torsdag 17 januari 2013

SNYGGT & PRAKTISKT & GOTT

.
.
.


Vad är nu detta?:) Saxen är iaf av märket Hay och förvaringen från House Doctor.






Hej Tooorsdag!





Har liten skatt hemma idag och hon och jag har mys och lägger pussel och pärlar och gör "tjejgrejjer" och lyssnar på och dansar till favoriten Mojje! (och det är ju något skumt med de där barntexterna, fler som tänkt på det? P-ni(l)s, Landet där de böjer bananer, Varför pruttar mamma osv osv jamen ni hör ju. Allt är ju "vuxenhumor" haha eller det bara min fantasi?;)  Så har vi haft en mycket trevlig man här som har förklarat hur badrummet blir på bästa sätt och det är ju alltid kul och det ska bli såå skönt när det är klart sen. 

Egentligen skulle jag ju varit på Formex idag och roat mig med att spana in allt det snygga med vänner men nu blev det inte så:( Men jag får uppdateringar iaf om något spännande finns eller händer, alltid något!:)









Titta såå fin! Hittat hos vännerna (My Tivoli) and I looove it. Så välgjord och snygg med massa bra småförvaring (mamsen och papsen har en liknande i plast från Vitra också så snygg men liiite dyrare:). Lampan som hänger är också en favvo och både är från House Doctor (och lappen är en av inbjudningarna till Mercedes Benz Fashion Show som dimper ner och det är bla såna roligheter som kommer med just bloggandet:)





Coolaste lampan





Så fick jag dessa i present av bästa My Tivoli-tjejerna, salt och peppar och olja från Nicholas Vahé. Det är en fröjd att laga mat med så snygga braiga grejjer!




Nej nu blir det sen lunch här och på menyn står det bacon/avocado/fikonsallad (och lilla Beabusen, matvägraren, får falukorv med falukorv:)






Vi ses lite senare snyggingar!



KRAM




Psst, Johan Andersson som vann kökskitet från House Doctor - hör av dig till info@mytivoli.se! De behöver din adress!




Inlägget är i samarbete med My Tivoli




15 kommentarer:

Linda sa...

Vilken rolig inbjudan! Tyvärr så är det ju få bloggare förunnat att få sådana roligheter med posten. Fast det är klart, alla har vi varit barn i början. ;) Jag kan inte begära så mycket efter ett halvårs bloggande. :)

Har du också en liten som är svår med maten? Mina två äter inte många rätter. Inte alltid så lätt att göra de små liven nöjda och glada.

Kram Linda

Att vara någons fru sa...

Jaaa jag önskar att jag också hade tid med Formex! Hade varit grymt. Men här blir det jobb istället - helt okej det också ;-)
Vrålsnygg förvaring, darla. My Tivoli kan dom.

Anonym sa...

Det är bra att du håller oss uppdaterade och håller handeln i gång.

Giesela sa...

Inbjudning till Mercedes Benz Fashion Show ... Damp ner här hemma hos oss också :D Ska du gå ? Jag går den 25/1 !!! Fin väggförvaring ! Kramen damen

Vardagspusslandet - Nybliven trebarnsmamma sa...

Den där väggförvaringen hade jag inte tackat nej till, hade varit perfekt i hallen för alla dessa småprylar som alltid tycks hamna där...
Rolig inbjudan dessutom :)

Jamblinne sa...

Kanske är det min dåliga svenska, men jag skrattade när jag läste det där med "kökskitet". Vad har du lottat ut egentligen? :-D

Min kamp mot cancern sa...

Åh, saltet, pepparn och oljan hade jag velat hå. Fick ett liknande salt av min mor i present med smak av parmesan och basilika, sagolikt gott!

Synd man missade tävlingen om kökskitet.

amanda sa...

SUPERSNYGGT!!

Brunkullan sa...

Supersnygg förvaring! Perfekt skulle den vara för sonens rum nu när vi äntligen verkar få tummen ur och renovara där:)

Kul med inbjudan också!

Kram Susanne

Anna sa...

Cool förvaring!
Det värsta med "barnmusik" är att den verkligen fastnar, jag kan gå och nynna på dem i flera dagar!

Ha en skön kväll.
Kramar Anna - Mitt hus på landet

Anonym sa...

Jag har sippat the idag. Ska nu laga en underbar middag till mina ljuvliga skatter och pussa på min fantastiska man när han kommer hem från sin tennisträning. Sedan blir det kvällsmys med hela family då vi ska avnjuta en väldoftande äppelpaj som jag har svängt ihop.
Kram på er alla underbara finingar!

LifestyleByLena sa...

Ååååååhh riktigt snyggt! Och Nicholas Vahé alltså, han kan han. Hela hans sortiment är underbart.
Kram

Anonym sa...

Var den kommentaren "for real"? :D Kram Linda

Miss Tess sa...

Sååå himlans snyggt! Både förvaringen och köksgrejerna.

Har själv suktat lite efter Vitra's variant.

Kram

Anonym sa...

Hej!

Å jag älskaaar den förvaringen!
Så snygg!:))

Kraam å trevlig kväll!