lördag 2 februari 2013

GODMORGON LÖRDAG

.
.
.Morgonmama i bara pyjamasen:) (Lindex)

Goood Morning Saturday!

Härlig februarimorgon idag med soool och kvittrande fåglar (just kvittrande fåglar utan för sovrumsfönsret när man vaknar är bara så vårigt, så snart så! Bara en vintermånad kvar vänner och just denna är ju så kort också:) Har sovit så gott inatt och vaknade nyss av blöt puss på munnen från Bea. Absolut bästa starten på en lördag!:)

Nu blir det soft lördagsfrukost och sen blir det ett välbehövligt träningspass på Sats och efter det ska jag ta en liten snabb shoppingtur i butikerna för att se om jag kan hitta något snyggt till ikväll för blir det tjejfest med stort T! Ska bli sååå kul!:)
Har fått frågor om söta kaninen som äter morötter och som Bea fick igår (och som hon tyckte var den aallra bästa presenten:) Den hittade jag på BR!Ha en riktigt riktigt mysig lördag finingar!
KRAM


.

5 kommentarer:

Petra sa...

Åh, en likadan kanin fick vår tjej på julaftonsmorgon. Den låter rätt mycket ibland och inte helt "kaninigt", men utgivare att hålla i famnen och gosa med. Ett fullgott alternativ till husdjur för allergiker :) och hon älskar den!! Ha en toktrevlig kväll!

/Petra

Alexandra sa...

En sådan härlig pyjamas!! Det är så skönt med en riktigt snygg och skön pyjamas!! Jag borde också ner på stan och titta runt lite..

Lördagskram till er!!

Den enarmade banditen sa...

Tjejfest är det bästa, ha en fin lördag :)

Anonym sa...

Tack fina du för tipset och bilden på kaninen.
Ha en underbar dag
Kram
Anna.p

Iris sa...

ursöt kanin :)

kram /iris