måndag 17 december 2012

TÄVLING - VINN PRESENTKORT HOS BLACKBALLOON

.
.
.



.
Foto med mycket fint i riktig "Blackballoonstyle"





Tjing!




Här kommer världens jultävling och det du kan vinna är ett presentkort på 5000 kr + ett presentkort på 1000 kr att ge som julklapp till en vän hos Blackballoon! (Alltså sammanlagt varor för 6000 kr:)


Det finns massa massa fint att välja bland jag lovar och det du ska göra för att vara med och tävla är:

1. Lämna en kommentar i kommentarsfältet och skriv till vilken vän du vill ge 1000 kr i presentkort och varför

2. Gilla Blackballoon på Facebook

3. För extra lott rekommendera dina vänner att gilla Blackballoon på Facebook.



Det går att tävla tom den 22 december kl 12.00 (och den 23 december drar jag vinnaren så att det blir som en julklapp yill vinnaren:)



LYCKA TILL RARINGAR!



KRAM




Detta inlägg är i samarbete med netbutiken Blackballoon





425 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   401 – 425 av 425
Liin sa...

Åhhh vad roligt!! Vore så fantastiskt att vinna detta!! Så underbara saker som man bara drömmer om!! Jag har gillat på Facebook och om jag vann skulle jag vilja ge bort ett presentkort till min underbara lillasyster mikaela . / caroline
liin81@live.se

Tess sa...

Wow bor på samma gata i stan som Blackballoons Showroom. Både jag och vår katt har gått där inne och suktat efter allt fint.
Jag skulle dela båda Presentkorten med min Vän A som bor själv med sin lille son. Hon har honom på heltid och har nyligen köpt sig ett litet hus
Vi har känt varandra i 33 år och nu är våra 3 åriga söner kompisar
Hoppas på att kunna ge henne en fin gåva <3
God Jul

Anonym sa...

Vilken underbar tävling! Om jag blev den lyckliga vinnaren så skulle jag ge presentkortet till en av mina bästa vänner, S, hon bor sen ett halvår tillbaka ett stenkast ifrån mig och det ger mig glädjen att få träffa henne betydligt mer! Hon är min klippa och min energiboost! Godjulkram Karolin A

Anonym sa...

Vilken underbar tävling! Om jag blev den lyckliga vinnaren så skulle jag ge presentkortet till en av mina bästa vänner, S, hon bor sen ett halvår tillbaka ett stenkast ifrån mig och det ger mig glädjen att få träffa henne betydligt mer! Hon är min klippa och min energiboost! Godjulkram Karolin A

Anonym sa...

God Jul Philia! Oj vilken fantastisk tävling, blir ju som ett litet barn på julafton =). Jag skulle inte bara ge 1000 kronor till världens finaste mormor utan även de övriga 5000 kronorna. Det finns ingen i hela världen som jag älskar så mycket och det finns ingen i hela världen som förtjänar det mer än hon. Hon bor ensam men det är en samlingspunkt för hela familjen så att kunna få ge henne det här skulle inte bara glädja henne, hela familjen skulle få njuta av allt vackert. Tack än en gång för all inspiration// Nathali N.

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge ett presentkort till min vän Lena som har hjälpt oss att få vår trädgård så fin. Nu vill jag ge henne ett presentkort som hon kan använda i sitt nyinköpta hus på Klädesholmen.
Detta skulle göra oss båda mycket glada.

Anonym sa...

Hej Petra!! Vilken tävling!!!!!!!!

1. Jag gillar Blackballon sedan länge på FB och har även rekommenderat mina vänner att gilla!! Älskar deras sortiment!!
2. Den jag skulle vilja ge presentkortet till är en nyvunnen, men MYCKET MYCKET kär vän (kom på nu att kär nog är skånska!!!) men en väldigt fin vän och människa!! JAg skall försöka beskriva. JAg har varit mycket svårt sjuk och sjuk under en mycket lång tid. Världens bästa psykiater har, mer eller mindre räddat livet på mig och inte minst, gett mig ett liv. Dvs ett liv där jag kan må bra, slippa ångest och depression, och känna den enorma glädjen av att njuta av småsaker. Jag kommer (pga min sjukdom) aldrig kunna skaffa egen familj, MEN det är helt ok, för jag har lärt mig att njuta av mina syskonbarn (och även kompisars barn). OCH det gör jag, det kan jag lova!! Även saker som en hund promenad på stranden och se hunden leka och en kopp kaffe i solen på stranden. (Saker som många "tar för givet" eller inte "tar in till fullo"). Men dessvärre finns inte denna underbare psykiater, Sven, längre. Vi hade kontakt efter att han slutat jobba och han och hans fru skulle komma o bo i mina föräldrars gäststuga (som ligger i ett riktigt sommarparadis). Jag kan ju aldrig åtgärda det han gjort för mig, men kan i alla fall försöka. Då Sven inte överlevde sin hjärtoperation, gick det aldrig. Jag har haft kontakt med hans änka efteråt och i somras hade jag det stora nöjet att få välkomna henne och hennes dotter och hennes 4 barn till mitt hem. De bodde här själva, medans jag bodde i min brors hus. NU till saken, Viktoria, Svens underbara dotter och min fina vän, som jag aldrig hade träffat tidigare gav mig en stor kram när vi träffades första gången och det var början på en jättefin vänskap. Jag skulle så OTROLIGT gärna vilja ge henne denna fina present, ffa som hon verkligen gillade min stil här hemma och den går mkt i Blackballons stil!! Då de har 4 barn och hon har varit dagmamma länge, för barnens skull hade det varit underbart!!!!!!!!! TACK för en underbar blogg, fina fina Petra!! PS JAg gillar verkligen att läsa här, för du verkar också njuta av det lilla i livet!!! Kram Lisa

Anonym sa...

Vilken tävling! Det här skulle vara världens bästa julklapp!

Jag skulle som alla andra bli helt överlycklig om jag vann! Jag är precis nyinflyttad i en lägenhet och har en stor dröm om hur jag vill fylla den.
Då jag är student är det tyvärr oftast tomt på kontot i slutet av månaden så detta skulle vara min räddning för att fylla min lghet med massa fint!!!!

Stor kram och God jul!!!! / Matilda W

Anonym sa...

Jag satt o kikade runt hos Blackbaloon då min 23 åriga dotter kommer in hänger över axeln på mig o konstaterar att om jag inte köpt någon julklapp till henne så skulle ett presentkort på en eller ett par tusen i den butiken passa henne perfekt, är på gång att flytta till större. Så det vore hur kul som helst o få överraska henne med ett presentkort hon skulle troligen aldrig tro mig.

En riktigt god jul till er alla.

Elinor
el.ny@hotmail.com

Veronica sa...

Tjohooo vilken rolig tävling, I like a lot. Nåt som jag också gillar är min fina mamma som är världens bästa men som nog har världens sämsta ordningssinne. Nu har vi tagit krafttag och hjälpt henne att röja hemma, högvis med diverse föremål fick se sig passerade till papperskorgen. Hon är väldigt generös men unnar sig själv inte så mycket, så med ett presentkort på världens bästa webbutik Blackballoon skulle göra hennes dag och jag gissar att ett besök i lampshoppen blir det första stoppet eftersom jag vet att hon drömmer om en ny lampa till vardagsrummet.

Anonym sa...

Denna tävling vill jag inte missa. Jag skulle ge min svärmor presentkortet för att hon alltid ställer upp för min familj utan att blinka. Eftersom min egen mor är i himlen är svärmor lite som min egen mamma. Vill. Att hon ska få chansen att köpa något fint till sommarstugan, vet att hon sneglar på min lotusbricka från TineK.
God Jul / Patricia

TIDSOPTIMISTEN sa...

Jag skulle ge min barndomsvän Helena presentkortet. Hon älskar inredning men som ensamstående mamma finns det oftast inte resurser att shoppa loss som man vill ;)Gillar förstås Blackballon på facebook sedan tidigare ;)

Kram Ullis

LIVSGLITTER sa...

Vilken underbar tävling, Blackballoon är en av mina stora favorit butiker på nätet & när jag såg tävlingen så visste jag precis vem av mina vänner jag skulle välja OM jag har turen att vinna.

Min vän är en riktig kämpe, hon har verkligen haft extremt många motgångar i livet och har det fortfarande. När hon var riktigt liten fick hon en stroke, vilket gjorde henne delvis förlamad i höger sida, hon har alltså bara en vänstersida som fungerar normalt. Hon är ensamstående med två små barn, och att klara av det med dom skador hon har är för mig ett under. I och med skadan får hon leva på minsta tänkbara och får det knappt att gå runt, tänk att få ge henne detta?! Hon är en riktig kämpe och klarar så mycket trots att det är tungt och jobbigt, glad, positiv & en riktig konstnärs själ.

Blackballoon har jag sedan länge gillat på Facebook. Nu håller jag både tummar & tår, tänk att få ge min lilla Jamilla detta i julklapp. Hon kommer stortjuta av lycka!!! ♥

Susanne Åkerberg sa...

Detta kallar jag tävling! Vinst både till sig själv o en vän!
Om jag vinner vill jag ge den till bästa svägerskan! Hon tipsade mig om Hopf, hon fick mig att börja blogga och är helt underbar att umgås med trots att det skiljer 14 år mellan oss (hon yngre). Hon är såååå värd o vinna <3

Gillat o delat på FB!

Therese sa...

Jag bor på samma gata i stan som Blackballoons Showroom. Jag och vår katt har varit där inne och suktat efter fina saker ( kul med en katt som har inredningsintresse)
jag skulle vilja dela båda Presentkorten med min Kompis A som precis har köpt ett hus till sig och sin son. Vi har varit kompisar i 33 år och nu är våra 3 åriga söner kompisar. Det skulle vara kul att göra hennes Jul lite roligare
Kram

Anonym sa...

http://www.facebook.com/oliver.svensson.58

Lagt in länk på facebook och gillat Blackballon!

Man måste få va egoist, ibland i.a.f.Jag ger det till mig själv som kämpar med heltidsstudier på distans och försöker tjäna lite pengar vid sidan av till mitt första egna boende. Men förtjänsten äts nästan upp av bensinkostnader för 12mils bilresa och lånad bil.
Jag kan gott ligga på golvet men vill få det ombonat så jag trivs och Blackballon skulle hjälpa mig med det på ett ypperligt sätt.
God Jul från
Oliver
ilosum@live.se

Frederica sa...

Finaste tävlingen jag deltagit i! Blackballon har så otroligt mycket fint! ♥

Om jag vann skulle jag ge presentkortet till en person jag aldrig träffat! En bloggvän som blivit en riktigt fin vän :)
Jag vet att att blackballon har mycket i hennes smak!

Gillar sidan på facebook och har även delat sidan med mina vänner :)
Nu hoppas jag på tur!

GOD JUL!
/ Frederica

Anonym sa...

Gillar verkligen din blogg och BLACKBALLON`S sortiment. Om jag vinner skulle min bästa vän A få presentkortet. Hon har varit sjukskriven i många år och med detta så har hennes ekonomi raserats.Ett stort intresse för henne har alltid varit inredning och tänk vilken julklapp jag skulle kunna ge henne.

Unknown sa...

Först vill jag säga till dig, du är grym. fortsätt vara den du är och bjud på alla dina pics, ilove it! slösa inte energi på andra, det är svenska jantelagen som bara är som den..... kram. Och till att vinna blackbaloon, jag älskar dom, deras saker är bäst..... finns inga ord, Blackbaloon is the shit! Kraaaaaaaaam och god jul;)

Anonym sa...

Hej!

Vilken tävling!
Om jag vinner vill jag ge de 1000 kr till min fina lillasyster! Syster yster ska gifta sig och tittar på hus och när det rätta huset dyker upp så kommer presentkortet väl till pass. Dessutom har lillasyster fixa världens bästa julklapp till min äldste son!
Naturligtvis gillar jag Blackbaloon på Facebook.

Karin S

Lena - gott for sjalen sa...

Härlig tävling som jag nu i sista stund kastar mig in i. Vill gärna ha 3 lotter.

Har gillat på FB och uppmanat mina vänner att gilla.

Det hade varit fantastiskt att få uppdatera inredningen med saker från Blackballon. Den jag skulle vilja ge presentkortet är min svägerska för att Blackballoons produkter passar hennes stil allra bäst av mina vänner. Dessutom är hon den vän som känner mig allra bäst och ställer de där "provocerande" frågorna som gör att jag utvecklas.

Kram Lena

Anonym sa...

Oj vilken grej! Går inte att missa...

Jag skulle vilja ge heeeeela butiken (men 1000 kr är en bra start!) till min vän som snart ska börja om i ett nytt hus, i ett nytt liv, ensam med sina barn. Det skulle vara fantastiskt att kunna bidra med lite ljus i hennes liv såhär i juletid.

Blackballoon har jag gillat på facebook sedan länge!

En riktigt god jul önskar Åsa i Kungälv

Anonym sa...

Hej!

Vilken tävling, klart jag måste pröva min lycka!
På frågan om vilken vän jag skulle ge 1000 kronor i julklapp till så tänker jag bara på en person... Min älskade mamma! För snart 1 1/2 år sedan tog mitt liv en oväntad och smärtsam sväng. Min man miste nästan sitt liv och jag var på botten. Efter det har följt många tuffa månader då gråten blandats med skratt och den som funnits där hela tiden för mig är min fina mamma! Hon älskar dessutom att pynta och göra fint hemma så detta vore den perfekta klappen för henne:)

Tack för en fin blogg med mycket inspiration!

/Maria L.

Therese sa...

Oj oj oj vilken drömtävling :-).
Jag skulle vilja ge presentkortet till min svägerska som skulle behöva unna sig något fint. Hon har fått barn, först en pojk och sedan 13 månader efter råkade de bli tvillingar. Hon har fullt upp och lägger de mesta pengarna på blöjor. Skulle bli glad om jag kunde ge henne denna gåvan. Hoppas hoppas...
Har även gillat på Facebook.

PS. Tack för en härlig blogg, följer dig varje dag!

Anonym sa...

Jag vill gärna vara med och tävla! Jag skulle ge ett presentkort till min allra bästa vän nämligen MAMMA som har stöttat mig igenom 1,5 års sjukdomstid. Det är inte över än men allt ser ljust ut efter operationen:-) Jag gillar på FB sedan tidigare. Inga materiella ting kan ersätta henne men bloggar och webbshopar är det som har hållit oss på någorlunda gott humör mitt i allt elände.

God jul önskar Hanne

«Äldst ‹Äldre   401 – 425 av 425   Nyare› Senaste»