tisdag 15 januari 2013

LITE DAGENS


.
.
.


Hallå vänner:) Morgonjag i dagens som är svart linne HM, jeans 7 for all mankind, boots Ugg, halsband Abella och ny kavaj från Spira (har fått frågor om detta halsband förut och det kommer, precis som kavajen, från Blackballoon.se.





Good Evening alla! 






Fortfarande tok-kallt i vår Småstad och jag har äntligen kommit hem innanför dörren igen och in i värmen! Har fått leva utan aj-fån hela dagen, eftersom den är på något väldigt "smart" ställe här hemma...:) Är ju så konstigt att vara utan den en hel dag tycker jag, känns som man missar massor med viktiga samtal. Och tänk om det händer något i skolan eller dagis just denna tisdag då jag är utan telefon, ujuju. Ganska stressande! (fast H går ju alltid att nå men ändå) Hur är det med er, känner ni samma sak om ni glömt mobilen??:S

Hur som helst, här är det nu middagsfix på g och nu är det minsann nya lite nyttigare tider. Kvällens meny består av grillad kyckling och avocadosallad med fetaost och valnötter, gottgott men inte onödigt flottigt. Det är såå kul och viktigt med riktigt god mat, har ni tänkt på det. Jag själv kan leva i veckor på en riktigt god middag, som den på Miss Voon för någon vecka sedan. Herregud, måste bara dit igen och mumsa anka. Mmmm:)









Blått på idag, gillar verkligen den färgen just nu:)





Pics från imorse:) Älskar verkligen Spira, det svenska märket med avslappande sköna snygga kläder (Kavajen är både söt, cool och mjuk och finns hos Blackballoon på 30%-rea just nu, tips tips:)






Önskar er alla en skön kväll!



KRAM









35 kommentarer:

GinasGarderob sa...

Jättesnygg kavaj, så fin du är! Och jag håller med om det där med maten, verkligen livets krydda! Så fyndigt det blev nu, men du förstår hur jag menar :) Kram!

Anonym sa...

Så snyggt,Niccan,

Unknown sa...

Ser lika fräsch ut som vanligt, och så snygg i håret!

Här i Götet är det oxå schweinkallt, gillas INTE av mig som för första vintern bor i hus och inte hyreslägenhet = SVINHÖG elräkning =P

Ha en go kväll =))
Kram Catta

Anonym sa...

Snygg! Men - tips: 400 SEK billigare på Selected Style!

Att vara någons fru sa...

Så himla, himla fin är du.

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

och det säger jag med ..himla, himla fin ...

och ang god mat grämmer jag mig fortfarande över att jag inte hann äta färdig all god mat på Sicilien för två år sen, för att man skulle åka hem ...allt var sååå galet gott vad man än åt ...*ler.
KRAM

Fråga Ugglan | Klok som en coffeetablebok sa...

Jag kan också leva länge på en riktigt god måltid! Fast jag undviker det helst, förstås. Hellre god mat varje dag, ha ha.

Miss Tess sa...

Snyggt, snyggt!

Visst känner man de där extra hjärtslagen när man inte får med sig mobilen men när man väl inser att man inte kan göra så mycket så kan det även vara rätt lugnt och skönt tycker jag;)

Therese

Anonym sa...

SUPERFIN!
Både du och kavajen!
Måste fråga, har du nyss fixat håret?
Du är som en kameleont Petra:)
Färgen ser olika ut på nästan alla bilder. Hur som helst, den klär dig!

Må gott!

Anonym sa...

Kan du legge ut oppskrift på salaten? Høres bare herlig ut!!
Hilsen Birgit

Anna Margareta sa...

Utan god mat kan man lika gärna gå och dra täcket över sig. Du är ju skitsnygg idag. Kram!

Anonym sa...

ETT TIPS!Det är att ringa till mobilen tills man hittar den!

Anonym sa...

Hej! Hur är kavajen i storlek? Blev lite sugen på den. Ha det så bra?

En blandad kompott sa...

Snyggt!
Kramar

Anonym sa...

Snygg kavaj. Beställde en direkt. Väldigt användbar. Tack för en bra blogg och all inspiration.

dianasdrömmar sa...

Fin outfit, ja fin hela du :) kram/Diana

45 DAYS sa...

Svar till Anonym ang storleken. Storleken är något liten. Kavajen är stretchig i sin modell. mvh Blackballoon

Nazima sa...

Hej!
Jag har precis börjar läsa hos dig och gillar din blogg. Det enda jag undrar är om du inte kan tipsa om plagg som alla har råd med, jag upplever att det är mycket fokus på allt dyrt och exklusivt.
Det är lite svårare tider nu ekonomiskt sett för alla, och många har inte dom pengarna att shoppa för hur gärna dom skulle vilja...
Varför inte köra lyx eller budget, för många av de dyra plaggen du tipsar om finns ju liknande på HM och flera andra större kedjor.Så har ju alla chans att hitta just den kavajen och känna att de har råd.
Det är ni bloggare som har makten över läsarna, så varför inte göra det till nåt positivt?!
Bara ett tips!
Hursomhelst, ha en fin onsdag!
Kram

Home of m sa...

Snygg kavaj!

Johanna sa...

Va fin du är :)

Anonym sa...

Man kan väl inte tipsa om billigare kläder bara för att alla inte har råd med dyra märken? Eller är jag helt ute åcyklar? Kan man inte hitta kläder själv utan måste läsa en blogg som tipsar? Jag har själv inte råd med massa dyra kläder men ibland unnar jag mig Odd molly eller nåt annat jag vill ha! Men älskar att vältra mig i bilder o text som handlar om lyxiga märken o fina saker!
Kram Annsofie

Louise sa...

Får panik utan mobil :-P
Jättefin kavaj, blått är verkligen fräscht :-)

/Louise

Anonym sa...

Håller med Annsofi - man kan ju så klart inte köpa allt man läser om på bloggar, men man inspireras! Har man sedan inspirationen är det lättare att gå och leta upp ngt liknande på tex HM...eller får man helt enkelt hålla sig till bloggare som skriver om sådant som passar ens plånbok :)

Fortsätt som du gör Philia, HM katalogen kan jag ju läsa vid annat tillfälle (dock inget ont om HM, de gör mycket bra oxå).

Hälsningar Jenny

ulrika sa...

Du är alltid så fin!! Strunta i vad alla säger och tycker, dom är bara avundsjuka på dig!!

Ha en bra dag!!

KRAM ULRIKA!!

Anonym sa...

Det finns bloggar med enkom HM-kläder och budget, läs dem så läser vi andra HoP och njuter av lite flärd och lyx. Jag vill inte ha kreationer från Kappahl här, i så fall läser jag Allas. Man kan få både och, fast inte nödvändigtvis på samma ställe. Och tänk på Petra, att man kan inte tillgodose alla, sådant är livet. Du lyser i alla fall upp min vardag!

Ann

Anonym sa...

Haha, tycker som ngn ovan att du är som en kameolont med håret. Färg o längd tyx variera hela tiden? På bilden från spat hänger bakre håret fram och ser lååååångt o randigt ut. På en bild såg du alldeles blond ut bakifrån. Håret ser oftast längre o tjockare ut än ditt eget, så extensions har du säkert. men vilken sort?

Du har alltid berättat om dina frisörbesök innan ju! =)

Michelle sa...

Lika fin som alltid!

Anonym sa...

Hej fina Petra, vilken storlek har du på kavajen? small? vill gärna beställa en. kram o tack för bästa feelgood bloggen

Anonym sa...

Hej Petra!

Vill bara säga att det känns som om du har fått en liten nytändning när det kommer till bloggandet. Verkligen jätteroligt, för din energi smittar av sig! Hoppas du går en fin vår till mötes ! / Sandra N

Nazima sa...

Hmm, förstår inte varför man kan få gr förslag?! Så fort någon avviker i sin åsikt pm denna bloggen blir det rena rama hetsjakten på sen personen.:(
Jag kritiserade inte bloggerskans utseende eller nåt annat som det var så hetsjakt om hör förra veckan, jag bara tycker att det är vääääldigt mycket fokus på märken som man 1. Måste vara minst miljonär alt. Vunnit på Trosa för att köpa 2. Låna sig till för att "ha råd".

Jag missunnar verkligen inte Philia alla vackra och dyra plagg, jag vara efterlyser om hon kan skriva alternativ till snorddyra plaggen hon tipsar om.
Det måste ju inte va KappAhl om alla får "rysningar" av deras kläder, HM och MQ har mycket fint.
Och, nej jag är inte avis, unnar mig faktiskt Odd Molly- plagg ibland även om det är lite svårt att motivera priset ;)

Anonym sa...

Så snarstuckna alla är. Hon uttryckte bara ett önskemål, det gör väl alla hela tiden "visa ditt vardagsrum" "svara på vad du använt för smink" osv osv..

Budgettips, mindre shoppingfokus och mer kreativitet är ett önskemål som dyker upp alltmer ofta här i kommentarsfältet. Troligen av en anledning.

Sofia

Mitt Lilla Sommarhus sa...

Så fin du är och vilken trevlig blogg!

Anonym sa...

Jag tycker inte att det handlar om nån hets jakt!
Vi har alla olika åsikter, men vi behöver verkligen inte tipsa om vad bloggen ska handla om det sköter bloggerskan så bra själv!
Men som jag sa...hon kan väl inte tipsa om kläder hon inte köper, leta själv vettja! Som någon skrev..H&M katalogen kan man läsa när man dricker kaffe!
Älskar HoP!!
Kul med alla kommentarer..
Kram Annsofie

Philia sa...

Tack för era söta hälsninga tjejer!

Min kavaj är i strl M (de är smååå i storlek)

Ha en fin dag!

KRAM

Nazima sa...

Jag tycker visst det förekommer en viss hetsjakt om man inte tycker exakt som Philia eller hennes stora skara läsare.
Varför kan man inte få fråga eller lämna förslag?
Jag tycker det kan vara kul att gå in här och läsa och inspireras men tycker det känns som bloggen enbart är riktad till de som tillhör den övre medelklassen och har massor över att spendera när räkningarna är betalda, det är synd för det är säkert många därute som läser och inspireras som tycker det är trist att det enbart tipsas om snorddyra kläder och prylar.
Och, ja, jag tycker att har man lyckas bygga upp sin blogg och bli "känd" så har man faktiskt ett visst ansvar! Det är ju fler än jag som verkar tycka att det äg väldig fokus på exklusiva märken...

// Nazima, som ochså bloggar om feelgood, men ochså om mat - och bak, och lite inredning