tisdag 12 mars 2013

SORRY VÄNNER

.
.
.



En dagens iaf! (boyfriendtisha med hjärta och angoracardigan med zebramönster By Malene Birger + jeans JFOUR Creative Lounge)






Hallååå kära goa bloggisar!







Åh vad det känns som jag är dålig på att uppdatera nu men jag har varit busy busy så här dagarna före semestern. Mycket som ska ordnas så man verkligen bara kan ligga i solen och slaaappna av sen (och blogga, klart ni får följa med vänner:) Kanske kan ni ge era tips vad som ni kanske tycker fattas på Hop??? Eller vad ni vill ha mer av osv:) Just shoot, jag lovar att lyssna eller rättare sagt läsa:). (Eller så kan ni ju berätta vad ni kanske tycker är bra med Hop också, det är alltid souperroligt att få veta:)







Mama på språng från bilen:) (jackan är Hunky Dory, väska Mulle, solisar Victoria Beckham och tokrosasjalen By Malene Birger Isa Couture)




Ha nu en mysig kväll raringar!



KRAM









49 kommentarer:

Beautifulosophy sa...

Så vårfräsch sjal! Caroline

Att vara någons fru sa...

Jag fattar mest inte hur du kan vara sådär jäkla fräsch hela tiden :D Fina du. Hoppas ni får en grym resa! (La ett paket på posten till dig idag - hoppas det hinner komma).

Anonym sa...

Hej! önskar att du tog dig tid att svara på frågor :) t.ex byrån i sovrummet ikea? Jag tycker du har en lagom blandning av allt.

Anonym sa...

Vi vill se din semesterpackning!

Pilotfrun sa...

Superfina kläder! Älskar sjalen <3
Kram och ha en fin kväll!

Greta sa...

Tycker din blogg har en toppenblandning! Vet inte hur det går med kost och träning men det är ett stort intresse hos mig så där är självklart en önskemål. Däremot respekterar jag din rätt att bestämma över innehållet. Ohoh en fråga! För en tid sedan (eller om jag gick igenom arkiven) såg jag en bild från ditt (förra?) hus och där var en bild på en fantastisk wweimaraner hane som enligt texten hette Ralph. Vad hände med honom?

Anonym sa...

Du är BRA precis som du är!!

/A

Unknown sa...

Superfina kläder som alltid ;-). Gillar verkligen solglasögonen och den vårfräscha sjalen. Gillar även skorna!! Var kommer dom ifrån?

Tack för en superbra blogg. Man blir alltid lika glad över att läsa dina inlägg.

Kanske skulle jag vilja se lite mer inlägg om inredning, inredningsnörd som jag är;-).

Hoppas att ni får en underbar semester och ta hand om varandra!!

Kram Nadia

Anonym sa...

Hej snyggo!!
Tusen tack för lunchen idag,så mycket bättre än shelle korven:))Kram så länge,hörs innan du reser,Kraam/N

Johanna sa...

Tack för en
Inspirerande blogg med bra innehåll av allt. Jag är nöjd precis som den är! Tack för att du tar dig tid att dela med dig och inspirera oss.
Du som är så grym på mode.. Jag ska gifta mig till sommaren och ät ute efter en kofta/jacka som är paljettströdd. Har sökt överallt, men inte hittat något.
Förra året hade DAY en fin, men då visste ja inte att jag ville ha en. Tips?!

Linda sa...

Åh vad snygga dom är dina solisar=)

Anonym sa...

Hej!
Jag följer din blogg och läser alla inlägg=) Jag ville bara säga att jag gillar blandningen av kläder & inredning. Det har blivit en hel del inköp av kläder efter att inspirerats av din blogg=)Det är även trevligt med recept; receptet på kyckling med chiliflakes har blivit en favorit hos oss! Trevlig resa!
Kram Rosén

Anonym sa...

Har shoppat samma tisha! ;)

Audry sa...

Jeg ELSKER bloggen din, og er inn her og leser hver dag :-)!
Jeg blir nok ekstra glad når man ser fra huset ditt, gjerne med din familie :-) Altså en blanding av familie og innredning. Det tråkigaste er nok giwe-aways. Men som sagt, jeg elsker bloggen din!! <3

Anonym sa...

Du har en fin blogg med fina bilder, mode och inredning. För att ytterligare snäppa upp den så skulle det vara intressant med lite djup. Lite tankar om livet som du och vi kunde utbyta med varandra. Du är ju tex skild som vi många andra med allt vad det innebär. Det du definitivt måste förbättra är att svara på frågor som kommer i kommentarsfältet. Det är nästan oförskämt att du inte gör det med tanke på att vi som läser och kommenterar ger dig en bra inkomst - eller hur? En bloggerska som tex Perelli kommunicerar i princip dagligen trots att hon i perioder jobbar hårt som artist. Hoppas att ni får en riktigt skön semester.
Hälsningar Anette

Frida mitt i livet sa...

Jag tycker du ska vara precis dig själv - så får vi andra gilla läget! :) Det är det som gör din blogg bra! Ha en fin resa och en fin kväll!

Anonym sa...

Jag tycker blandningen av inredning, mode och skönhetsvård är lagom. Vad jag dock tycker, som Anette ovan säger, är att du borde svara på frågor. Tycker oxå det känns väldigt nonchalant från din sida. Eftersom bloggen är väldigt ytlig, vilket väl är tanken, skulle den trots allt kännas lite mer ödmjuk om du svarade på läsarnas frågor. Du är den bloggerska av alla bloggar jag läser (och det är endast medelstora till stora bloggar jag följer) så är du klart sämst på att kommunicera med dina läsare. det ÄR trist, även om bloggen ÄR fin!

/Sara

Anonym sa...

Någonsfru: ingen är så fräsch hela tiden, men man väljer väl inte att lägga ut bilder på sig själv, dom risiga dagarna, kan jag tänka mig! ;)

Kram

LINA sa...

tack för en jättefin blogg med vackra bilder! tycker det är väldigt inspirerande att besöka din blogg! den är bra som den är. :)

SOFIE sa...

Du är min favoritbloggerska nr 1! Varje dag tittar jag in här! Älskar din stil! Både kläd och inredningmässigt och älskar dina snygga bilder! Och dina fina texter och fina barn! Tycker din blogg är perfekt och känner inte att jag saknar något! Är precis som du att man "intresserar" sig för olika saker vid olika tidpunkter och tycker du gör helt rätt i att blogga om det som ligger dig varmast just då! Därför det blir så intressanta och roliga inlägg! :) You go girl! <3

Anonym sa...

Den sjalen gav mig sån energi:) Behövs när det är så kallt men när man vill ha en liiiten känning av våren:) En redig färgklick vill alla ha;)Din blogg är fin och varierande, saknas inte mycket:) Fast det är klart, hade önskat att du bloggade på 90-talet, då jag var småbarnsmamma;) Du visade en sån fin liten födelsedagskollektion till din skatt;) Ha en fin kväll Kram Sophia
Ps.Nu lät jag visst väldigt gammal....mamma på 90-talet...ojoj;)

Unknown sa...

Snygga solglasögon! De klär dig. :) Tycker bloggen är bra som den är, kul att se något som är så olikt hur jag själv har det. Tycker du kan svara på frågor om du hinner med, ser det inte som nåt måste. Djupare eller personligare saker tycker jag man får välja själv om man vill dela med sig av eller ej. Ett stort plus i kanten för att jag ej uppfattar dig som skrytsam.

Anonym sa...

Vita morgonrocken var kommer den ifrån?? Frotté eller annat material??

Anonym sa...

Du är kass på att svara på frågor? Varför?!

dianasdrömmar sa...

Gillar mixen av inredning, mode och skönhet kram Diana

Anonym sa...

Man kan väl inte svara på alla frågor var man köpt allting...

Jag gillar blandningen av mode, skönhet och inredning och att du bjuder av dig själv. Jag vill gärna ha fler dagen (om det går) för det är så kul med klädtips!

Hälsningar Charlotta

Anonym sa...

Man kan väl inte svara på alla frågor var man köpt allting...

Jag gillar blandningen av mode, skönhet och inredning och att du bjuder av dig själv. Jag vill gärna ha fler dagen (om det går) för det är så kul med klädtips!

Hälsningar Charlotta

Anonym sa...

Var dig själv och kör ditt race. Passar det inte får man hitta en annan blogg!

Anonym sa...

Jag tycker att du ska blogga om det som intresserar dig för tillfället annars blir det nog inte så bra. Just nu är det mycket mode vilket jag gillar. Inredning i perioder och goda recept - perfekt blandning tycker jag. Det är mixen hos dig som jag gillar skarpt plus otroligt snygga bilder.
MEN du bör verkligen börja svara på frågor. Det kan inte ta lång tid. Förstår inte riktigt meningen med öppna kommentarer annars.

jessika sa...

Hej. Tycker din blogg är så inspirerande och har superstil och ett vackert hem. Om det skulle vara något som fattas på HOP så hittar man ju det på någon annan blogg, ingen blogg kan ju ha allt. Utan man har sina favoritbloggar som man klickar mellan. Ombyte förnöjer ju.

Ha en bra dag/Jessika

Anonym sa...

Jag tycker det vore kul om du överraskade ibland, tex med reflekterande inlägg nån gång då och då. Jag fattar ju att det inte är huvudsyftet med bloggen, men det oväntade är ibland väldigt spännande. Kanske nåt enstaka inlägg som inte är perfekt, utan lite verkligt och opolerat?

Annars tycker jag du inspirerar, och ger energi (och köplust), tar jättesnygga bilder och har bra smak. Sen att du använder uttryck som "pronto" och "souper", det har jag överseende med, alla kan inte vara lyriker:)

/Anne

Anonym sa...

Jag förstår inte vitsen med att ha kommentarer, är det bara för att du ska få beröm?? du svarar ju ändå inte på frågor.

Johanna sa...

Jag tycker att din blogg är superbra men jag saknar inredningen...... Mycket kläder nu på sistone och jag vill se mer hus och hem!!! MEN det är din blogg och du bestämmer :)!!

Må gott!!

Anonym sa...

Hej Petra!

Jag älskar bloggen som den är. Tack vare dig har jag t.ex. världens godaste recept på äpplekaka och genom åren har du bjudit på fantastisk inredningsinspo som förbättrat mitt hem.

Om man får önska så skulle jag gärna se mer interaktivitet med oss läsare samt mer inredning.

Kram Hanna

Anonym sa...

..och här kommer ett önskemål i kategorin "ytligt":
Märker att ditt intresse för smink och hudvård har ökat? Vore kul om du gjorde (gärna osponsrade) inlägg om din festmakeup. Beundrar hur vacker du är just på många festbilder :-)

Kram Anne

Anonym sa...

Lite mer vardagsbetraktelser önskar jag! Lite mer om livet kanske? Jag förstår dock om du inte vill dela med dig av för mycket men lite, lite mer sådant önskar jag :) annars tycker jag din blogg är super!! Men lite mer uppdateringar önskas också, det behöver inte vara långa inlägg utan ibland räcker det med bara en bild och bildtext. Ha en toppendag i solen! Mvh/ Emma

Anonym sa...

God morgen! Jeg elsker bloggen din og er innom hver dag! Du er en stor inspirasjon og jeg leser mye også i arkivet ditt.

Jeg liker bloggen slik den er; men det kan aldri bli nok interiør:-))
Jeg savnet for en stund siden mer klær og interiør for gutter, men jeg respekterer at din gutt vil ha et privatliv. Det er viktig å sette grenser også.

Synes også det er bra at du setter grenser når folk spør om pengebruk og andre private greier. Viktig at du bevarer din integritet.

Er spent på ditt nye teppe i stuen. Og en annen ting: jeg fryder meg over dine foreldres gode smak! Bildene derfra er så fine med mange designklassikere. Ser hvor du har fått din gode smak!

Ønsker dere alle en strålende ferie! Kos dere...

Klem A

Anonym sa...

Jag tycker det är roligare med fler och kortare inlägg... behöver inte vara så långa och med mycket text vid varje inlägg, hellre fler inlägg på en dag.
Såg att någon ovan tyckte likdant.

Mia P.

StyleFia sa...

Jättetufft!
Instämmer med ovan kommentarer - vill ocksâ se din semesterpackning :-)

Frida Nilsson sa...

Bästa bloggen :)

http://helishopter.com/fridanilsson

Anonym sa...

Hej nu får du en till kommentar från mig. Fantastisk blogg säger jag igen. Det finns en sak som stör mig i kommentarsfältet och det är alla mindre bloggerskor som kommenterar för att kunna länka till sin egen blogg. Det kallas smygreklam eller spam. De vill förstås locka läsare till sig. Tror tyvärr att det ofta är anledning till att de kommenterar så mycket hos dig.

Anonym sa...

Kör vidare på ditt nuvarande upplägg, gillar man inte din blogg så är det ju bara att gå vidare och läsa ngn annans, är så himla trött på alla som måste komma med negativa kommentarer...det är ju inget som hälls krav att hålla på och fortsätta följa den här bloggen om man stör sig på det man läser...

Jag gillar den som den är! //Trevlig resa

/Jenny

Anonym sa...

Men konstruktiva kommentarer måste man få lämna, om man har sådana :)

Anonym sa...

Jag tror att HOP vill ha ärliga kommentarer. Hon har ju faktiskt bett om dem. Hon vill göra en bra blogg så att vi fortsätter att titta in. De är väl inte fel att vara lyhörd. Tycker att det är helt rätt att fråga vad vi tycker. Det kallas feedback och inte negativ kritik.

Linn sa...

Hej!

Jag önskar att du kunde kategorisera dina inlägg. Lägga dem under en etikett, så man kan hitta det senare... Vet ju att du visat en massa fler bilder få ert vardagsrum, men i kategorin "vardagsrum" finns det ganska få bilder.. :(

Kram Linn

Anonym sa...

Hej!

Jag tycker att bloggen har urfina bilder och jag gilllar att se mkt inredning samt en del mode. Bra mix! Älskar din stil och får mycket inspiration.

Men - lite konstruktiv kritik, som 'Anne' nämnde ovan ang språket i bloggen (souper, pronto etc.) - det kan man vara utan. I min mening blir det bara löjligt/cheesy med ord som: "skatterna", "toti"i (tutti, om det ska vara rättstavat...), "casa", "bonsoir raringar", "tjingeling", "bloggerska", "bloggisar", "såååå", "tokbra" etc, "finfint", "hellooo", "pics"...

Tycker det är synd att du skriver sådant "fånigt", när resten är så jättebra!

Kram Marianne

Anonym sa...

Håller med Linn om att du borde kategorisera mer så man kan hitta t.ex. "badrum" i efterhand.
Kram Marianne

Anonym sa...

Ang. Mariannes inlägg får jag hålla med om språket, som jag faktiskt aldrig hört så pass "gamla" kvinnor använda sig av. Känns verkligen fånigt, och ngt som stör en annars bra blogg.

/L

Anonym sa...

Tänkte väl att NÅGON skulle hålla med om språket, tack "L".

Vad säger du Petra? Riktigt bra innehåll på bloggen, för att sedan "dras ned en nivå" med det fåniga uttrycken.

Bara idag har jag läst: "la familia", "mumma"...

Kram Marianne