fredag 26 april 2013

HAPPY FRIDAY GIRLS

.
.
.




Jag har sparkat av mig skorna och stoppat ner tårna långt ner i min mulliga sammetslena matta och satt på riktigt bra musik i vardagsrummet! Är det fredag så är det:) (Urmysiga våriga jeans med hängslen nyhet från Circle of Trust och funna på Stil1 och top By Malene Birger)



Här har vi hemmakväll denna fredag och jag passar upp på skatten och hennes lilla övernattade gäst (de är så söta och har party uppe på rummet med massor med godis och ligger brevid varandra och ser på Sune i Grekland just nu)




Kikar bara in en snabbis för att önska er en riktigt härlig fredagskväll!




Ses imorgon vännner!



KRAM







32 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för vita skåp i bakgrunden?!
Kramizar Charlott i Sigtuna

Anonym sa...

Den där Marlene-topen är ursnygg, byxorna med:) Tyvärr kan jag inte ha hängslen då jag är mer lik Världens bästa Karlsson;) Men jag behöver ju inte ha hängslen förstås:) Härligt med en "burr-me-tårna matta :) Ha en riktigt fin helg! Kram Sophia

Anonym sa...

Great ... you have a new cabinet at the wall behind the couch???? can you show more pictures tomorrow, please?? best regards saskia

Anonym sa...

Oj! Ibland blir din klädstil lite "mycket" vad är du? 40+ med hängslen??

En blandad kompott sa...

Snygga kläder!
Och det ser ut som du skaffat lite nya saker? =)
Kramar

Anonym sa...

Så fina kläder!! Jag kan tyvärr inte heller ha med hängslen men snyggt är det.

Kram från Anna i Skåne

Anonym sa...

Hej! Va fint du har. Jag undrar var du har köpt din matta? Mvh Stina

Anonym sa...

Snälla visa mer bilder på skänken =) är det bestå från Ikea?

Anonym sa...

Till anonym 21:30: hon må vara 40+ men ser inte en dag ut äldre än 30! Man klär sig som man känner sig inombords! I p fall, LEVANDE! Ska man dra en sopsäck över sig såfort man passerat 40? Helt ärligt så är jag så jävla trött på kvinnor som dig- kvinnor som trycker ner kvinnor!

Anonym sa...

Så fin du er:) men innimellom så glemmer du at du er over 40pluss;) gjør ingenting....men "skurrer"bare bittelitt. Med tanke på hvem du vil være...Men fin er du<<<<<

Anonym sa...

Fin topp och jeans. Hängslena skulle jag dock ha lämnat bort. Been there, done that, :)

Suz, 40+

Anonym sa...

De där mattorna är underbara och så sköna! Perfekt färg (el ickefärg...:)). Var har du köpt den och vilket mått har du? Du kan väl vara snäll och svara. Vi är visst många som undrar...

Att vara någons fru sa...

Härlig bild! Den där tröjan är så jäkla snygg...

Unknown sa...

Har spanat på dem, ursnygga, men väntar med vita byxor tills barnen är större ;)
Toppen är lovely! Liknande har jag köpt till min lilla Inez, på Åhlens, tips till flickorna =)

Ha en fin lördag snygging!
Kram Catta

Att vara någons fru sa...

Ps! 15-20 maj smäller det. Kolla fejjan!

Anonym sa...

Jättesnygg top och byxorna är coola. Du har ju kropp att bära vad som helst, allt blir snyggt på. Jag tycker det är viktigare att klä sig efter sin kropp än ålder. Man är inte äldre än man känner sig inombords. Vet inte om det är typiskt svenskt med just det här med åldersfixering. Själv är jag 56 år idag, känner mig yngre än spegelbilder visar (hahaha) och skulle ALDRIG klä mig som någon annan anser att någon i min ålder ska klä sig. Däremot känner jag mig inte heller som och klär mig som en 17-åring längre och kroppen har med åldern ändrat sig. Och det menar jag också är viktigare att man inser och tar med i klädvalet, att klä sig så man trivs med både sig själv och framhäver sin kropp på bästa sätt.

Gulligt med tjejerna som hade en myskväll!!!

Ha den bästa helgen nu!
Kramar
Ann-Britt 

Anonym sa...

Man kan visst ha hängslen när man är 40+, dock skulle jag tycka de är i vägen och känna mig rätt knasig på nåt sätt. Men byxan i övrigt helt ok och jag gillar tishan!
/Maja

Anonym sa...

Så snyggt! Vad har du för stl i dina jeans? Hur är de i stl? Tack för inspiration :)
Trevlig helg!
/J

Anna-Panna sa...

Men det var ett, ursäkta, jävla ältande om dessa hängslen (ooops, jag fortsätter väl nu men känner bara vaaaa faaaan!) är lite på hugget ;)

Superfräsch är du o coola brallor! Upp till var o en vad man föredrar att ta på sig!

Ser oxå de nya (?) skåpen där bakom. Det inköpet har vi missat tror jag (som att vi ska ha 100% koll på dig liksom, haha).

Ha en strålande lördag my dear!
Kramen.

Anonym sa...

Hängslen gar mycket bra med dig! Jag ser fram emot de bilder där du bär dina hängslen över axlarna, ser det bättere och är super bekväma.
Josephine

Anonym sa...

Snygg outfit! Löjliga kommentar om att man inte kan ha vissa kläder efter 40...man har på sig det man trivs i och som man ser bäst ut i..och det har såvitt jag vet aldrig stått nån åldergräns på de kläder jag köpt! Mvh Malin, en hyfsat välbehållen 42-åring...

Anonym sa...

Hej !
Allt klär en skönhet oavsett ålder.
Men är de inte lite obekvämt att sitta på remmen ibak eller att haka i något ?
Fröken praktisk

Guldkant sa...

Coolt och snyggt.

Jag är så fascinerad av att så många har åsikter om hur du ser, går och står, bor, jobbar och lever.

Läs och njut av vackra bilder och positivt tänkande eller skit i att läsa. Hur enkelt som helst.

Ha en riktigt go helg i solen!

Anonym sa...

Hej! Undrar var spegeln är ifrån?
Snygg outfit :)

Anonym sa...

Snyyyggt!Jag vill också se mer av vita skåpet :-)

Kram Anna

Anonym sa...

Hej, hrmmm, hängslen kan man ha i alla åldrar, min farfar hade alltid hängslen ;) fina byxor!! Kram

Nina sa...

Men hallå, det är ju hängslena som gör det där lilla extra..snyggt och lite tufft.

KABARÉ och Stil1.se sa...

Snyggt Petra!!! Byxorna sitter som en smäck på dig! Härligt!
Med vänlig hälsning, Mia / www.stil1.se

Anonym sa...

Hej Petra!
Jeansen sitter som en smäck! Med eller utan hängslor. Tyvärr finns det många avundsjuka tjejer som hänger här. Jag uppmanar er att köpa boken " Att överlista Jante- hur man lyfter sig själv och andra". Skriven av Tomas Gunnarsson, går att följa på FB där han skriver många kloka ord. Ett steg i rätt riktning för er som lider svårt av sjukdomen avund. Petra, du är fantastisk! Mvh Helene

Anonym sa...

Hej, fin matta. Var är soffbordet köpt??

Nicole sa...

Men vad är det som gör att man känner att det är ok att lägga vissa kommentarer som ovanstående gör...
Blir så ledsen över att tjejer(kvinnor) med flit kan vara så hänsynslösa. Så jäkla tråkigt, och det som är värst är att trots den motsatta avsikten så skriker avundsjukan från personen igenom de syrliga kommentarerna. Tänk om dem som skriver dessa faktiskt elaka saker visste att det deras kommentarer egentligen framkallar är ömkan. Man vill ge dem en kram och fråga hur det egentligen står till och fråga vad det är som hänt och som i sin tur rättfärdigar denna avundsjukan.
Tänk gärna på det nästa gång ni känner att det är dags att med flit skriva något sådant. Att det man egentligen vill göra är att ge dig en stor, fet, lång kram.
Tänk så fantastiskt det är att det finns människor som har ork och lust att dela med sig av sitt liv och som också har modet....kram på er alla och Tack Petra för en fantastiskt inspirerande blogg : ))

Anonym sa...

Men för helvete... Va TRÖTT man blir på alla negg-pepp kommentarer om hängslena... Orka kommentera så negg, era bitterfittor!! Byxorna är skitsnygga och hängslena är väl halva grejen med dem!! Fortsätt vara dig själv Petra!! Har följt din blogg i flera år och för mig är det en härlig sådan med bra och roliga tips. Har köpt flera av tipsen du lagt ut genom åren, framförallt barnkläder! Har inte kommenterat så mycket innan, men kände att jag va tvungen på den här! Kör på bara! Skit i alla som e avundsjuka på det du har, dvs fin kropp, härliga ungar och ett fint hem!!! Du äger! Kram Anna