lördag 9 mars 2013

TÄVLA OM ETT ÖVERKAST FRÅN CHHATWAL & JONSSON

.
.
.



Detta magiskt vackra och lyxiga överkast från Chhatwal & Jonsson kan nu bli ditt! Gör ju vilket sovrum som helst:)







Hallå raringar!





Denna mello-final-kväll har jag i samarbete med netbutiken My Tivoli ordnat en riktigt finfin tävling åt er! 

Denna gång kan ni vinna ett överkastet Impression quilted voile Navy
till dubbelsäng från Chhatwal & Jonsson värt 2399 kr (i förra inlägget kan ni se mitt enkelöverkast som fungerar lika bra och fint som mysig filt i soffan:)

Det du ska göra för att vara med och tävla är helt enkelt bara kort berätta varför du gillar Chhatwall & Jonsson och gilla My Tivoli på Facebook här. Tävlingen pågår tom tors 14 mars kl 12.00.











LYCKA TILL



.


152 kommentarer:

Bromans Bravader sa...

Vilket underbart överkast - skulle verkligen vara fint här hemma.
Jag gillar Chhatwall & Jonsson för deras fina eleganta mönster som dessutom passar superbra in i mitt hem.
My Tivoli gillar jag för att de har precis nästan alla märken jag gillar och ger supermycket inspiration.

Gillar på FB
Jannike

Anonym sa...

Åhhh, vi håller precis på att planera nytt sovrum, och detta överkast skulle bli så rätt.
Mvh Åsa

babarb sa...

Kan man annat än gilla de vackra mönstren, framför allt i min favoritfärg blått?! Vackert o stilrent! Jag håller tummarna för att det fina överkastet får pryda min säng :)

Kram!

mammaxtre sa...

Jösses vilket fin överkast. Jag har ju valt att inte skaffa mig ett facebook konto så jag blir inte den lyckliga att vinna :-(

Ha en fin kväll Petra

17doors sa...

Jag gillar Chhatwal & Jonssons produkter främst på grund av de vackra mönstren som ändå är stilrena och lätta att kombinera med varandra. Ja, riktigt krispigt, känns de ;)
Själklart gillar jag på fb.

Hälsningar Ulrika/seventeendoors


Mia sa...

Ohh alltså så fiiint överkast, vi har haft samma i snart 15 år (jo det är faktiskt sant =/ och det här skulle lyfta hela vår sängkammare, verkligen. Jag har inte hört talas om märket tidigare men attans vad snygga mönster och härlig design de hade =) Nu hålla tummarna.

Anonym sa...

Chhatwal & Jonsson har ju bara för underbara mönster älskar att det går att kombinera flera olika mönster med varandra när det gäller kuddarna. Sen att de är handmade gillas skarpt. Det fina överkastet skulle trivas utmärk i våran dubbelsäng!!! Skulle bli så fint med lite blå färg. Hoppas hoppas!! Tack för en inspirerande blogg!! // Från Maria Haag i Falun

Anonym sa...

Hei, sengeteppet er tidløst og har et klassisk utrykk, og det passer i de fleste hjem. Også hos meg!

sigfridpettersen63@hotmail.com

Anonym sa...

Chhatwall & Jonsson goes Lövsta...därför gillar jag...

Öst möter väst- blandningen blir bäst.

Tack för en finfin blogg!

Anna-Frida Johansson, Västerås



Anonym sa...

Helt underbart överkast. Jag har precis börjat med blått som accentfärg och tycker det är ursnyggt. Känner ej till Chhatwall & Jonsson tidigare men nu har jag sett vilka jätte fina mönster de har helt enkelt underbara.

Mvh Inger E.

Anonym sa...

Tänk att få vakna tidigt en morgon...svepa över C&J:s ljuvliga överkast över sängen...och vips är sängen bäddad...tassa runt i huset med en kopp nybryggt morgonkaffe...bara för att gå tillbaks till sovrummet.... stanna till o bara beundra det vackra tyget... känna försiktigt med handen över mönstret...ställa ifrån sig kaffet på nattduksbordet...och sen bara krypa ner igen under det varma täcket o somna om...ja tänk...

Chhatwall & Jonson har det där lilla extra jag letat efter så länge och det hade varit en ära att få pryda vårt sovrum med detta ljuvliga täcke.

Kramar Nena

Anna Svedberg sa...

Chhatwall & Jonsson känns klassiskt men ändå modernt, romantiskt men ändå stilrent, fräscht och tjusigt på samma gång! Helt min stil. Vill styla precis som på bilden. Har en vit sänggavel...

Grymt fin tävling!
Ha en mysig mellokväll! /Anna
( Gillar My tivoli)

charlotte sa...

Jag gillar Chhatwall & Jonssons för att de påminner om färger och mönster som min älskade gamla farmor Werna hade när hon levde. Jag växte upp med henne istället för föräldrar och hade önskat att jag fått ärva hennes textilier. Nu får jag önska här istället.
Jag skulle bli så lycklig om jag vann.

kram/ Charlotte W

Joanne Paris sa...

Underbar färg, kvalitet och mönster! Är själv fisk och fyller 40 denna mânad, vore underbart att (nânsin) vinna denna fina present och kunna krypa ner under täcket med de fina firrarna, skâla i champagne med kärestan och lâtsas som om man vore i tropikerna.
Gillar pâ fb. Gillar HoP.

Anonym sa...

Tack vare din blogg, så fick jag upp ögonen för chhatwall&jonsson. Så nu håller jag tummar å tår att detta jag får!! Gillar på FB

Anonym sa...

Hej,
gillat på facebook och jag skulle så gärna vinna ett överkast.
Jag tycker att produkterna känns fräscha och klassiska, ett enkelt val!!

Hälsningar Camilla

mariasvitabo sa...

Gillar Chhatwall & Jonsson för deras stilrena, snygga och kvalitétsmässiga textilier!

Kram Maria

Anonym sa...

Ärligt talat så känner jag inte till märket, men om jag skulle vinna och få upp ögonen för chatwall & jonsson så kanske jag blir er bästa kund! :) (jag har inte facebook)

Anonym sa...

Gillat!
Klassiskt, tidlöst och alldeles alldeles underbart!
Precis så som vi vill ha det i sovrummet som ska totalrenoveras i påsk:) // Katrin

Anonym sa...

Vi har köpt kanske det fulaste huset som finns, fast med en fantastisk känsla ! Så nu behövs det några ny vackra saker som inspiration och för att kunna trivas i det innan den fula ankungrn blivit en svan!! Så vad hade kunnat vara bättre än att få detta fina överkast att kunna krypa ner under och drömma sig bort! Kramar Jennie Timonen Jörlanda
Ps Tack för en underbar blogg och all feelgood , jag har hängt med från början och hoppas du fortsätter blogga länge till!!

Anonym sa...

Företaget lyckas med att få klassiska mönster att kännas nya och fräscha. Det känns som att textilen i deras kuddar och plädar är en investering som håller över tid och är så mycket mer än bara en accentfärg. En enda kudde kan verkligen förändra och förgylla ett helt rum, på riktigt! Mia i Uppsala

Hannah Sandblom sa...

WOW! Underbart överkast som skulle passa fiiiint i vårt vita sovrum. Kombinationen blått och vitt tröttnar jag aldrig på och det är EN av anledningarna till att jag älskar Chhatwall & Jonsson och deras klassiska, vackra mönster!

Gillar givetvis redan My Tivoli på fb. Bästa webbshopen ever :)!

Ha en bra helg!

/Hannah S

Anna S sa...


Jag äääääälskar Chhatwall och Jonsson för deras tidlösa elegans! Vill fylla hela hemmet med deras blå kuddar:)
Med vänlig hälsning, Anna S

Anonym sa...

Upptäckte Chhatwal & Johnsson här genom din blogg Petra och i veckan beställdes några fantastiska blå kuddar från My Tivoli ... som jag längtar.. Det fantastiskt snygga överkastet, som jag också beundrat, senast på din frukostbild imorse skulle vara pricken över i för min längtan!!

Gillat på facebook
Med vänlig hälsning,
anette@erikssonsvvs.se

Anonym sa...

Jag hoppas på att vinna detta underbara överkast. Älskar deras underbara mönster.Jag hade aldrig hört talas om det förrän jag såg dina fina kuddar på bloggen som också står på min önskelista. Denna vinst skulle vara underbart att vinna.Jag har faktiskt aldrig ägt ett så fint överkast. Med vänlig hälsning A.

Anonym sa...

Jag tycker om chatwall & jonsson för deras fina mönster och vackra färger. Det är färgerna på överkastet som mestadels finns i vårt hus. Eftersom jag är föräldraledig med vår lilla son och ska vara hemma ett bra tag till för att riktigt få njuta av bebistiden, blir det lite skralt i kassan. Det skulle få vara superkul att få vinna det vackra överkastet!!

LIFESTYLE by Sessan sa...

Åhhh det var alldeles magiskt underbart. Vågar kanppt säga att vi ännu inte äger fint överkast till vår nya säng som snart är 1,5 år *pinsamt* Har inte hittat något snyggt & viktigt: BLÅTT

Jag hade ingen realation till märket före nu, så jag säger -De vackra mönstren i klassiska färger tilltalar mig.

Hoppas hoppas, det hade passat i sovrummet i vår nya säkelskiftesvåning <3

Å så gillar jag klart My Tivoli med allt snyggt som dom har.

Ha en fin helg vidare

Vitfärg och Kompost sa...

Jag gillar Chhatwall & Jonsson för deras klassiska stilrena och säkra stil. Ha begäret triggas.........! Vi har gett vårt sovrum en total makeover och nu kvarstår bara överkast och nya gardiner så den här tävlingen var passande. Nu håller jag tummarna! Har gillat på FB.

Anonym sa...

Jag gillar Chhatwal & Jonssons allt, men främst deras mönster. De ligger helt rätt i tiden! Stilrent, svalt och lättmatchat! Vad mer kan man önska liksom!?

Suktar både efter överkastet, mattorna och kuddarna! Ge mig nu!!

Anna S sa...

Jag ääääälskar Chhatwall & Jonsson för deras tidlösa elegans. Skulle gärna inreda hela hemmet med deras blå textilier:)

Med vänlig hälsning, Anna S

Anonym sa...

Chhatwall & Jonsson er så delikat og elegant og forener en moderne og asiatisk stil. V bygger svenkst hus og skal definitivt kjøre på med svenske interiørdetaljer fra Chhatwall & Jonsson også :) Et så nydelig sengeteppe hadde vært fab på vårt nye soverom. Og så kan jeg jo vise det frem på byggebloggen vår etterhvert :)

Klem fra Sigfrid E.

Anonym sa...

Å for et nydelig sengeteppe! Ser stadig på C&J tekstiler hos norske Home&cottage! Liker veldig godt tekstilene med rene stiliserte mønstre på deilig mykt stoff:) Def love,love!:)
Liker på fb og krysser fingre og tær!
Super fresh blogg:)
Inger
Stinger107@hotmail.com

Helene Wallenius sa...

Meeeen bara för att det är dödsnyggt!! Om jag skulle vinna kanske min älskade sambo också skulle lära sig att bädda ;)
Kram från Heléne Wallenius

Anonym sa...

Chhatwall & Jonsson :Stilrent,retrokänsla,elegant o lyx!I like! Kram Ina

Linda A sa...

Jag har suktat länge efter deras fantastiska mönster som både känns moderna och klassiska på samma gång! Att de dessutom är kvalitet och handmade gör det dessutom till ett hållbart val inredningsmässigt och det klappar mitt hjärta lite extra för!

Gillat tivoli på Facebook såklart, som många gånger förr!

Kram, Linda A, Göteborg

annakarin sa...

Gillat på FB, check
Har spanat in det här underbara
överkastet en längre tid. Den planerade renoveringen av vårt sovrum har blivit framflyttad några veckor. Tänk att få lägga ut just det DÄR överkastet på sängen, som pricken över i.....
Tack Petra för daglig inspiration i både mode, inredning och familjeliv. Kram Anna- Karin Gullman

Anonym sa...

Gillar märket skarpt för att de har så snygga mönster, klassiska men ändå moderna! Passar bra i de allra flesta hem kan jag tänka mig!Överkastet skulle passa superbra i vårt sovrum som skulle behöva lite färg!

/Jenny Svedberg

Katarina Lundstedt sa...

Jisses, vilken underbar tävling!

Jag har alltid gillat deras mönster, de är så eleganta och härliga.
Idag har jag ett tråkigt vitt överkast, så detta finfina från Chhatwall och Jonsson hade gjort mitt sovrum så himla vackert!

Ha en fortsatt bra helg!
Kram

Anna sa...

Jag har gillat dom på fb sen en tid tillbaka och jag gillar inte Chhatwall & Jonsson, utan jag älskar Chhatwall & Jonsson! Allt som gör är väldigt tilltalande, smakfullt och mycket sober. Skulle skapa härlig harmoni i mitt sovrum!

Anonym sa...

För mig står Chhatwal & Jonsson för en stilren, ledig och lyxig känsla. Ljuvliga textilier i sköna toner som gör sig fina att kombinera med varandra.
Detta överkast skulle väcka liv i mitt annars helvita sovrum!

Karla

Anonym sa...

Jag älskar hur de har tagit traditionella mönster från Asien och skapat tyger och produkter som är både klassiska, stilrena och mycket vackra.

Detta överkast är fantastiskt!!

Kram Mirjam

Unknown sa...

Chhatwal & Jonsson är ett märke jag fick upp ögon på i din blogg och sedan dess älskat dom för deras enkla men stilfulla design som blandar nytt och gammalt som gör det klassiskt och tidlöst. Där man kan blanda olika mönster som tillsammans skapar en enhet.
Sen att det är svenskt och är handgjort gör det bara lite mera lyxigt. My Tivoli tycker jag är bland de bästa butikerna då de har allt man gillar inom design.
Skulle så gärna vilja ha denna på min säng :)

iessica sa...

Jag gillar Chhatwal & Jonsson för deras chica stil , enkelt men snyggt !! och just det överkastet skulle passa enormt in i min lilla 40kvm stuga där jag inredet med blått och vitt =) Älskar inredning och på my tivoli hittar jag ALLTID insperation till min inredning !
Alla dom saker jag gillar finns där !
HOppas på en vinst denna gång =) tjingeling // jessica

My White Cottage sa...

När jag igår läst ditt morgoninlägg såg jag pläden och surfade runt som en tok för att hitta det någonstans, men utan att lyckas... Att denna tävling dök upp idag känns helt fantastiskt och jag hoppas jag har den stora lyckan att ha turen på min sida! Jag älskar Chhatwall & Jonssons produkter, både för deras kvalité och design, drömmer om att ha någon av deras produkter i min ägo - allra helst överkastet/pläden!
Jag har så klart gillat My Tivoli på Facebook - vilka verkligen är en nätshop som har bara massor av vill-ha-saker!!!
Kram från Jenny

Anonym sa...

Cchatwall & Jonsson formår at kombinere det elegante med det enkle og passer derfor ind i mange forskellige stilarter, inkl. MIN :-) Jeg ved ikke om jeg har en chance for at blive udtrukket når jeg kommer fra Danmark, men vil blot lige sige at skulle jeg være så heldig, betaler jeg naturligvis forsendelsesomkostninger.
Kh Jeanette
jhp@regionsjaelland.dk

Anonym sa...

Hej Petra och My tivoli!
Vilken fin tävling. Jag "upptäckte" faktiskt märket genom dig Petra. Du har ju alltid sån bra koll:)

Chhatwall & Jonssons har som dig, Petra stilrena, klassiska produkter med en känsla av lyxbohem till BRA priser! Kan man annat än gilla de?!
Jag skulle ha överkastet i vårt uterum, på träsoffan. Tillsammans med massa kuddar( som måste inhadnlas hos My tivoli), lerkrukor med mårbackapelargoner! Där ska jag sitta med min familj och mysa hela våren och invänta sommaren:)

Kram /Alex

♥ Villa Tretton ♥ sa...

Älskar Chhatwall & Jonssons för deras tidlösa & eleganta stil!
Skulle vilja fylla hela hemmet med deras vackra textilier.

Ett sånt vackert överkast skulle verkligen vara lyckan att få, en bra början för att sen kunna fylla på med massor av vackra matchande kuddar..:-)

Gillar redan på fb.

Kram Susanne

Lisa sa...

Klart jag vill vara med o tävla. Har redan gillat My Tivoli på fb.
Kan man annat än älska dessa eleganta, tuffa, tidlösa och moderna mönster?
Kram

Anonym sa...

Hej! Vi ska flytta in i en sprillans ny lägenhet. Det överkastet passar perfekt till vår säng och sängbord, lyxig känsla. Pengarna räcker inte till allt nytt man vill ha, hoppas att jag vinner detta underbara överkast det gör ju hela sovrummet.
Maria

Maria, Laholm sa...

Älskar Chhatwal & Jonsson för att de är fantastiska på mönster och oavsett vilken kollektion de släpper så passar allt ihop! Smart! Är så svag för paisley och älskar klassisk inredning.

Gillar redan MyTivoli på Facebook och har handlat där efter att du tipsat om dem!

Jenny sa...

Men jag dör, vilket snyggt överkast!
Gillar cchatwal&Jonsson för de milda färgerna och de fina mönstren. Ser riktigt lyxiga ut, så det skulle inte vara fel att vinna och få känna på kvalitén.

Ha en härlig söndag!
/Jenny

Jenny sa...

Glömde skriva i min kommentar att jag gillar my tivoli på Facebook. Tänkte i fall det har betydelse för vinstvhansen?!
/Jenny

Anonym sa...

Åh, så vackert överkast. Tidlöst mönster o färg!

Anonym sa...

Jag gillar Chhatwal & Johnson för att de är så fräscha och stilrena. De passar utmärkt att kombinera och man får ett klassiskt snyggt sovrum med dem. En känsla av att vara på ett lyxhotell!

Ha det bra! /Mira

Anonym sa...

Chhatwal & Jonsson - älskar jag för det vackra blå, det inspirerande mönstret och det tidlösa tyget. Kuddar, filtar, överkast... Jag blir kär igen och igen och igen.

Mvh
Heléne i Ljusdal

Anonym sa...

Har alltid gillat känslan av en svag bris som sveper förbi- färgerna, tonerna och den avskalade enkelheten gör att det känns så helt enkelt:)
Kram från Johanna Storfält i Skellefteå
Tack för en trivsam blogg*

Anonym sa...

För mig står Chatwall & Jonsson för en stil och elegans i färgkombinationer, mönster och material som lyfter varje hem till fulländning!
Vill hemskt gärna vinna det underbara överkastet!
Mvh karin.stjarnkvist@hotmail.com

Anonym sa...

Wow helt ljuvligt överkast, älskar blått i inredning!! Länge letat efter ett överkast som är tidlöst... Tyvärr inte haft möjlighet att köpa något! My tivoli är verkligen en inspiration källa när man behöver nya idéer!! Önskar alla en härlig söndag! Kranar från Evalott

Anonym sa...

Blått, elegant och stilrent.
Överkastet skulle göra vilket sovrum som helst.
Lite blått till våren blir ju så fint.

Katarina i Hälsingland

Anonym sa...

Hej hej. Ville bara säga att Chhatwall& Jonssons mönster får mig på gott humör. Det känns både nytt och fräscht samtidigt som det andas lite bondromantik över det hela. Jag är egentligen urusel på att bädda. Ett snyggt överkast kanske får mig på bättre tankar. Annars har jag just lärt mig att det finns andra användningsområden. Monika B

Sandra sa...

Åh Chhatwal & Jonsson har bara så fina färger och mönster! De står lite för den elegans och lyx jag saknar i livet just nu. Vi har fått två barn tätt och sovrummet präglas mycket av det. Livet med små barn är helt underbart men elegant och lyxigt vet jag inte, det kan jag sakna! Vår minsta flyttar nu till eget rum och det är dags att göra sovrummet vuxet igen. Vad vore då bättre än detta överkast?!
Jag gillar på FB!
Hälsningar
Sandra

Anneli Andersson sa...

Det hade varit enklare att beskriva vad jag INTE gillar med Chhatwal & Jonsson - nämligen ingenting! Jag älskar allt! C&J:s enkelhet i färger och material, kombinationen av modernt och klassiskt, gammalt och nytt, maskulint och feminint. Lyxiga textilier som passar alla åldrar, kön och stilar. Och som aldrig går ur tiden! Bättre investering kan jag inte tänka mig!

Jag gillar och är helt såld på My tivoli sedan tidigare. Precis som du, Petra! :)

Kram Anneli A

Anonym sa...

Gillar C&J för att produkterna ser ut att vara så välgjorda. De känns dessutom tidlösa och kan finnas i ett hem i generationer. Det känns genomtänkt och modernt tycker jag!

Följer My Tivoli på FB sen en tid... Håller tummarna nu!

//Kerstin

Anonym sa...

Är i planerartagen på att byta sovrum med barnen och vill då passa på att byta vårt 10 år gamla överkast mot ett nytt...Ett i blått och vitt hade varit tjusigt!
gillar my tivoli på fb sen tidigare,är inte mer bekant med Chhatwal&johnson än det du visat men-I LIKE,A LOT!
dojjan74@hotmail.com

Nadja sa...

Hej!!

Jag vill vinna detta överkast eftersom det är super-duper-snyggt-lyxigt-underbart! Har precis beställt massa varor från Mytivoli och boxarna från Chhatwal & Jonsson i detta mönster Ipmression, hade varit så snyggt att plocka upp mönstret i något annat i rummet och det skulle ju vara detta läckra överkast eller pläd som jag skulle ha den som. =)

Chhatwal & Jonsson är ett märke jag börjat ÄLSKA sedan ca ett år tillbaka, såg det via Petras blogg. De har ett klassiskt, rent och fräscht uttryck på sina produkter! Stort GILLA från mig!

Ha en toppen dag!
Kram/Nadja

Anonym sa...

Chhatwall & Jonsson! När öst möter väst - ni är bara bäst!!

Jessica Sundberg jessica.sundberg@bredband.net sa...

Jag gillar deras stilrena klassiska möbler som skulle passa perfekt i mitt hem.

Gillar som jessica sundberg

AnneW sa...

Jag hade faktiskt ingen aning om att jag gillar Chhatwall & Jonsson förrän jag såg detta inlägg. Ett nytt märke för mig - kan definitivt bli kärlek mellan oss...

Lina sa...

Fantastikst vackert överkast. Jag gillar Chatwal & Jonsson för deras vackra mönster och för att det ser så genomarbetat och lyxigt ut. Detta överkastet vill jag vinna till min mamma som vill göra mina föräldrars sovrum mer ombonat och mysigt.Med detta överkast kommer det öka myskänslan och på ett väldigt snyggt sätt.

Photo by Emelie sa...

Jag gillar My Tivoli sedan länge!

Chhatwall & Jonsson är en ny upptäckt för mig, men jag älskar verkligen deras produkter. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, men jag tror det är pg.a. deras stilsäkerhet. De sticker ut och är moderna, men samtidigt lite orientaliskt inspirerade, vilket ligger helt rätt i tiden!

Ha en fortsatt skön söndag!
/Photo by Emelie
(oberg_emelie@hotmail.com)

www.livskraftcoaching.se sa...

Brukar aldrig vara med och tävla, men måste nu bara vara med. Är en stor beundrare av Chhatwal & Jonsson för att de har lyckats skapa en känsla av stil och tidlös elegans i kombination med modern design som även passar i ett 1700-talshus som mitt. Underbart!
Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!
Kram/Marie

Anonym sa...

Hej! Har gillat på fb. Här kommer min motivering;
Efter 5 veckors vabbande, med nedbäddade skatter i dubbelsängen skulle det vara sagolikt skönt att få bädda igen sängen om dagarna istället! Och vad vore underbarare än att få bädda med Chhatwall & Jonssons fantastiskt vackra överkast! Kram Åsa

Emma Persson (emmma_persson@hotmail.com) sa...

Mönstret är elegant! Gillar Chhatwall & Jonsson överkast så jag hoppas få glädjen att ha det hemma hos mig :)

angela sa...

Chhatwall & Jonssons mönster gör mig glad :)

Kastrullresan/Eva sa...

Älskar marinblått och vitt och tycker att det nu äntligen finns snygga inredningssaker i den färgställningen som ändå känns både moderna och tidlösa. Mycket snygg hos Chatwall&Jonsson, tack för det!

Anonym sa...

Chhatwal & Jonsson är galet snyggt utan att vara för pretentiöst.

Anonym sa...

gisela.ghosh@telia.com sa:
Chhatwal & Jonsson är galet snyggt utan att vara för pretentiöst.

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Kvalitet, känsla och underbara mönster. Jag vill gärna vara med och tävla om detta superfina överkast. Kram Victoria

Anonym sa...

Chatwal&jonsson tilltalar mig! Skulle passa mycket bra i dess tidlösa mönster tillsammans med vår råspontade vita sovrumsfondvägg. Älskar dessutom den perfekta blåa kulören. Gillar på fb. //Helena O

HOUSE of ADELA sa...

Ahhh det är så supersnyggt!
Tycker mycket om Chhatwall & Jonssons kuddar och textilier för deras på något sätt klassiska och tidlösa mönster. Kom i kontakt med märket första gången i en fin butik (Mittbrodts) på Öland sommaren -11 när jag köpte min första kudde från dem! Älskar den lika mycket än och har den framme. Sängöverkastet är ju en DRÖM som skulle förgylla hela våningen!

Kram
Adela

HOUSE of ADELA sa...

...och så glömde jag My Tivoli!:)
Underbar webshop, shoppade den fina glasurnan från House doctor senast!:)

Adela

Martina sa...

Vackra mönster och sköna material. Tummen upp för Chhatwall & Jonsson och deras design. Älskar deras kuddar och överkast.

Även tummen upp för My Tivoli som ordnar denna fina tävling...

Anonym sa...

En syn av blått som havet och himlen och en härlig sommarkänsla infinner sig när man vilar ögonen på Chhatwal & Johnsson!

Med vänlig hälsning, Emma i Örebro

House number 11 sa...

Jag tycke så mycket om Chhatwal & Jonsson då de signalerar stilren, sober, snygg elegans där fina mönster från nutid och dåtid möts och den svenska svala känslan mixas upp med känslan av andra världsdelar.

Jag som dessutom älskar färgen blå men inte har så mycket blått i min egen inredning, blir så glad då jag kan tillföra det med kuddar från Chhatwal & Jonsson.
Nu håller jag tummarna hårt för att jag blir den lyckliga vinnaren av ett överkast!
Tack för en fin tävling!
Kram Jenny

Sofie sa...

Jag gillar verkligen Chhatwall & Jonssons för att de är klassiska med en tvist och gör det klassiska hemmet personligt och unikt! Självklart gillar jag på facebook också, som nyinflyttad hade detta varit perfekt i ett hem som behöver en hel del inredning!

Anonym sa...

Är gravid med en liten sladdis som ska komma och vända upp-och-ned på vår värld i början av juli! Vi längtar såååå, hela familjen! Just nu ligger fokus på bebisrummet, men självklart vore det underbart att förnya lite inne hos mammaoch pappa också :-). Chhatwal & Johnssons vackra tyger, mönster och utmärkta kvalitet är en stor källa till inspiration. Vackert är bara förnamnet! Gillar på FB! Sara Partille.

Tove - Formfront sa...

Åå detta överkast skulle jag så gärna vilja vinna! Har i dag ett tråkigt vitt överkast och sovrummet behöver verkligen lite färg.

Jag älskar alla fina mönster som Chhatwall & Johnson har på sina textilier. De är "lagom crazy", känns lyxiga och är i riktigt bra kvalitet.

Marion sa...

Jag gillar Chhatwal & Johnson för deras eleganta och lyxiga färger och mönster.
Får vilket hem som helst att andas lyx och flärd.
/Marion

Malin sa...

Chhatwal & Johnssons otroliga mönsterkänsla gör ju att man bara vill ha en kudde och ett täcke/filt precis överallt hemma. Det där ursnygga blå dubbeltäcket skulle verkligen vara pricken över i i mitt sovrum!

Kram Malin

Maria W sa...

Fantastiskt överkast i min favvofärg. Mönstret är såå snyggt och skulle passa perfekt i sovrummet. Kände inte till Chhatwall & Johnson innan med åhh så fina mönster de har, fräscht, klassiskt och modernt på samma gång. Flera saker skulle gärna få flytta hem hit.
Gillar på FB.

Anonym sa...

Vilken underbar tävling! Min sambo tycker att vårt sovrum är lite för vitt vitt vitt (och jo det mesta är vitt och lite svart). Jag har lääänge gått och sneglat på kuddarna på mytivoli.se men känner inte riktigt att vår ekonomi tillåter inköpen. Detta hade varit ett fantastiskt tillskott till en sjukskriven inredningstok!
Kramar Veronika

Anonym sa...

Gillar selvfølgelig My Tivoli på Facebook:)

Svaret på frågan om hvorfor man elsker Chhatwall & Jonsson er enkel: Deres helt unikke farver og mønstre giver mig livsglæde og inspiration, og får det kreative frem i mig hver eneste dag - og det har man brug for, når man er hjemmegående mor med små barn:)

Desuden har vi akkurat måttet sige farvel til vores pappa, som nu skal være 14 dage på den anden side af jorden - jag og specielt de små savner ham fryktansvärt men vi forsøker at få hverdagen til at fungere indtil han kommer hjem igen - og det ville bringe stor glæde i vort hjem hvis vi vandt det underbare täcke fra Chhatwal og Jonsson, som vi kunne ligge over vores seng, hvor vi alle 3 nu sover sammen om natten

Knus Pia S.


Anonym sa...

jag fullkommligt älskar vitt och blått och har varit sugen på att förgylla min lilla röda stuga mwd något lyxigt från chhatwal & johnsson ända sedan jag såg det hemma hos dig! Det är ju bara så himla himla fina mönster och färger! Skulle vara så roligt att vinna överkastet så kunde jag matcha det med min fyndade musselmalet servis;-) kram janni

Anonym sa...

Hade jag inte blivit barnmorska så hade jag garanterat velat bli Formgivare och illustratör:) Jag älskar älskar mönster i alla dess former och hemligheten med chhatwall& jonsson är just dessa otroligt inspirerande, magsika och rogivande mönster, jag älskar också deras kulörer och detta överkast skulle passa bra hemma hos vår familj! Jag håller tummar då jag för 3 veckor sedan fick skicka tillbaka ett överkast som inte passade:( och jag har en fobi mot obäddade sängar;)
Kram och tack för en fantastisk blogg' erbjudanden, tävlingar etc! / Julie
Ps har gillat på fb tidigare

Anonym sa...

Jag har länge letat efter kuddar och liknande med någon fin blå färg, som skulle passa min annars ganska svart-vita stil.
Å, nu ÄNTLIGEN!!! tack vare din fina blogg har jag hittat Chhatwal & Jonssons underbara grejor!!!
Så klassiskt men ändå på ett nytt fräscht sätt!!!
Deras kuddar kommer att bli perfekt i soffan, och skulle jag vinna överkastet så kommer även sovrummet att få sig en riktig ansiktslyftning!!!!
//Jessica

Anonym sa...

Chhatwal & Jonsson passar i allas hem! The one and only liksom..
Gillat på Fb såklart!
Annsofie

Anonym sa...

Mitt hus vid den norska kusten har jag inrett i blått & vitt
Blockränder, stjärnor & flaggor har nu gjort sitt
Förändring förnöjer och jag ska inreda med nya mönster
Färgerna vill jag behålladå det är blått & vitt jag ser ut från mitt fönster
Blåmusslornas skal är min eviga inspiration till färgskala
Chhatwal & Jonssons fräsha och lyxiga produkter är därför ideala
Moget, tidlöst & "krispigt" är min stil
om att jag önskar mig detta överkast är det ingen tvil

Stor kram från Marie Bedsvåg i Engelsviken

Helene Fingal sa...

Älskar Chhatwal&Johnson för deras underbara enkelhet, deras fantastiska mönster och för deras naturliga härliga lättsamma färger.. Det enkla är ju det sköna!! :)) Har kuddar från dom innan, men satt faktiskt häromdagen och tänkte på ett nytt vårigt överkast. Chhatwal&Johnson givetvis... Älskar för övrigt din blogg Petra... Så inspirerande och härlig!! Tack!! Har även gillat My TIvoli som är underbara dom med!! :))

Linda sa...

Jag älskar blandningen av färger, material och känslan av kontinenter som möter varann. Hoppas de kommer tillgängliga också i Finland nåt tag!

dianaa_000@hotmail.com sa...

Åh vilken underbar tävling! Jag skulle verkligen inte ha något emot att vinna detta fantastiska överkast.
Jag älskar Chhatwal & Jonsson, just för att deras textilier förmedlar känslan av LYX i ett hem. Med tidlösa paisleymönster och moderna grafiska tryck kan det aldrig bli fel, vare sig man är ett vant proffs eller inredningsamatör.

Gillat My Tivoli på facebbok.

ha en fortsatt trevlig söndag.

Anonym sa...

Hejsan:-)
Superfina saker mycket fina mönster och material!
Äger inget vackert överkast så denna skulle jag drömma om att vilja vinna <3 men vi är många om det:-D

Filippa sa...

Ett underbart snyggt överkast som får vilket genomsnittligt sovrum att andas lyx och glamour, precis vad en småbarns mamma som jag behöver! Tänk dig att få dra detta över dina annars nerkissade, kladdiga och snoriga gamla sängkläder, hade iallafall fått mig att hoppa ur sängen på morgonen! Tack för en härlig blogg full av inspiration!

Anonym sa...

Åh så vackert överkast! Chhatwal & Jonsson gör allt stilrent och tidlöst ♥♥

Victoria i Kiruna

Anonym sa...

Överkastet är "to die for"....

Chhatwal & Jonsson är en favorit eftersom de lyckas ta fram produkter med en design som känns exklusiv, hållbar och dessutom till ett bra pris. Hatten av för detta!

Anna-Klara

Malin E sa...

Gillat på FB :-)

Jag gillar inte, jag ÄLSKAR Chhatwal & Jonsson. För enkelheten men ändå elegansen och för mönstren tillsammans med de underbara färgerna. De har allt! (och jag har inget överkast och har letat och letat och nu när jag sett detta kommer jag aldrig att kunna tänka på något annat än just detta).

kram
Malin

Anonym sa...

Deras tyger känns lyxiga och klassiska och genomtänkta.
Väcker starkt habegär! ;)

Jag gillar på FB och hppas på tur ;)

my home and me sa...

Chhatwal & jonsson ärenkelt med dock så lyxigt och speciellt. Det har det lilla extra! Älakar verkligen överkastet. Hade älskat att vinn de då vi renoverar för fullt innan sommaren då vårt tillskott till familjen kommer! ♡

my home and me sa...

Älskar chhatwal & Jonsson det är enkelt men är så lyxigt med det lilla extra! Hade älskat att vinna överkastet då jag spanat in de länge. Hade passat perfekt i all renovering så pågår hemm hos oss nu. Förbereder oss in för tillskottet som beräknas i sommar ♡

Anonym sa...

Åhhh vad jag skulle vilja vinna detta underbara överkast till min annars så vita och lite intetsägande säng...
För mig så står Chhatwal & Jonsson för stilren, smakfull och klassisk stil/känsla. En lyxig elegans som är tidlös.
Jag har gillat på FB.
Kram
Anna.P (annaliljekvist@hotmail.com)

Emma Seger sa...

Gillar hemsidan sedan innan.

Jag tycker att Chhatwal & Jonsson står för klassisk elegans. Har två kuddar från märket sedan tidigare som jag bara äääälskar, dem skulle passa fint ihop i min säng tillsammans med ett överkast i samma stil och kulör. Klart jag ska ro hem den här vinsten, för idag (14mars) firar jag min 20:e födelsedag!

Kram!

Hanna Gustavsson sa...

Om jag skulle beskriva Chhatwall & Jonsson med ett enda ord skulle det vara ljuvliga. Både färg, form och kvalité gör att textilierna passar in i många hem, modernt som lantligt eller kanske att få en varmare känsla i ett lite mer industriinspirerat hem.
Tack för en bra blogg, följer den flitigt för inspiration, både i hem och humör =)

mirka sa...

ooh, så fin tävling och bauta fin överkast. Tittade in på tivoli och ville typ beställa, ALLT!
Jätte bra och mångsidig urval.
Tack för tipset;)
Trevlig fortsättning på dagen.

www.mirkajohansson.fi/blogi

Mirjam Sirviö sa...

Efter många års renovering här hemma har turen nu kommit till sovrummet, ÄNTLIGEN! Har sneglat på just detta överkast från C&J i månader och undrat om jag kan unna mig den, så lyxig och ombonad... och nu har jag denna fina chans! Chhatwall & Jonssons stylish throw skulle vara perfekt för oss vuxna att vila ögonen på men också så gosig så att mina små skatter här hemma kommer att fortsätta vilja smyga till vårt sovrum på kvällen och somna där i hemlighet!

/Mirjam

Miss Democh sa...

Härliga mönster som passar till det mesta!
Min säng skulle gärna få prydas med ett överkast av Chhawal&Jonsson.
gillar på fb

Lina sa...

Här måste jag ju bara vara med & tävla! Vilket FAB överkast!! "vill ha - känslan" sköljer över mig..

Håller på att göra om vardagsrummet och jag välkomnar den där godingen med öppna armar!

Det är ju du som öppnat ögonen för Chhatwal & Jonsson och jag älskar mixen av elegans och enkehet. Det skulle passa lika fint i sommarstugan på Gotland som i det mer trendiga huset i storstan. En rikgig kameleont.. :-)

Har gillat på Fb.
Nu håller jag bara tummarna!

Ha en fin dag i solen!
Fru B.

Anna P sa...

Det skulle passa perfekt i vårt nya hus! Vi håller på att renovera sovrummet nu, så det skulle vara pricken över i:et.
Jag tycker att Chhatwal & Jonsson gör fräscha grejer som känns rätt i tiden. En lyxig känsla helt enkelt! Självklart gillar jag My Tivoli på FB (sedan länge).

Tack för en inspirerande blogg!

Anonym sa...

Vissa saker gillar man bara! Blått och Chhatwall & Jonsson är sådana saker. //Maria Fast

Brita Linnér Lindebratt sa...

Härliga kvaliteter och färger för det första och vad skulle passa bättre in i vårt sovrum som just nu får en liten makeover än just detta underbara överkast. Vinner man det så står ju definitivt alla vackra kuddar där och vill bli köpta...
Gillar förstås på FB

Brita Linnér Lindebratt sa...

Klassiskt vackert och skönt! Gillar de flesta mönsterna. Skulle man vinna nåt sådant fint så fick man väl kosta på sig några kuddar också för skams skull...

Gillat på FB förstås

Anonym sa...

Det är det klassiska och stilrena som på ett nyskapande sätt får mig att älska Chhatwal & Jonsson! Sedan är ju naturligtvis färgerna helt rätt. Snart är vårt sovrum färdigrenoverat och det skulle vara en dröm att kunna bädda med detta överkast. Där och då blev inredningen klar!
Hälsningar Karolina Lann Vallin

Anonym sa...

Mönstren känns klassiskt eleganta och samtidigt fräscht nya. De lyfter hela rummet!

Gillar My Tivoli på FB.

Kram/ Ulrika i Sundsvall

Unknown sa...

Jag älskar Chhatwal & Jonssons mönster, riktigt fina! Har redan köpt några kuddar, så överkastet vore pricken över i:et!

Har gillat på FB

Marianne

Maria larsson sa...

Gillar på fb och gillar verkligen chhatwal & Jonsson för mönstren och färgerna som känns klassiska och frescha.
Ha en toppen kväll och tack för en toppen blogg.
Kramar Maria

Helena sa...

Vackert till vårat lilla sovrum. Skulle värma oss fint på natten.

Kram Helena från Ekerö

Johanna Björkvig sa...

Jag älskar deras underbara, balanserade mönster och färger. Vill att detta härliga överkast ska ligga på vår nya säng :) Så kanske jag blir bättre på att bädda och låta dörren till vårt sovrum på 38kvm stå öppen när gästerna är på besök ;)

Petra Johannesson sa...


Jag gillar Chhatwall & Jonsson för att de har vackra, harmoniska och helt ljuvliga produkter. Den effekt de har på ett rum är helt fantastisk och det är just det som jag önskar mig i mitt sovrum. Har kollat efter ett överkast länge men det tar emot så himla mycket att lägga ner flera tusen på ett överkast när inkomsten (CSN) inte landar på mer
än 9000 i månaden..

Kram!

Anonym sa...

Tycker inredningsmarknaden har stått still en längre tid och är lite trött på det!
Känner däremot att Chhatwal & Jonsson sticker ut lite från övriga och det gillar jag :-)

Gillat på FB

Kram
Lottie, Helsingborg

Anonym sa...

Hej!Ett överkast i precis min smak från Chhatawall & Johnson som skulle passa så där helt perfekt och höja mysfaktorn till max i mitt sovrum./ Veronica

Anonym sa...

Å jag tycker väldigt mycket om Chhatwal & Johnsson för att deras mönster känns så tidlösa och diskreta. Just nu är jag dessutom tokig i deras blåa toner - så fräscht och klassiskt!

Mvh Tove

Jenny sa...

Jag gillar Chhatwal & Jonsson eftersom deras produkter och mönster känns klassiska, tidlösa och exklusiva! Om jag har turen att vinna det här snygga överkastet skulle det få hänga med länge, detta är nog inget mönster jag skulle tröttna på!

Jag gillar på Facebook sedan tidigare och nu hoppas jag på tur :)

Kram Jenny

Åsa sa...

När jag var liten hade min älskade moster dille på batik och indiska mönster, mycket paisley. Allt från Chhatwal & Johnston påminner mig om hennes vackra hem och överkastet hade gjort sig så fint i vårt sovrum som är lite gammalt/lite nytt.

Gillar alltid på F-book!

Alexandra sa...

Logotypen är riktigt läcker! Med Chhatwell & Jonssons elegans och lekfullhet ges ett spännande uttryck till rummen. Man behöver inte ha en speciell stil för att produkterna ska passa utan de går att addera till allt man har som man tycker om!

Stjärnor & Champagne sa...

Testar och ser om man har chans till ett fantastiskt överkast/pläd. Älskar deras fina saker, mönster och material. Bra kvalite´...Har gått och sneglat på detta överkast. Hade ingen aning om detta märke innan du visade det på din blogg men jag är helt fast:))
Har gillat My Tivoli på FB som har så mycket fint.

Kram Anne

Malin Ekedahl sa...

Om man kan känna kärlek till textil, färg och form då gör man det till 100% när man ser Chhatwal & Jonsson collektion. Som att stiga in i en magisk värld av lyx, mys och alla former, textiler omfamnar en och man vill fylla golv till tak <3
Skulle älska detta överkast enda in i hjärteroten!
Love Malin Ekedahl

skrattalekaleva sa...

Man mår ju bara så bra av att omges av sådana vackra mönster och härliga material. Drömmer sedan innan om kuddar till soffan- men ett överkast får gärna landa före hemma hos mig;)

Anonym sa...

Åh jag har precis flyttat till min första lägenhet och överkastet hade varit så snyggt i sovrummet!
Jag älskar Chhatwall & Jonssons kuddar, de har så fina mönster som man kan kombinerar med varandra. Det är väldigt stilrent men ändå mysigt!

Hälsningar Amanda från Åhus.

MALIN sa...

Vilken underbar tävling!
Sitter precis nu och kollar runt efter inspiration i blått till vårt sovrum som jag känner behöver en ordentlig förvandling. Överkast tycker jag är det svåraste men detta skulle ju kunna be the one!

Chhatwal & Jonsson känns så klassiskt, tidlöst och stilrent på en och samma gång! Textil som man kan ha oavsett vilken stil man har i sitt hem.

Gillar My Tivoli på FB.

Ha en underbar resa!

Kram
Malin

Elin elinlarsson85@hotmail.com sa...

Det bästa med Chhatwall & Jonsson är alla underbara mönster! Som tur är kan man matcha alla med varandra så slipper man välja. Överkastet skulle passa perfekt i mitt sovrum!

Clara L sa...

Detta underbara överkast skulle bli pricken över i:t!
Efter att jag och min fästman hyrt ut våran lägenhet i två år och studerat på olika orter börjar det äntligen närma sig examensdags! Och en flytt hem till vår oas igen!
Chhatwall & Jonssons härliga blåa textiler har jag suktat efter länge och drömt om att ha i vårat sovrum när vi kan flytta hem till Sthlm igen.
En bättre inflyttningspresent finns inte!
Självklart har jag gillat My Tivoli på Fb.

Kram
Clara

Gunnar sa...

Jag är en medelålders man som lever med en kvinna med ett stort intresse för inredning och som gjort mig intresserad av ja, just inredning, färger, former, estetik. Chhatwall & Jonsson tillhör våra gemensamma favoriter och täcket önskar jag vinna till äldste sonen som står på tröskeln att flytta hemifrån, så att han redan från början omger sig med vackra färgkombinationer och lär sig uppskatta hantverk och genuina material.

Anonym sa...

Missade nästan bästa tävlingen! Älskar Chhatwall & Jonssons vackra mönster och färger och skulle bli så otroligt nöjd och glad över ett nytt överkast då vårt gamla knappt hänger ihop längre!

//Matilda.L.F

Anonym sa...

Jag gillar det för att det känns så vårigt. Just ni vill jag ha in massa vår i huset, för ute verkar det dröja:)
Gillar My tivoli på fb Stor kram

Anonym sa...

Jag är tyvärr inte en lycklig ägare till några av C&j:s underbara kuddar och överkast men önskar att jag nu har turen på min sida. Älskar färgerna och de mönster de har på sina produkter. Ger en lyxig känsla. Har ett sovrum här hemma som känns kallt och inte alls sådär mysigt och ombonat som jag skulle vilja ha det. Hoppas nu att ni kan hjälpa mig att få ändring på det!!

Gillar på fb!!

Tack för en fin blogg! Den piggar upp i vardagen!

MVG Malin

amelie sa...

I love C&J's pillows. The style goes with antiques or modern furniture. Right now I would love the blue pillows for my antique sofa.
Liked MyTivoli fb page

Anonym sa...

Ett överkast med detta vackra mönster
vill man inte se genom ett fönster.
Detta på vår säng vill vi skåda
det skulle göra oss glada båda.
Turen hoppas vi nu på
till detta vackra täcke få.

Gillar My tivoli på fb!

Anna i Nyköping

Jessica J sa...

Hej Petra! Hej My Tivoli!
Upptäckte underbara Chhatwal & Jonsson här på House of Philia och sedan dess är jag heeeelt "obsessed"! Jag sneglar, suckar och "oooh-ar" över alla vackra färger och mönster. Jag bara älskar deras klassiska, eleganta orientalisk/skandinaviska mix!
Inredning är ett av mina största intressen och med detta överkast så hade vårt sovrum blivit heeelt smashing! :)
Jag gillar ju givetvis My Tivoli på Facebook...

Tusen tack till dig fina Petra för en trés inspirerande och härlig blogg!

Amicalement, Jessica de Belgique

Anonym sa...

Hej Petra! Hej My Tivoli!
Upptäckte Chhatwal & Jonsson här på House of Philia och sedan dess är jag "obsessed"! Jag sneglar, suckar och "ooh-ar" över alla vackra färger och mönster. Jag bara ääälskar deras klassiska, eleganta orientalisk/skandinaviska mix!
Detta fina överkast hade varit sååå smashing i vårt sovrum!
Jag gillar ju givetvis My Tivoli på Facebook... ;)

Tusen tack fina Petra för en trés inspirerande och härlig blogg! :)

Amicalement, Jessica J

Marie sa...

Hejsan! Kan inte komma på nått mer instämmande citat som att saker från C&J är som att sätta pricken över i:et i ett rum!
Med det överkastet hade jag satt en stor prick över mitt i i mitt sovrum ;)

Marie sa...

Hejsan! Jag kan inte komma på nått mer instämmande citat som att en sak från C&J är som att sätta pricken över i:et.
Och med det överkastet hade jag satt en stor prick över mitt i i mitt sovrum ;)
Ha en bra dag!

jenny sa...

Tack för din fina blogg! Deras mönster är så härliga, kvaliten utsökt och att få vakna upp och se detta överkast gör att man blir lycklig!

Eva-Karin sa...

Gillar udda mönster, inte det traditionella och detta är ur mina ögon sett läckert! Kan få flytta in i mitt sovrum direkt :)

Anonym sa...

Jag gillar Chhatwall & Jonssons underbara mönster som är så klassiska och lite grafiska som jag gillar. Jag kan se framför mig hur fint detta överkastet skulle bli på vår säng i vårt nyinköpta sommarhus på västkusten. Att det dessutom är fiskar på är ju helt suveränt.
Tack för en trevlig blogg som har gett mig mycket inspiration.

Anna med nyinköpt sommarhus.