måndag 20 maj 2013

AT THE ZOO

.
.
.




Igår!








Bonjour nya vecka!




Här sitter jag just nu och bokar färjebiljetter till Gotland. Tänk att snaart är det sommar och vi är tillbaka på vårta kära Kalkstenshawaii! Är där och äter Rutebullar och badar i havet och plockar smultron och åker färja till Fårö och ser på gamla Morden i Midsummer avsnitt under de där regniga kvällarna... Lääängtar så men först är det ju några veckor kvar av skola och jobb:)

 Igår var vi Stockholm och hängde på Djurgården och besökte Skansen bla. Härliga rara Skansen, som verkligen är en helt unik blandning av både det ena och det andra, nytt och gammalt och massa kultur mitt i vår huvudstad (eller en kanske en "blandning av sött och salt "som de brukar sjunga på stället, bestämda lillskatten var som vanligt det igår iaf:) 

Vi var där och kikade på nya Allsångscenen och på sneda gamla hus och på både nordiska och exotiska djur och klappade hästar och gick runt läänge (fast det tyvärr inte blev tip-topväder och småregnade) Ja vi var nog där typ tills de stängde, och jag såg massa nya platser som jag lyckats missa tidigare! Drömväxthus och underbara trädgårdar med allt möjligt fint i rabatterna tex. Bea tyckte det mesta var fantastiskt kul (fast hon hatar visst både vargar och björnar) och allra roligast var Lemurerna och Akvariet. Sen så avslutade vi dagen med att shoppa mängder med ljuvliga Saltlakritskolor  från Pärlan + en enorm Hello Kittyballong till Beas stoora lycka innan vi satte oss i bilen och for hem till Småstaden igen!
















Lite pics från vår dag på Djurgården!








Nu blir det snart dagishämtning och sen ska jag åka och shopap lite fint till utekrukorna och rabatterna, blev ju såå inspirerad igår:)







Önskar er en bra start på veckan snyggingar!




KRAM





.



18 kommentarer:

Septemberflikka sa...

Ja Skansen är verkligen urmysigt. Ska nog ta en tur dit snart innan semestrarna börjar och det blir mycket folk. Härliga bilder!
Kram

Casa of Mia sa...

Ser underbart ut, vilka härliga utflyktsbilder, kram

Linda sa...

Ser jättehärligt ut. Vilken vacker bild på dig och Bea.

Kram Linda

Att vara någons fru sa...

Vilka fantastisk abilder! Blir alldeles varm i magen.

Linda K - Hemma hos Klintons sa...

Superhärliga bilder :) .

Anonym sa...

Men guuuud vad söta lemurerna är! Läser ni om nån som har brutit mot förbudet att röra dem är det jag...

Anonym sa...

Så herlige bider - og nydelig bilde av deg og Bea :)
Ha en fin ny uke :)
Lise

Anonym sa...

Vilka fantastiskt fina bilder !

Anonym sa...

Var kommer dina skor ifrån?

Anonym sa...

Vilka mysiga bilder! Ser ut att ha varit en toppendag! Har ni vägarna förbi Skåne i sommar kan jag varmt rekommendera en tripp till Slottsträdgården i Malmö eller Sofiero i Helsingborg. Trevlig vecka!

Lenas Univers sa...

Åh!! Ulla Winbladh, der jobbet jeg for typ ti år siden. Sååå fin restaurang, herlige minner derfra... Superfine bilder du bjuder på...som alltid ;-))

Bakom dörr nr. 11 sa...

Vilken härlig dag och fina bilder.
Ha en skön måndagkväll.
Kram Pia

Liw / Fina lyan sa...

vilka härliga bilder och tack för att du delar så mycket... den lilla apan är ju bara sååå söt! :)

Ska bli kul när vår lille kille uppskattar sånt :)

Anonym sa...

vilken mysig dag ni ser ut att ha haft och härliga bilder!
vilken urgullig liten apunge som sitter och mumsar!

Kram Jenny

Anonym sa...

Vilken storlek har du på please jackan?

Anonym sa...

var kommer jackan ifrån?

Ninelin sa...

Länge sen jag besökte Skansen, kanske dags för en tur dit snart igen. Det ser ut som ni haft en fin dag trots det inte var klarblå himmel. Ha en fin kväll.

Anonym sa...

Vilka fina bilder du tagit!