söndag 9 juni 2013

EN DAG PÅ GRÖNAN & PRINSESSBRÖLLOP

.


.
.





Flygkarusell igår i ett soldränkt El Stocholmo!








Todelooooo!





Vilken dag det var igår!



Jag och Trulle och Lo Lo och vänner (8 mammor och många skatter) tog tåget upp till ett bröllopsladdat Stockholm tidigt för att gå på nöjesfältet Gröna Lund


Vädret var heelt fantastiskt (ja nästan hela dagen iaf;) och Madeleine och Chris kunde ju absolut inte fått en vackrare bröllopsdag! Oj,oj,oj, så otroligt fint det var. Nu såg vi ju inte en skymt av dem eller bröllopssällskapet eftersom vi befann oss ute på Djurgården men man kunde känna av stämningen och himlen var fylld av helikoptrar som surrade. Och såå vacker bruden var (vi mammor var ju tvugna att uppdatera oss på våra I-phones där i skuggan där under kastanjeträden:) Fast lika vackert och romantiskt som Victorias & Daniels kan nog aldrig ett kungligt bröllop bli igen, det var vi alla överens om. Det var ju helt unikt och Victoria var vackrast av de vackra eller håller ni inte med?:)


Nedan kommer en picskavalkad från igår! (Jag vet att bilderna kanske inte är de bästa men jag lämnade min tunga systemkamera hemma och hade bara mobilen med mig:)












Lite bilder från Sköna Grönan:) (Jag hade på mig en favvoklänning från förra året som kommer från Vintage By Fé och guldsandaler också från förra året och väska Mulberry. Lo Lo´s klänning kommer från Noa Noa Lucky Little Me)







Skatterna älskar verkligen nöjesfält och höga Berg-och-dalbanor och det var måånga som också hade lust att roa sig på mysiga Grönan igår så det var ganska långa köer till alla attraktioner. Och nya jättehöga Eclipse ville skatterna ju såå gärna åka men de tyckte alla att kön var för lång när de kom fram! (eller kanske verkade den lite för läskig??:) Vi mammor åkte hur som helst inte så mycket men jag var iaf inne på Spökhuset en sväng.... Det blev verkligen en kortis för att våra tjejer blev bara såå rädda där inne i mörkret bland alla ruskiga gastar, vampyrer och mumier och tokskrek och ett snällt spöke som upptäckt att allt "inte var helt ok" kom snabbt och hjälpte oss ut i dagsljuset igen:) Så mumsade vi mjukglass och våfflor och och sockervadd och hallonsnablar och spelade på chokladhjulen men tyvärr vann vi inte en endaste liten kexchokladbit:(





Idag har vi värsta ovädret här i Småstaden, himlen är alldeles mörk så det blir nog en hemmadag. Ska nog ta och baka lite gifflar med skatterna, det var så länge sen!






Ha nu en finfin söndag vänner!






KRAM











17 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Alltså, du är så vacker att jag smäller av! Och jag längtar tills Buse är gammal nog att åka berg-och-dalbana utan att bli traumatiserad :)

Helenas enkla vardag sa...

Vilken mysig dag att tillbringa i Stockholm! Min elvaåring åkte Eclipse förra förra helgen och hon var så nöjd efteråt. Kan bara säga att det var tur jag gick på stan och inte såg på för då hade jag nog svimmat. Dom var också sjukt rädda när de gick Spökhuset, en vuxen var tvungen att tillslut vara med.
Jag har alltid gillat Madeleine och tycker att hon är strået snyggare än sin storasyster, men fina är de alla tre. Kolar lite på bröllopet nu!
Kram Helena

Anonym sa...

Din läpp- och ansiktsbehandling senast syns verkligen! No further comments...

Ja, en underbar dag igår. Otroligt vacker brud, riktigt fin och ömsint brudgum som kärleken strålade ifrån. Magiskt! Jag tror alla fick en helt ny bild av den annars så tuffa, nonchalanta bild vi fått via media av Chris O'Neill.

Lena - gott för själen sa...

Vilken fantastisk dag att tillbringa i Stockholm. Solsken och feststämning! Satt bänkad framför tv'n själv. Missade kronprinsessans bröllop eftersom vi var i USA då.

Här har en åskoväder just dragit förbi, men nu skiner solen igen.

Kram Lena

Karin sa...

Härliga sommartider nu, då är Stockholm som allra bäst:)

Anonym sa...

Vilken rolig dag! Älskar att besöka Gröna Lund även om jag inte törs åka så många karuseller.

Vilken vacker klänning! Den ser både elegant och avslappnad ut. Passar dig perfekt.

Sofia

Carita Liljendahl sa...

En härlig dag ser ni ut att ha haft! Vi har soligt också i södra Finland och förstås har även vi följt bröllopet :-)

Anonym sa...

skulle du kunna visa vad ni köpt från zara????

ha en bra söndagskväll:)

Anonym sa...

Men du gjorde väl Botox nu sist, förutom Restylanet? Du ser ny botoxad ut! Tycker att du varit finare på sistone när botoxet börjat släppa, så du ÄR finare utan! I all välmening!

/L

Philia sa...

L - Nej, det gjorde jag alltså inte. På bilder från januari ser jag nybotoxad ut:)

P

Philia sa...

Anonym - Det var en sommarklänning till Lo Lo och jag ska försöka få till ett pics på den:)

Ha en fin kväll du med!

P

Zoricas ord och bilder sa...

Vilka fantastiska bilder Petra! Vilken härlig klänning!
Ha en underbar kväll!

Anonym sa...

Hei!
Hvor er de fine sandalene til Lo lo kjøpt?

Mvh

LN

Philia sa...

LN - Zara.com!

Anonym sa...

Tusen takk:-)
Fortsett med din inspirerende blogg!

LN

Anonym sa...

Är så trevligt när du svarar så snabbt på inläggen. Förstår att det är svårt att hinna med, men bloggen känns så mkt mer levande när du hinner. Tack för en riktigt härlig blogg.

Mvh Josephine

v. sa...

Du verkar vara en sån himla bra mamma!