fredag 3 maj 2013

INGEN RIKSDAG MEN TABLA MIXTA

.
.
.




En dagens i Småstaden: skönaste hängigaste "gubb-byxorna" från Day by Birger et Mikkelsen, ny tröja från Maison Scotch (Factory Malmö) halsduk By Malene Birger, skinnjacka Munderingskompaniet, väska Mullberry och boots Primeboots.








Bon Soir fredag!







Seeent inlägg raringar! Såg att ni är några som undrat om jag varit i Stockholm och på Rosenbad idag och nej, tyvärr det har jag inte varit:( Vaknade tidigt med världens värsta migrän imorse och hade inget val än att avboka Rundabord-samtalet vid 8-tiden som jag sett fram emot att delta i. Jag hoppas och tror att alla de kloka tjejerna som deltog kom fram till något bra i samtalen tillsammans med Beatrice Ask. Näthat och nätmobbing och hot är verkligen något som vi måste försöka stävja. Ja, det är verkligen synd att jag inte var där när jag hade chansen:(

Men men, sånt är inte så mycket attt göra åt (förutom att vila och ta Zomic Nasalspray) och nu mår jag bra igen och har precis varit nere på tapasbaren och haft fredagsmys och ätit (massa) soupergod mat! Indigo heter stället och ser kanske inte "så mycket ut för världen" men deras paradrätt "Tabla Mixta" är bara såå bra:)











Life is a beach! (och inte a bitch som jag nog tyckte att livet  var imorse. Haatar migrän) Ringen som matchar tröja och sjal med sina cerisa stenar kommer från Creative Lounge.







Som sagt - detta är huur gott som helst (Manchego och musslor och kyckling och räkor och spenatknytten och köttbullar i tomatsås och patata frita och aioli och jag vet inte allt:)






Nu blir det soffmys:)




Ha en riktigt skön fredagskväll vänner!




KRAM






.

17 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

hörs imorgon snygging <3

Den enarmade banditen sa...

Ringen ser galet fin ut. Vill ha!

Anonym sa...

Såååå jäkla trist med din migrän, din stackare! Synd att botoxen inte råder bot på den. Du missade ju bloggalan med för ett tag sen pga migränen. Typisk att få det just när det är nåt kul på gång! Förstår att du blir besviken!?

Lena - gott för själen sa...

MEN, vilken otur! Skönt att du är bättre.

Kram Lena

Anonym sa...

Vilket tråkigt sammanträffande! Har också haft migrän idag. Ofta får jag migrän när jag ska göra något utanför mina vardagliga rutiner. T.ex en resa, andra mat-tider, sovit för lite osv.. Typiskkt...jobbigt. Ska faktiskt prova den där nässprayen. jag trotsade migränen idag och gick och jobbade. Det gick ganska bra. Fick lite gjort i alla fall. Nu mår jag hyfsat bra. Synd att du missade det viktiga mötet. Hoppas dom kom fram till nåt bra!!!!/ Lotta från Sundsvall

En blandad kompott sa...

Snygg outfit!
Vad gott det ser ut,jag älskar tapas!
Kramar

Anonym sa...

Du borde undvika rödvin så nära inpå ett migränanfall. Förvånad att du ens kan tänka dig det... Lider själv av migrän och dricker inte rödvin alls sedan ett par år tillbaka.

baraetthem sa...

Snygg du är! Och ringen var ju bara så mycket vill ha!!
Ska till din småstad imorgon (som är storstan för mig;)) men blir inget besök på Indigo fast jag vet att de har riktigt god tapas där!

kram kram!

Anonym sa...

Jo, rödvin sitter alltid fint efter en rejäl migrän:-)

Giesela sa...

Oj, fixar du rödvinet med dina migränanfall ?!? Rödvin,banan,choklad och nötter är döden :( Ha en fin helg //G

e-schriefer sa...

Von den leckeren Speisen würde ich gerne kosten...
Lieben Gruß Erwin

Anonym sa...

Varför visar du aldrig badrummet som du pratat så mycket om?? Konstigt!Svara på den!?

Lise sa...

Hei Petra; Jeg fatter ikke at du klarer å drikke rødvin så kort tid etter et migreneanfall...? Jeg har hatt lett migrene (ille nok) i mange år og jeg ville ikke drømme om å drikke rødvin engang...men; vi er jo alle ulike ;-)God helg!

Hanna sa...

Å gott med rödvin efter en migrän.....

Anonym sa...

Jättesnygg outfit! De bootsen är bara så himla snygga.

Jag ser att fler än jag reagerade på rödvin direkt efter ett migränanfall. Det kan säkert vara individuellt men själv skulle jag aldrig klara det eller ens tänka tanken.

//Anna

Tina sa...

Gillar ringen men kan inte hitta den hos CL. Stämmer det att det var där du köpte den?

cruella sa...

Alla reagerar inte på rödvin och choklad. Och känner man sig kry (inget är väl så skönt som när svår smärta släpper!) och har vilat några timmar skulle jag absolut kunna ta ett glas vin.