onsdag 13 mars 2013

EFTER TVÅ VITAL & LITE TILL

.
.


.


Så här ser min hud ut i ansiktet efter två Restylane vital (och läpparna efter liite konturvolym:). Jag ser själv stor skillnad nu och speciellt runt hakan denna gång eftersom där ville inte duktiga Dr Shina (på Harmoniq där jag går) göra något första gången pga jag då hade acne (man sticker inte då). Nu syns ärren mycket mindre (efter 1 gång bara) och kinderna är liksom stramare:) Så har jag hittat en jättebra hudvårdsserie på apoteket till toppenpris så den återkommer jag och tipsar om senare idag!





Och yes, håret är mitt egna tunna fnuss just nu (och nej jag är inte naken jag provar en strandklänning som ni inte ser:)



Nu - köpa musslor till någon som ska firas ikväll och som bara vill ha just det:)



Ses senare sweeties!



KRAM




Psst, Tusen tack för era synpunkter! Ja jag skaa fösöka bli bättre på att svara på frågor. Alla frågor ska få minst ett svar (alltså sånt som jag inte svarat på tidigare, det mesta som ni undrar finns under frågor och svar i menyn nämligen:) Ja just det, fråga angående Ikeabyrån i sovrummet, jag vet inte vad den heter tyvärr eller om den inte finns kvar:S





22 kommentarer:

fusion house sa...

You are beautiful girl :))) Alicja

Att vara någons fru sa...

Vackraste.

Anonym sa...

gick du inte till samma andra gången? vart du gick du då isf?
Tycker ditt fnuss är fint ;-)

/Camilla

Anonym sa...

Fint! Jag är lite nyfiken på hur mycket du använde till läpparna, och vilken sort fillers? Har själv fyllt på konturen en gång, men var då så rädd att det skulle bli för mycket att det i slutändan inte syndes alls.
kram
Maria

pilotfrun sa...

Det ser verkligen superfräscht ut! Är också nyfiken på att höra hur mycket du använde till läpparna.
Kram

Linda sa...

Du ser jättefin ut. Det jag undrar över då jag också har lite problem med acne är vad du använder för concealer?

Där fick du en fråga kastad till dig på en gång? ;)

Kram Linda

Anonym sa...

Hej Snygging, det ser jättefint och naturligt ut:) vad heter ditt fina läppstift? tacksam för svar. Kram Annie

Anonym sa...

Du e bara såååå vacker så klockorna stannar. Tänk att se ut som dig när man är 35+ (är själv 25+). Alltid lika fräsch och cool...
Kram
Anna.P

Anonym sa...

Synes du ser bare helt fantastisk flott og fresh ut :)
Lise

Erika sa...

Vad fin du är. Och håret ditt är fint det med. Trevlig resa!

Anonym sa...

Du är jättefin!! Spännande med ny hudvårdsserie! Jag har själv använt samma i 5 år och är sugen på att testa något nytt. Åh, vad gott med musslor! Vad kan tänkas firas?!/ Lotta från Sundsvall

Anonym sa...

Du har så fin hud men läpparna blev lite Kajsa Anka. Men skönhet där ju olika för oss alla/ Maria

Anonym sa...

Snygg som tusan!
Kram ♥
Paula

Linn sa...

Hej!
Superfräsch ser du ut!
Som jag tidigare nämnt, så skulle det vara väldigt trevligt om du kategoriserade (satte inläggen i "etiketter") dina inlägg. På så sätt kan man senare hitta inlägg som man kanske blivit förtjust i tidigare..
Kram

Anonym sa...

Hej ! Jag är en flitig besökare på din alldeles underbara blogg. Och ett stort fan av dig som person. Du verkar vara en härlig och varm människa.
Sen att jag hör till dem (säkert flera med mig) som tycker att du är vackrare som du är, utan behandlingar är en annan sak.
Däremot tycker jag att du liksom alla får göra alldeles vad de vill med sin egen kropp. Jag är för "the natural style " helt enkelt. Alla är vi ju olika.
Jag tycker att du äger hur du än är:-)
kram Anna

Anonym sa...

Huden och du ser verkligen fräscha ut:)
Kul att de gör skillnad.

Jag Har haft problem med acne hela min uppväxt och har en hel del ärr kvar.. Usch, vad man genom åren mått dåligt över huden..
Jag har känt mig smutsig, äcklig och acnen har ibland hindrat mig från att göra saker..
FY! Tänk om man skulle kunna
få porslinshy nån gång i sitt liv:)
Hur mycket kostar en behandling?

Kram påre!
/A

Anonym sa...

Du är suuuperfin i håret!!
Svårt i början utan extensions men man vänjer sig och det bästa är att man kan kamma sig utan att fastna med kammen i fästena.
Önskar dig en trevlig resa!

Anonym sa...

Gillar din blogg men måste säga att jag inte tycker att det ser det minsta naturligt ut:-( Vad är det för fel på lite rynkor och linjer? Vackert om du frågar mig.

Anonym sa...

Hej,

Hyn blev fin! Håret tycker jag om, det påminner om California-beach-girl-looken. Snälla ändra inte, lät håret högst växa ännu längre. Hälsn. från Finland!

Anonym sa...

Restylane Vital gör ju huden fräshare utan att ändra om asniktet, så det är ju bara fräscht. Men läpparna ser väldigt "gjorda" ut, hade jag varit du hade jag hoppat över det. Gäller att inte bli "fartblind"!

En blandad kompott sa...

Ser fint och fräscht ut,det blev ju bra hittils och kul att se slutresultatet sedan.
Kramar

Katarina sa...

Du är en vacker kvinna! Inget snack om den saken. Jag kan dock inte se någon jätteskillnad vad gäller din hud men tycker den ser fin ut. Men läpparna ser lite konstgjorda ut.