag ge presentkortet till min vän som preciiis har fått sitt andra barn och är mitt uppe i en flytt till utlandet! Vet att hon skulle bli superglad för ett presentkort på blackballoon, som vi båda älskar.

Gillar redan på fb :) håller verkligen tummarna nu!

Cecilia sa...

Min barndomsvän D skulle jag med glädje ge ett presentkort till. Ensamstående mamma, bilen har lagt av och i förra veckan fick hon reda på att hennes 4-årige son kanske kommer att bli blind på båda ögonen....Tycker att hon behöver lite glädje i livet nu. God jul.
Gillar på Fb! Kram.

Citymamma sa...

Här är verkligen en tävling som man inte får missa.

Jag skulle bli toppen glad om jag vann för då skulle mitt presentkort gå till min lillebror.
Han bor i USA och i mitten av januari är hans boende klart. Han önskar saker i från Sverige att fylla sitt hem med.
Eftersom han är svårt sjuk (efter sin tid i amerikanska armen) behöver han piggas upp med fina detaljer runt omkring sig.
Om Blackbaloon inte sänder till USA så tar jag med mig varorna när vi flyger över för inflyttningsfest i början av februari.
Självklart har jag även gillat på FB.

Miriam sa...

Jag vill hemskt gärna vinna presentkortet till min mamma och pappa. De har just nu fullt upp att renovera sitt badrum som sett likadant ut i 24 år och överlevt 5 st tjejer med allt vad det innebär ... Smink, hårfärger etc... Så det var på tiden !! Och de unnar sig sällan sådant, så detta hade vart en perfekt julklapp !!!

Anonym sa...

Jag dånar vilken julklapp det skulle bli!!!!!!
Jag gillar på FB.
Jag skulle ge presentkortet till min systerdotter som för egna pengar håller på att göra om sitt rum Hon är 11 år och har ett rum som inte är så gammalt. Men man ändrar ju stil...kan aaabsolut relatera till det ;-) men inte min syster. Så att få ge henne detta vore ju topp!!!!
Kram
Mia Ö

Lina Ratz sa...

Åh! Måtte de då bli jul iaf!!!
Jag skulle vilja ge de till en ny vän sen tre år.
Hon har mycket omkring sig nu,
o behöver allt positivt hon kan..
Hon älskar dessutom inredning o design,
men kanske de sista hon kan lägga pengar på just nu..
"Plötsligt händer de"?!

Kram o god jul!!

Anonym sa...

Jag skulle ge presentkortet till min bror och svägerska för att de alltid hjälper oss så otroligt mycket med allt mellan himmel och jord och för att mina barn avgudar sin morbror och "moster"!

Självklart gillar jag på Facebook och jag har även tipsat mina vänner!

Kram Jenny
jennylindberg@hotmail.com

Emily sa...

Jag skulle vilja ge det extra presentkortet till min älskade mamma som precis börjat få i ordning hemma, lite nya fina detaljer från Blackballon skulle sitta som pricken över i:t hemma hos henne.

Lite nytt och fräscht hem till mig skulle heller inte vara fel! ;)

Håller tummarna att jag har turen på min sida denna gång. Tack för den fina inspirationen du ger!

Kram Emily

anna sa...

Skulle ge presentkortet till min fina vän Anna.
Vi bor i olika delar av Sverige,och just nu känns
det extra svårt att vi bor långt ifrån varandra.
Eftersom hon går igenom en tuff separation,
hon har ensam ansvar för barnen och är just nu
utan jobb.
Att få muntra upp henne lite med ett presentkort från Blackballon vore ju underbart!!!
Kram Anna

Septemberflikka sa...

Wow, vilket utlottning!

Om jag skulle ha lyckan att vinna så skulle min älskade mamma och bästa vän få presentkortet. För att hon alltid ställer upp för mig vad det än gäller. Det vore skönt att få ge något tillbaka.

Jag gillar redan på FB.

Håller tummarna!

kram

Jakob sa...

Jag vill att min underbara hustru Rebecka vinner!
Hon älskar att inreda vårt fina hem - jag älskar henne!

Hälsn,
//Jakob

Martina sa...

Jag skulle ge presentkortet till min syster, hon har precis fått ett väldigt efterlängtat förstahandskontrakt på ett studentrum i Uppsala. Inredning är inte prioriterat och jag skulle verkligen vilja ge henne en extra pepp och ett grymt presentkort för att hon är så duktig!!

Johanna E sa...

Jag skulle ha gett mitt presentkort till min fina syster som alltid ställer upp för alla medmänniskor. Hon jobbar hårt inom vården och jag är stolt över att ha en sådan duktig syster som jobbar humöret uppe på ett av Sveriges mest hektiska sjukhus. Hon sprider glädje med sin goda omsorg och jag blir så glad över att det finns sådana som henne som bemöter gamla och sjuka varje dag (speciellt nu under julen när det är extra tråkigt att bli/vara sjuk). En Lucia i vardagen helt enkelt!

Jag gillar självklart Blackballoon!

dianasdrömmar sa...

Oj, vilken fin tävling och vilken julklapp det skulle bli.Jag skulle ge presentkortet till min mamma som fick en stroke i april och numera sitter i rullstol, hon skulle bli så glad och köpa sig nåt nytt fint att ha på sig och jag skulle frossa ordentligt i allt fint som Blackballoon har.Gillar på fb och delar tävlingen på fb så 3 lotter tack stor kram och tack för att du ordnar så fina tävlingar :) kram Diana

Eva sa...

Hej!Vilken trevlig tävling!Jag har en god vän och kollega som skulle behöva detta. Heltidsarbetande trebarnsmamma som separerat från sina barns pappa. Hon, L, har otroligt engagemang på arbetet men åker också på mycket sjukdomar, vab dagar som känns hårt i plånboken när man är ensamstående.
Ha en fin jul!

Anonym sa...

Hej!!
Gillar sidan redan på Facebook ;)!!
Jag vill ge min dotters vän ett fint presentkort från blackballon, hon studerar på annan ort och har precis fått en lägenhet! Hon har inte riktig tillhörighet i sin familj, t ex ringde hon hem och sa att jag kommer hem i helgen, till svar fick hon, det gör du inte, du kommer på besök!!!!
När hon väl är på "besök" ser hon att alla fotografier på henne är borttagna bilder som tagits i skolan och satte på en vägg, nu sitter där bara bilder på hennes lillebror!!
Det är bara ett ex, det finns så mycket olyckliga hjärtan !Jag delar hela vinsten med den tjejen och min dotter som ställer upp för sin kompis, som stöttar och finns!!
jag vet att lyckan kommer bli stor!!
Ha en fin dag, kram
bruks68@hotmail.se

Anonym sa...

Åh det är ju denna tävlingen man väntat på för att utnyttja sin fru fortuna!
Jag skulle ge presentkortet till min vän som nyligen separerat och är i ett skriande behov av piff till hemmet.
gillar på fb sen tidigare
dojjan74@hotmail.com

Anonym sa...

Oj vilken fin tävling!!! Skulle vilja ge detta fina pris till min fina vän Jenny som ställt upp för oss till 100% under det år vi bott i Shanghai. Hon har passat vårt hus och våra två katter, ingen lätt uppgift då ena katten varit väldigt dålig till o från. Har själv känt mig så maktlös men hon har verkligen ställt upp i vått o torrt. Hade känts väldigt roligt att kunna ge henne detta som ett tack för hjälpen. Önskar dig en riktigt God Jul! Ulrika

Maria sa...

oj vad trevligt.Jag skulle ge presentkortet till mina stora flickor som ställer upp i "vått o Torrt" för sin mamma och sina två syskon.Det är så underbart roligt med överraskningar,sedan att se på när någon öppnar en present är magiskt tycker jag,<3 så klart jag ska gill gilla gilla.Kram fru sjöö
mariaandersson358@hotmail.com

Jessica jessica.sundberg@bredband.net sa...

Jag skulle ge presentkortet till min mamma som ställer upp i vått och torrt utan att gnälla. Det är inte ofta jag visar hur mycket jag uppskattar detta men ett presentkort av denna kaliber skulle glädja henne enormt, pensionär som hon är!
Gillar på FB som jessica sundberg och har rekommenderat mina vänner att gilla!

Karolin L H sa...

Jag vill ge presentkortet till min lillasyster som blev mamma i förra veckan och nu dessutom flyttar till hus i årsskiftet efter att ha bott i liten lägenhet. Hon behöver de där presentkortet! :) Gillar redan BlackBalloon på facebook såklart!

Anonym sa...

Hej.
Jag vill gärna vinna. Har ingen snyfthistoria att dela med mig, eller jo mannen hade cancer men han är frisk nu så... Så varför inte Celebrate life!

Gillar på FB.

Tack för en bra blogg & God Jul.

Kram Johanna S.
Jo min syster ska jag dela med mig till.

Tanjis sa...

Det var längesedan jag var med i en tävling men den här kan jag inte hålla mig ifrån.

Om jag vann skulle jag överraska min bästa vän med ett presentkort.
Hon ställer alltid upp även om vi inte träffas så ofta under småbarnstiden. Men jag vet att hon alltid finns där!
Det roliga är att hon tycker inte att hon har någon inredningssmak men jag vet att hon inte kan välja något fult hos er då ni bara har finfina saker.Perfekt.

Själv vet jag redan vad jag skulle klicka hem då vi har halva vardagsrummet kvar att inreda sedan vi flyttade in för ett år sedan.

God jul!
/Tanja

Sanna Nilsson sa...

God morgon! Sicken tävling, helt underbar vinst!

Om jag vann skulle min bff(haha) få ta del av vinsten. Hon pluggar hårt, hårt och har gett sig katten på ett jobb inom FN. Hur bra? Nu har hon precis fått tag i sitt första förstahandskontrakt och flyttar in den 1 mars. Hon behöver helt klart lite nytt, fint att fylla sin lya med. Hon berömmer alltid min inredning och eftersom jag älskar stilen hos Blackballoon ver jag att hon gör detsamma.

Tack för en fantastiskt vacker blogg och God Jul!

Anonym sa...

Om jag vann skulle jag ge min syster presentkortet. Hon är alltid glad och possitiv och muntrar alltid upp folk och gör dom glada.

God jul
Linda T

Anonym sa...

Vilken underbar julklapp att ge till min vän.
Jag skulle vilja ge presentkortet till min vän Helen som ställer upp i vått och torrt. Finns alltid där när jag behöver en vän. Lyssnar, skrattar och gråter med mig i svåra stunder. Det är en vän i livet som man inte får glömma.¨

God Jul och Gott Nytt År

Anonym sa...

Min fina fina svägerska som också är min bästa vän och "syster"! Vill så gärna ge henne en rejäl överraskning i julklapp som tack för allt hon gjort för mig och min familj!
Med liten bebis och nytt hem kommer hon garanterat hitta något fint hon vill ha!
Mamma K

Anonym sa...

Ojj vilken tävling ! Om jag hade vunnit hade jag gett 1000:- till min fina syster som just nu går igenom en tuff separation och kommer behöva nytt till sitt nya hem. Det hade vart en perfekt julklapp!

God Jul ! // Emelia

Emeliawallen_1@hotmail.com

Ps. Gillat på fb!

Unknown sa...

Jag skulle vilja ge presentkortet till en väldigt god vän som rekommenderade mig att läsa den här fantastiska bloggen! Vi är båda inredningstokiga och inspireras MYCKET av ditt hem och dina blogginlägg!

Fortsätt med dig fantastiska arbete!

/Rebecca

Anonym sa...

Oj vilket fantastiskt fint pris! :-) Om jag skulle vinna finns det bara en person som jag skulle ge presentkortet till och det är till min fantastiska syster och bästa vän. Hon ställer upp i vått och torrt och förtjänar verkligen det här priset<3

God jul till dig och de dina!
Vänligen
Anne-Sofie
jansson_sofie@hotmail.com

Villa Smedsbo sa...

Jisses!!!

Av ren slump hittar jag en super fin blogg och en jätte fin nätbutik! :)

Klart jag vill vara med och tävla.

Min fina vän Linda med bloggen årstidens bästa skulle jag med glädje ge ett presentkort! Hon är helt underbar och skulle bli så glad.

Fru B. sa...

HEj P, tack för en fantastiskt fin & inspirerande blogg!! Och Vilken underbar tävling! Mitt svar kommer helt naturligt. Det är min bästa vän T, vi har känt varandra sedan 8 klass och följts åt som systrar sen dess. Och även om vi inte ses på ett tag så när vi väl ses så har vi köpt samma smycke eller tröja.. på något konstigt sätt faller vi alltid för samma saker. Så när jag skall ge henne nått köper jag bara nått jag själv skulle vilja ha - så vet jag att det blir jätteuppskattat. Och Blackballoon har ju bara helt fantastikst fina saker, så det vore bästa bästa presenten!!
Och min vän har haft lite uppförsbacke med både jobb och hem den här hösten, så nu har hon precis flyttat in i en ny lägenhet lite motvilligt och vad skulle passa bättre då än ett presentkort på Blackballoon? Nä det blir toppen!! Hoppas hoppas <3
Kram Fru B.

Johanna sa...

Oh my, I would like to participate, too!!! I spent lots of time on the Blackballoon website... So-oo cute things! I guess I'd go for some TineK baskets and for some silvery pots.

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling! Jag fullkomligt älskar Blackballoon; det överlägset bästa utbudet och toppneservice dessutom! Om jag vinner presentkortet vill jag ge det till min nyfunna väninna Annika. Hon är en urgo´ tjej som alltid sprudlar! Jag blir alltid så glad när jag träffar henne! Väldigt god smak när det gäller inredning har hon också...
Petra i Tyresö

Helena - ullvi32 sa...

Wow vilken drömtävling!
Om jag skulle ha turen att vinna (håller tummar och tår) skulle jag ge presentkortet utan tvekan till min barndomsvän Linda. Vi har hållt ihop sen lekis, skolan, över landsgränserna, genom tråkigheter som cancer, separationer men såklart mycket glädje också som familj, barn, giftemål. Sen gick vi och köpte våra föräldrahem och bor nästan grannar idag :)
Skulle jag/vi vinna är det extra bra att vi nästan bor grannar så vi kan bytlåna grejer med varann :)

God Jul! kramar Helena

Felicia sa...

Åh vilken drömvinst!

Min bästa vän sedan 10 år tillbaka har alltid varit ett fantastiskt stöd, och funnits där i vått och torrt. Hon och hennes sambo har precis köpt hus. Drömhuset med stort D, dock med stora renoveringsbehov.

En vecka efter tillträdet blev hennes sambo varslad, och kort därefter uppsagd. Även om de räknat på att kunna behålla huset även vid sänkt inkomst har det varit ett dråpslag för dem. Det vore alldeles fantastiskt att kunna bidra med en slant som de kan köpa fina grejer för, att inreda huset är inget de kan unna sig i dagsläget så det vore fantastiskt att få ge henne den här julklappen!

Gillar Blackballoon på FB sedan tidigare, bästa webbutiken!

Kram F

Sarah Silfverblad sa...

Hej!

Om jag skulle vinna skulle jag ge presentkortet till min fina mamma. Hon ställer alltid upp för mig trots ett liv kantat av allvarliga sjukdomar. Risken att något ska hända ligger alltid över familjen så jag tycker att hon förtjänar lite uppmuntran. Hon har ett stort inredningsintresse och blackballonig stil. :-)

Gillat och delat. God jul!

Anonym sa...

Hej! Vilken tävling, har hittat till Blackballoon genom din blogg! Om jag skulle vinna skulle jag vilja att min bästaste vän Jenny skulle få presentkortet. Hon har blivit stolt ägare till sitt första hus och jag tycker hon är värd att få handla fina saker från Blackballoon.

God Jul önskar Sanne

Anonym sa...

Fantastisk tävling! :)
Om jag vinner så får min bästa vän W presentkortet då hon precis brutit upp från sitt samboskap, flyttat 50 mil och gjort en tung resa med "soulsearching" (vem är JAG? vad gillar JAG? om JAG får bestämma helt själv... osv.) En oerhört LÄSKIG resa för så många därute, att vara och bli stark helt SJÄLV!! Hon kämpar så hårt och blir lite starkare för varje dag och jag gläds med henne. Girlpower! :) Dessutom ska hon starta upp ett helt nytt litet hem till sig själv och skulle verkligen behöva en liten puff på vägen hos underbara Blackballoon.

Gillat och delat på facebook! :)
(Knyttet Knytt)

/Lina

lina@linagardelid.com

Anonym sa...

Detta presentkort skulle överlämnas till vår dotter som i vår tar studenten och är på väg att lämna vårt bo. Ett nytt liv börjas till hösten med egen studentlya och att få lite hjälp till inredning vore hon välförtjänt av !!
God Jul önskar vi dig !

lugnet sa...

Vilken underbar tävling:) Det här får jag inte missa! Massor av vackra produkter och en fin hemsida! Jag vill ge ett presentkort till min bästa vän som har haft flera tuffa år av motgångar, stressen har börjat ta ut sin rätt med sjukdomar som följd. Skulle vara fint att ge henne något uppmuntrande!
KRAM// Ulrica, Ingarö

Aurora sa...

Gillar tävlingen, älskar Blackballoon och har gillat dem på Facebook!

Jag skulle utan tvekan ge presentkortet till min mamma.
Hon är världens bästa och omtänksammaste.
I alla väder ställer hon upp för mig och min familj och jag kan alltid ringa henne prata.
Hon älskar inredning och det skulle vara fantastiskt att kunna ge tillbaka något till någon som ger så mycket!

Linda sa...

jag vill ge presentkortet till mina föräldrar. de unnar sällan sig själva något till hemmet, men har precis rustat sitt sovrum. Jag tänker att de skulle ha god användning för ett presentkort, för att ytterligare addera lite mys till sitt nya sovrum.
/Linda SP

Anonym sa...

Hej

Du är en ständig källa till inspiration..

Svår förlossning,ny graviditet renovering av ett massivt 3 vånings hus, att ändra från 40-tal till 1900 talets början. Heltids arbetande och i stort behov av lite nytt att fylla detta underbara hus med... Jag vill ge detta till min fantastiska syster som aldrig ber om hjälp utan alltid kan själv.
Stora jul kramar

Erika
erika@starfishcambodia.org

Anonym sa...

Jag skulle ge presentkortet till min fin fina vän emelie, som är så snäll att när hon vinner en bloggtävling själv delar med sig av de fina sakerna som hon gick bananas på ;) Vore så jätteskoj att få överraska henne tillbaka och visa uppskattning! Gillar och rekommenderar hejvilt! Tomten, var så snäll!!

Kraam janni (jannimaya@hotmail.com)

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge presentkortet till den personen som alltid ställer upp i vått och torrt för mig och min familj, min mamma.
Hon är ensamstående och ber aldrig om hjälp med någonting. Hon säger aldrig nej till att hjälpa oss med våra barn eller något annat som vi behöver hjälp med. Hon är en otroligt stark person som jag önskar få ge tillbaka till.
Därför tycker jag att hon är värd detta presentkort för lite extra lyx i hennes liv.

Tack för en jätte härlig och inspirerande blogg!

Kram
Sofia G S

Anonym sa...

WOW vilken tävling!!!!
Om jag skulle vinna, skulle jag dela vinsten med min kompis J som har precis flyttat in i sitt nya hus med sin nya kärkek. Hon e så värd en toppen surprise.

Happy Holidays to You Petra!

Kram
3Mamma

Jessica i Malmö sa...

Jag vill ge det till min kollega som trots att vi båda varit nära att bli utbrända alltid ställer upp 24/7. Dessutom orkade hon med att arrangera en jättefin överraskningsfest för mig inför min 40-årsdag. Det är vänner det! Som tack för allt hade det varit underbart att kunna ge henne detta fina presentkort.
Kram och god jul!
jessica i malmö
jess.fritte@gmail.com

CatJ sa...

Åh, det är verkligen världens jultävling! Jag vill ge presentkortet till min svägerska och vän, för att hon varit i Indien på praktik på ett barnhem i fem månader och jag tycker att hon varit så himla duktig, och är så stolt över henne :)

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle vilja ge ett presentkort till min vän M som snart ska bli mamma för första gången. Hon vill nog "boa" in sig riktigt rejält nu och vad passar då bättre än ett presenkort på Blackballoon.

Hälsningar Annika

annika.fredin@gmail.com

Lisa Almgren sa...

Hej fina,

Åh vilken ljuvlig tävling med världens bästa sida, Blackballoon ❤

Jag har såklart gillat på Facebook och delat med mig till mina vänner.

Ifall jag skulle vinna den här sagolika tävlingen skulle jag ge presentkortet till min fina mamma som har haft det otroligt tufft det här året. Med presentkortet skulle hon kunna köpa en ny fin lampa som skulle kunna lysa upp hennes hem och tillvaro lite mer.

Håller tummarna :)

Stor kram,
Lisa

Ps. Tusen tack för en underbart härlig blogg med en massa feel good

Benita sa...

Oh la la, vilken tävling!!
Min vän Frida skulle jag gärna överrösa med presentkort för hon är den mest osjälviska och generösa person jag känner, om det gick skulle hon slå knut på sig själv för att andra ska ha det bra. Älskar Blackballon och gillar redan deras fb-sida. Delar med stort nöje! God Jul-kramar Benita

Anonym sa...

Jag gillar redan på både FB och Instagram :)
Jag vill ge ett presentkort till en väninna som sliter för att ro iland vardagen med 3 småbarn. Jag vill ge henne beröm för det jobbet som hon gör med bravur. Hon har en man som jobbar mycket utomlands och en familj på flera mils avstånd. Hon behöver få se på vackra saker i vardagen och känna lite extra girlpower!
Kram FrkGlantz

Anonym sa...

Jag har en mycket fin vän som alltid gör mig glad och fyller mig med energi! Just nu kämpar hon mot en nyfunnen hjärntumör och det skulle betyda så mycket för mig att få ge henne denna fina julklapp.

// Jessica

jessan2000@hotmail.com

Anna Hallgren sa...

Hej! Jag skulle vilja ge min mamma ett sådant presentkort. Jag skulle vilja ge henne hela världen om jag kunde.

Nu gillar jag Blackballon även på Facebook.

Varma julkramar från Anna

Amanda Widmark sa...

Om jag fick äran att vinna ett presentkort skulle min mamma definitivt få det. Hon är en hjälte som alltid ställer upp i vått och torrt för mig och mina barn. Sådana insatser borde uppmärksammas och vad vore inte bättre än ett presentkort i en vacker affär.

Lina G sa...

Å vilken underbar tävling! Jag skulle ge presentkortet till min underbara syster Lotta. Vi är lika inredningsgalna båda två men är båda mammalediga just nu vilket gör att man får hålla lite extra i pengarna. Ett presentkort skulle såklart förgylla våran jul oerhört mycket :).

Har gillat på fb och rekomenderat på FB.

God jul!

Cajsa sa...

Vilken otroligt rolig tävling, då jag fullkomligt älskar alla fina prylar som finns hos Blackballoon. Tänker direkt på Finaste vännen S som precis går igenom en jobbig tid med en kommande skilsmässa och i och med det nytt eget boende. Henne skulle jag vilja muntra upp av Hela mitt hjärta.

Unknown sa...

Åhhhh vilken underbar tävling!
Presentkortet skulle jag vilja ge till min fina vän Sanna, som
ger mig så mycket med sin inspiration och livsglädje! Hon har 2 barn som båda har Aspberger, Adhd och Tourettes med vredesutbrott och slagsmål. Och sen söta lilla Love 3 år! För Sanna är aldrig någonting jobbigt "det löser sig".
Hon stöttar min familj som har drabbats av mycket tråkigheter.
Våra familjer ska fira jul ihop i år och vad vore bättre än att få ge henne en riktigt fin present, ett presentkort från Blackballoon. Gillar på FB, delar till vännerna! /Lotta

Unknown sa...

Åhhhh vilken underbar tävling!
Presentkortet skulle jag vilja ge till min fina vän Sanna, som
ger mig så mycket med sin inspiration och livsglädje! Hon har 2 barn som båda har Aspberger, Adhd och Tourettes med vredesutbrott och slagsmål. Och sen söta lilla Love 3 år! För Sanna är aldrig någonting jobbigt "det löser sig".
Hon stöttar min familj som har drabbats av mycket tråkigheter.
Våra familjer ska fira jul ihop i år och vad vore bättre än att få ge henne en riktigt fin present, ett presentkort från Blackballoon. Gillar på FB, delar till vännerna! /Lotta

Sanna sa...

Lyckan är total att få chansen till att kunna ge ett presentkort till...min mamma, den som alltid står som en klippa vid min sida.
inreding är något som ligger båda oss varmt om hjärtat men inget som min älskade mamma lägger ner "de där extra pengarna på", det vore så fint att få skämma bort henne riktigt till jul<3

Anonym sa...

Hello! Jag skulle vilja ge presentkortet till min vän som precis lämnat ett jobbigt förhållande bakom sig, och precis flyttat in i en heeeelt tom lägenhet! Hade varit en perfekt julklapp för henne! Happy holiday! Katta (katta.jonsson@hotmail.com)

Johanna Bladh sa...

Gillar redan blackballon på Facebook.
Jag skulle ge detta presentkort till min man, han blir mer och mer intresserad av att inreda vårt hem, så varför inte ge han presentkortet så får han shoppa loss utan att jag är inblandad :)

Lisette sa...

Hej Petra!
Ingen dålig tävling du levererar! Oh my! Blir helt lyrisk och hoppas på mycket tur! Utan tvekan skulle jag vilja ge den fina gåvan från Blackballon till min bästa arbetskollega J som inför julen har varit tvungen att opereras och det har varit så tomt utan henne här på kontoret i ett par veckor nu. Vi följer båda två din blogg slaviskt och är såklart fans till Blackballon tack vare dig : )

Önskar dig en God Jul m familjen!

Malin sa...

Hej!
Hej!
Jag vill nominera min väninna Annica som är en helt fantastisk kvinna=)
Annica är en sådan där tjej som man bara vill vara med och måste tycka om det går liksom inte att inte tycka om henne. Hon har ett hjärta av guld och hon finns ALLTID där om du behöver hjälp ALLTID!!!
Jag är så oerhört tacksam för att få ha henne som vän i livet -en ängel på jorden.
Hon om någon är värd ett presentkort för hon ger alla i sin omgivning så mycket positiv energi.
Mvh palm_malin@hotmail.com

Anonym sa...

Vilken fantastisk present det skulle var att få ge bort till bästa kompisen Camilla! Hon är ensamstående mamma och skulle behöva få lite guldkant på tillvaron. Stor julkram från Lina

Malin sa...

Hej!
Hej!
Jag vill nominera min väninna Annica som är en helt fantastisk kvinna=)
Annica är en sådan där tjej som man bara vill vara med och måste tycka om det går liksom inte att inte tycka om henne. Hon har ett hjärta av guld och hon finns ALLTID där om du behöver hjälp ALLTID!!!
Jag är så oerhört tacksam för att få ha henne som vän i livet -en ängel på jorden.
Hon om någon är värd ett presentkort för hon ger alla i sin omgivning så mycket positiv energi.
Mvh palm_malin@hotmail.com

Malin sa...

Hej!
Hej!
Jag vill nominera min väninna Annica som är en helt fantastisk kvinna=)
Annica är en sådan där tjej som man bara vill vara med och måste tycka om det går liksom inte att inte tycka om henne. Hon har ett hjärta av guld och hon finns ALLTID där om du behöver hjälp ALLTID!!!
Jag är så oerhört tacksam för att få ha henne som vän i livet -en ängel på jorden.
Hon om någon är värd ett presentkort för hon ger alla i sin omgivning så mycket positiv energi.
Mvh palm_malin@hotmail.com

Anonym sa...

Oj vilket generöst erbjudande.. Klart man måste ta chansen att få vinna detta och skämma bort världens finaste vän!

Jag skulle bli så glad om min vän C kan få detta presentkort. Hon har haft ett jätte tungt 2012 med sjukdomsbesked gällande hennes mamma som hon står så nära och hon själv har åkt på 2 riktiga smällar, ett pga stress bla oro över sin mamma. Hon betyder enormt mycket för mig och det skulle vara fantastiskt om hon kunde bli lite bortskämd med lite fina saker från bästa Blckballoon som vi båda tycker så mycket om.
Stor kram /T

Malin sa...

Hej!
Hej!
Jag vill nominera min väninna Annica som är en helt fantastisk kvinna=)
Annica är en sådan där tjej som man bara vill vara med och måste tycka om det går liksom inte att inte tycka om henne. Hon har ett hjärta av guld och hon finns ALLTID där om du behöver hjälp ALLTID!!!
Jag är så oerhört tacksam för att få ha henne som vän i livet -en ängel på jorden.
Hon om någon är värd ett presentkort för hon ger alla i sin omgivning så mycket positiv energi.
Mvh palm_malin@hotmail.com

Kicki Johansson, Umeå sa...

Hej! Valet är lätt. Jag skulle välja en kompis som har varit sjukskriven i över 2 år och är nu utförsäkrad men kan inte gå tillbaka till jobbet. Hela hennes rehabprocess har skötts jätte dåligt och varit tuff. Det skulle vara jätte kul att ge henne ngt annat än en blomma och lite choklad som jag har gjort hittills :-)

Jag har gillat på FB.

God Jul till dig och din familj!

Anonym sa...

Hej! Vilken tävling!!jag skulle verkligen bli glad om jag fick chansen att ge bort ett presentkort till min bästa syster V! Hon är både syster och vän i vått och torrt! Tillsammans har vi alltid så kul ihop, och nu när vi är vuxna och har egna barn ser vi även detta hos våra barn!! Gillar på fb och ska tipsa mina vänner!! Carro i Göteborg

Lina sa...

Jag skulle ge presentkortet till min allra bästa vän som jag träffar alldeles för sällan.
En sådan där vän som alltid ställer upp, i vått och torrt och som man kan dela både glädje och sorg med.
Att få överraska henne på nyårsafton med en riktig toppenpresent vore underbart!
Kram Lina

Anonym sa...

Åhh hej!

Ännu en fantastisk tävling som jag och många andra inte vill missa.
Min mamma är av den allra bästa sorten och henne skulle jag ge ett presentkort till. Hon är mina bästa vän och är min förebild i det mesta. Vi bor långt i från varandra (100 mil)men ringer till varandra nästan varje dag.

Kram och ha en toppenfin jul.

Annelie
annelie.labiad@gmail.com

Malin sa...

Hej!
Hej!
Jag vill nominera min väninna Annica som är en helt fantastisk kvinna=)
Annica är en sådan där tjej som man bara vill vara med och måste tycka om det går liksom inte att inte tycka om henne. Hon har ett hjärta av guld och hon finns ALLTID där om du behöver hjälp ALLTID!!!
Jag är så oerhört tacksam för att få ha henne som vän i livet -en ängel på jorden.
Hon om någon är värd ett presentkort för hon ger alla i sin omgivning så mycket positiv energi.
Mvh palm_malin@hotmail.com

Anonym sa...

Jag skulle ge presentkortet till min fina vän Linda.
Hon har funnits i mitt liv under många år och vi har en fin vänskap som jag värdesätter högt.
Det vore så fint att få visa henne hur mycket jag uppskattar henne genom att komma förbi på julaftonsmorgon, och ge henne en sån här speciell julklapp.
Mysig tävling :-) Min julkänsla infann sig direkt när jag läste om den.

God-Jul // Frida

Daschans pert & inredning sa...

Vilken tävling! Fick hjärtklappning ;) är inne på deras sida ofta och drömmer om en tine k lampa till vår nyköpta 4:a i Uppsala!

Den första vän som dök upp i mitt huvud är min mamma! Som dessutom precis köpt sin dröm-sommarstuga i Grisslehamn med sin särbo. Hon är såå värd något fint till sitt torp!!!

Gillar på Fb gör jag!

Kram Carro

Vit Romantik sa...

Hej!
Om jag vinner så skulle jag ge presentkortet till min mamma. Hade inte jag, min sambo och vår 1åriga son haft henne så skulle inte jag kunnat ta förskollärarexamen nu i Januari. Hon har ställt upp för oss i vått och torrt allt för att jag ska kunna fullfölja min utbildning trots att vi fått barn och sambo startat eget företag det senaste året!
Hon älskar inredning därför skulle detta passa henne så bra!

Milla sa...

Hej!
Oj vilken fin tävling.
Jag skulle utan tvekan ge det till syster yster som har varit min stöttepelare under tuffa tider och som jag nu har möjligheten att hjälpa tillbaka när nu hon går igenom det med. Presentkortet skulle vara en härlig julklapp att ge henne.

God Jul och Gott Nytt År
Kram Milla

Helena sa...

Hej
Jag vill ge presentkortet till min fantastiska syster som ordnar julfirandet i år till oss (min familj) som har varit sjuka i omgångar hela december.
Kram Helena

Emma Olsson sa...

Åh, skulle jag ha tur och vinna denna fina julklappen hadde jag utan tvekan gett den till min fina barndomsvennina, Linda.

Hun ær en tjej som gjør mer før alla andra enn før seg sjælv. Denne høsten har hun måtte i tillegg till en hektisk vardag med två små barn (5 och 2) vara en stark mamma och fru åt den yngsta pojken som gennomgick en ny operasjon før vattensyster i huvudet och en mann som fick påvist aggresiv canser tidigare i høst.

Så ær det någon jag skulle vilja ge en ekstra uppmuntring denna julen ær det helt klart Linda. Det førtjænar hun så mycket!

(Hoppas du førstår min svorska=) )

martina e sa...

Till min mamma som är den mest osjälviska person jag nånsin träffat, som alltid vill fixa och ställa upp för alla andra och alltid sätter sig själv sist. Hon som lidit av utmattningsdepression i över ett år och trots all sin optimism ett tag funderade på att ta sitt liv för att hon aldrig såg nån tillstymmelse till att bli frisk.
Nu börjar det vända (tack och lov) och för första gången nånsin i sitt liv ska hon skaffa sitt eget boende och det vill jag ska vara en plats där hon får lugn och ro. Om jag vann skulle hon få bägge presentkorten så hon får välja sig nåt riktigt fint till sitt blivande hem <3

Ps, gillar och rekommenderar på fb

Viola sa...

Vilken underbar o generös present!
Jag vill gärna dela gåvan med min underbara jobbarkompis Linda, som har alltid funnits där för mig, räddat mig från snöstorm, kyla o ensamhet :) Dessutom är hon det duktigaste inredaren i hela länet, hon kommer att uppskatta Blackbaloon's skatter for sure!

Karolina sa...

♥ Jag behöver inte tänka ens tänka på vem jag skulle ge presentkortet á 1000:- på till. Jag skulle ge det till kvinnan i mitt liv, min "person", min vardagshjälte och allra bästa vän. En person som funnits vid min sida under många år och som vi hjälpt varandra, skrattat och haft underbara stunder ihop. Mina bästa vän Ida-Marie.

♥ För ett par år sedan hände en förskräcklig sak. Vår hem brann ner. Det konstaterades snabbt att det var en anlagd mordbrand det fick våra liv att rasa samman. Vi trodde då att vi skulle få hjälp, att de skyldiga skulle sättas dit och att vi skulle få pengar ifrån försäkringskassan att försöka bygga upp ett nytt hem med.

Så blev det inte fallet. Efter flera års velande, utredningar och prövningar i rätten fick vi inte lagen på vår sida. Eftersom man inte fann någon skyldig anklagades jag och min familj för att själva anstiftat branden. Bara denna tanken får mig att rysa, må illa och bli otroligt kränkt. Vårt hem var vår trygghet. För oss och för våra barn. 

Kvar stod alltså vi, utan hem, utan några pengar och utan någonstans att bo. Det enda vi fick ifrån försäkringskassan var en räkning på rättskostnader.

Detta är dock flera år sedan och något vi nu idag lagt bakom oss. Med hjälp av kärlek, mycket kämpande och fantastiska vänner har vi idag ett nytt hem. Förutom att det är betydligt mindre, mer spartanskt och än idag saknar visa saker är det vårt!

När man ska skapa ett nytt hem, helt från grunden, utan några pengar på fickan och stora skulder kan man inte vara kräsen. Vi har köpt det billigaste möjligt, fått saker av vänner och varenda gång jag ser en annons på blocket som lyder "bortskänkes" försöker vi haffa det. 

Därmed förstår du säkert att vårt porslin inte är något att hänga i granen. Vi har definitivt inte en hel servis utan mycket blandade tallrikar och omaka skålar. För mig och min familj hade det varit fantastiskt att få vinna och köpa en hel, vacker servis. Att få sitta ner, hela familjen samlad, och äta på likadana tallrikar skulle kännas underbart!

♥ Gillar på facebook och har delat tävlingen till mina vänner!

Hoppas innerligt att jag vinner!
God Jul!
(Epost: karolinakarlsson1@hotmail.se)

NA sa...

Underbar tävling!

Jag skulle vilja ge ett presentkort till världens finaste pojkvän som flyttar in hos mig snart. Jag skulle vilja att han satte sin personliga prägel så att han också känner att detta blir hans hem... <3

Cirkus sa...

Hejsan!

Jag vill ge min fina kompis Sanna ett presentkort på 1000kr. Sanna fick en elakartad tumör i huvudet för fem år sedan. Hon opererades 2007 och fick cellgifter. Tyvärr har tumören kommit tillbaka och en ny helvetesresa börjar Sanna och hennes familj. Hon har med sin man och lilla flicka har flyttat tillbaka till Stockholm från Norge för att vara nära vänner och familj. De har köpt en lägenhet som säkert skulle uppskatta lite läckra prylar från Blackballon...:-)

Kram
Ida

NA sa...

Vilken fin tävling!

Jag skulle vilja ge ett presentkort till mina fina pojkvän som snart flyttar in hos mig. Med detta skulle jag vilja att han satte sin personliga prägel så att han känner att detta blir hans hem <3.

God jul!

Annelie Knutsson sa...

Oj vilken fin tävling!

Jag skulle ge presentkortet till min svärmor som är en riktig klippa. Hon är så mån om alla runt i kring henne och ställer alltid upp till hundra procent oavsett vad det må vara. Allt från att hämta barnen på dagis när det kör i hop sig till att komma med fullproppade matkassar med frukt, vitaminer och diverse medikament när man är sjuk.
Hon är fantastisk!

Hon (och svärfar) har ställt upp så mycket för oss att deras egen renovering har fått stå tillbaka under många år men nu äntligen har dom börjat och vad skulle då passa bättre än detta presentkort?

Jag gillar och rekommenderar på facebook!

dansbanegatan@gmail.com

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge ett presentkort till mn lillebror! Han har precis blivit sambo efter flera år som singel. Efter ett tidigare förhållande med tråkigt slut har han haft svårt att lita på någon, men nu äntligen! Hade varit kul att ge dom denna present!

Kram Heléne

Linda sa...

Jag skulle ge presentkortet till min underbara mamma som ställer upp i vått och torrt för mig. Skulle vara så fint att få ge henne detta i julklapp då jag vet att hon skulle bli överlycklig då hon som jag har ett stort inredningsintresse.

Jag gillar på Facebook.

KRAM

Anonym sa...

Hej Petra!

Jag skulle vilja att min bästa vän Sara får vinna då hon just fött en liten son vars pappa just lämnat dem....Hennes lilla etta skulle behöva lite nytt från fina Blackballoon

Mvh, Emma

Anonym sa...

Hej Petra!
1. Jag skulle istället ge presentkortet värt 5000 kr till min bästa vän J, för att hon alltid ställer upp för sina vänner. Hon öppnar upp sitt hem i flera veckor för kompisar med familj som kommer långväga ifrån, hon kör fram och tillbaka överallt när det behövs, hon tar hand om kompisars släktingar som har det svårt, när kompisarna själva bor utomlands. Hon ställer helt enkelt upp vad det än gäller och hon gör det utan att förvänta sig något tillbaka. Hon är guld värd!

2. Gillar Blackballoon sedan länge.

3. Jag ska rekommendera mina vänner att gilla Blackballoon också.

Hälsning, Petra
petra.ek@icloud.com

challan sa...

Jag vill ge presentkortet till min bästa vän Rickard för att han liksom jag älskar Blackballoons inredning!
God Jul

Isabelle Nilsson (isabelle.nilsson87@gmail.com sa...

Åh vilken underbar tävling, vilken dröm att få vinna! Gillar dom redan på Facebook men ska självklart uppmana mina vänner;)

Den jag skulle ge presentkortet till är min lilla mamma, som tack för allt hon gjort för mig och mina barn det senaste året. Plus att hon är lika inrednings intresserad som jag och behöver få sig lite nytt & fint hemma:)

Anonym sa...

Åhh vad jag skulle vilja vinna denna fantastiska tävling till min underbara vän Petra. Hon är den som jag vänder mig till i vått och torrt, och tyvärr har det varit lite mycket vått på sista tiden, men aldrig att hon har klagat eller inte funnits där. Hon har lika tålmodigt som vanligt lyssnat, tröstat och förgyllt mitt liv. Hon är min person, min människa... Önskar så att jag hade kunnat vinna denna tävling till henne...
Har gillat Blackballoon på FB och uppmannat mina vänner att gilla Blackballoon på FB.
God Jul
Kram
Anna.P (annaliljekvist@hotmail.com)

Anonym sa...

Vill så jättegärna vinna detta presentkort till min fina lillasyster som precis flyttat in i nya lägenheten och är i stort behov av möbler och roliga ting. Hon har så mycket runt omkring sig med flytt och nytt jobb och det skulle vara superkul att överraska henne med detta i jul när vi äntligen ses!!!
Ha en fin dag!
Kram Cecilia.

Anonym sa...

Jag skule vlija ge det till min vän U. Hon är på väg att separera. Hon har tuff tid framför sig och har det väldigt jobbigt nu så hon skulle verkligen behöva detta. Idag bor hon i hus med 3 barn och man men i stort sett alla möbler behöver bytas ut så det finns inte mycket att ta med sig.. De är ju inte bästa säljar tider just nu så hon skulle säkert bli jätte glad för detta bidrag.

Kram och ha en fortsatt fin dag!

Hälsingar Fia Å

Anonym sa...

Jag skulle ge det till min vän Anna som älskar att shoppa! Hon har precis gjort om hemma i vardagsrummet och hade blivit super lycklig för en sån här present! På fredagarna när jag är ledig med lillfian kommer hon och hämtar stora tjejen och kör henne till skolan så vi slipper gå ut. Det är vänskap det!
Häls. Cissi

Anonym sa...

Härligt med tävlingar! Och särskilt hos Blackballoon som har så mycket fint... Om jag skulle ha turen att vinna ger jag vinsten till min vän Inger som har separerat nyligen. Hon behöver mycket uppmuntran och nya fina saker till sitt nya tomma hem.
Kram från Soili
soili.larsson@live.se

Anonym sa...

Hej, har en väninna som är ensamstående mamma och har haft ett par riktigt tuffa år! Hon är en stark kvinna som klarar det mesta, men efter mycket sjukskrivningar, en frånvarande pappa och frånvarande vänner och släktingar ser jag på henne att det har gått för långt. Hon skulle verkligen behöva unna sig något och därför vill jag göra tvärtom - om jag vinner får jag presentkortet på 1000 kr och hon på 5000 kr!! / Elenor

Den enarmade banditen sa...

Wow, vilken tävling Petra!

Om jag vann så skulle jag nog göra tvärt om. Om man nu får det.

Jag skulle ge presentkortet på 5000 till min mamma som är så snäll och tar hand om mig nu när jag är nyopererad. Vabbar till och med, med sin 24 åriga dotter. Därför är hon värd det största presentkortet tycker jag! :)

Stenmur & Gärdsgård sa...

Hej Petra,

Gillat på fb har jag gjort för länge sedan. En fantastisk butik med en himla massa feelgood!!!

Ett presentkort skulle jag ge till Viktoria en underbar vän! Hon har precis som jag gått igenom en jobbig skilsmässa och vi peppar varandra i de dagliga konflikter som kommer på köpet. Att leva med sina barn varannan vecka är nog inget som passar vare sig henne eller mig... En evig kamp och vi peppar varandra i ur och skur. Viktoria bor i Stockholm så vi ses inte så ofta, men vi finns för varanda och om det något hon är dålig på så är det att unna sig själv något fint, presentkortet skulle göra henne helt överväldigad.

Kram Malin

Anonym sa...

Presentkortet skulle jag ge till min lillasyster E, hon e världens bästa...!! Hon ska precis i januari flytta till ny lägenhet och skulle bli överlycklig av ett presentkort till härlig inredning :) hon e en tuff tjej och pluggar till brandman och studiebidraget lämnar inte mkt över till vacka inredningsdetaljer.... Det skulle bli en underbar julklapp till henne :)
God jul :)
Kram Hanna Sjöqvist

Johanna sa...

Hej!

Klart att jag gillar blackballoon på facebook!

Jag vill ge de tusen kronorna till min kompis Lisa som precis blivit med hus och håller på att fixa och dona för att det ska bli hemtrevligt.

Jag har inte känt henne länge alls men hon är bara så bra för mig som kompis, stöttande och lockar alltid fram ett garv när man verkligen behöver det! Fler sådana vänner till alla där ute så blir livet lite lättare och roligare!

/ Johanna (johanna_soderin@hotmail.com)

Josse sa...

Finfin tävling med bra närbutik! Jag gillar på FB. Om jag vann denna drömtävling skulle jag dela med mig av extrapriset till min lillebror som alltid ställer upp för mig och min familj och dessutom är i behov av några schyssta inredningsprylar! Massa Julkramar från Erica H

Mikaela sa...

Jag älskar Blackballoon!De har allt jag kan tänka mig i inredningsväg!Jag skulle vilja ge presentkortet på 1000 kr till min kära lillasyster som tillsammans med sin sambo köpt ett hus och skrev på kontraktet just i dag!

Jag vill verkligen vinna!Vore en fantastisk julklapp!

Sivs hus sa...

Hei, WOW for en super julegave! Jeg vil gjerne gi 1000 i gavekort til mine svenske venner i Kungshamn for at de alltid er der for meg. Har jeg problemer med at båten er full av vann, henter de bøtter og tømmer båten for vann. Trenger jeg ved, finner de ved til meg. Jeg er takknemlig for slike unike og ekte venner. De vil jeg gjerne gi et slikt gavekort til. Jeg har klikke likes på FB og kanskje årets julegave kommer til meg? Stor juleklem fra Siv i Norge:-)

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge ett presentkort till min fina mamma som alltid finns där. Speciellt denna mörka höst och vinter. Ibland måste man ta sig igenom händelser i livet som man inte klarar själv. Livet tar oanade vändningar när man minst anar det. Då är det skönt att hon finns där. Fina mamma som alltid ställer upp.

Mvh
Linda (lindac_nyberg@hotmail.com)

Mitt lyckliga lantliv ♥ sa...

Jag kommer ge min svägerskas vän Emma presentkortet om jag vinner. Varför just till henne? Jo de har precis fått veta att deras 3år gamla dotter fått Leukemi och vårdas just nu på Umeå sjukhus. Självklart kan inga saker i världen göra detta bättre, men en fin tanke kan stärka familjen och ge en gnutta lycka i den svåra stunden.

Gillar Blackbaloon sedan tidigare och har delat på nytt. :)

Stor kram
Jeanette "Mitt lyckliga lantliv"

Anonym sa...

...vilken julklapp de skulle bli och vinna denna tävling. Måste ju pröva lyckan även denna gång...får hoppas ännu mera för nån gång ska väl ändå vara min tur. Om jag skulle vinna vill jag ge 1000kr till världens bästa vän hon finns alltid där för mig...har alltid ställt upp vad det än gällt och så är vi såklart lika galna i inredning båda två. Gillat på FB. GOD JUL önskar Ulrika B
villmo@hotmail.com

Karin Toresson sa...

Hej hopp. Jag skulle utan tvekan ge min fina mamma presentkortet på 5000. Eftersom jag själv inte har råd att köpa julklappar samtidigt som man pluggar.
Det är alltid roligt att ge, speciellt i jul.

God jul! och tack för din inspiration! /Karin
toressonkarin@gmail.com

Jessika sa...

Wow, vilka priser! Jag skulle ge presentkortet till en kompis som kämpar med en liten bebis samt en mamma som varit sjuk, hon skulle uppskatta det enormt mycket!

Gillat o rekommenderat på FB.

Tack o God Jul!

Iréne J sa...

...en liten kommentar bland så många..
Men, om jag vann så skulle jag vilja ge ett presentkort hos Blackballon till min finaste Elin<3, det är min dotter som håller på att "bygga bo" och försöker hitta sin stil. Hon är värd allt och ännu mer.
God Jul hälsningar,
Iréne J :)

Eva sa...

Ojoj vilken tävling!
Om jag skulle vinna skulle mina 1000 kronor gå till min kära vän Martina. Vi har inte känt varandra så länge, vi bor i en liten stad men kom på att vi delar samma trötthetssjukdom. Hon är så himla snäll, under höstlovet så bjöd hon mig på en veckas utlandsresa för hon tyckte vi behövde det. Hon lånade till och med ihop till den, hon är bara sån, helt ursnäll. Vi hade en alldeles ljuvlig vecka som gjorde så gott i våra trötta kroppar och jag skulle vilja kunna ge henne nåt fint tillbaka.
God Jul på dig
ekeroth.eva@gmail.com

brollop2011 sa...

Jag skulle vilja vinna ett presentkort till min kära syster, som också är en god vän. Hon har haft ett ganska jobbigt år, och skulle behöva en överraskning för att pigga upp henne :)

Josefine sa...

Jag skulle vilja ge ett presentkort till min kära syster och bästa vän som precis är klar med sin sjuksköterska utbildning. Du kommer bli en kanonsyrra och därför vill jag ge dig lite nytt hemmapiff!:-)

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge ett presentkort till min kära mamma, som länge velat ha vägglampor från Tine K!

Amanda

Jessica M sa...

Jag skulle vilja ge ett presentkort på 1000kr till min syster, då hon precis fått ett nytt jobb och det skulle jag vilja gratta henne till!°

Anna J sa...

OJ vilken fantastisk tävling!!!

Det skulle betyda allt för mig om jag vann, jag har haft ett berg och dahlbane år, med många upp och nedgångar, varit inlagd på sjukhus, sjukskriven och går nu i behandling och terapi, samtidigt har jag hittat kärleken, och vi köpte hus redan efter 5 veckor.. Det har varit mycket känslor, tårar och glädje, och jag har haft de rejält tufft ekonomiskt, så skulle jag vinna dessa presentkort skulle jag vilja ge bort båda presentkorten!!

Det första skulle mina föräldrar få, de har ställt upp för mig otroligt mycket, låtit mig bo där, hjälpt mig med städning/flytt/diskning/ Ja allt man kan tänka sig! Kommit med matlådor och ställt upp med allt då jag bara inte orkat och peppat och visat enormt med kärlek. Jag skulle verkligen vilja ge dem all min kärlek och verkligen kunna visa hur tacksam jag är gentemot dem. Då skulle presentkort på blackballon vara perfekt! Ett vackert och mysigt hem är bra för själen.

Det andra presenkortet skulle min fina underbara syster få, hon bor på 25 kvm i Göteborg och älskar allt som är stilrent, vitt, svart och grått. Hon har helatiden funnits, skickat paket på posten och visat sin kärlek och omtanke. så nu är det MIN TUR!! Jag vill så gärna ge dem något fint på julafton.

God Jul och Gott nytt år fina Philia & alla andra här inne!

Anonym sa...

Hej :)
Om ja vann skulle jag ge presentkortet till min fantastiska lillasyster E. Efter nyår flyttar hon till ny lägenhet och ett presentkort på fin inredning skulle sitta som ett smäck..!
Hon pluggar och är en riktig tuffing, läser till brandman..!
Studielånet lämnar inte mycket till övers för inredning och andra utsvävningar.... Det vore en underbar julklapp att få ge henne detta presentkort!

God jul önskar
Hanna Sjöqvist

Anonym sa...

Åhh jag skulle ge presentkortet till min mamma eftersom hon ALLTID ställer upp på mig

Therese
theresepersson1982@hotmail.com

Lisa sa...

Vilken härlig tävling!
Gillar på fb sedan länge :)
Om jag vinner skulle jag ge 1000 kr till min bästa partypingla A-S. Vi har inte känt varandra så länge men har de senaste åren stöttat varandra och framförallt haft så otroligt roligt tillsammans. Nu flyttar hon snart och vad vore mer passande än att få starta på nytt med ett härligt inköp från Blackballoon?!
Kram i vintermörkret!

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge presentkortet till min mamma. Hon gillar inredning och så är hon ju bäst förstås:-)

Kram Katarina
beda.hedin@gmail.com

Anette sa...

Hej! Jag skulle ge presentkortet till min fina vän Judit. Hon kämpar mot en aggressiv form av bröstcancer samtidigt som hon håller på att separera från sina barns pappa. Hon ska bygga ett eget nytt hem åt sig själv och sina två små barn och samtidigt får hon cellgifter och strålbehandling. Mitt i alla dessa motgångar vore det fantastiskt att få ge henne något som kan muntra upp henne!
Hoppas att vi vinner! Kram Anette

Malin - Ebbas änglar sa...

Ojojoj.... detta får man INTE missa♥♥

OM jag skulle vinna så vill jag ge ett presentkort till min svägerska Christina♥♥

Jag gillar själklart redan Blackballoon på FB & har nu rekommenderat sidan =)

Nu håller jag mina tummar hårt!!

Tack!! Kram Malin

Sofie J sa...

Jag skulle utan att tveka ge presentkortet till en av mina vänner, då hon och hennes familj (man och två barn under tre år) just nu lever i ett renoveringsobjekt av modell större. Just nu sover de allihop i samma sovrum, medan de har blåst ut resten av huset (behovet var helt enkelt större än de från början trott) och de får gå över till ett intill liggande skjul för att duscha, då det endast finns toalett och ingen dusch i huset. Hon förtjänar verkligen en fin julklapp från Blackballoon!

Jag gillar på Facebook och har dessutom rekommenderat mina vänner att gilla Blackballoon på Facebook!

Anonym sa...

Åh vilken bra tävling:). Jag skulle ge 1000 kr till min son som fyller 17 den 2/1. Han vill göra en makeover i sitt tråkiga rum..Hoppas bara det finns lite manliga prylar på Blackballoon!;)
Kram Therese

lotta Bj sa...

Lämnade en kommentar som Lotta bj men glömde nämna att jag rekommenderat och har turén att då få en extra lott

Guro sa...

Hei på deg :-)

Den personen jeg ville ha gitt gavekortet til, er min kjære kollega og venninne Linda. Hun eier interiørbutikken Himlingen (blogg). Derfor passer det perfekt og gi henne denne gaven. Hun kan interiør og god design. Hun jobber til alle døgnets tider, både på jobben og med egne private prosjekter. Hun er innovativ og en skikkelig stå-på-dame. Hun fortjener rett og slett denne flotte gaven :-)

Ps: du har en kjempefin inspirerende blogg.

klem Guro

Anonym sa...

Underbar tävling!
Jag skulle utan tvivel ge min vinst om jag vann till min älskade vän, "spanjorskan". Inte bara älskar hon Tine k och blackballon hon älskar tydligen mig för hon är där för mig alltid. Hon är den enda personen på jorden som vet ALLT om mig och ändå inte dömer. Jag kan inte ge henne lika mycket som hon ger till mig av gåvor så en vinst skulle hjälpa mig på vägen att få ge igen lite. Min kärlek får hon dock lika mycket tillbaka. <3
Gillar på Fb och får alla jag känner att göra detsamma :)
God jul!
Emma

Josefin S sa...

Hej!
OM jag vann presentkortet skulle jag ge det till min fina vän Linn. Hon tar sin lärarexamen i januari och blir förmodligen med hus i dagarna och då skulle det vara VÄLDIGT kul för en student som mig att kunna ge henne en sån fin present!

Nu ska jag in och gilla blackballoon på FB och
sen är det väl bara att hålla tummarna :)

MVH
Josefin Sallander

Ida sa...

Jag skulle vilja ge ett presentkort till en underbar vän, Sara. Hon är alltid glad, underbar och håller på mig i alla lägen, jag önskar fler människor vore som hon.

Dessutom har hon nyss fyllt 30år. Det borde väl firas rejält?!

Guro sa...

Hei på deg :-)

Den jeg ville ha gitt gavekortet til er min gode kollega og venninne Linda, som driver og eier interiørbutikken Himlingen (blogg). Hun kan interiør og god design, samtidig som hun er kreativ og skaper ting selv. Linda er en skikkelig stå-på-dame med ben i nesen, og har gjennomslagkraft til å få ferdigstilt alle prosjekter hun setter i live. ( ikke mange som kan det!!) Hun unner seg sjelden noe, ikke minst fridager, så jeg synes rett og slett at hun fortjener denne flotte gaven. Og imorgen har hun også bursdag, så hadde det ikke vært perfekt??!

Jeg krysser fingrene ;-)

God Jul

Emelie Johanna Johansson sa...

Jag hoppas på att vinna och då kunna överraska min bästa vännina Karin!
Hon är hemma med opererat knä och i februari flyttar hon och hennes man till deras hus! Så presentkort på Blackballoon skulle verkligen glada upp!

Drøm sa...

Så flott gave! Om jeg skulle vinne skulle jeg gi gavekortet til lillesøsteren min som nettopp har blitt mamma til verdens søteste lille gutt, og som desverre bor litt langt unna, nemlig i Frankrike.
Liker på facebook:)
God Jul
Klem Julie

fia g sa...

Wow vilken julklapp det skulle bli <3

utan tvekan skulle jag ge presentkorten på 5000 kr till min underbara vän Ann som har det galet tungt nu, hon är inneboende hos mig och min familj då hon inte har en lägenhet efter en slitsam skilsmässa... sen skulle jag själv shoppa loss på smått å gott för resterande 1000 kr ;)

kramar i mängder och god jul.
gillar på facebook och rekommendera vänner oxå

Anonym sa...

Oj vad många som är med!Kul och jag vill också vara med i denna tävling som är för bra för att vara sann!!
Gillar Blackballon på FB+ delat:)

Om jag vann skulle utan tvekan ge det stora presentkortet till min kära syster som har drabbats av ett antal olyckor denna höst, materiella olyckor som tur är... Datorn har gått sönder, diskmaskinen sönder, bilen som ett tivoli med lampor som blinkar om diverse fel, blivit påkörd och dessutom tappat numret till den som körde på, hantverkare som krossar rutor och handfat ja du hör....Syster skulle verkligen behöva piggas upp med ett presentkort från härliga Blackballon!
God Jul!
Jenny S

SandraJ84 sa...

Jag skulle vilja ge ett presentkort till min vän/granne/kollega H. Hela hösten har vi kämpat med att studera för att ta magisterexamen, samtidigt som vi fortsatt jobba och försökt pussla ihop vardagen med familj och små barn. Även när det har varit som tuffast så har H alltid varit positiv och sett lösningar istället för problem. Hon är verkligen värd att bli uppskattad och få unna sig något fint!

Anonym sa...

Oj vilken fantastisk tävling! Om jag vann skulle jag utan tvivel ge presentkortet min mamma som passande nog fyller år lagom till tävlingen avgörs. Det skulle bli en underbar present till henne, och inte att förglömma.. en helt GRYM julklapp till mig. Hoppas, hoppas!

(Har gillat Blackballoon på Facebook och tipsat massa vänner om tävlingen ;)

God Jul från Johanna i Linköping

Madelene Sundqvist sa...

Ojojoj vilken tävling!!!
Min svägerska skulle jag helt klart vilja ge detta presentkort, då hon som jag älskar inredning och verkligen är så värd det i mina ögon:)
Detta skulle absolut vara årets Julklapp för mig!!

Hare gott Med vänlig hälsning/ Madelene Sundqvist

Priska sa...

Oj, vilken tävling igen! Jag skulle så gärna ge 1000-lappen till min syster och hennes familj, som ska flytta efter julen till ett nytt, renoverat hem efter att de har sökt det två hela år.

Priska sa...

Oj, vilken tävling igen! Jag skulle så gärna ge 1000-lappen till min syster och hennes familj, som ska flytta efter julen till ett nytt, renoverat hem efter att de har sökt det två hela år.

Anonym sa...

Hej. OM jag vann skulle jag ge 1000kr kortet till min syster.
Hon är alltid på gott humör och alltid hjälpsam. Senaste året
Har hon haft det väldigt tufft och varit tvungen att bryta upp från ett förhållande som var direkt ohälsosamt. Min syster är stark men sörjer givetvis drömmen som blev en mardröm. Lycka kan inte köpas för pengar men kan man omge sig av vackra saker mår själen bättre.
Jag älskar min syster, hon är värd det bästa.
Hälsar Lena Idbrant

Ann-sophie visby sa...

Åhh vilken underbar tävling, Blackballon som jag bara älskar..
Jag skulle vilja ge gåvan till min väninna som jag lärde känna som 6åring, och som alltid ställer upp i vått och torrt, det skulle vara underbart att få ge henne något så fint!
Jag gillar blackballon sedan tidigare och säger självklart till alla jag känner.
Jag inspireras av din blogg, och längtar alltid efter att få se dina nya ideer.
Ann-sophie@lycos.com

Ninnie sa...

Oooh! Vilken tävling! Den här vill man ju inte missa att vara med i!:) Presentkortet skulle jag utan tvekan ge till min lillasyster som alltid finns där för mig och familjen. Hon har dessutom precis flyttat och renoverar för fullt hemma. Hon älskar inredning och design så hon skulle bli överlycklig för detta! Håller alla tummar jag har nu!

God jul och gott nytt år!

Ninnie sa...

Oooh! Vilken tävling! Den här vill man ju inte missa att vara med i!:) Presentkortet skulle jag utan tvekan ge till min lillasyster som alltid finns där för mig och familjen. Hon har dessutom precis flyttat och renoverar för fullt hemma. Hon älskar inredning och design så hon skulle bli överlycklig för detta! Håller alla tummar jag har nu!

God jul och gott nytt år!

Emma R. sa...

Jag vill absolut ge min mamma ett fint presentkort! Hon är så snäll och ställer alltid upp för mig och min familj utan att förvänta sig något i gengäld. Hon älskar att ha det fint runt omkring sig så jag vet att hon skulle bli så glad för ett finfint presentkort, det är hon väl värd!

Hoppas på tur! Tack för en fin tävling,
God Jul/ Hälsningar Emma R.

Anonym sa...

(p.s. Gillar redan på fb och har rekommenderat till vänner) Emma R.

Anonym sa...

Hejsan
VIlken fin tävling!
O jag vinner skulle jag vilja ge presentkortetpå 1000 till min kära dotter på 19 år som snart flyttar hemifrån.
Jag skulle behöva lite möbler och annat smått och gott till vårt uterum som blev klart just innan snön anlände.Just nu gapar det tomt där och får tyvärr vara så till efter julen och alla julklappar.Så jag hoppas på en vinst:-)
Önskar dig och din fina familj en skön och varm jul.
Läser din blogg varje dag..du ger mig inspiration med inredning,kläder m.m.Ha det gott<3/Christina i Luleå

Stephanie sa...

Vilken trevlig tävling! Jag skulle ge min lillasyster Michelle ett presentkort därför att hon inte har fått en lika lätt och trevlig uppväxt som jag harvat påfund av sjukdomsbördor och stor sorg i familjen. Hon har därför fått växa upp för fort och tvingats fatta beslut och dra sitt eget lass i många år och kan därför behöva en liten mer uppfriskande present. Passar bra nu när hon ska flytta hemifrån.

Har gillat på FB.

/stephanie ( st3ff__@hotmail.com)

På landet vid havet sa...

Jag skulle vilja ge ett presentkort till min fina svärmor. Hon ställer alltid upp, oavsätt vad det gäller!
Kram Mia

Anonym sa...

Min bästa vän A skulle få vinsten, hon har haft en kämpigt skilsmässa och sliter nu hårt för att skapa ett nytt hem för sig och sina 3 barn, ett presentkort skulle ge henne en möjlighet att få in lite vardagslyx i inredningen utöver det allra nödvändigaste.
Hälsningar
Cathrine (cathost at hotmail.com) at=@

Emilia sa...

Om jag vann, skulle jag ge presentkortet till min vän Katarina. För hon förtjänar all uppmuntran som finns! Att gå igenom det hon gjort, och vara den fantastiska person hon är, är för mig en gåta!

Emilia sa...

Om jag vann, skulle jag ge presentkortet till min vän Katarina. För hon förtjänar all uppmuntran som finns! Att gå igenom det hon gjort, och vara den fantastiska person hon är, är för mig en gåta!

Millah sa...

WOW vilken fantastisk tävling, självklart är jag med =)

1. Jag skulle ge det till en av mina närmsta vänner.
Hon har varit med om otroligt mycket i livet och
jag är så otroligt glad att se att hon är på väg upp på fötterna igen.
Hon älskar att pyssla hemma så detta vore perfekt överraskning till henne.
Hon ställer även alltid upp för andra, lite väl mycket kanske och tänker absolut inte på sig själv i första taget :/
Tror det skulle uppskattas jätte mycket iallafall om hon fick denna överraskning..

2. Gillar på FACEBOOK "camilla millah öman"

3. Tipsat vänner att gilla blackballoon på facebook


Nu håller jag verkligen alla mina tummar och tår...
Stort lycka till till alla andra som är med och tävlar..

ha det bra och god jul! Kramar // Millah
millahoman@hotmail.com

Unknown sa...

Wow, vilken underbar tävling! :)
Jag skulle utan tvekan ge denna present till en relativt nyfunnen vän! Vi är inne på vårt sista år av sjuksköterskeutbildningen och sliter vårt hår emellanåt av all stress och press! Att hon dessutom gör detta med fyra barn (3-15 år) samt många tragiska, tunga och hårda motgångar i livet gör mig sanslöst imponerad! Och dessutom på en CSN-ekonomi...
Jag har verkligen funnit en vän för livet och jag är så stolt över henne som klarar detta så fint och det skulle kännas fantastiskt att kunna ge henne en så fin present nu när vi bara har ett halvår kvar!

Unknown sa...

Wow, vilken underbar tävling! :)
Jag skulle utan tvekan ge denna present till en relativt nyfunnen vän! Vi är inne på vårt sista år av sjuksköterskeutbildningen och sliter vårt hår emellanåt av all stress och press! Att hon dessutom gör detta med fyra barn (3-15 år) samt många tragiska, tunga och hårda motgångar i livet gör mig sanslöst imponerad! Och dessutom på en CSN-ekonomi...
Jag har verkligen funnit en vän för livet och jag är så stolt över henne som klarar detta så fint och det skulle kännas fantastiskt att kunna ge henne en så fin present nu när vi bara har ett halvår kvar!

Anonym sa...

Oj vilken lyxig tävling!!

Jag skulle ge presentkortet till en av mina bästa vänner som haft ett tufft år med både cellgifter och skilsmässa. Nu e det dags för henne att flytta till ny lägenhet och efter ett tufft break är det alltid skönt med lite nytt i hemmet så man känner att man bygger något nytt och så det känns som hennes nya hem!!

Lillemor sa...

Om jag vann det finfina priset så skulle jag ge presentkortet till min son och hans sambo.
De flyttar snart in i sitt nyinköpta hus. Vilken fin inflyttningspresent det skulle kunna bli.Sen blir det inte sämre av att jag får shoppa en hel del själv. Man blir glad av att få förnya lite hemma./ Lillemor

Julia sa...

Jag har en sådan där vän som alla borde ha. En sådan vän som alltid ställer upp till hundra procent oavsett när det gäller, vad det gäller, hur det gäller! Vi har vuxit upp tillsammans som grannar, som har blivit till EN familj. Min fina vän förlorade sin pappa i cancer vid 11 års ålder. Trots detta har hon visat sig vara den absolut starkaste, stabilaste tjej jag känner. Idag är vi 21 och 22 år gamla och de senaste två åren är det hon som har backat upp mig under denna tunga livsperiod! Även fast vi inte umgås så mycket längre så vet jag att hon är den tjej jag kan räkna med. Jag vill ge henne tusen röda rosor och en evig tacksamhet att hon är just min vän, min allra bästa vän.
julialilja@live.se

Anonym sa...

En väninna med extra många kor kan behöva lite extra allt, fint paketerat från en svart ballong med posten!! Kram Maria (maria.fast@hjo.se)

Anonym sa...

Vilken tävling!

Jag skulle vilja ge bort presentkortet till min fina syster. Vi har för första gången bestämt oss för att skippa julklappar till varandra. Det tar emot för jag vill så gärna ge henne något och det kan ju inte räknas om jag har vunnit hennes present, eller hur?

Jag gillar på Facebook och ska genast rekommendera mina vänner att göra likadant.

Önskar alla några härliga dagar nu innan jul.

//Hanna J

Emma sa...

Gissa om de här tävlingen kom i precis rätt tid!
Min absolut bästa vän har precis genomgått en jobbig och känslosam separation och har flyttat med sin lilla dotter på 2 år från en villa till en egen lägenhet här i "Småstaden". Lägenheten har verkligen potential att bli ett underbart hem men eftersom min bästis är student finns det inte mycket pengar över att piffa med om vi säger så...
Jag skulle verkligen önska att hon fick det här presentkortet! Hon är så värd det! Hon har så gott som hela vårdnaden om dottern då pappan jobbar borta hela veckorna, kämpar på med plugg och extrajobb för att få allt så bra som möjligt efter separationen. Hon är en klippa helt enkelt och jag vet att detta skulle göra henne otroligt glad! Och vilken julklapp jag skulle få ge henne! :D

Anonym sa...

Hej, Vilken tävling=) Jag skulle vilja ge ett presentkort till min allra bästa vän som precis flyttat till nytt boende och som kanske kan behöva lite nya och fräcka inredningsdetaljer! Tack för en mysig och snygg blogg! Kram från Johanna

Anonym sa...

Hej!
Givetvis gillar jag redan Blackballon då det är den bästa webbshopen. Jag skulle gärna vilja ge min kära syster en sådan present som ett ljus i mörkret efter en tuff höst för henne.
Julkramar i massor
Maria J

Evelina Persson sa...

Vilken härlig tävling! Jag skulle ge bort presentkortrt till min nyfunna bästa vän som under det gångna året med en separation i från min dotters pappa, har ställt upp så mycket för mig. Hon har stått ut med mitt tjat, ältande och gråt. Hon har gett mig råd och alltid tagit sig tid att lyssna. Hon har varit den som orkat lyssna och kommit med kloka ord när jag själv varken vetat ut eller in. Jag är henne evigt tacksam för allt hon gjort för mig! Att man kan finna en ny "bästis" när man är 25 är underbart!

Linda sa...

Bästa bästa vän
Du som vet vad jag har på känn
I skratt och gråt, i glädje och sorg
Hos dig finner jag alltid den tryggaste borg
Det här vill jag ge dig
Tacksamhet och kärlek från mig
God jul bästa fina du
Till evighet från och med nu <3

Anna Brantberger sa...

Vilken underbar tävling! :) Jag skulle inte bara använda 1000 kr att ge bort utan hela beloppet för stt köpa julklappar till min familj och mina vänner som stöttar mig i den svåra situation jag nu befinner mig i, med en mamma som kanske inte överlever julen pga. sin cancer. Det vore kul att kunna visa sin uppskattning på något sätt och ett paket från den här fantastiska affären skulle verkligen alla bli glada för! Hoppas du får en mysig jul och tack för en härlig blogg!! Julkramar Anna

Helena sa...

Hej!
Om jag vann skulle jag ge presentkortet till min fina mamma som också är min bästa vän. Hon har tittat på de plisserade taklamporna från Tine K hur länge som helst. Om jag vinner & överraskar henne med presentkortet så skulle hon garanterat köpa en sådan & bli väldigt nöjd & glad. Och så också jag.

Och själv skulle jag kunna börja bocka av min lista på allt jag vill ha från Blackballoon =)

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge presentkortet till min underbara dotter som håller på att inreda sin första riktigt egna lägenhet och trots studier och extrajobb hund och massa vänner lyckas hon få till det och finns där för alla när det behövs.

Hälsningar Carina Lindblad

Helena sa...

Vilken underbar tävlig! Blackballoon är fantastiska och jag gillar dem såklart på fecebook! Vann jag skulle jag förutom att bli tokglad själv också vilja glädja en fin vän som fått erfara att ens barn, de där busiga små trollungarna som både glädjer en ofantligt men också tröttar ut en lika mycket tidvis :-) inte är en självklarhet för alla att kunna få.

Therése sa...

Till min vän Marie

Jag har funnit en vän,
som jag med hela hjärtat ger mig hän.
Jag känner att jag kan visa alla mina sidor,
njaa….förutom att åka skidor.

Många intressen vi delar,
som båtliv,inredning och shopping av glittriga överdelar.
Sist vi var på stan köpte vi varsin hatt,
det slutade med ett skratt då de så roligt satt.
Jag älskar allt med min kompis,
fläkt, flärd- ja en riktigt ”champis”.

Nu har hon och hennes sambo precis köpt hus,
och det är ju alltid roligt med ett litet inflyttningsbus.
Men vi kanske snälla ska vara och låta dem få ett
presentkort från blackballoon,
ja, de ska ju faktiskt inreda en alldeles egen”mingel”-salon.

Puss och kram från Lilla T

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Jag skulle ge en underbar jobbarkompis presentkortet. Från henne kommer aldrig ett ont ord bara massor av glädje, omtanke och positiv energi.
Hon är fantastisk.

Hälsningar,
Ninna

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Jag skulle vilja ge presentkortet till en underbar arbetskompis. Från henne kommer aldrig ett ont ord, bara värme, omtankte, skratt och massa positiv energi.
Hon är fantastisk.

Hälsningar,
Ninna

Anonym sa...

Wow vilken tävling!
Jag skulle ge presentkortet till min lillebror. Han bor i USA och har varit sjuk en längre tid efter att ha arbetat i den amrekanska armen. I mitten av januari kommer hans nya hus stå klart och allt han önskar sig i julklapp är produkter ifrån Sverige som han kan pryda sitt nya hus med. Om inte det går att beställa från USA på Blackballoon så tar jag med mig presenterna när invidningsfesten är i början av februari.

Jag har självklart redan gillat Blackballoon på FB.

Tack Philia för en toppen blogg.
Kram
Pernilla

Anonym sa...

Hej!

Om jag vinner vill jag ge detta presentkort till min dotter som är intresserad av inredning men är en fattig student.

God-Jul Maria.O

Anna Schéef sa...

Hej Petra och Blackballoon!

1. Presentkortet vill jag ge till min väninna i Växjö som tänker på alla andra först och sätter sig själv sist. Vi delar inredningsintresse men hon unnar sig alldeles för lite. Nu kan hon få gå lite bananas...:)
2. Har GILLAT sidan sedan länge och...
3. ...ska dela den igen med mina vänner.

En riktigt fin jul till er och tack för en fantastiskt generös tävling.

KRAM
Anna

Maria Back, Uppsala sa...

Hej, jag skulle ge dela eventuell vinst med min syster. Hon bygger just ju upp ett nytt hem åt sig och sina två små pojkar efter skilsmässa från pojkarnas far. Det är lite "glest" i lägenheten och i plånboken. Jag skulle gärna glädja henne med möjligheten att välja vackra ting.

Anonym sa...

Jeg liker blackbaloon på Facebook og det gjør mange venner og! Jeg vil gi gavekortet til min tidligere sjef, han måtte slutte i jobben , kona flytta fra han og han fikk kreft. Noen har det tøffere enn andre og fortjener en oppmerksomhet!!!!!

Mariann- Oslo- Norway
Msh@baneservice.no

Natasha Morales Drissi sa...

Oj världens tävling, verkligen!!!

Jag skulle vilja ge mitt presentkort (båda två faktiskt) till min underbara lilla syster som precis har fått börja om på ny kula. Hon bor numer med sina små skatter i en liten trea som hon har inrett sååå mysigt trots liten inkomst. Hon är en sådan positiv och fin människa, hennes livsfilosofi är "pay it forward", att visa tacksamhet för allt man har genom att vara vänlig mot andra. Hon har aldrig beklagat sig, men att kunna ge detta till henne till jul vore ju bara hur underbart som helst.

God jul!!

(om jag vinner vill jag att presentkorten går till alexandramorales82@gmail.com)

Anonym sa...

Håller tummarna stenhårt!
Om jag vinner ger jag presentkortet till Johanna min arbetskompis granne och vän!
Skulle passa henne perfekt eftersom hon fyller 40år i början av januari!
Eftersom alla andra dragigt en massa snyfthistorior kan jag bara nämna att hon verkligen behöver all uppmuntran hon kan få eftersom don för 2 år sen fick en underbar dotter dom tyvärr har en väldigt allvarlig hjärnskada.
Dom kämpar hårdare än alla andra gör att gå ihop ekonomi, vardag med dom andra barnen, jobb och myndigheter.
Hon är väl värd en lite guldkant.
Har även gillat på Facebook och hoppas nu på bästa julklsppavinsten!

P.S Tack för inspirerande blogg!!

Fisken 74

Liie sa...

Jag har gillat (Liie Larsson) och tar två lotter! Jag funderade länge på vem jag skulle vilja ge presentkortet till. Kom fram till att min bror som nyss flyttat till hus skulle behöva det bäst av dem jag känner, plus att han har lite sån stil som blackballoon. DAY SIlver Horn skulle passa utmärkt i hans naturinspirerade vardagsrum t.ex. Hoppas på tur nu, fanns så mycket fint jag själv skulle vilja shoppa också :) liie.blogg(at)hotmail.com

care69 sa...

Jag är gärna med!
FB: C Care Regn
Jag skulle vilja ge presentkortet till min kompis som precis skiljt sig och som kommer behöva köpa en hel del till nya hemmet.

care69(at)live.se

Tess sa...

Wow
Bor på samma gata i stan som Blackballoons Showroom :)
Har varit inne tillsammans med min katt och tittat på alla fina saker
Jag skulle dela på båda Presentkorten med min kompis A, som är ensamstående 100% med sin son. Vi har känt varandra i 33 år och våra 3 åriga söner är nu vänner <3
God Jul Kram Tess

helen by the westcoast sa...

Åh, vilken fantastik vinst. Det skulle vara kul att överraska maken för att bl.a inreda sitt kontor i vacker danskispirerande stil. Där behövs verkligen ett lyft! Med vänlig hälsning, helen petersson

Susanna sa...

Jag skulle ge presentkortet till min väldigt goda vän Daniela Nordmark som alltid finns där i vått och torrt. En vän som jag kan lite på och som alltid funnits där för mignär jag haft det svårt. Hon har precis flyttat med sin familj som består av 2 barn och sambo. Hon vill så gärna förnya lite saker nu när hon flyttat och det tycker jag hon förtjänar. Hon e den bästa vän och mamma jag nånsin mött. :) All kärlek till henne! <3

Anonym sa...

Vilken fantastisk tävling! Jag skulle vilja ge ett presentkort från Blackballon till en nära vän som betyder mycket för mig. Skulle vara roligt att ge henne möjligheten att välja helt fritt från det underbara sortiment av inredning som Blackballon erbjuder. //Pernilla

Anonym sa...

Hejsan! Tack för en jätterolig blogg och vilken toppentävling..blackbaloon har bara såå mycket snyggt, presentkortet skulle jag vilja ge min svägerska som är en toppentjej och mamma till två små killar. På julafton kommer de till oss och wow vilken bra julklapp detta skulle bli! Ha en toppenjul :)
Kram Therese

Lotta sa...

1. Jag vill ge presentkoertet till min mamma som ställer upp i alla lägen och särskilt nu när jag fått en liten dotter och ofta behöver hjälp.

2. Gillar på FB!

Hemmahosemmaa sa...

Åh vad fantastiskt att få möjlighet att ge min underbara mamma ett presentkort hos black ballon, hon skulle nog tappa andan av alla fina inrednings detaljer och möbler! Tack Petra för alla roliga tävlingar, fina bilder och för att du fortsätter trots att människor skriver taskiga saker och har åsikter om allt du gör! Jag tycker du verkarbha ett fantastiskt liv och skulle gärna ha det som du;-) kram och god jul!

trudeanett sa...

Heisann, jeg vil gjerne være med og tar to lodder :)Hvis jeg vinner, skal gavekortet gå til Heidi,en kjempegod venninne som alltid har stilt opp for meg :)

En riktig god jul fra meg :)

mvh Trude

trudeanett@hotmail.com

Anonym sa...

Hej svejs!
Wow vilken tävling och jag som är tokig i blackballons utbud. Sitter ofta och bara kolar alla deras fina varor i webbutiken.
Om jag mot förmodan skulle vinna så skulle jag dela pengarna med min kära man. Han (som jag) älskar verkligen inredning men just nyblivna föräldrar så finns det inte mycket över till att pryda och förändra vårt lilla hus.

Hälsningar
Frida

mariasvitabo sa...

Vilken fantastisk tävling! Älskar blackballon och deras storiment! Den som jag skulle vilja ge presentkortet till är min syster! Hon har tagit hand om två barn själv och alltid ställt upp på dem! Hon pluggar till specialpedagog och har därför ingen ekonomi att unna sig själv något. Är det någon som är värd detta så är det hon!
Gillar på Facebook och håller tummarna hårt!

Kram Maria

Anonym sa...

Wow, vilken vinst!!!

Jag vill väldigt gärna ge min storasyster Marina ett presentkort på 1000 kr. Tänk så glad hon skulle bli. Hon vill så gärna göra en ordentlig renovering i sin hall och detta skulle verkligen inspirera henne:) Tack för FIN tävling

Med vänliga hälsningar Jeanette

Petra S sa...

Gillar på FB!

Jag skulle vilja ge presentkortet till min svärmor som alltid ställer upp i alla väder utan att förvänta sig någonting tillbaka. Hon är värd sin vikt i guld!

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge min mamma Gunhild en gåva, för hon alltid ställer upp på vår familj.
Ha en härlig jul & gott nytt år.
Malin Åhlenius
malin.ahlenius@soderhamn.com

Anonym sa...

Härligt! Vilket fantastiskt erbjudande! Jag skulle vilja ge 1000kr till min Goa kollega Nina som är otroligt duktig i sitt jobb och dessutom alltid tar sig tid att hjälpa mig och andra kollegor. Hon är också väldigt intresserad av inredning, gillar Blackballoon och har fantastiskt god smak, men är ensamstående mamma och inte möjlighet att spendera det hon önskar och förtjänar på inredning!
Kram Pia

Anonym sa...

Om jag vann skulle jag ge presentkortet till min kära mamma, hon är verkligen värd det då hon alltid ställer upp för mig. Så vet jag att hon länge velat ha vägglampor från Tine K ;-) Så det vore ju perfekta julklappen till henne!
Har gillat på facebook.

Kram, Amanda Flink

Anna S-L sa...

Den finaste av vänner heter Sofia och till henne ger jag presentkortet om jag vinner. Sofia flyttar snart igen, denna gång till Indien och en egen lägenhet där. Helt tom och oinredd. Jag har själv bott utomlands i många år och vet hur mycket några fina inredningsdetaljer hemifrån betyder för hemtrevnaden och trivseln när man ska rota sig och skapa sig ett nytt "hemma" därute i den stora vida världen. Själv har jag en vacker Day-kudde som har många år på nacken och som har fått vandra med mig i mina utlands-hem. Denna rymmer många hemlängtan-tårar kan jag lova. Idag har den "landat" i vårt svenska soffhörn där den både pryder och står för så många minnen. Härligt hur inredningsprylar kan bli så mycket mer än "bara prylar". Vill gärna att min fina Sofia kan få shoppa med sig några vackra ting som kan få hjälpa henne att skapa ett mysigt hem. Hos Blackballoon har ju så mycket fint å jag gillar på FB såklart.
Varma hälsningar Anna S L

«Äldst ‹Äldre   201 – 400 av 425   Nyare› Senaste»