lördag 16 februari 2013

MINISEMESTER

.
.


.
Happy bloggerska i Stockholm! (Klänning Custommade, strumpisar Twilfit, skor Airstep, skinnjacka Munderingskompaniet, väst Chill Norway, halsduk Ester Elenora och väska Mulberry)





Bonjour samedi!





Här har vi en krasslig liten skatt idag som har feber och är hängig (februari är verkligen vabuari, känns som både vi och alla andra är sjuka hela tiden). Så det blir mest en hemmadag idag men jag ska iväg till Ikea en sväng och kolla på lite smått och gott (bla snygga akryllådor för småfövaring till badrummet, någon som har dessa som heter Godmorgon och är de bra??)

Men först lite pics från våra härliga Valentintripp. H hade bokat spa till oss som överraskning och jag äälskar verkligen överraskningar!!!









Alla hjärtans dag i Hufvudstaden och tom rödljusen hade hjärtan - så sött!






Bästa bästa och största kärleken Herr H:)







Lunch på restaurang J i Nacka. Jag åt krämig Hummersopppa, mmmm.






Framme på Yasuragi Hasseludden! Yasuragi är bara så bra (och det bästa av allt är nästan att man behöver inte en sekund tänka på vad man har på sig/med sig:)







Tjohooo, här ska det badas och tvagas och bastas och spaas och ätas nyttigheter!!!






Ombytt och klar! Denna japanska kimono + tofflor + baddräkt ingår i "uniformen" som alla gäster bär på hoteller (+ korgen för "smått och gott" och lite onyttigheter också:) 






Utsikten är över frostiga skärgården. Avkopplande! Här sitter man utomhus i varma källor och njuter av stillheten.






och blir så här avkopplad, zzzzz:)






På kvällen är det middag och barhäng, fortfarande i kimono! Jamen ni förstår så skönt





Vad ska man välja...




Vi åt en femrätters avsmakningsmeny på den japanska restaurangen och den var såå god.





Mys!






Tillbaka inne i city igen för lite shopping och här ovan är jag (tröja Custommade och Pleasejeans) på Nybrogatan för att besöka Fired Earth (och för att hämta vårat marmorgolv, trodde jag. Men. Mer nonchig butikspersonal får man nog leta efter. Fy säger jag bara, vad sånt tyvärr gör en irriterad. Ibland verkar det som om man betalar 3 ggr mer för något så får man 3 ggr sämre bemötande för att butikspersonalen tror att de automatiskt måste vara snorkiga eller hur? Jag ser ingen som helst skillnad på butikspersonal på tex Bauhaus eller på Fired Earth, de ska syssla med service och göra sitt bästa för att hjälpa betalande kunder. Vårt klinker fanns då inte där utan ute i något lager långt ute i någon förort som ligger åt helt fel håll för oss. Då ber vi dem att ta reda på vad det kostar att frakta detta till Västerås och det kan/vill personalen inte svara på. När vi nästan kommit hem får vi mail att våra klinkers visst låg där i butiken (det som vi berättat innan att vi skulle komma dit för att hämta) och att de försökt ringa oss flera ggr. När vi frågar på vilket nummer eftersom ingen ringt så får vi svaret, vi hittar inget telefonnummer till er...)





Önskar er alla en skön lördag!




KRAM










34 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bara hålla med dig. Usch och fy skäms till det företaget! De borde vara mer rädda om sin image.
Bra att du talar om sådant här. Jag hade nämligen tänkt köpa kakel därifrån. Bäst dom skärper sig om det ska bli någon affär :-)

Anonym sa...

Haha! Har läst en deckare där folk dör som flugor på Yasuragi Hasseludden! Tur det gick bra! ;)

Så hann du aldrig till frissan innan migränen slog till då alltså? Hade du tänkt dig nya extensions? Det blir väl bara till att boka ny tid. Hade du någon migrän efter första botoxen du gjorde, kanske inte lika bra injicerat denna gång?

Trist med dålig service.

Ha det!
/M

Att vara någons fru sa...

Amen guuuud snacka om att ha gjort bort sig som företag :/

Ja ja hoppas ni hade en underbar kärlekshelg tillsammans och att du fått massa ny energi <3

Anonym sa...

Hej, vilken härlig Alla hjärtans weekend!! Måste få veta vilket nagellack du hade, sååå snyggt :)
Mvh Susanne

Anonym sa...

Kan bara hålla med om fired earth! Var där för några år sedan när vi letade kakel till vårt sommarhus. Smått chockad kom jag ut efter att ha blivit så oförskämt bemött av en ung kille. Kommer aldrig att sätta min fot där igen och var mycket nära att ringa upp deras chef efteråt, något jag i vanliga fall aldrig (vågar) gör.
Susanne

En blandad kompott sa...

Vad tråkigt med golvet!=(
Men eran tripp såg ju jättemysig ut.
Ha en bra lördag!
Kramar

N sa...

Ah, trist med incidenten, men annars ser tripen ut att ha varit fantastisk! (Kul grej med rödljusen ;)

Liw / Fina lyan sa...

Åh vilken underbar överraskning!! :) vilken man!! :)

det var du värd!!

trevlig helg!

Iris // Alla dagars kaos sa...

Pinsamt för företaget.. Vissa verkar glömma bort vad det innebär att vara serviceminded..

Kram /iris

Anonym sa...

Härlig helg, vad mysigt för er!
Jag har också blivit otrevligt bemött på Firerd Earth, vad märkligt, det kanske är deras affärsidé :-).De blir ju ialla fall omnämnda...
Kram
Maria

Erika sa...

Vilken snygg jacka du har!!!!

Lena - gott för själen sa...

Vilka härliga dagar! Synd på avslutningen. Såna där trista historer kan göra mig så arg så det ryker ur öronen! Hoppas det löser sig och att ni får kompensation.

Ha en fin lördagkväll.

Kram Lena

Anonym sa...

Hej!
Är en frekvent läsare av din blogg, men har hittills aldrig kommenterat någon gång. Vill bara tacka för din inspiration, som intelligent tar upp stora och små ting, ibland med skärpa. Befriande utan stavfel! Du verkar vara en smart affärskvinna som säkert kan vinna terräng framöver om du fortsätter lita på din intuition. Tack och lycka till.

Anonym sa...

En schysst firma hade budat ut grejerna åt er efter denna incidentt. Plumpt! Ska aldrig sätta min fot där igen. Tack för varningen!

Snygga nya kläder - härliga toner - och härlig vistelse! Dock går middag i 'morgonrock' bort för min del. Det enda jag inte inte gillar med Spa...

Anonym sa...

Snyggingar där. Verkar haft det helt underbart :)
Johanna

Anonym sa...

Ser härligt skönt ut!! Ska inte herr H kallas för Mr Grey snart?? Hi hi bara skojar, har läst de böckerna nu efter tipset här på bloggen... Det var riktiga bladvändare, TACK för tipset;-)

Kramar Amanda

Anonym sa...

Hej! Jag håller med ovanstående. Det är så befriande att läsa din blogg utan stavfel och du tar upp så bra saker. Detta med servicen är tyvärr inte helt ovanligt trots att de flesta är jättetrevliga och vet vad deras jobb går ut på.

Kram från Anna i Skåne

Anonym sa...

Åh, Hasseludden Yasuragi är mitt favvo ställe. Har varit där fyra gånger redan. Och efter dina fina bilder så känns det tid att boka in en ny övernattning.
Nej, struliga och otrevliga försäljare/personal kan man klara sig utan.
Ha en fortsatt toppen lördag.
//Citymamma

sofia PR sa...

Men fy! Då vet man.. Ser ut som om ni haft det alldeles utmärkt ju! Väldigt snyggt klädd måste jag även säga!

Ha det så gott/Kram Sofia

Anna Margareta sa...

Jodå så är det. Ibland tappar man hakan. Jag brukar alltid vara syrlig som satans tillbaka. Fint att ni hade det bra för övrigt. Kram!

Anonym sa...

Hej
Jag har godmorgon burkarna och de är superbra.
Tråkigt med fired earth, jag har handlat av dem fast i gbg och för 6-7 år sedan, då var det inget fel på servicen iallafall.
mvh
nina

Anonym sa...

Stå på er om att de ska buda över sakerna till er och dom står för notan. Mena på att du har en blogg som du omnämt dem i och hoppas de märker av effekten den.

Mjölkstockning el grande här!! :'o((

Kram P!

/Isabelle

Anonym sa...

Häärligt ni haft det! Och fina kläder har du:) Personalen på Fired Earth är väl ena nötter, hoppas att de knäcker sig själva mot allt kakel! Hoppas att du har fin Lördagskväll! Kram Sophia

Johanna sa...

Förlåt att jag faktiskt garvade som bara den när jag läste om Fired Earth! Det är verkligen som i Pretty Woman; BIG MISTAKE!

Jag tror att alla vi här ute har varit med om det du beskriver på ett eller annat sätt och bara får ta skit och gå hem...du kan ju i alla fall skriva på bloggen och varna oss andra!

Ibland förväntar man sig nästan att bli bemött så på vissa ställen så döm om min förvåning när jag ringer till Asplund (också Sthlm) för att fråga om kök (vi ska bygga ett nytt) och blir kopplad direkt till Sandra Asplund som efter en stund tom bjuder hem mig för att titta på deras privata kök för att få ett hum om slitage.... DET är service!

Hoppas att ni inte tog med er denna surmjölk hem efter en så trevlig trip!!

Anonym sa...

Inget får mig på så dåligt humör som dålig service...det får inte existera i min värld. Vore jag ägare till ett sånt företag skulle den personalen vara utslängd med huvudet före nästa dag....

Anna-Panna sa...

Mäh! Gud vad trist attityd. De borde skicka det FRAKTFRITT till er nu ju! Hade själv tänkt köpa färg där men tar mig inte mödan att åka in till stan (bor 5 mil utanför) om de ändå är sådär, trist :( Då gynnar jag mina lokala handlare hellre!!

Yasuragi verkar supermysigt!

Kram.

Hovgårdsgudinnan sa...

Man ska aldrig underskatta kraften av spridningen i cyberrymden... Det kommer dem få äta upp med råge uppenbarligen med tanke på responsen i kommentarerna!
Hoppas du/ni lyckades ladda batterierna mer än de sedan laddades ur bara.
Ha en fortsatt trevlig helg!
Karmisar Becca

Anonym sa...

Skulle genast avbokat allt.. inget snack. Finns på så många ställen..

Anonym sa...

Nämen stackars, stackars er.

Bromans Bravader sa...

Men åh då var du i mina "hoods"... bor "runt knuten" från Yasuragi... men är tyvärr inte alls där så ofta som jag "borde"

Kram Jannike

dianasdrömmar sa...

Mysigt ni har haft det och väldigt irriterande med kaklet.Bara för dom att se till att det kommer hem till er! kram Diana

Pia Johansson sa...

Hej ! Låter som ni har haft några fantastiska dagar, viktigt att ta hand om varandra utan barn ibland :) Och du är lika fin som vanligt Petra ! Ha det gott ! Kram Pia

Fru Sederblad sa...

Åh, vilken helg! Låter helt underbart!!

Charlotte - På min gata i stan sa...

Åh, hotell J brukar jag och min man ta in på ibland bara för att sova borta en natt, äta god middag och underbar frukost :) Rekommenderas verkligen!