lördag 27 april 2013

DETAILS

,
,
,





Lite nytt hos oss!






Todelooo Lördag!




Här har jag precis kommit hem två små flickor som varit på bio och snart bär det av till dansklass (puh, vilken lördag;)


Såg att ni är många som frågat om lite nya detaljer ni skymtat efter mitt inlägg igår från vardagsrummet! Och ja, det har flyttat in lite nya fina saker:) 







Först och främst så ligger det numera en uuurfin matta på golvet (från Lännamöbler.se) som är i en superbra grå nyans som inte "slår" åt något håll. Eftersom vårat vardagsrum, med tre rum i fil, har rakt söderläge med sol hela dagen så var det noga med att mattan inte får vara för "varm" i tonen och alla "nästan-vita" mattor går oftast bort (då de slår åt gult) och en grå fick inte var för dystert "stålgrå". Men denna är alltså perrfekt grå (och funkar tex med både blått och brunt, kolla kuddarna i soffan på en bild nedan:) Kudde och filt ovan kommer från Chatwall & Jonsson btw.









Mer nytt: ursnygg Klong-lykta från Öbergs i Västerås (fick följa med från Inspokvällen då det var rabatt:)







Urfin betongkruka, också från Öbergs. Och stort härligt citronträd man blir glad av! Och som doftar ljuuvligt. (Funnet på torget i Västerås)







Sköldpaddskudden är från Day Home (My Tivoli.se)






.

Inget nytt direkt på matsalsbordet (vas och godis-skål från Day Home My Tivoli.se och ljusstakar Svenskt tenn och lampa Bestlite)






.


Ny skåpet längst bort är mycket riktigt och det är vanliga klassiska Bestå från Ikea med vit glasskiva på toppen:) (och jag är såå sugen på denna böljande variant från Superfront att komplettera med, såå snygg) vas är från Svenskt tenn, skål Day Home, Kuddar Day Home och C & J och spegel är från Gubi.






Yes så ser det alltså ut i vårat vardagsrum just nu! Känner mig riktigt nöjd (men det brukar man ju också alltid göra när man gjort om lite eller hur:)






Önskar er en riktigt solig skön lördagseftermiddag!




KRAM










28 kommentarer:

Anonym sa...

Mitt i prick med lite varmt brunt till! Det var roligt att se dig ta in. Känns inte alls som din färg annars. Är Chatwall-kudden i brunt också el är den blå?

Att vara någons fru sa...

Vackert! Man kan aldrig få för många träd, så är det bara.

Anonym sa...

Vad fint du har gjort, du har verkligen ett "öga" för det här stil och inredning. Jag blir mycket inspirerad av det du visar på bloggen, tack!!. Var har du placerat brudskåpet?

Hälsningar
Veronica

Concept_By_Sarah sa...

Väldans snyggt! Och citronträdet är underbart! Jag har precis ställt ut mina på terassen och saknar den ljuvliga doften här inne. Kram Sarah

Anonym sa...

Så fint, som alltid! Mattan var supersnygg, ser gosig ut att gå på också! Härligt med citronträd!

Ha en fortsatt skön helg!

Kram M.

Anonym sa...

Så fint!

Letar just nu efter den perfekta mattan, gärna en grå som passar till beige och brunt.
Den måste vara stor!
Vad heter din nya matta hos Lännamöbler?

Hälsningar Helena

Anonym sa...

Vart är soffbordet från, urfint!

Malin - Ebbas änglar sa...

Så snyggt!!!! Undrar oxå varifrån rumsbordet kommer?
Ha en fin kväll ; )
/Malin

Anonym sa...

Tack för att DU har svarat på frågor som finns i kommentarerna kring din förändring av vardagsrummet. Jag har inte ställt någon av dessa. Men jag såg och tyckte att mattan var fin. Nu när du skriver vart du har köpt den och beskriver utförligt om nyansen, kan jag inte låta bli att undra varför skriver du inte ut vad mattan heter? Tittar man på mattorna som finns på Lännas hemsida som du länkar till är det inte lätt att hitta och se vilken matta du har och som är så snygg hos dig och kanske även hos någon mer. Det är inte alla som har möjlighet att åka och se dem på plats. Du vill ja ha en inspirerande inredningsblogg bla, och det har du, men är du rädd för copycats?

Vänliga hälsningar från en av dina återkommande besökare som finner inspiration i din blogg.

baraetthem sa...

Så himla snyggt som vanligt! Klassiskt och stilrent och det blir så bra!

Ha en fin kväll!
Kram fredrika

Sandra sa...

Så så fint, som alltid!
En fråga som jag verkligen önskar och hoppas att du kan svara på för jag har undrat så länge!
Var köper du dina glasskivor? Först den transparanta som du har på bockar, sen den i vitt som du har på beståskåpen nu! Önskar svar gällande båda skivorna.
Hoppas verkligen på svar, skulle hjälpa mig så mycket :-).
Tack rara på förhand, och för en väldigt inspirerande blogg

Trevlig kväll, njut av din lördag!
Kramar
Sandra

Lena - gott för själen sa...

Så snyggt! Helt i min smak. Vi håller också på att göra om i vardagsrummet. Sakta men säkert tar det sig.

Kram Lena

Anonym sa...

Jättefint som alltid. Får jag fråga vad du har för ben/underrede till Bestå skåpet?
Tack

Anonym sa...

Galet fiiiiint!
Fy vilket ha-begär du väckert;)
/A

En blandad kompott sa...

Vad fint det blev med allt!
Mattan ser verkligen gosig och skön ut...
Kramar

Ida sa...

Mattan har precis den nyans jag är ute efter. Vad heter den hos Länna?? Ha en fortsatt skön helg!

Bakom dörr nr. 11 sa...

Så fint det blev, du är verkligen duktig på att inreda !!!
Ha det gott.

Kram Pia

Anonym sa...

Supersnyggt! Klassiskt med en modern touch! Inte så mycket "klassisk blogginredning". Mycket fint, du har verkligen fingertoppskänsla! Det skulle säkert bli snyggt med Superfrontluckor hos dig! Och med deras marmortopp, kanske mässingben och beslag :-). Har kollat på den kombon i deras tillfälliga butik i Moodgallerian- väldigt läckert.
Kram
Maria

Anonym sa...

Vad heter mattan hos länna möbler?? : )

Anonym sa...

Håller med jättesvårt med ljusa mattor Vad heter mattan och färgen hos länna möbler?? Undrar också vad soffbordet heter och kommer ifrån??? :)

Marie sa...

Hi
Fint og bare super hyggeligt
Kram
Marie

Anonym sa...

Var har du köpt silverskålen från Day?

Jessan sa...

Tack för fina inredningsinlägg - nu har jag oxå fint på trappen! Läser din blogg ofta men skriver aldrig här vill bara du ska veta att du ger mig massa inspiration! Tack!

Eva sa...

Gud så snyggt, precis min stil :).
Kan tänka mig att det är Maltino Grå Ryamatta.

Älskar din blogg, mycket inspiration.

Ha en fin dag
/Eva

Anonym sa...

Just så med vit högblank skänk hade jag länge funderat på. För ett par månader sen köpte jag sonika högblanka köksskåp från billigt varuhus och satte ihop till en skänk.. MEN det fick en mkt exklusiv look med måttbeställda marmorskivor (dyrt iofs ;) och en Flos Taccia, superfräcka lampa på ena sidan. Intrycket blev precis som jag tänkt mig.

Jag gillar din lite nyare stil bättre den påminner mkt om min egen ;), fast ändå inte. Jag har mkt vitt och ljust, men med lite andra inslag. Som en Mariposa butterflystol i skinn, som bryter av fint. Och en gammal ärvd sekretär i mörklackat trä. Tycker om att bryta av med ett fåtal mörkare ting mot det ljusa!

Kram Fia

Anonym sa...

Hej Vad har du för mått på bestå skåpen, är de 60 djupa, höjd? Letar efter enkel/stilren förvaring och det ser ut som något som passar. Osäker på storlek? Kram

min tekopp sa...

Fantastiskt vackert! Älskar sköldpaddskudden och citronträdet å så fint!

Anonym sa...

soffbordet är från House Doctor.:-)
det har P skrivit om förut.

:-)
Mattan är säkert en ryamatta och det finns ju flera jättefina sådana hos länna åk dit och kolla så hittar ni säkert er EGNA favorit. Man måste ju inte ha exakt som P har det eller?!