måndag 21 januari 2013

DOFTA YUMMIE

.
.
.Älskar parfymer och har alltid gjort! Iom att min pappa flög så mycket genom sitt företag när jag var ung, och att han väldigt ofta köpte med sig parfymer (bästa papsen), så var mitt sminkbord fyllt med massor av ljuvliga dofter. Numera shoppar jag ju min parfym själv och vill fortfarande ha flera olika dofter att välja bland!  Är sugen på en ny doft och är nyfiken på L.I.L.Y från Stella Mc Cartney. Någon som testat denna? Om man tänker  på innehåll och tittar på flaskan och den verkar den vääldigt lovande iaf:) Fann den på Harmoniq som ju har massa med prisvärd hudvård och dofter. Tips! (och som ju finns fysiskt i Västerås - måste trippa ner och dofta irl:)
Nu - ett morgonpass på gymmet!
KRAM

Inlägg i samarbete med Harmoniq


21 kommentarer:

Anonym sa...

Morgonpass, låter ju super!!
Jag är en sån som håller hårt i de dofter jag gillar, det har länge varit Carolina Hererra 212 och Armani Code, men jag behöver verkligen en ny. Det är som med jeans, tar evigheter tills man hittar en favorit. Har svårt för de som doftar viol, men allt som doftar ren tvätt står högt på listan!

helen by the westcoast sa...

Läser din blogg regelbundet och får fantastiskt mkt inspiration! Är mkt dålig på att kommentera men det är det ju så många andra som gör både ros och skräp.Helt ofattbart att man orkar skriva så mkt negativt som vissa gör! Du är stark som orkar fortsätta men bloggandet! Tycker du har en lagom blandning av allt och förmodligen kan jag identifiera mig och tycker vi har en del gemensamt,intressen,smak och familj. Nu har jag äntligen köpt en riktig kamera,Nikon 600 så nu skall här fotas och kanske hinner jag få ordning på bloggandet. Åker snart till Mexico så jag hoppas fått ordning på fotandes tills dess. Vill bara säga fortsätt som du gör vi är många trogna läsare och ha det fortsatt bra, Med vänlig hälsning, Helén på Tjörn

Anonym sa...

var köper man denna snygga mössa i förra inlägget ?
ha en fortsatt bra dag:)

Camilla J K sa...

Jag älskar oxå att ha en massa olika parfymer. Denna vet jag inte något om.
Ha det så kul på träningen. Själv hoppar jag över den idag o tar o skottar snö istället. :)

Att vara någons fru sa...

Jag kom av mig med parfymer när jag var gravid, tyvärr, och sen har det liksom inte startat upp igen.

bastubadaren.se sa...

Doftade på LILY för någon vecka sedan och jag tyckte (nu kommer jag förmodligen att bli hängd för det här)att den skulle passa bra på min svärmor som är 70+. Det är en fin doft, men för mig är det en doft för en väl mogen kvinna i sina bästa år ;-)

Anonym sa...

Den är underbar, prova den!!!
Doftar ljuvligt men skulle inte göra något om det fanns en liten mer ton av liljekonvalj i den.
Men helt underbar!
/Susanne

Anna Margareta sa...

Jag har bara börjat använda parfymer det sista året. Har haft alla möjliga under tiden. Det ser onekligen lovande ut. Du får skriva på bloggen vad tyckte. Jag är själv inne på att köpa Clean Rain, luktade riktigt gott. Ha det bäst!

Anonym sa...

Clean Rain funderar jag att testa.Har nu två från Clean som jag älskar, nytvättat o nyduschat.

Anonym sa...

En fin sak med denna parfym är att Stella & Paul tog fram namnet L.I.L.Y som en hyllning till Linda! den betyder Linda i love you.kul tycker jag. kram på dig o din braiga blogg. mvh. Bettan

Vardagspusslandet - Nybliven trebarnsmamma sa...

Jag är fortfarande på jakt efter doften med stort D, tycker det där med parfymer och att hitta rätt doft är kanonsvårt! Ofta tycker jag att dofter blir för "tunga" efter en stund tyvärr.

Sara sa...

Har den och tycker den är ljuuuvlig. Ganska tung egentligen och egentligen inte alls min smak, men på något sätt tilltalar det mig. Lite "unken" fast på ett bra sätt. Haha, nä det går inte att beskriva. Men den påminner mig på något sätt om min mormor och jag älskar den iaf. Gå och dofta på den, bums!

Anonym sa...

Undrar också som flera andra vad den rosa snygga mössan går att inhandla :)

Brunkullan sa...

Parfymer är ju underbart!
Och man vill ju prova nytt då och då, även om man får sin favorit som man alltid vill ha hemma:)

Den du visar har jag inte hört om tidigare. Spännande!

Jag har tipsat dig om La Perla tidigare, och då främst deras creme.
http://eleven.se/la-perla-jaime-la-nuit-creme-de-nuit-pour-le-corps-body-cream-9318.html

Har även haft La Perla EdP
http://eleven.se/la-perla-jaime-edp-8189.html

Helt ljuvligt doftar de!!!

Tyvärr är mina båda La Perla slut nu, så jag använder just nu mest Diors J´adore. Hudlotionen räcker till vardags, för man doftar gott av den hela dagen:)

Kram Susanne

Anonym sa...

Hej! Har för mig om att den är söt i doften och luktar för mycket liljekonvalj, men Jag kan ha fel;) Misssa inte Burrberry's Sport. Perfekt vardagsparfym frisk o fräsch. Tröttnar aldrig på den. Lycka till i parfymdjungeln! Katrin

Anonym sa...

Fin flaska.. Men doften är för en mogen/damig smak enligt mig!

Anonym sa...

Fin flaska.. Men doften är för en mogen/damig smak enligt mig!

Marie sa...

Hejsan!
Det är så härligt med dofter. Jag har köpt Byredos Blanche som jag älskar!! Men jag är så nyfiken på de andra dofterna från Byredo. Du har inget tips på en Byrado perfym?
Med vänlig hälsning, Marie

Marie sa...

Hejsan!
Det är så härligt med dofter. Jag har köpt Byredos Blanche som jag älskar!! Men jag är så nyfiken på de andra dofterna från Byredo. Du har inget tips på en Byrado perfym?
Med vänlig hälsning, Marie

Anonym sa...

Hei:)
Jeg hadde den og ga den til min svigermor på 70 år, den ble for tung for meg. Mvh Inger

Anonym sa...

Jag har LILLY :)) Önskade mig den av tomten ... och tydligen hade jag varit snäll :)) Den luktar ljuvligt och jag tycker att lukten sitter i länge också !! tveka inte .... KÖP