onsdag 22 maj 2013

VÅREN & STILEN JAG GILLAR

.
,
.Jag (uppifrån) idag! (tokgillar de tjusiga guldiga knapparna som detalj på koftan:)

Hello mes amis!
Denna kväll har vårat i vanliga fall lugna älskade Stallhage förvandlats till en stor parkeringsplats och nere ifrån Mälaren hörs hög musik och pepptjut inför Vårrruset, Småstadens populära tjejlopp varje vår (tusentals tjejer springer, man skulle ju varit med!:) Det är ju ett par ggr varje år som "friden störs" (inte för att det gör så mycket alls:) då det händer mer spektakulära saker i vår stad och allra allra mest "störs friden" i början av juli då det är "Power Meet" (typ världens största raggarträff. Ja ni kan ju tänka er. Och det är inte bara "finbil-Mustanger" och utan allra allra mest Ronny och Raggestilbilar. I tiotusental. Vi brukar själva vara på öjn denna helg:) Nåväl, vi har varit ute och grillat (lax med romsås och spenatsallad var middag. Enkelt och gott och så mmm) och spelat krocket ikväll i vår trädgården. Trädgården som är absolut som vackrast just nu med alla fruktträd som blommar... Allt är så där härligt ljusgrönt och nytt och mycket mycket krispigt.

En dagens från idag! Känns som jag trivs så bra i den här stilen just nu, dvs lite lösa sköna byxor, linnen och tröja eller jacka över det. Och gärna klackar, annars blir jag såå liten tycker jag (eller jag är 1.69, det kanske inte är jääätteliten men jag känner mig nästan alltid kort då min kära make är typ 1.95:) Koftan är från By Malene Birger Factory Malmö (MB är ett gammalt favvomärke från förr som jag upptäckt på nytt och blivit riktigt kär i igen. Såå mycket fint i vårens kollektion!), byxor är från Day, radigt linne H&M och heels från A pair + min flitigt använda Mulle med minicrocprint.
Idag har jag förresten upptäckt en helt ny hudvårdsprodukt (ej sponsrad;) som jag bara måste skriva och tipsa om i nästa inlägg... Kommer tillbaka snart! (om jag inte somnar:)


Nu - natta stora skatter!KRAM
7 kommentarer:

pilotfrun sa...

Om det är något jag saknar i Sverige just nu så är det just naturen och alla de vackra blommor som står i full blom nu. Maj månad är ju tokvacker! Här i Spanien är det vackert, fast på ett annat sätt.
Kram
Rebecca

DoktorIngrid sa...

Denne stilen kler deg sååå godt!
:-)

baraetthem sa...

Så snygg!
Visst är det bara ljuvligt nu ja, tänk om vi kunde stanna tiden lite!

Kram fredrika

Anonym sa...

Bästa tiden på året! Snygg stil du har och intressant med ny hudvårdsprodukt!/ Lotta från Sundsvall

Anna-Panna sa...

Jag var där och sprang! Tänkte faktiskt på dig när jag sprang förbi några gamla vackra pampiga (ja i mina ögon iaf) villor. Totalt otränad så fick detta bli startskottet för mig att komma i form. Har legat på sofflocket för länge nu sen min lilla trea anlände....och hon blev ett år i mars ;)

Du är helt stunning. Superfin! Jag är 1.66 lång o har en sambo på 1.89...så jag vet vad du snackar om. Har däremot lite svårt för klackar, att gå i. Tycker det är skitsnyggt. Har bott i converse o ballerinas för länge.....

Kram.

Anonym sa...

Snyggt snyggt! Den stilen klär dig!

Anonym sa...

Hej Petra
Jag undrar var dina byxor från Day kommer från, vad heter modellen och var går de att köpa?
Mvh Åsa