måndag 4 mars 2013

TODELOOOOO

.
.
.

Dagens jag! Ny tröja Day (den är superfin och har genomskinlig rygg och ni ska få se ett pics på den en annan dag:) jacka Baum und Pferdgarten (världen krångligaste brandnamn kanske?) Kotyr , knallrosa leosjal By Malene Birger och jeans Levis (och armbandet jag visade igår och som gör mig glaaad med alla sina härliga färger från Hipanema)


Här skymytar Daytröjan som har rosa detaljer som jag matchar med nyaste Flamingorosa Triwaklocka. 


Någon mer som också fastnat för knalliga accessoarer? (sjalen från By Malene Birgers läckra Happy Birthdaykollektion hittade jag här)

Tittar in en snabbis för jag är på språng och det vankas både balettklass och stick av olika slag i form av vaccinsprutor (hu)  och ansiktsbehandling (en del av Restylane Vitalkuren)  Idag har jag bla varit på en av Småstadens färg/inredning/tapetbutiker där jag beställt finfina tapeter till LoLo´s rum idag (Så kul! Hade kameran med mig så jag tog lite pics på massa fint så jag återkommer med det:)

Ha det nu så bra tills jag kikar in lite senare igen!KRAM

.


8 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Du är bannemig alltid lika fin.

Anonym sa...

Tycker att det är mysko att din blogg liknar Mitt vita hus att helt o hållet!

Anonym sa...

Åh vilka härliga knalliga färger. Man blir verkligen glad av denna sprakande neon/pastell vår som möter oss i butikerna! :)

Ang Botoxen du testat där du skrivit att du känner dig stel i pannan: Ett tips är att endast injecera detta mellan ögonbrynen (arga rynkan) samt ett litet ytte pytte lyft strax ovanför mellan brynen.

Då får du precis det där lilla som både tar bort migrän och som slätar ut pannan, fast på ett naturligt sätt. Det lilla lyftet mellan brynen gör att dessa lyfts lite längst in, så man inte får den där "arga nedåtgående botox looken" på brynen, vilket man kan få om man kör detta i hela pannan.

Det känns varken stelt eller ser konstigt ut. Det ser helt naturligt ut och jag har kört detta nu var 6:e mån i 3 år med ett fantastiskt resultat.

Kram Nena

En blandad kompott sa...

Det känns härligt vårigt med knalliga färger nu och jag älskar det, och ska med skaffa mig lite av det...
Fina bilder!
Kramar

Iris sa...

Vilken färgfest! Den där klockan var underbar! :)

kram /iris

Anonym sa...

Å va coolt! Vill oxå ha:)
Så himla vårigt, fräscht och som någon annan sa, man blir verkligen GLAD!!!

/A

Ninnie sa...

Otroligt fin klocka!!!!

Mikaela sa...

Älskar klockan!Fyndade den precis :)