onsdag 27 februari 2013

VÅÅÅÅÅR

.
.
.


Sött pics från igår då Beabusen tog ett rosa nystan av mormor och sprang hit och dit och gjorde spindelväv i hela våningen! (Kläder: Klänning + tights Noa Noa och kofta Zara)


Helloooo!


Idag trodde jag en stund att jag hade feber för att jag var bara såå varm men så visar det sig ju att det är ju varmt! Helt otroligt ljuvligt vårskönt med hela 7 grader plus, mmm Snön toksmälter bort här i Småstaden och solen strålar och det droppar från taken. Nu blir det lååång pw här för lilla skatten blir hämtad av farmor idag och ska få sova över. Så kanske blir det mysig middag ute ikväll, vad kan passa bättre än det en sån här dag då man "känner livet i sig"??:)
Cutiepie!
See U Later girls!KRAM


8 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Sötaste Bean i världen!

Anonym sa...

Utekväll sounds lovely!
Kram från La France

Anonym sa...

Hej!Skulle du kunna visa
närbild på dina solglasögon
från Mark J?Vad heter modellen?
Letar ett par nya till mig.
kram nina

Anonym sa...

Hallå
Du har en jättefin blogg som jag följer nästan dagligen numera. Otroligt fina bilder ochinspiration. MEN jag saknar en sak. Kommunikation och svar på frågor från dig i kommentarsfältet. Jag följer också andra stora bloggar som tex Perelli och Gynning som föredömligt kommunicerar med sina följare. Kom igen du kan också! Du får ju en massa inkomster tack vare oss som gärna följer dig.
Kram

Anonym sa...

Ja varför är du inte mer aktiv och pratar med dina läsare?

Sofia

Anna Margareta sa...

Sköna vår! ÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN.

MammaElva sa...

Visst är det härligt med vår!!
Och så söt hon är.

Ha en fin kväll! Kram

Anonym sa...

Hej! :-) Ska lägga in nya golv i vår lght och fullkomligt älskar dina föräldrars ljusa golv. Vet du vad märket/golvet heter?

Ida