måndag 29 april 2013

TÄVLING - VINN EN SOUL OF MAIA VÄSKA

.
.

.




Finfin sommarväska! Made by svenska Soul of Maia







Bon Soir mes amis!






Nu har jag åter igen fixat en liten finfin tävling åt er! Bra va!


Denna gång kan ni vinna en toksnygg skinnväska från Soul of Maia från netbutiken Blackballoon, ja precis den jag visar på bilderna:) Den är i lite hippiestil med coola detaljer och passar perrfekt i sommar till tex romantisk långklänning och sandaler. Det du ska göra för att vara med och tävla är:


1. Motivera kort varför du ska vinna



That´s it!:) Det går att tävla tom den 2:a maj kl 12.00



















(Min dagens: Ojus Blouse och byxor Hunky Dory i strl small & small, smycken Icon, boots Modesto och väska Soul of Maia)






Lycka till alla!



KRAM






Tävlingen är i samarbete med Blackballoon



230 kommentarer:

«Äldst   ‹Äldre   201 – 230 av 230
Elise Svensson sa...

Jag skulle vilja vinna denna fina väskan till min underbara mamma. Hon har såå länge velat ha denna väskan!
Jag är 14 år och min mamma är helt underbar. Jag vet hur glad hon skulle bli om hon fick den! Hon är verkligen värd att vinna för jag vet hur mycket hon skulle använda denna! Hon har pratat länge om hur gärna hon vill ha den! Det skulle vara helt fantastiskt om jag vann denna så jag kan göra min mamma glad!

Nadia sa...

Hej! Jag har gillat på fb sidan. Här kommer min motivering till varför jag tycker att jag av alla förtjänar denna underbara väska:

Jag kommer från en familj (bara mamma och syskon) som inte tillhör den skaran som har pengar. Min mamma är sjukskriven sedan 9 månader tillbaka, vilket mamma har förklarat är anledningen till att vi måste leva på ett "snålt sätt". Det betyder tex att vi inte kan fira födelsedagar i år då alla presenter hade kostat för mycket. Men också för att mamma är trött och orkar inte. Det betyder också att jag och mina syskon måste klara oss på de garderober vi har och inte kan köpa nytt. Det har jag accepterat, även om det är ledsamt för jag älskar kläder och mode. Därför skulle en väska aldrig komma på tal, då de är väldigt dyra. Jag tycker så synd om mamma som kämpar med hyror och allt att jag vågar inte be om något och när jag väl ber om någott (som jag verkligen behöver, så känner jag skuld). Just den här väskan är precis i min smak också!! hade blivit super super lycklig om jag fick äga den för jag har nog aldrig ägt något så fint. förlåt för att detta blev så långt, hoppas att du orkade läsa :) kram, Nadia

Hvhvhv sa...

Jjbjbj

Marika sa...

Tänk en sval ljummen sommarkväll i Grekland, då väskan blir en underbar accent till min virkade långklänning och mina sommarsandaler i läder. Åh vad den skulle bli perfekt som min härliga sommarväska, där jag kan förvara allt en kvinna kan behövas ha. Hoppas på min tur denna gång:-)

Kram

Marika sa...

Tänk en sval ljummen sommarkväll i Grekland, då väskan blir en underbar accent till min virkade långklänning och mina sommarsandaler i läder. Åh vad den skulle bli perfekt som min härliga sommarväska, där jag kan förvara allt en kvinna kan behövas ha. Hoppas på min tur denna gång:-)

Kram

Unknown sa...

Hej P!
Den väskan är kärlek!! Jag hoppas att den får förgylla just mitt liv. Jag är mammaledig med min yngsta son, fattig som en kyrkråtta och drömmer om att komma tillbaka till den stil jag en gång hade... innan de vackra småttingarna gjorde sitt intåg...

Tack för en fantastisk blogg!
Kram

Maria - Wikers Liv sa...

Åh så ljuvligt söt! Den skulle jag vilja vinna! Den skulle passa utmärkt över axeln på mig, när jag och Mannen i mitt liv ska göra Sthlm, med Fjäderholmarna, Söder, Gondolen, Gamla Stan, Sheraton.... (hans födelsedagspresent till mig) om ett par veckor! Perfekt att slänga ner kamera och platta skor (reserv för trötta fötter) i! =)
Kram /Maria

Marlen sa...

Hoppas på tur
För denna väska passar min "figur"...😃

Anna Lundkvist sa...

Gillar sedan tidigare på fb - Anna Lundkvist

En så läcker väska som jag med stolthet att burit både till vardag och fest.

hillevianna@hotmail.com

Anonym sa...

Jag vill så gärna vinna för jag har faktiskt aldrig ägt en riktig skinnväska...Gillat på FB.
/Helena L

Carin sa...

Åh den väskan skulle jag vilja vinna nu när jag imorgon (!!) ska börja jobba igen efter 1,5 år hemma med barn. Perfekt jobbväska... Hej då fula skötväska med 10 000 måste ha med saker!

Carin sa...

Åh den väskan skulle jag vilja vinna nu när jag imorgon (!!) ska börja jobba igen efter 1,5 år hemma med barn. Perfekt jobbväska... Hej då fula skötväska med 10 000 måste ha med saker!

Anonym sa...

Hey Petra!
Ich muss gewinnen, weil ich täglich deinen Blog lese und bei uns die Tasche sogar von zwei Personen benutzt werden würde! Ich glaube nicht, dass ich sie oft hätte, denn meine Tochter hat einen absoluten Taschentick ;-)
Alles Liebe, Sabina

Unknown sa...

Jag vill så gärna vinna denna väska till min fina dotter därför att hon kämpar så hårt med barn och arbete. Det skulle verkligen glädja henne!
Bästa hälsningar
Inger

Hege C Olafsen sa...

HEI!
Humor-Ømhet - NYE VESKER & opprørstrang er de beste midler mot alderdom...og jeg har akkurat feiret min 51 årsdag!Derfor...
Glad HegeHilsen

Anonym sa...

Önskar mig en sån underbar sommarväska att pryda min axel med.
TACK för att du delar med dig bitar ur ditt liv till oss.
Anna i Nyköping

Anonym sa...

Skulle bli så lyckligt glad om detta blev en väska för mig att ha! Har allt kikat på den några gånger på Blackballoon men drömmen får leva vidare! Sååå mycket fint de har! Tack för din härliga blogg med allt du delar med dig!
Ha det fint!
Hälsningar från Ulrika i Lidköping

Unknown sa...

Vissa väskor är bara mer speciella än andra....de har något som andra inte har, de har typ...SJÄL. Soul of Maia har DET.

Kram,
Zorica
Zoraras@gmail.com

Unknown sa...

Vissa väskor är mer speciella än andra...de har något som andra inta har. De har typ ...SJÄL. Soul of Maia har DET.
Kram,
Zorica
Zoraras@gmail.com

Åsa sa...

Kärlek vid första ögonkastet! "Tindrar med ögonen och suckar längtansfullt" ;)

Hugo och Hjalmar sa...

Jag skulle bli glad, om det jag skriver i denna rad, kunde ge mig en "Soul of Maia", att möta sommaren med i min stad.
Karolina

Anonym sa...

Hej
Att motivera varför just jag och ingen annan ska vinna väskan är väldigt svårt. Du vet, man är uppfostrad att tänka på andra i första hand och att inte framhäva sig och sitt.
Väskan är precis så som min drömväska ska se ut. Den blir väldigt snygg även när jag hänger den på rullatorn jag tyvärr tvingas använda utomhus.
Jag tror helt enkelt att väskan och jag skulle bli bästa vänner under en lång tid.
Gillar och följer Blackbaloon på FB
Hälsar
Lena Idbrant
i Kalmar.

Anonym sa...

Som så många andra har jag har bara svarta väskor, tråkigt men sant.Skulle verkligen behöva en brun:)

//Maria.

Lena Olsson sa...

Har verkligen fastnat för den här väskan men jag skulle så gärna vilja vinna den för att ge den till en vän, hon har verkligen förtjänat den!

Hverdagsrot og helgekos sa...

Stilig veske - den ville være noe helt annet å bære rundt på enn den triste stellevesken jeg har nå. Da ville jeg nok føle meg mer som dame igjen enn bare babymamma..! :-) Stilig blog også, forresten!

Ramona Helander sa...

varför man vill vinna väskan !?! För att den är toksnygg och skulle bli perfekt till ALLT i sommar !

Anonym sa...

Blev mamma till en liten Esther för 2 veckor sedan och tycker en väska vore en fin gåva till mig själv efter förlossningens sviter. Min dotter är fantastisk och den stora gåvan men som mammaledig och student vet jag att väskor som denna inte skulle kunna hamna i mina ägor just nu. Vacker väska som skulle göra mig glad och stolt :) Tack / Med vänlig hälsning, karoline!

Jenny A sa...

Tjenixen du underbart snygga väska, det finns en ledig axel här där du kan få hänga! =)

Ludde med föräldrar bloggar loss sa...

Hej!

Jag vill vinna för att jag är föräldraledig hemma med 3 barn och ekonomin tillåtter inte att jag köper en ny handväska just nu. Men jag tycker väskan var hur fin som helst. Det är ett rejält jobb att ta hand om 3 små barn och det är inte mycket tid över för mamman själv. Men det går bra och jag är stolt över mig själv och mina barn. En ny handväska hade varit en uppmuntran och belöning för att jobb.

Hälsningar Charlotta Roth

Maria Öhman sa...

Hej.
Vilken fin och vacker väska. Som en dröm! Den skulle jag så gärna vilja få äran att bära. Tänk att få lägga sommarpocketen och vattenflaskan i den och promenera ner till bryggan, som ligger vid den finaste plats jag vet. Där jag tillbringat alla mina barndomssomrar. I Norrbottens inland. Eller ha den över axeln på en sval linneklänning,en varm sommarkväll i Ljugarn, på Gotland, när vi tar ett par tapas på Pighuset, tillsammans med goda vänner. Åååå! Drömmer!

Med vänlig hälsning
Maria

«Äldst ‹Äldre   201 – 230 av 230   Nyare› Senaste»