söndag 19 maj 2013

SUPERENKEL SVART PASTA MED LAX i SAFFRANSSÅS

.
.

.



Pasta serveras bäst på ett stort härligt rustikt keramikfat (Mitt ovan kommer från Agneta Livijn)








Tjingegling Pingstdag!







Igår  svängde jag snabbt ihop den här urgoda pastarätten som synsa ovan och serverade att njutas ute under äppelträdet! När det nu är så där riktigt vackra soliga dagar vill man ju äta gott men inte jobba för mycket inne i köket eller hur:) Då är just lite snabbt ihoprörd pasta en höjdare (Som alltid blir det godast med riktig kvalitétspasta och den svarta ovan har jag köpt på den Italienska delikatessbutiken Ny Matsedel i Västerås) Till all dente-pastan serverade jag bara helt enkelt lättrökt lax, körsbärstomater, Paolos färdiga färska Saffranssås (den är g r y m t god. Finns på tex Coop & Ica) över det ett par varv med svartpepparkvarnen och sen lite iskallt Chardonnay att dricka till. Yummie:)


Denna soliga söndag ska vi på ytflykt till Stockholm och nu ropas det att det är dags att hoppa i bilen - so got to go!





Ha en skön söndag alla så ses vi ikväll!




KRAM



.



6 kommentarer:

Catarina Alexandersson sa...

Mums! En rätt som vi brukar göra faktiskt, enkelt och gott =) Fast vi brukar köra vanlig vit pasta, ska testa med svart, mest för att det ser riktigt läckert ut!

Ha en skön söndag,
kram Catta

Jessica sa...

Svart pasta? Är det nån annan smak på den eller är det bara utseendet. Måste testa....

Emma sa...

Åh, var har du köpt de där pastaslevarna? Har letat intensivt efter ett par fina i trä, och de ser onekligen intressanta ut!

Att vara någons fru sa...

Åh så gott! Hoppas dagen blir fin.

Interior by Sofia sa...

Alltid lika fina bilder! men svart pasta...? Man lär sig något nytt varje dag... haha! :)

Mittgodastefinaste sa...

Så snyggt med svart pasta!

Kram Jenny