söndag 10 mars 2013

NYA SOLISAR & VARA UTE I GOD TID

.

.
.


Kär är jag i mina nya solisar från Victoria Beckham Isa Couture. Har sneglat på dessa ett tag och nu inför semesterna slog jag till! Gillar riktigt stora klassiska modeller:)




Solisar by Victoria Beckham 







Todeloooo söndag!




Men ojoj vilken suverän låt det var som vann igår på mellot eller hur!?! Alltså helt plötsligt blev den liksom bara så bra och växte massor och det verkar vara många som tyckte detsamma så hejja hejja You i Eurofinalen om några månader!


Här har vi hemmapysslat nästan hela dagen och jag har faktiskt börjat plocka ihop lite saker inför trippen i veckan. Jag brukar ju var ute i absolut sista minuten med just sånt (eller med typ allt alltid, fråga mina kära familj & vänner;) och nu känner jag mig jääätteduktig:) Fast det är ju lite mer sport med att packa sisådär ett par timmar innan man åker. Plus att fixa ordning sig själv + fixa tre skatter + håla reda på pass och pengar och restider och nycklar och allt samtidigt, man får liksom upp pulsen lite mer! Men jag brukar faktiskt hinna, till slut...Tidsoptimist grande, yes that´s me:)



Nu ska jag iaf trippa iväg ner till Hemmakväll och hyra film och köpa kvällstidning och popcorn (H gör de bästa någonsin med smält smör) och sen blir det 100% söndagsmys och soft kväll i soffan!




Ha en riktigt skön kväll så ses vi imorgon!




KRAM








21 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Ha ha ha! Du - tidsoptimist? Näääää *s*

pilotfrun sa...

Åh, så härligt det lät med popcorn och hyrfilm! Själv kommer jag nog stupa i säng samtidigt med barnen:)
/Rebecca

Inredningsfrun sa...

Vackra, vackra du!! När får jag klämma och kram på dig igen då? Det var på tok för länge sedan tokfina :)

KRAM <3

Anonym sa...

Hej!
Vart ska ni resa? Sen blir det mer ekonomiskt att fixa Netflix och Apple-tv. Fråga din man om du inte vet vad det är. Det bästa jag gjort. Kostar endast 79kr/ mån. Finns massor med serier och filmer.

Mvh Anneli

Anonym sa...

Snygga solisar! Tycker verkligen de är svårt med solglasögon.. Formen ska va fin, de ska sitta bra och gärna va sköna att ha på huvudet och sen så klart måste de ju va snygga!
Gillade dina förra jättemycket, visst var de från Marc Jacobs?

Hi hi, jag är helt tvärtemot. Planerar, strukturerar och skriver listor innan vi ska nånstans! Och vi är alltid för tidiga...

Kram /A

Anna Margareta sa...

Amen vilka grymt snygga solisar. Kommer sitta som en smäck på semestern.

En blandad kompott sa...

Vilka fina!jag gillar med stora och klassiska solglasögon...
Ha en trevlig kväll!
Kramar

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Söndagsmys är bland det bästa! Man vet att det snart är måndag och man måste passa på att njuta lite extra av att bara få göra ingenting!
Ha en go vecka! Kram!

LIFESTYLE by Sessan sa...

Ohhhhh Me loooove Vickans solisar & dina var GRYMT snygga!! Kanske mina Tom Ford ska få vila i sommar :P

Njut film & mys i massvis

Glad ny vecka

Alexandra sa...

Visst var det rätt låt som vann!! kan inte låta bli att vara lite stålt då jag och Robin bor i samma lilla stad,vilket jippo det kommer bli här i småstaden då han kommer hem.
Kram Alexandra

Anonym sa...

Ja snygga solisar men jag skulle nog inte välja dem till mig. För mig skulle de inte vara värda sitt pris. Är också lite trött på stora bågar som finns överallt på allt och alla sedan flera år. Tycker att solglasögon måste vara både bekväma, skydda ögonen ordentligt och vara snygga. Jag lurar på ett par Maui Jim som har oslagbar skärpa och färgåtergivning. Man kan inte föreställa sig det man måste prova. Finns inget liknande. Extremt hög kvalitet. Bågarna finns i många modeller är också rätt snygga. Finns på Optikerbutiker.

Anonym sa...

Säger som ngn ovan, gillar dom från förra året mkt bättre, Marc Jacobs var det? DOM är ju klassiska. Eftersom jag har mina klassiska Ray Ban pilotisar från förra året, behöver jag verkligen inga nya i år, eller hur!!??

Prinsessorna på Bellevue sa...

Eftersom jag sätter mig på mina och nästan alltid bryter av bågarna, liksom hur lätt som helst och mest hela tiden så för mig får det bli billiga solisar. Typ som engångs. Sedan håller jag med dig fullständigt! Robin sjöng helt fantastiskt och låten växte och växte! Haha! Finns fler tidsoptimister... Här har du en grande till!

Kraam
Petronella

Daniela sa...

Supersnygga!

Och det där med att vänta med packanet det gör jag med.... ;)

Anonym sa...

Åhhh vilka underbara solglasögon, nu väcktes ha-begäret i mig :)
Dessa godingar bara måste jag köpa..
Men det är som vanligt när man läser din blogg, du förgyller och inspirerar till max och det tackar jag för :)

Kram
Anna.P

Ninelin sa...

Vem är inte tidsoptimist. . ?!
Härliga glajjer. Själv vill jag ha ett par Maui Jim.
Ha en härlig måndag :-)

Anonym sa...

Lite amerikansk 'tant'varning väl? Raybans Club Master får bli årets för mig (...precis som Elin Kling...)! :)

Hovgårdsgudinnan sa...

Superfina solisar! Själv har jag inhandlat ett par nya från Miu Miu som jag satte mig på i bilen i morse... De bröts av... Kanske får köra ett par Backham istället:)
Hoppas ni får en trevlig resa!
/Becca

Frida Nilsson sa...

Fint :)

På min interior önske list: http://helishopter.com/fridanilsson

Hanna Almgren sa...

snyggelisnygga :)

Anonym sa...

Jag är helt insnöad på solglasögon just nu. Ska investera i ett par nya i år. De måste vara sköna och klassiska eftersom det kostar endel att köpa solglasögon av högre kvalitet. Lutar åt ett par som jag tycker klassiska Ray-Bans Wayfarer eller ett par modell mindre Aviators från Olivers People. Men det kan också bli ett par modell mindre Aviators från det exceptionella märket Maui Jim. Kul men lite svårt val.