lördag 5 januari 2013

CHECK OUT

.
.
.Mums, finns det något godare frukostar än hotelfrukostar?:)
Tjingeling lördag!

Här har vi nu ätit världens mumsigaste frukostbuffé och ska strax bege oss ut på lite shopping! Glada men trööötta, zzz, för det blev en sen kväll igår (och hur kul hade vi inte!) Återkommer mer om det senare;) Kikar bara in en snabbis för att önska er en riktigt skön och bra dag!
Godsaker på Grand veranda med mycket nypressad juice och supergoda och riktigt krispiga croissanter:)

See U Later!KRAM
.

19 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Ha ha ha! Mycket krispiga croissanter :)

Iris sa...

åh så gott..! en annan åt ju gröt.. men den var ju också helt okej :)

kram /iris

Linda Bågnert sa...

Åh mums! Hoppas att ni får en fin lördag!

Siri sa...

Elsker hotellfrokost :) Kos dere masse på shopping! God helg hilsen Siri

Anna Margareta sa...

Nice!

Anonym sa...

Nope, hotellfrulle är det bästa som finns. Måste bo på Grand någongång ;)
Kram från France

Casa of Mia sa...

Åh ser underbart ut! Älskar Grand Hotel, kram

Anonym sa...

så gott det ser ut;) undrar var ni köpt byrån i sovrummet? Hej från Petra

Daniela sa...

Det ser riktigt riktigt gott ut! Älskar sådana frukostar... Mmm...

Yvette sa...

Inte alla hotell som har sådan fin frukost!!

Hannah sa...

Så gott det ser ut! Och mycket vitaminrik jucie behövs under mörka vintern. Kram!

7th-heaven sa...

Mmmm... så godt. Så deilig å ha slike avbrekk og gjøre litt annet innimellom:)
Line

Anonym sa...

Petra, jag har funderat på en sak. Jag läser med behållning din blogg och jag tycker, som de flesta andra, att du har ett fantastiskt öga för mode och inredning. Däremot ställer jag mig lite frågande till själva konsumerandet, du visar nya outfits flera gånger i veckan plus ofta nya inredningsdetaljer och jag undrar hur du tänker kring det här. Behöver man verkligen så mycket nya saker? Borde man inte vara lite försiktigare (ur ett hållbarhetsperspektiv) när det gäller konsumtionen av kläder och mode exempelvis? Observera att jag inte dömer, du gör precis som du behagar naturligtvis - och ibland önskar jag kanske själv att jag var lite mer lättsinnig och hade lättare att hitta vackra saker - men jag är seriöst intresserad av om du reflekterar kring det här. Oavsett om du betalar för kläderna eller ej så innebär det ju konsumtion - och ett stort modeintresse kan ju även uttryckas genom återbruk, vintage, sy om etc.
Jag hoppas att du publicerar det här, jag är alls inte ute efter att kritisera dig - jag tycker mycket om att läsa din blogg men det hade jag gjort även om du hade haft en femtedel så mycket nya outfits till dig och barnen.
Tack på förhand och tack för att du tog dig tid!
/anna

Anonym sa...

Tror byrån är från Ikea ;) Kram Linda

Anonym sa...

Ser mer än underbart ut!
Kram Jenny

Bara Sara sa...

Åh hur gott såg inte det ut:-)

dianasdrömmar sa...

Hotellfrukost är det bästa som finns, bodde på Grand Hotell saltsjöbaden häromdagen lovely kram Diana

House of Philia sa...

Tack för era hälsningar tjejer! Ja prova Grand, det är ett jättehärligt klassiskt hotel!:)

Anna Markelin - Tack för din hälsning och dina snälla ord om min blogg! Nu till din fråga när det gäller konsumtion och hållbarhet och min synpunkt på detta (vilket jag faktiskt svarat på flera ggr tidigare:) Nu så är det ju så att jag faktiskt inte tror att jag konsumerar så mycket m e r a saker än de flesta andra. Kanske i en något annan prisnivå och det blir ju mer tydligt när jag bloggar om detta och jämfört med en hel del andra så konsumerar jag ju väldigt lite, det beror ju heelt på vem man jämför sig med! Och att jämföra sig med andra tycker jag personligen inte att man ska göra. Man ska göra det som känns bäst för en själv. Göra det som känns bra för just mig. Skulle jag ha tex synpunkter på dina val och fråga och undra över dem? Varför du tex reser mer än mig? Att du åker till Österike och åker skidor istället för hemma i de nordiska fjällen som jag gör? Och flygplan som förbrukar bränsle och förstör vår jord när det finns tåg? Ja du hör ju:) Du är kanske mer "lättsinnig" på andra områden helt enkelt;)

KRAM


P

Anonym sa...

Petra, jag vill gärna poängtera att jag inte har negativa synpunkter på dina val, vilket jag också skrev i mitt inlägg - jag var snarare nyfiken på om och hur du funderar kring konsumtion av kläder och inredning. Det vill säga, inga värderingar lades kring dina val och det tror jag att jag var ganska tydlig med. Jag vet att folk har kritiserat dig (har jag läst i en del av dina inlägg) och det var jag inte ute efter, jag hör inte till dem som läser bloggar och sedan kritiserar - läser gör man för att man är intresserad eller så läser man inte. Jag läser din blogg för att jag tycker om den. Så snälla, läs inte in kritik i mitt inlägg bara "för att" - jag ställde en seriös fråga för att jag ville veta om du reflekterar kring de här frågorna. Vilket jag tycker att man kan få fråga - däremot står det dig helt fritt att svara eller inte, naturligtvis. Jag har inga synpunkter på dina val, jag var bara intresserad av din åsikt.
Tack för att du tog dig tid - och så kan jag ju ödmjukt tillägga att jag tyvärr reser väldigt lite, eftersom jag inte har råd just nu - hade gärna fått fler upplevelser, både korta och längre!
hälsningar
Anna
(om du vill svara så får du jättegärna maila mig - om du inte vill lägga upp på bloggen)
Ha en fin söndag.