torsdag 24 januari 2013

TOTALLY EXHAUSTED

.


.
.


Slutkörd (men glad) mama:)





Hallå raringar!






Söta bloggisar, ni kanske undrat var jag tagit vägen heela långa dagen idag??:)

Ja, just nu ligger jag iaf så gott som orörlig i tvsoffan och är heeelt slutkörd. Puuuuh! Var på ett pass på gymmet idag (brukar inte gå på sådana men tänkte man måste ju testa? Shape hette det visst:) och smart som jag var så tillbringade jag 1 timme på löpbandet innan detta pass för att "värma upp lite". Net det var inget för en nybörjare kan jag lova. Ojojoj. Klarade knappt passet och benen är som överkokt spagetti. 2,5 timme på gymmet är nog ett rekord och visst har jag varit liiite duktig iaf? (tycker lite synd om mig här förstår ni:) Yes nu har jag verkligen börjat projekt bli fit igen och den känns verkligen braaa (Det är ju faktiskt bara att släpa sig iväg liksom, finns ju "inga genvägar":)

Jag förstår att ni som inte gillar träning tycker det är såå segt att läsa om detta (så är det ju när man inte tränar själv, I knoow) och om dieter och jag lovar att det blir annat också igen. Men förhoppningsvis kanske det peppar några av er? Hoppas det:) Andra mammor och tjejer som preciiis som jag vill få bra kondition och lätt komma i vanliga jeansen (utan att få "muffintop":)







"Läget" just nu är: Jag är fortfarande ca 1.70;) jag har gått ner några kilo den senaste veckorna bara genom lchf-diet och är äääntligen på rätt sida 60 (och det är ju "rätt" sida för just mig) och nu vill jag bara ha massa muskler!



Åh, nu kommer H hem med gott från thaien, jippie!! Jag har beställt heta räkor och grönsaker - mums:)





Ha en super mysig torsdagskväll så ses vi snart igen!



KRAM



.




39 kommentarer:

Unknown sa...

Du ser oförskämt fräsch ut för att vara så slutkörd :)
Skulle gärna vilja börja träna, men är livrädd för att gå ner i vikt. Vet att jag kan bygga muskler och istället gå upp, tror jag.. Men det är så svårt att ta sig tid till sig själv när man har småttingar tycker jag.
Du får gärna skriva om träning och kost, tror många uppskattar det, och även om jag är en smalis så behöver även jag äta nyttigt för min hälsa!
Keep up the good work snygging =))

Kram kram

Linda sa...

Fram för mer träningspepp. Det är väldigt inspirerande att läsa om andra som tränar. Det får i alla fall mig att ställa mig på löpbandet. :)

Vila nu dina spaghettiben.
Kram Linda

LIVSGLITTER sa...

Oaaww snygging där! Gud va pepp jag blev nu, tack hurrudu! Stor kram // Louise

catharina sa...

jag gillar också lite inlägg om träning och bra mat :) Håller själv på att besluta vilket gym jag ska gå med i. Har gjort studiebesök på två stycken idag :) Längtar tills jag är på "rätt" sida av 60 strecket.

LIVSGLITTER sa...

Ahh, skulle ha skrivit allt i samma. Men nu så, skulle inte du kunna ägna ett inlägg åt just lchf, lite hur du äter? Hur ser en dag ut, en vecka? Hade vart sjukt intressant.
Kram igen...fniss...

Miss Tess sa...

Oh my! 2,5 h på gymmet var inte dåligt hörru. Själv höll jag på att dö lite grann sist jag var och tränade på ett monsterpass i 1 h bara, hihi.

Galet snygg Petra!

Kram kram

Anonym sa...

Jag har själv börjat träna nu och äter LCHF. Ska prova din pizza i helgen som du skrev om! :)

Anonym sa...

Härligt! Tack träningspepp -motion behövs för att vi ska orka mer! Vårt hjärta behöver hård ansträngning - inte bara promenader o kissrundor m hunden : )

Anonym sa...

Ja nu jk i min låda, nu bara måste jag ta ett tag i min muffintop:)Bara älskar din rosa vattenflaska!:) Jag börjar nu, med att springa upp o ned för trappan här hemma, får spagettiben av bara det;) Ha det så fint! Kram Sophia

Anonym sa...

Hi! Where are those beautiful boxes from?

Anonym sa...

Härligt att komma i gång och i form!

Man mår ju alltid bättre om man känner sig fin:)

/A

Ella sa...

Bra jobbat! Tips dock, vill du få mer muskler behöver du kolhydrater ;) kör hårt!

Sofia - ett bättre du sa...

härligt att läsa om att du tränar!! Träningsnörd som jag är så älskar jag din blogg ännu lite mera nu när det även kommer lite träningsinlägg :). Härligt kämpat!

Anonym sa...

Det gäller inte att ta i för hårt i början, det är då man ger upp...!

Anonym sa...

Då är vi lika långa ;). Kämpa på med träning och din fina blogg. //Marie

camilla sa...

Så snygg och fräsch! Heja vad duktig du är! När våren kommer får det bli löpturer tror jag minsann..

Stor kram

Anonym sa...

Hej! Du ser ut att vara hur fräsch och fit som helst. Hursom helst, träningen gör att man blir så mycket piggarre och mår bättre. Jag älakar att läsa om allt du skriver om och just detta peppar mig jättemycket. Du skriver att du är på rätt sida om 60 kg, hur mycket väger du nu om jag får vara så fräck att fråga. Jag är själv också 170 cm lång.

Kram kram Anna

Anna Margareta sa...

Den där muffinstoppen eller vad du kallade den, den SKA bort här också. Träning och bra mat funkar! Kör på! Kram

Linda sa...

Det är jätteinspirerande att läsa om sådant och det är nog många som är på det spåret i dessa tider...
Hade varit jättekul och intressant att få mer LCHF- tips och recept och allra mest att få "matdagbok" hur en dag /vecka ser ut för dig! Bra att få lite hum om hur andra äter och tips och sådant :=) Keep up the good work!

Emma - By Emma sa...

Ja, shapen är grym. Dock inget pass där du ska köra en timme löpning innan. Då finns det jättemånga bra 30 min pass som är grymma att kombinera. jag brukar kombinera spinningPULSE 45 min med ABsolution. 30-20-10 med något gritpass. Sen finns det inte jättemycket anledning att vara på gymmet i 2 1/2 h. Bättr att vara där flera gånger istället!;)

Lycka till och kämpa på!

Anonym sa...

Hade också gärna velat läsa om hur du lägger upp en dag, vecka med kost och motion och hur du lyckas gå ner några kilo på ett par veckor. Är nybörjare på LCHF men tycker inte det händer så mycket ännu men det kommer kanske? Tack för inspirerande blogg!

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hoppas att du inte ändrar på ditt "bloggstuk"?! Det är såååå många som bara skriver om träning, kolhydrater, tillskott hit o dit, när bloggen handlade om nåt helt annat från början. Vill jag läsa "träningsbloggar" söker jag efter dessa, inte letar jag efter sånt hos bloggar som din. Tips är alltid bra, men snälla, låt inte din blogg bli som många andras...jag inte läsa mer om hur folk äter, dricker, hoppar, skuttar, och visar upp sina former i träningskläder!

Tack!
Lina

Prinsessorna på Bellevue sa...

Här väller det över både här och där... Skulle verkligen behöva ta mig i håret! Kan ingen sparka iväg mig till gymet! Please, tvinga mig! Vill också komma i smaljeansen igen... Snälla Petra, skicka lite kraft till mig också!

Kram
Petronella

missdalarna sa...

Åh vad kul att läsa om! Smaken är som baken ;) men jag gillar verkligen när du skriver om kost och träning!

Det är verkligen skönt att vara igång med träningen efter julen och man blir ju så glad och pigg av det också!

Kram

Anonym sa...

Har också köpt träningskort och Annika Sjöös nya DVD för mage rumpa och lår. jag körde första passet igår. skönt att träna hemma när man inte har tid att åka till gymmet. lycka till med träningen!/ Lotta från Sundsvall

Beautifulosophy sa...

Well done, kanske liite mycket på en gång men du måste känna dig toppen. Själv har jag varit på en info- och kundkväll på en skönhetsklinik och vunnit (vinner aldrig annars:) en cellulitbehandling i fyra omgångar...
Caroline

Anonym sa...

Haha, muffintop. Inte f* n är du ens i närheten av det! Oförskämt snyggo! Jodå tack nog peppar det, men jag väntar på lite mer värme. Vill inte lägga tid på att ta mig till och från gym, ska ut o springa hemmaomkring istället.

dianasdrömmar sa...

Hejja, hejja duktig du är kram Diana

Browneyedgirl sa...

Vilket härligt inlägg =) Du är såå snygg och ser väldigt pigg ut. Ska med igång, var igång men sen blev vi sjuka. Time to start again. Tack för inspiration. Kramen

DesignbyTornblad sa...

Haha fullt ös! Bra jobbat, själv hade jag tuppat av redan på löpbandet!

Kan tänka mig att det smakade gott med thaimat!

Hoppas du hämtat dig nu!
Malin

Anonym sa...

Bilderna är tagna innan träningen, det tror jag det.:) Du är nog inte den som åker hem utan att duscha efter 2,5 tim träningspass...hoppas jag! Träning och kost är oerhört viktigt - ska man tipsa om det med ansvar ska det vara väl underbyggt tycker jag. Att börja träna en otränad kropp med 1 tim på löpband och sedan ett pass till på det är inte alls bra. Tar kål på de flestas ambition om man ska hålla det tempot samt kroppen tar stryk. Hade inte du en PT förut? Detta rimmar väl inte alls med vad han/hon sa...eller?? Träna med förnuft så får du en hållbar livsstil med hållbar snygg kropp, vikt och kondition.

Har själv tränat löpning i 20 år regelbundet parallellt med träning för mage och armar. Äter allt men med måtta. Har stått på samma vikt sedan tonåren! GLÖM HETSTRÄNING OCH HETSDIETER!!

Bastubadaren.se sa...

Va fin du är ;-)

Jenny sa...

Looking fab!!;)

Malenami sa...

Hey hottis! <3

Anonym sa...

Kul att du tar tag i din kropp, det borde fler mammor göra :-) Håller med dig om att muffintop är inte det sexigaste precis!!! Keep up the good work, heja heja mer träning!

Kramar Amanda

Anonym sa...

Nu tror jag att du suktar efter kommentarer om hur duktig du är som tränat så hårt, hur snygg du är när du poserar i dina träningskläder... Men det är varken sunt eller vettigt att träna i 2,5 timmar om man är otränad med muffinsmidja så du kan inte få några hejarop från mig. Man tar väl hand om sin hälsa och tränar för sin egen skull eller gör du det för att få bekräftelse från andra? Då är det nog bättre i så fall att du tar hand om annat först som att bygga upp din egen självkänsla, eller?

kristina sa...

Hej Petra! Tycker du ser fantastiskt fin ut!! Vad menar du med rätt sida 60?? Är du 170cm och väger under 60?? Isf tror jag inte att du behöver jaga kilon utan kanske styrketräning lite mer för att tona till din kropp.

Lycka till!
Med vänlig hälsning/Kristina

Frøken sa...

Hei!

Takk for trenings-innlegg! Jeg liker at bloggen din handler litt om både trening, interiør, mat, klær osv. Det er kjekt å få inspirasjon på flere områder!

Hvor mye trener du i løpet av en uke? Jeg har nå begynt med tre treninger/pass. Det er vanskelig å få tid i en travel hverdag, og som noen skreiv lengre oppe så er det viktig å ikke begynner for hardt slik at motivasjonen forsvinner. Så det passer for meg!:)

Mvh Frøken

Anonym sa...

Hallå där
Det här var nog inte riktigt din grej. Ska man försöka inspirera så måste man göra rätt och vara trovärdig. Inga hejarop från mig heller. Ett tips - kör styrketräning för att tona fram musklerna. Enligt min mening så ska du inte väga mindre. Annars en jättefin och inspirerande blogg. Lite kul att du inte är helt perfekt alla gånger.
Kram