tisdag 12 februari 2013

HUR DET GÅR MED BEHANDLINGEN

.
.
.





Hallå tisdag!




Vet att ni är några som är nyfikna på om jag blev nöjd med injektionerna jag gjorde för ett par veckor sen! Ja, jag är ju en fyrtioåring med lite streck och linjer här och där (ja just där, under ögonen:) och de syns ju på en sån här närbild som ovan i dagsljus. Och just de är svåra att trolla bort... Men min övriga hud är faktiskt en hel del slätare och mjukare efter Restylan Vitalen  (och huden och även kinderna har liksom "åkt upp lite"). Hakan har dock inte fått någon Vital än så den har vi sparat (Hade acneutbrott där under förra behandlingen och då vill inte duktiga Dr Shina sticka mig i det området vilket var jättebra. Men nästa gång så:) Jag tycker personligen att jag känner mig ännu gladare när jag har en hud som mår bra. Har haft just mycket acne i mitt liv och ätit starka mediciner mot detta och vet vad att ha dålig ledsen, torr, ärrig hud innebär. Tycker också själv det är bra om man, gammal eller ung, kan få möjlighet att bli nästan lika fin som de som har fötts med de där rätta  "alltid strålande hud-generna":) Min panna har aldrig varit särskilt "rynkig" men botoxen jag fick där gör att det spända släpper och ögnbrynen slappnar av och huvudvärken försvinner och det är bara så skönt (sen så stack doktorn lite i kråksparkarna precis  i ögonvrån också:) Känner mig dock lite tung och stum i pannan men den känslan kanske släpper efter ett tag. Har nu alltså ett par Restylane Vital behandlingar kvar innan färdigt resultat (sen får man ju underhålla och nej, det är ju tyvärr inte helt mysigt att bli stucken i ansiktet. Inte gratis heller) När det gäller mina läppar så är de ju ganska stora som de är och har tidigare fått Lip refresher (fuktigivande) men jag är liite sugen på att göra en liten Restylanekontur på dem också, bara lite. Sen får det vara bra:) (Men jag tipsar som sagt verkligen om Dr Shina på Harmoniqkliniken i Västerås, hon vet vad hon gör och jag är jättenöjd med resultatet) Så nu vet ni som kanske undrat lite över detta!




KRAM






36 kommentarer:

En blandad kompott sa...

Det ser fint ut!
Det blir spännande att se hela slut resultatet senare...
Ha en bra dag!
Kramar

Att vara någons fru sa...

Du är väldigt, väldigt vacker vännen.

Anonym sa...

Hej, ser väldigt fräscht ut, redan. Behöver man verkligen så många behandlingar. Har du gjort andra behandlingar för att ta bort ärren som du skriver om. (för det verkar du inte har kvar) //Kram Anne

Anonym sa...

Hej Petra,
Det ser väligt fint ut, men det gjorde du ju innan också iofs. Ska själv göra botox i pappan för 3dje gången snart, det är så skönt när spänningnshuvudvärken släpper.Svårt med läpparna tycker jag, blir det lite för mycket eller fel lagt ser man ju ut som man har den omtalade ankmunnen :-). Du har ju redan så fylliga fina läppar så jag skulle strunta i det.
Ska bli spännande att höra/se mer av resultatet av Restylande Vital!Kram
Maria

Frida mitt i livet sa...

Fint att du är nöjd och det ser verkligen fint ut. Lite sugen själv att testa nu när små "ålderskråkor" börjar synas här och var. Bra att få lite info!

Anonym sa...

Hej! Kul att höra vad du gjort - och om acnen. Själv har jag också ärr efter acne men kan inte se dina. Har du gjort någon behandling mot dem tidigare? Tack för en inspirerande blogg! Skriver och tackar alldeles för sällan. Du verkar vara en fin person, inte alls bara yta som man nog kan tro om man bara kollar snabbt. Yta är ju dock inte fel att ha det också, lite glamour i livet behöver vi alla då och då!

Anonym sa...

Vackra du!

Ja, fy har också lidit av akne och finnar genom åren, Usch, det lidandet önskar jag ingen..
Nu är det bättre men någon porslinshy får jag aldrig.
Tur sminket finns. Har blivit förtjust i en bb kräm från Esteé Lauder! Rekommenderas:)

Fin fettisdag
/A

Anonym sa...

Hej!
Så länge som jag har läst din blogg nu tänkte jag att jag skulle ta och skriva en liten kommentar om hur FANTASTISK din blogg är! Varje morgon när jag ska dricka första kaffet tänker jag "Åh, jag måste in och kolla HouseofPhilia innan jag börjar plugga..".
Ditt hus & din inredning må vara lite av det vackraste jag skådat, och det är tack vare dig och dina inredningstips som jag har kommit underfund med att jag vill bli inredningsarkitekt. Vill bara tacka för otroligt bra tips, bilder och allt annat härligt du erbjuder i din blogg!
Och ett litet PS, dina läppar är väldigt fina som de är så jag håller med Maria om att tänka en gång extra över risken att få ankläpparna (;
Många varma kramar,
Caroline!

Anonym sa...

WOW!! SO beautiful!!! ( thank God for BOTOX)

Anonym sa...

Vilka fina vita tänder! Kram Y

Anonym sa...

Du är så söt lilla Petra!
Var rädd om dig!

Anna-Panna sa...

Va! Har du haft problem m acne?? Jag med (o har än såna där rackare, mest i hakpartiet), har verkligen fula ärt som jag gärna skulle bli av med. Har du gjort ngn behandling mot just det? För jag tycker nu, ju äldre man blir, så träder ärren fram med...o man ser så förbannat trött o sliten ut :( Japp, the big bekymmersrynka är OF course på plats oxå ;)

Du strålar!

Och läpparna.....vågar du? Jag har smala läppar men vågar banne mig inte. Många yngre tjejer på jobbet gör just det....o majj gadd liksom. Inte fint o det tisslas o tasslas runt omkring dem. Där är det dock så uppenbart att de fixat till dem...de vågar väl ta till ordentligt ;)

Du har fina gener, var glad för dem :)

Kramis.

Niehoff sa...

Jag vill också få tillbaka mitt gamla jag! När man passerar 40 år strecket händer det något väldigt konstigt med huden! Jag sover och äter bra men ändå ser jag så sliten ut!
Du kan inte rekommendera någon klinik i Stockholm? Lite långt att åka till Västerås....
Kram Annelie

www.niehoffs.blogspot.com

Victoria sa...

Jättefint resultat i ansiktet, man kan inte tro att du haft acnehy.

Är sugen på att testa fillers på argrynkan som helt plötsligt dykt upp så här i 40-års åldern...

Hmm läpparna, näe jag tycker du har så fina läppar så låt dem vara. Tycker det verkar svårt att få riktigt fint och naturlligt resultat när det gäller läppar.

Kram Victoria

Anonym sa...

superfräscht! kul att se att man kan få så fina resultat.

Linda sa...

Vad kul att få en recension av behandlingen.
Jag har också haft/har problem med acne och bla ätit läskiga medicinen Roaccutan en gång i tiden. Och haft diverse krämer genom åren som inte har hjälpt.
Min hy är superkänslig för allt och det är nästan så att jag får sämre hy nu när den är så torr. Inget kul alls.

Men som sagt, tack för att du delar med dig. Du ser jättefin ut. :)

Kram Linda

Fröken K och livet på landet sa...

Ville bara säga att du ser strålande ut!!!

Har själv en lite "arg-rynka" mellan ögonen som jag länge tänkt att man kanske ska göra något åt...får se om jag vågar!

Tack för en otroligt inspirerande blogg!

PS.Det var du som fick mig att ta steget att själv börja blogga! Tack Tack för det!

Kram Karin

Anonym sa...

Min son har haft problem med acne, kräm och medicin . Men ändrat kosten tagit bort fikabröd , godis, chips . Äter alltid havregrynsgröt , ägg, kött, fisk, grönsaker, äter bröd och pasta men minskat. Mjölk och yoghurt givetvis utan socker , aldrig läskedrycker. Tränar och vistas ofta ute . Ta bort socker är min uppmaning från kosten. Idag gör han modell uppdrag bredvid sitt ordinarie arbete . Verkligen kul när han hade tråkig acne. Vi använde inte den ovan omnämnda medicin , då risk fanns för depression i samband med användandes.
Så vad vi stoppar i oss påverkar mycket.

Anonym sa...

Eh, jag ser att jag skrev i min kommentar tidigare att "jag ska göra botox i pappan för tredje gången". Jag menar alltså i pannan, och ingen annan stans. Så tokigt det kan bli :-)
Mvh
Maria

LIVSGLITTER sa...

Gud så fin du är!

Anonym sa...

Herregud att ni bara ids??
Ena dagen ser man inlägg om cancer osv... nääPetra du är icke trovärdig i dina inlägg, nästan!så man kan bli förbaskad av att du, ena stunden, vill vara djup, men nästa dag hm.....måste man berätta allt man gör? för att man har en blogg? tror inte jag skulle göra det. Jag vill inte veta vad du skickar in under huden. Annars gillar jag din blogg,
verkligen synd att detta inte förblir lite hemligt hos dig. Kram Alicia

Anonym sa...

Man trenger ikke å fryte for å få andenebblepper av Restylane. Det kommer an på hvor mye og hvor i leppene man sprøyter inn. De fleste sprøyter inn "fillers" inn i selve leppen. På hver side... Men om man fyller i som et strek i selve leppelinjen (der man streker opp leppene med lipliner) så blir det utrolig fint og naturlig:-) Lykke til.
Hilsen Elisabeth

Anonym sa...

Hei hei,

Jeg syns du ser utrolig fin ut. Jeg elsker bloggen din selv om jeg ikke har samme stil innredningsmessig eller noe. Men du er bare såååå bra! Go Petra! Men snälla snälla, IKKE ta noe i leppene dine. De er så fine som de er og man ser lett lite Kalla Anka ut, selv om du ikke kommer til å ta mye. Mitt tips til deg bare :-)

Hilsen fra Norge

Kalkstenssommar sa...

Fina du!Du delar med dig av stort och smått, tungt och lätt. Gillar din blogg skarpt.

Tråkigt att läsa kommentarer som den här ovan. Sluta läsa de bloggar där ni stör er på bloggaren eller hjälp er själva till att må bättre! Livet är för kort för att kriga och bråka med andra.

Vi har bara ett liv, vårda det och gör saker ni alla kan vara stolta över!

Petra, sträck på dig, du är fin, klok och ödmjuk. Stor kram från mig

Anonym sa...

Nää Alicia nu får DU ta skärpa dig!! Är det så att du blir så irriterad, så är det kanske dax för dig att söka sig ut till en annan blogg, där du Alicia får alltid som du vill!!!

Jag älskar denna blogg just för denna härliga blandning! Så snälla Petra fortsätt som du gjort hittills, lyssna inte på surkärringar och gnällspikar!!

Både min 14- åriga dotter och sonens flickvän botade acne genom att äta B5 vitaminer! Ett underverk!!! Vi köper dessa på vekk.se.

Ha det gott vackra Petra!
/Helena Sundberg

Anonym sa...

Härlig inredning hos dig med fina bilder.....men förstår verkligen inte den här jakten på att se ut som en 20-åring när man är 40. Vad är det som gör att man inte accepterar sig som man är vid den åldern. Man försöker äta rätt och motionera rätt men sen frivilligt spruta in ett nervgift som försvagar musklerna. Jag får inte ihop det.
Hälsar Ellen

Vibeke Mingar sa...

Bare ventet på en grinete "tant"! Petra er vel som oss alle, både dyp og opptatt av klær, sminke og andre morsomme ting!

Vil man ikke lese om det er det bare å la være!

Hilsen Vibeke

Unknown sa...

Du är så söt!!!!

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Kramar Jessica i Trollhättan

Anonym sa...

Thank you for sharing with us the facial treatment. I really enjoyed to read about that too even I have chosen to follow you because of the great interior desing tips.

Milla sa...

Petra, tycker det är great att du berättar om det där med acne. För det märks ju här i kommentarerna att det är något som berör, och många känner igen sig i. Visst är det lite kul då det kommer konstruktiva tips som kommentarer?! Jag hade själv ruggiga problem i flera år, som vuxen mellan 20-26, ja det eskalerade när jag fick barn. Det som räddade mig då till sist var A-vitamincreme och framförallt AHA-syra och de behandlingar man kan göra med syran. Använder idag Exuvianceprodukterna och faktum är, mår så mycket bättre idag som 47åring med visserligen torr hud och en del goa linjer och spår i fejset. Den där jobbiga tiden vill jag inte ha tillbaka. Hoppas alla med såna här problem kan hitta sin rätta hjälp. kram Milla

Anonym sa...

Vad fint! Har du några tips mot mörka aldersfläckar/solfläckar?

Den enarmade banditen sa...

Så SNYGG du är kvinna!

Anonym sa...

Är det ingen som har provat revitaliserande laser? Jag är sugen på att testa (mot brustna blodkärl, men det ska visst hjälpa mot mindre rynkor, pigmentfläckar o grova porer). Vill gärna höra andras erfarenheter! Kram

Anonym sa...

Ser kanon ut!
Förstod inte, hade du gjort något med läpparna - ser nå röda strimmor i dom?

Anonym sa...

Hade varit bra att få se en före o efter bild intill varandra, där du har ett neutralt ansiktsuttryck! När man ler drar man ju upp kinder o får ett automatiskt litet lyft!

Ellen: en 40 åring kan aldrig se ut som en 20 åring, och det är nog inte det P (eller vi andra som villse fräscha ut) strävar efter! Man vill se fräsch ut helt enkelt, och kanske något år yngre än man är. För när spegelbilden man möter ser pigg o fräsch ut mår många av oss bättre. Man kan se ut son en pigg 40 åring eller en sliten.

Vad är det du inte får ihop? Kan inte en människa ha flera bottnar? Kan man inte engagera sig i djupa frågor men vara mån om hur man ser ut? Varför inte, i hela friden. Vad inskränkt att tro att man inte skulle kunna det.

Jag är en djupsinnig, analyserande person, men även estet.

/L

Annika L sa...

Jag gillar dina ögonbryn! Önskar mina vore lika täta och fina:)