söndag 21 april 2013

GODMORGON FRÅN LILLANS RUM

.
.
.





Nybäddad säng där liten Beabus sover gott om nätterna (Ja ganska ofta iaf. Hon sover hemskt gärna i vår säng också om man säger så...) Som ni ser är det mesta sig likt och jag väntar nog ett tag till innan Beas rum får en "make-over". Hon älskar sitt lilla rosa flickrum (och det gör jag med, det är såå mysigt:)







Hej hallå Sunny Söndag!




Kickade igång den här dagen med en solig löparrunda runt Småstadens centrum, underbart skönt, och nu ska jag fortsätta med att pyssla ute med min trädgård. Plantera lite till och tvätta av utemöblerna som stått i garaget över vintern och göra iordning uteplatserna osv. Och vet ni, jag blev så glad igår när jag tittade till mitt stora Fikonträd igår som också stått i garaget hela långa vintern. Det såg först helt stendött ut men när jag skrapade lite med nageln på barken så var det ju grönt = det lever fortfarande! Och så gjorde även Buskpionen och olivträden och det andra. Tänk att växterna klarar sig så länge utan något som helst vatten? Märkligt:) Men nu måste jag höra om någon av er kanske vet om 1. Kan kan ställa ut krukorna med växter nu eller ska man vänta? 2. Ska man vattna massor eller lite så växterna inte får en "chock"? Tipsa gärna raringar!









Ha en riktigt skön dag så tittar jag in lite senare igen!




KRAM








14 kommentarer:

Frederica sa...

Nämmen så väldigt sött rum :))
Där måste hon trivas!

Ha en härlig söndag i solen!
Kram

Att vara någons fru sa...

Fint så man smäller av! Jag har släpat ut Mona nu när risken för nattfrost försvunnit, men det där andra vet jag inget om ;) jag höftar bara.

Sivs hus sa...

Hei Petra, WOW - supersøtt jenterom:-) Fin søndag! klem Siv:-)

Pernilla sa...

Hej Petra!
Vänj växterna försiktigt med sol och vatten. Ge dem ny jord o låt dem stå ute på dagarna men avvakta nätterna än så länge. I natt var det frost i Stockholm. Tänk på att det inte var länge sedan snön försvann...
Vårsolen är mycket stark så du kan, om du orkar, täcka ömtåliga växter med fiberduk. Våren gör ju en rivstart nu så naturen chockas ordentligt.
Lycka till!
Pernilla

pilotfrun sa...

Underbart litet rum! Och den där sängen var ju bara ursöt.
Njut av dagen! Här packas det för fullt och ALLT ska ner i kartonger för att magasineras.
Kram

Fashionistas Catwalk sa...

Så fint rum!! Där skulle jag också trivas :)
Var kommer sängen ifrån?

Trevlig söndagskväll till er! :)

min tekopp sa...

Jösses så tjusigt!! Vilket rum hon har den där lilla prinsessan...

Anonym sa...

Underbart fint rum!!! Inspiration till framtida bebis! :)

Bakom dörr nr. 11 sa...

Så fint rum lilla Bea har :)
Trevlig kväll.
Kram Pia

sofia PR sa...

Urgulligt rum och jag såg precis det andra barnrummet som blev klart! Supercolt och supersnyggt:)
Har inte hunnit kika in så mycket då jag har blivit med butik:) /ha en fin vecka

Kram Sofia

Lilian and Company sa...

Hej..
Vilket fint rum till lilla minimänniskan :)

Självklart kan du ställa ut dem nu, i skuggigt läge så dom inte bränns och bära in på kvällen. Jag skulle heller inte vattna för mycket från början...i nån vecka sådär. Sen ser du när dom vill ha mer. :)
Ha en fin måndag.

Lisa sa...

Jag är allt annat än proffs på det här med växter, men jag tänker vänta ett tag till med att låta mitt olivträd(som också överlevt vintern. hurra!)stå ute.
Tycker det vore synd att de frös i hjäl nu när det ändå klarat sej så pass länge.

www.villa113.bloggspot.com sa...

Såå fiint rum! Känner att jag måste köpa på mig några rullar av den där tapeten tills jag skall göra iordning Lillans rum, den e ju bara sååå fin. Och alla Mailegsakerna, me like å gungfåret...så fint, å, å , å...ja, allt e så fint och så mysigt med hyllan i sneväggen. Hade ju faktiskt velat ha den gamla tapeten som du hade till Lolos gamla rum, men den verkar inte finnas längre, så synd. Får leta vidare efter någon annan med fjärilar och blommor.
Ha en fin kväll!
Ett tråkigt men intressant filmtips du kan få e Underkastelsen med Eva Röse.
MVH
Maria i Glada Hudik

Unknown sa...

Vilket otroligt gulligt flickrum! Paminner mig precis om mitt egna nar jag var liten. Nastan sa att man vill vara liten igen.

Halsa garna pa hos mig pa min Hong Kong lifestyle blogg www.shoebox-living.com
- rasa ar ett aterkommande tema.

Ciao/ Bella i Hong Kong