torsdag 21 mars 2013

EN SNABB DAGENS

,
,
,





Så här såg jag ut idag: kjol billig från Samuelsson i Västerås som har blivit en favvo, blus Valerie, skor Day och klocka Triwa. Var jag är? På någon av de tusentals restauranger som finns här och det är lika gott överallt, både på de tjusiga som de enklare, älskar så det Thailändska köket. En maträtt är verkligen tokbillig, kostar ca 25 kr och det smakar typ bättre än på de bästa dyra asiatiska i Stockholm. 8 personer som äter för + varm + efterrätt + kaffe och öl och läsk på en enklare restaurang som den jag är på  ovan kostar typ 400 kr. Och det är som sagt verkligen gott.








En god och staaark fisksoppa jag åt till lunch! Fast egentligen gillar jag curryrätterna bäst, och Pad Thaien, och stekta eller grillade vitlöksräkor, och en sallad som heter Som Tam. Den är helt uuunderbar.







Mina tjejer har spanat in något spännande, jag tror det var en kattunge:) Lolo´s Moloklänning med flamingos kommer från Lucky Little me och Beas outfit är från Babyshop






Det går åt många liter med cola just nu:)






Skatten mumsar pannkakor





Nu ska jag faktiskt hoppa i poolen och ta mig ett litet kvällsdopp för att svalka av mig här. Har varit en galet het kväll ikväll!




Önskar er en mysig kväll!




KRAM





11 kommentarer:

pilotfrun sa...

Jag älskar också thai-mat <3 Så himla fräscht! Här har det påskpysslats för hela slanten idag. Och då menar jag inte barnen:)
Kram
Rebecca

Att vara någons fru sa...

Fantastiskt! Önskar jag var med! Och du strålar som alltid.

En blandad kompott sa...

Gott och fantastiskt det ser ut...
Kramar

Sanna sa...

vilka otroligt vackra bilder !
Det ser ut som att ni har det helt fantastiskt =)

Prinsessorna på Bellevue sa...

Åh, vad det vattnas i munnen! Jag ääälskar verkligen thai-mat och det var det bästa med hela resan när jag var dit för 15 år sedan! Minns det som igår...

Kraam
Petronella

ANNETTE sa...

Åh, så gott det ser it, jag älskar thaimat och så underbart när det dessutom är billigt. Mat marknaderna är också så mysiga att uppleva och handla på. Och värmen så klart, Lovely!
Det är så synd, för vi kan inte åka till Thailand eftersom vår son är super allergisk mot jordnötter. Då menar jag minsta spår får inte finnas. Trist, men vi får välja andra resmål.

Ha en fortsatt härlig semester,
Kram
Annette

Sandra | Inspirera Mera sa...

Åh så härligt det ser ut! Skulle gärna ta en tripp utomlands i väntan på våren.

dianasdrömmar sa...

Åhh, härliga bilder,älskar thaimat kram Diana

Julie sa...

Allt ser så härligt ut Petra.. Jag längtar också semester men det verkar dröja innan vi får komma iväg på något. Får njuta av dina bilder så länge:) Har du dragit vinnaren av det fina överkastet ännu? Tänkte om jag missat det.. Väntar ju med spänning och håller fortfarande tummarna. Ta hand om familjen och njuuut! Kram

Anonym sa...

härligt ni har det!
Du är en otroligt vacker kvinna, UTAN botox. Tycker inte du behöver spruta in i läppar och ansiktet. Läpparna blir aldrig lyckat, inte ens på dig. tyvärr. det är inte för att vara elak utan jag tycker du är mycket finare naturlig. Nu ser du mest svälld ut tycker jag.

Kram
C

Anonym sa...

Är så avis på er :) Jag vill oxå vara där ni är :)
Riktigt billigt måste jag säga, är väl mest resan ner som kostar en del :P
Från ankpung. Bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son