onsdag 6 februari 2013

SVAR PÅ FRÅGOR

.
.
.
Hei! Supert med frågestund!! Hvilket merke og modell har sønnen din sin klokke som han fikk i bursdagsgavegave. Hvilke spill liker han? Trenger bursdagstips til min egen sønn.... Hvilke jeansmodeller kjøper du til sønnen din? Har du tips til god herreparfyme?? Takk for en super blogg!! Klem Siv

Svar: Märket på klockan är GUL och tyvärr vet jag inte vad modellen heter:S Trulle gillar Actionspel om du menar till Playstation, X-box och Wii. Typ Spiderman:) Jeans köper mest hans pappa (vi har delat så att han köper nästan alla kläder till vår son och jag allt till vår dotter - praktiskt:) men klassiska Levis har  ju alltid bra enkla modeller. Favvoparfym just nu är Ja! från Björn Borg.


1. Vad har du för kamera?
2. Vet du om det går att finna de väldigt fina svarta affari ljusstakarna du har någonstans fortfarande? och även de blå mönstrade chhatwal & johnsson boxarna?
3. Vad heter och kommer de vita gardinerna du har/hade ifrån i vardagsrummet?


Svar: 1. Canon EOS 5D MarkII 2. Nope, tyvärr. Boxarna tog slut vet jag men kanske My Tivoli har dem? De har massa fint från Chhatwal & Jonssin iaf:) 3. De nya är Ikea, de gamla hade min snälla svärmor sytt:)


hej
vilen vardagsrätt äter ni ofta?
vilken utbildning har du?


Svar: Vi äter nog oftast olika former av pastarätter eller kanske kyckling i någon variant. Vi har inte någon särskild "standard-vardagsrätt":) Jag har först gått sociallinje på gymnasiet och kompletterade sen så jag fick 3-årig samhällsvetenskap, konstskola och läst kurser i ekonomi, litteraturvetenskap och konstvetenskap på universitet. Gjorde sen högskoleprovet som gick som smort (var med i Expressen i listan "de smartaste i Sverige" - det ni:) och funderade ett tag på att bli jurist eller psykolog. Men så träffade jag H och blev kär och började tänka på annat (barn och så ni vet:)


Varför tog det slut mellan dig och barnens pappa?

Vad har du för tankar kring barnuppfostran?

Om du fick träffa en känd person och umgås en hel dag, vem skulle du välja och vad skulle du föreslå att ni gjorde? Varför just den personen?

Om du bortser från dina vänner som också bloggar, vilka bloggar gillar du själv? Varför gillar du dem? Hur ofta läser du bloggar? Om du fick rekommendera en blogg till dina läsare, vilken skulle det vara?

Har du varit olyckligt kär någon gång?


Svar. 1 Privat 2. Att ge massa kärlek och värme för så skapar man bra människor och alltid förklara varför man blir arg på sina barn ibland. Säga förlåt. Att ha tydliga gränser så de vet vad som gäller men inte vara helt främmande för kunna ändra sig heller. Jag är nog ganska sträng med vissa saker och mindre sträng med annat. Är ingen "principryttare" och har själv väldigt svårt med saker som barn inte ska få göra av "princip" och inte för att det är skadligt eller dumt. Sen ska de vara snälla och ödmjuka och vänliga, det är jag noga med. Det är det viktigaste! Som kloka Astrid Lindgren sa: Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv. Något man kan tänka på haha;) 4. Jag skulle vilja sitta och meta med Jan Eliasson en solig sommardag på Gotland haha. Vi skulle göra det och sen grilla fisk och äta och dricka gott och prata och han skulle berätta om världen och sina många möten och upplevelser (och ha massa tålamod att jag är så dåligt insatt). 5. Jag läser faktiskt inte så många bloggar förutom mina vänners:) Men jag gillar tex Amanda Schulman och Jennie Hammar och det är för att de är charmiga helt enkelt. Får mig på bra humör! Läser inte några bloggar som kan göra mig nedstämd (och det är inte för att jag är känslokall utan för att jag är för känslig helt enkelt:) Rekommendera bara en blogg? Att vara någons fru:) 6. Oh yes:)


Nu till min fråga: Var har du köpt tavlan/ affischen med garnnystan (tror jag det ska föreställa?) som hänger i ditt fina casa (brukar byta plats ofta)?

Svar: Det minns jag ju inte! Tyvärr! Men i en nätbutik 2008.

Jag ska gifta mig i sommar och vill så hemskt gärna veta vad du har för märke på din bröllopsklänning?
Är otroligt tacksam för svar!

Svar: Jamen det vet jag inte heller. Det var ett litet NY-baserat märke och jag fann den hos Maruschka de Margot i Stockholm (och den hänger nu inpackad någonstans uppe på vinden:)


Du ska vara med i Melodifestivalen! Vad heter din låt, vem är din manager och vad har du för scenkläder? 


Svar: Emma Lindquist är min manager för hon roddar så bra, min midtempo låt heter "Fru Chardonnay" och jag har riktigt höga klackar + ett lång glittrigt toksnyggt tight och champnagefärgat fodral på mig:) Jag låter lite som en rappande Siw Malmqvist!


Kan du inte ge lite inspiration till vårkläder som du köpt! Eller lite tips om snygga Odd Molly eller Hunky Dory tex. Vore toppen! Längesedan nu. Egentligen ingen fråga men en "önskan"! Ha en toppendag!


Svar: Det kommer! Kanske inte så mycket OM men annat:)


Min fråga är angående vilken kamera du använder till bilderna i bloggen? Samt vilket objektiv?
Brukar du köra på automode eller kör du inställningar?


Svar: Canon EOS 5d Mark II och objektiv är ett fast EF 50/1,8. Jag kör aldrig automode utan ställer in efter förutsättningarna.


Min fråga handlar om bilderna i bloggen. Vad för sorts kamera använder du och även objektiv? 


Svar: Se ovan!


Jag är nyfiken på hur du håller dig i form? Vet ju genom bloggen att du börjat träna och äter lchf men hur gjorde du innan? Du har ju så länge jag har följt bloggen varit smal och fräsch men ändå unnat dig god mat mm.

Helt enkelt vad är ditt bästa "smaltips"?

Undrar också om vi kan få se en helbild på ditt nya vardagsrum?


Svar: Jag har ganska bra gener och kan nog aldrig bli överviktig, är "normalbyggd". Men jag  får minsann lite onödiga trivselkilon ibland och då brukar jag "bromsa frossandet och öka träningen". Jag går alltid promenader och i perioder brukar jag springa också. Nu går jag på gym och ska verkligen försöka hålla fast vid det så det blir en vana. LCHF har jag precis fått avsluta då jag fått ont i magen av denna kost. Tyvärr:( Vardagsrummet är svårt att ta helbild på då jag inte har något lämpligt objektiv! Måååste skaffa ett sådant!


1. Ange några personliga saker om dig själv som vi läsare kanske inte vet?

2. Om du flyttade till Sthlm vilket/vilka områden skulle du helst bo i?

3. Hur mkt pengar lägger du på kläder och inredning i snitt per månad?Svar: 1. Att jag är ganska kul faktiskt! Det brukar de flesta säga som träffar mig i verkligheten, att jag inte är alls så stiff som jag verkar här inne på Hop:) Är oftast den som är mest spontan, snurrigast, senast och gladast:) Och jag älskar Husmanskost, gärna raggmunk med fläsk och jag kan börja gråta när jag ser äldre små söta gubbar och gummor som ramlar eller bara ser lite för vilsna och förvirrade ut:( 2. Bromma eller Saltis. 3 Privat.


- hvor henter du din inspirasjon til hjemmet ditt?
- hvilke interiørmagasiner leser du og hvilke blogger?
- jeg som er guttemamma vil gjerne se litt mer gutteklær og gutterom
- hvor har du ditt spisebord fra? og er Eames-stolene lave i sittehøyden i forhold til bordet?


Svar: Överallt! Magasin, tidningar, hos vänner, mamma och butiker tex. Jag läser gärna Elle Interiör och Sköna Hem och Bo Bedre. Trulle är inte så sugen på att synas här inne men jag kan visa mer inspo till pojkara - absolut! Bordet är från Ikea, heter Norden, och stolaran är perfekta till i höjd.


* Vem har gjort/var har du köpt den fina silvervasen som du visade i bloggen igår?
* Var har du köpt ert diskställ? Jag har ett likadant men det är så gammalt och har börjat bli slitet att jag skulle vilja få fatt på ett nytt men butiken jag köpte mitt i finns tyvärr inte längre kvar.


Svar: Det är en handgjord Silvervas av Martin Öhman. Diskstället är från Habitat och köpt i Paris


Tack för en trevlig blogg! Du skriver att du är egenföretagare, vad gör du?


Svar: Jag arbetar med marknadsföring, inredning/styling, fotografering and blogging:)


Har du varit deprimerad någon gång.
Har du syskon?
Är du uppväxt i staden du bor i eller är du uppväxt på annan ort?
Vad gjorde du för resor som barn och vad populära resmål då?
Var din mamma hemma när du var liten?
Vad jobbade dina föräldrar med?
Vad hade du för yrkesdrömmar när du var ung och gick gymnasium ?
Har gammal var du när du fick ert första barn? Vad tycker du är skillnad när man får barn 1,2, och 3?
Har du sysslat med någon sport?
Du har företag har du haft det länge och har du några bra tips att dela med dig till mig och andra tjejer för att våga ta steget att driva eget .
Vad har du haft för olika jobb tidigare?
Vad har du för tips till när man är nyskild, och hur skall man våga detjta på nytt och inte bara ge upp allt vad kärlek heter?
Vilka egenskaper ser du idag att du uppskattar idag som du inte gjorde i ungdomen hos en man?
Hur träffa du din nuvarande man?
Kände du honom tidigare?
Det är mycket debatt om skolor i dag och att man skall lägga ner för större enheter för att kvalitén på undervisningen skall bli bättre och barnen nå uppsatta mål. Vad tycker du och hur fungerar skolan i er kommun?
Bor du och de äldre barnens pappa nära varandra? Bor de alltid hos dig och hur tänkte ni runt barnen när ni dela på er?
Vi får ju se mycket nytt på bloggen
Säljer eller sänker de mycket till loppisar när du ändrar?


Svar: Ojojoj, så många frågor! 1, Ja. 2. Ja, två bröder 3. Jag bodde mina 5 första år i Stockholm. 4 Vi reste mycket när jag var liten och mest i centrala Europa (Frankrike, Luxemburg, Tyskland, Belgien, Holland, England och Alperna). 5. Ja det var hon. 6. Egenföretagare inom metallurgi. 7. Jag hade inga särskilda faktiskt. 8.  28 år. Ja, det är stor skillnad. Man blir så mycket coolare mamma för varje barn man får (med coolare menar jag avslappnad och trygg och van:) 9. Ridsport i 10 år. 10. Inte så länge och bästa tipset är: Just do it! 11.Administratör. 12. Man får finna sig själv lite på nytt när man skiljer sig, finna det bästa med sin nya situation och sig själv och ta vara på det. Bygga upp en bra självkänsla och träna och göra så man mår bra på alla sätt. Är man lycklig och stark och glad så kommer ofta kärleken bara. Var och hur som helst:) 12. Jag har en heeelt annorlunda syn på vad som är bra och attraktivt hos en man än när jag var tex 20. En man ska vara snäll, varm och trygg. De är det allra viktigaste för mig. 13. På en nattklubb. 14. Nej jag hade aldrig sett honom 15. Skolan fungerar bra men kan ju alltid bli bättre. 16. Ja det gör vi. 17. Nej de bor även hos sin pappa och det andra är privat. 18 Jag säljer en del och skänker en del.

Jag undrar över ditt hus och dina hörn på fasaden. Är de plattor eller murade?

Svar: Murade


Kan du gi noen eksempler på hva du spiser til frokost? Hvet du drikker smoothie, men er det det eneste? Hva med barna? Leter etter litt ny frokost inspirasjon!

Svar: Smoothie, youghurt med bär och frön eller grovt bröd med ost och juice och latte till det. Barnen äter flingor och mjölk eller smörgås. På helgerna blir det extra allt!


Hva slags tanker har du rundt barneoppdragelse? Hvordan/hva gjør du for at barne skal bli trygge på seg selv og få selvtillit i denne tøffe verden!


Svar: Se lite högre upp!:)


Vart köper du dina hudvårdsprodukter på nätet typ Clarins och Marocan oil?


Svar: Åh det finns bra många nätbutiker! Kolla tex Harmoniq.se


Badrumsserien Vipp, har skymtat på bilder att du har delar av den. Vilken färg har du? Är du nöjd med dessa? Vänligen Rut i Härnösand


Svar: Jag har bara en stor Vipp-tunna i köket och den är vit.


Adventsljusstakarna de "Flos liknande", vart köpte du dem?


Svar: Finns hos Ampere eller hos My Tivoli.se


Var har du köpt den svarta hästen som syns ibland på dina bilder. Har bla sett den på ditt skrivbord och i kinaskåpet.


Svar: Hästen är en Meissen och den har jag ärvt efter farfar som hade galopphästar som sin stora hobby.


Har du några tips på snygga tv-bänkar?


Svar: Nej faktiskt inte! Någon annan som har? (vi har Ikeas fläktskåp som typ alla andra också har:)


En fråga till dig: hur ska man jobba för att förbättra självförtroendet?


Svar: Åh vad detta var svårt att svara på så här. Men man måste nog bestämma sig för att gilla sig själv. Man har inget val liksom, det handlar om en form av självhjälp. Ler man och är glad och trevlig så utstrålar man positivitet och man blir bemött på ett bättre sätt och det i sin tur leder att man själv mår bättre och får ett bättre självförtroende tror jag. Jag har ju ett gott självförtroende, trivs med att vara jag, och det är faktiskt något jag byggt upp. Det hade jag inte när jag var tonåring. Det kan ju även vara så att människor i ens närhet gör allt för att man ska tappa sitt självförtroende. Som bara vill hävda sin egen framgång eller trycka ner vissa runtomkring sig. Man måste verkligen inse, jag är precis lika bra som någon annan och jag är faktiskt glad att jag är just jag. (Inte jag är bättre än andra:) Ägna dig åt det som du känner du har intresse av och kanske fallenhet för och se dina bästa sidor och visa och framhäv dem. Gör sånt som känns bäst för dig helt enkelt och trivs med dina bästa sidor! (och acceptera de mindre bra:)


*Vilken gymnasieutbildning har du?
(om du nu gick på gymnasiet?)
*Har du någon eftergymnasialutbildning?
(tex högskola elr. folkhögskola)
*Kommer dina äldsta barns pappa från något annat land?
*vilka är de viktigaste egenskaperna som du vill att dina barn ska bära med sig som vuxna?
*Vad får dig att må som allra bäst?
*Vilket är det finaste någon har gjort för dig?


Svar: 1 & 2. Se ovan. 3. Nej. 4 Godhet. 5. Kärlek hos min familj eller glädjestunder med mina vänner! 6. En klyscha kanske men när H friade så var det så himla fint gjort så jag dog lite nästan:)


 Jag älskar er gråvita trappa inne, snälla berätta hur ni gjorde den så fin! Undrar också hur ni behandlat parkettgolven? Mycket tacksam för svar! Kram från Anna


Svar: Använde tejp och grå och vit färg och maskerade:) Parkettgolven är vaxade ed Osmo hård vax i färgen vit.


Jag letar kökslampa och har fastnat för Bestlite. Vilken är det ni har över matbordet. L (40cm) eller XL (60cm)?
Vore jätte tacksam för svar.


Svar: Den näst största!


Också nyfiken på tvbänk..några tips? Vad har ni?


Svar: Se ovan:)


Vilken sorts extensions har du haft på sistone, ditt hår har varierat ofta (ser det ut som) i längd?

Hur upplever du botoxen och restylanet. Känner du dig stel i ansiktet? Tycker du restylanet har plumpat upp huden lite, eller vad för skillnad upplever du?

Tycker H det är synd att han bara fått ett biologiskt barn? Känner du dig stressad av att han är en hel del yngre än dig?


Svar: Jag har några få Rapunzelextension just nu som bara gör att håret ser liite tjockare ut (kanske 20 stycken). Restylan Vitalen ska jag göra flera behandlingar men jag tycker jag redan är mycket jämnare i ansiiktet och yes, botoxen i pannan gör att den känns lite stel just nu:) (det var ju bara en vecka sedan det gjordes och det tar lite tid att vänja sig) Privat och nej, min man är fem år yngre inte tjugofem:)


Har du tips på någon snygg plafond?


Svar: Nope, kanske någon annan bloggis har det?:)


Har du läst på universitet? vad har du då läst? växte du upp på den gatan ni bor på? var har du mer bott i ditt liv? Får du nån gång ångest över att du shoppat för mycket? och tänker att de pengarna hade man hellre kunnat haft till en resa ( t. ex) ? Tycker din man att du shoppar för mycket?


Svar: Se ovan. Nej det har jag inte gjort. I Göteborg, Stockholm och så har jag bott i fjällen några säsonger:) Yes, ibland kan man ju ångra vissa köp:) Jag har inte frågat honom:)Jag undrar om du har du extensions nu med? Hur många isåfall?
Kan du inte dela med dig av dina bästa recept på bra, god och lättlagad vardagsmat? Och/Eller kanske dina läsare kunde skicka in sina bästa recept så kan vi ta del av varandras? Inga Lchf utan "vanliga" recept:)


Svar: Se ovan. Yes, jag kan visst lägga in mer recept om ni önskar!Många har svårt att se sina positiva egenskaper. Därför vore det kul om du ville ge oss minst 10bra egenskaper om dig själv? =)

Hur är du som mamma?

Vore roligt att få en "titt" i ditt badrumsskåp, vilka ansiktsprodukter/kroppsprodukter du använder just nu?


Svar: Snäll, glad, kärleksfull, kreativ, rolig, stark, envis, uthållig, konstnärlig och noggrann:) 2. Se Ovan. 3. Ni kan få titta in snart då badrumsskåpet är på plats:)


 Letar snygga solglasögon just nu! Dina är fina. Vilket märke och färg?! 


Svar: De är från Tom Ford och är bordeauxfärgade (och var min favvisar och just nu är de borta - snyyyyft!)


Vilka fyra personer skulle du vilja bjuda på middag? Levande eller döda. Berätta kort VARFÖR du skulle vilja bjuda dom


Svar: Ska jag ta kändisar? Någon riktig kul tjej, typ Annika Lantz som bara skulle vara underhållande och komma på roliga ämnen att prata om och Henke Lundquist bara för att han bidrar med lite glamour haha. Sen vill jag ha Måns Herngren för han verkar såå trevlig och goa Mia Skäringer kanske? Roliga sköna trevliga människor. Avspända är viktigast och opretentiöst och kuul:)


Hur ser du på konsumtion? Tycker inte du att det kan gå lite till överdrift och känna avsmak inför att hela tiden vilja byta ut saker? Detta är inte ett påhopp, utan jag känner igen mig själv väldigt mycket och kan ibland känna mig "äcklad" av detta behov. Är nyfiken på hur du ställer dig inför denna fråga!

Gör du någonting för att hålla nere dina/era kostnader på mat eller liknande? Vad jag kan se är det bara det allra finaste av allt, skulle vara kul att höra om du väljer vissa budgetalternativ och om du i så fall har några tips där.

Din blogg är väldigt inspirerande och du har ett otroligt vackert hem. Verkligen den perfekta ytan när det kommer till kläder, skönhet, barn, mat, inredning, fest osv. Jag vet att du påpekat tidigare att detta är det du vill bjuda på för att det är det du själv skulle känna dig inspirerad av. Kan det någon gång träffa dig att människor som läser bloggen ser allt du handlar och kan känna sig stressade över att inte kunna köpa allt detta? Att många hamnar i skuldfällor? Det är bara att kolla på alla webbshoppar som finns idag - delbetalning överallt. Jag menar självklart inte att du bär ansvaret för andras ekonomiskatrubbel, men kan det någon gång kännas fel att bidra så starkt till detta?


Svar: Nej jag känner ingen avsmak när jag shoppar och jag väljer även budget alternativ. Har man inte råd så har man inte råd och nej jag skulle själv aldrig skylla på ex Isabella Adrian om jag gjorde mig själv skuldsatt för att kunna köpa samma saker som hon bloggar om..


Jag har en dotter lika gammal som Lolo och undrar om hennes rum.... Vart har du köpt sängöverkast åt henne?
Skulle även vilja hitta en fin matta till min dotter, har Lolo någon du kan tipsa om?


Svar: Överkastet kommer från Tine K och Ikea har en fin jättebillig kritvit lite mjuk ryamatta som passar i de flesta barnrum som Lo Lo precis fått!


De svarta korgfåtöljerna är ursnygga, men är de sköna att sitta i? Funderar på såna, men vill kunna sitta en längre stund o läsa, kanske slumra en kvart. Rekommenderar du dem då?


Svar: Sikafåtöljerna är supersköna att sitta i. Rekommenderas!


Vad tycker du om träfärgat/trämaterial i inredningen? Vi har ett matborg gjort av gamla plankor som jag ibland har svårt att få att passa med den övriga inredningen (mer modernt vitt o svart).
Hur sminkar du dig till vardags?
Top 5 klädbutikerna?
Gillar du överhuvudtaget Odd Molly mer?
I din blogg får man ju ta del av godbitarna ur ditt liv, s.a.s. Hur ser du på ert "familjeliv", är det ett rosa moln, eller finns det även stunder då det är stressigt, kaotiskt och huset ser ut som ett bombnedslag?:)Svar: Det är fint! Gärna lite nött eller elegant mahogny och teak. Alltid concealer, lite solpuder och läppglans. Tintinstyle, Malene Birger, Tullhuset,, Valerie, Hunky Dory osv. Not so much, använde det jättemycket som ni vet men så blev nog. Kanske en "bebismammagrej", för mig känns de nu lite som gravidkläder gjorde efter man fött:) Klart det är streeeessigt, oh my! Jag är välrdsmästare på att vara ute i sista sekunden. Hela huset ser sällan eller aldrig ut som ett bombnedslag men på skatternas rum kan det vara rörigt:) 


Min fråga är hur många år yngre din man är???


Svar: 5 år yngre


Vet du hvor man fortsatt kan få tak i Day putene, klassisk kolleksjon, de sorte og hvite?!?


Svar: Vet inte! Prova Tradera kanske:)
KRAM


32 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, sikken en tålmodighed du har :- )

Nazima sa...

Kul med frågestund! Efter att ha läst alla svar inser jag att vi har mer gemensamt än vad jag trodde, trots nästan 10-års ålderskillnad( jag är 32), och lite annat. Hade var görtrevligt att träffa dig IRL , säg till när du är i götet :) *ler*.

Kramelikram och tack för all inspiration!

Att vara någons fru sa...

Ha ha ha ha bästa svaret Sivan! <3 Lets do it!

Kalkstenssommar sa...

Kul att se alla frågor som folk ställer. Fick en tydligare bild av dig genom svaren. Du navigerade proffsigt tycker jag!

Du verkar fin och varm. En cool katt!

Kram

Anonym sa...

Tack för att du svarade på mina (och andras) frågor! Jättekul läsning!

Sofia

Rosi sa...

Puh! det var verkligen bra gjort att svara på alla dessa frågor. Det var en kul grej dessutom :)

Ha en fortsatt bra onsdag!
Kram R

Monica sa...

Halloj !!
Kul med frågestund , du har ett enormt tålamod , bjussar MYCKET på dig själv, inta bara idag utan alla dagar :)
Jag tycker att det är hur trevligt som helst med en feel-good blog som din och läser den ofta.
Finns mycket fin inspiration att få här både vad gäller inredning,kläder, smink osv...
Önskar dig en fin dag,
Monica K

Anna Margareta sa...

Jäklar vilken mangling med frågor!

karikulla sa...

Hahaha... Oh my säger jag bara! Du är för kul... Gissa vem som googlade 'Fru Chardonnay' *ler*... Nästa år kanske?! ;-)

Och du, tack för att du tar dig tid till såna här saker. Jag blir dock helt galet förvånad när jag ser vilka frågor vissa ställer... Hur tänker man liksom?!

Jaja. Ha en bra dag!

Anonym sa...

Säger det samma, du ger verkligen allt, fantastiskt! Man ser att du är rolig har lätt skratta o få människor skratta. väldigt bra egenskap o för få som har! Dig skulle man kunna tågluffa med :) Jooo du glömde dock svara på vad dina också vackra väninnas blus är ifrån. St Tropez?

Massa kärlek. Toppen inspirerande blogg har du.

Lena - gott för själen sa...

Hahah, gillar tanken på Mello ;-) När får vi se det?!

Kram Lena

bettan sa...

Helt underbart!! Tack för svar:)

Anonym sa...

Kul att läsa MEN jättejobbigt att läsa frågorna och svaren när det var så stökigt upplagt. Du kunde ha numrert frågor och svar lite mer systematiskt!!

Birgitta sa...

haha underbart. Kul att läsa om en del svar. Vissa hoppar jag över för jag känner inte att det är ng jag behöver veta för att tycka om din blogg och vissa frågor tappar jag hakan av förundran att folk vågar ställa.
Kram

Anonym sa...

Haha! Kul med alla svar! P är ju ngt av en kändis, och kändisar bruuukar nog få en hel del närgågna frågor, eller hur! Det hör nog till, och är väl mest smickrande, att folk vill veta så mycket om en. Eller hur!? Att en del ska vara så snarstuckna å någon annans vägnar. Konstigt!

Kram/ Linda

Anonym sa...

Tack för svaren! Jättekul läsning! Gillar din blogg jätte mycket!
Kram Annsofie

Anna sa...

Herre... Va många du fått och vilka speciella en del ställer...

Nu kan väl ingen säga att du inte svarar på frågor iaf :P

Ha en bra dag!

Anna

Anonym sa...

Vilket otroligt , ambitiöst och uttömmande Q&A inlägg !
Intressant och Imponerande !

Anonym sa...

Hei

Jeg synes Montana har fine tv benker! Kan settes sammen som man vil:)
Heidi

Anonym sa...

Imponerad av att du är orkar svara på alla frågor, fantastiskt ödmjukt gjort. Läste inte alla frågor men förundras över vad folk har för intresse av andra människor, privata saker???
Fortsätt vara dig själv och kör ditt race, det är ju ett val man gör själv, att läsa din blogg! Ha det fint!

Anonym sa...

Hej Philia

Är det inte lite skrämmande att vissa verkar vilja krypa under skinnet på dig? Det upplever jag som mycket mer stötande och läskigt än elaka kommentarer från dem som lider svårt av den kungliga svenska avundsjukan!

Åsa i Sth

Anonym sa...

förra veckan var jag så nere och besviken på folk som är så egoistiska och elaka att detta är inte sant, men när jag öppnar datorn och läser och ser alla det fina du gör, det smittas energin och det mycket fina dig, ingen bloggare är som dig du är världsbäst.......

Anonym sa...

OJ, vilka frågor!!!
Stor eloge till dig som orkat svara på alla frågor!!!!
Herregud!!!
Är impad av dig som vill och gör detta för oss läsare!
Samtidigt som jag förundras över en massa frågor..

Stor kram


/A i Östersund

Anonym sa...

Hej jag fick inte svar på min fråga om vasen du hade i fönstret den lilla vasen ?

Mvh emmeli r

Anonym sa...

Vilka frågor du får!!?
Folk är verkligen hur nyfikna som helst!!
Min man är också 5 år yngre än mig... Och det är inte "en hel del" i mina ögon.
Önskar dig en fin helg! Kram Sofia

Anonym sa...

Jag var nog lite smart här, hihi:) Missade din frågestund, men nu har jag fått lite svar på en del frågor;) Tack för att du delar med dig till oss som läser din blogg! :) Medans jag sitter och skriver i kommentarsfältet ser jag en underbart söt 2-åring i den nedre delen av skärmen;) Ha en fin kväll! Kram Sophia

Anonym sa...

Hej! Vad gäller TVbänk kan jag verkligen tipsa om Boconcepts serie Volani. Grymt snygg o man kan få den i massor av varianter!! www.boconcept.se o sen sök Volani!!! Den gillar jag i alla fall!! Och jag har verkligen kollat på många ställen!!!
FANTASTISKT Petra, en stor eloge till dig!! Har sagt det förr, men säger det igen: du verkar otroligt snäll!!!! Stor kram Lisa S i H-viken. Ps håller med, hur tusan kan man ställa vissa frågor?!? Hur nyfiken får man bli. Lite läskigt faktiskt ❤❤❤❤ till dig

Anonym sa...

Diskstället kommer från MAST och tillverkas inte längre... Såldes på bla Bruka Design och ROOM förut. :-)

dianasdrömmar sa...

Kul att få veta lite mer :) Och Bromma låter bra då kunde vi bli grannar ;) kram Diana

Anonym sa...

Oj vilka frågor! Och du är snäll och tålamodig och svarar.

Bra jobbat tjejen!

/Kattis i Bollnäs

Anonym sa...

Så många "men gud vilka frågor folk ställer"- kommentarer. Ska alla frågor handla om var man köper ett jäkla diskställ?! (Ett tips förresten; GOOGLA).

Det handlar ju om en riktig människa här, inte om en sida i en inredningstidning som rabblar köpställen.. Jag är glad över att Petra svarade på de personliga frågorna. De privata ville hon inte svara på, jag har full respekt för det. Jag tror många ville fråga om skilsmässan etc pga egna erfarenheter, inte för att vara elak. Har man själv barn varannan vecka är det av intresse att höra om liknande erfarenheter och veta hur andra löser saker praktiskt. Men jag har full förståelse för att ämnet är för privat.

Sofia

Anonym sa...

Dags för en dagens tycker jag o i allmänhet lite klädtips! ;D Kram Linda