lördag 25 maj 2013

P A R T Y

.
.
.P.a.r.t.y på g (och nästan alla "partygrejjer" på bilderna kommer från Lagerhaus:)
Hej raringar!Igår kväll bjöd Lo Lo och en av hennes söta vänner på färgsprakande party i vårt casa


Det var parparty minsann med både tjejer och killar (första gången det inte var fest "bara för bästisarna":) Många förberedelser hade gjorts som meny och spellista osv och vi åkte tillsammans och shoppade allt så det skulle bli "rätt". Det skulle bjudas på välkomstbål och tokpiffas (och vilken tur att vännens mamma, och min väninna, är jätteduktigt make-up-proffs så de kunde bli superpiffiga!) Det lockades hår och sattes på glitternagellack och de tjusigaste finklänningarna och sen kunde partyt börja:)Lite förberedelser i köket...
Så kom de söta tjejkompisarna och killkompisarna och festen kunde börja! (och ser inte killarna liite impade ut. Eller småchockade kanske:)

Hamburgare på g...Jag skulle själv grilla hamburgarna eftersom H inte var hemma (det är ju faktiskt så att han allra oftast grillar allt hos oss) Och den första omgången burgare brann upp! Helmysko. Tur att mina kompisar var med och hjälpte mig med servicen när det blev lite "körigt" för kocken:)
Jag och festfixarna Lo Lo + V


Så blev det efterrätt dvs chokladmousse och minimaränger (och formarna kommer från House Doctor My Tivoli.se)

Parmiddag! Och om ni undrar varför alla gömmer sig så är det inte för mig utanför Bea som helt plötsligt dök upp. (Men bra att de gjorde det för då kan jag ju bjuda på ett pics på hela gänget:)


Sen dansades det och spelades boll och busades och mumsades godis och dracks läsk i mängder...Och min lilla mellantjej var myycket nöjd med kvällen:) (Hennes söta ljusgula klänning kommer från Noa Noa Lucky little me)


Sen när alla festat klart (och gästerna gått hem) hamnade de i soffan för att uppdatera sig om Let´s Dance och då kunde vi mamas sitta kvar i köket och vila fötterna och dricka lite gott vitt och mysa och bara softa:)Nej nu måste jag verkligen sätta fart och hoppa in i duschen här (vi ska ut en sväng och jag är i träningskläder just nu:)
Ha en fab lördagskväll!
KRAM

.
7 kommentarer:

Mittgodastefinaste sa...

Vilket party!

Kram Jenny

StyleFia sa...

Sâ söta!!!

På Selmas gata sa...

Men hjälp! Så sött! Och vilken lycka att få ordna så fin fest:) Och vackra dottern!:)

Jag minns första "partyt" som skulle ordnas för både pojkar och flickor,det hölls i vår gillestuga och det var såå ovant att se alla killarna så uppklädda minns jag. En pojke hade med en bukett röda rosor som han delade ut till alla "damerna":) Gissar att LoLo kommer minnas denna fest i många år framåt!:)

Att vara någons fru sa...

Men vilken fest! Underbart!

Dagar man minns sa...

Galet gulligt!

Anna-Panna sa...

Hihi. Vad lustigt. Min mellanplutt (7 år i aug) hade oxå "fest" i fredags. Hon har tjatat sådant om att ha det, endast gör tre killar i klassen, och jag gav med mig härom dan.... Det fick bli en liten belöning om hon skötte sig (hon är ett väldigt krävande barn o får mkt och ofta raseriutbrott, vi har det tufft med henne). Så i fredags kväll var det hon & tre grabbar p det dracks "Vira Blåtira" o smaskades mumsmums och åts popcorn. Och så fick de "fiska" varsin mini-chipspåse. De fick komma efter de ätitiddag och självs åt vi just grillade hamburgare. Så det var rätt igenkännande inlägg här kände jag :) Hihi.

Söta de är, och fina Lo Lo. Hon har verkligen blivit en stor o vacker tjej <3

Kramen.

studio karin sa...

:D <3 <3 <3

kram karin