måndag 10 juni 2013

DORCO SHAI

.
 . . ..
Ny rakhyvel för att fixa fräscha nyrakade ben till sommaren! Denna hyvel som heter Shai är mycket effektiv och man kan beställa ett gratis testpaket med denna (precis som det jag fått från Dorco)  och då får man med sex blad. Innehåller Aloe Vera och hyvlen har ett skönt handgrepp vilket är viiktigt (I samband med att paketet beställs startar man en prenumeration som när som helst kan avbryta)

Tjingeling!

Fick ett mail med frågan om jag ville tipsa er om braiga rakhyvlar och en tävling där man bla både kan vinna sådana och en I-pad och visst vill jag göra det!


Detta kan ni vinna och ni går in och tävlar här och alla som beställt testpaketet är automatiskt med och tävlar om goodiebagen ovan! Den innehåller följande: Deborah Lippman nagellack, vit Ipad Mini, Joico Schampo, en årsförbrukning av rakhyvlar och säsong 1 av serien Girls


LYCKA TILL!Inlägget är i samarbete med Dorco Shai.

2 kommentarer:

Lola sa...

Hmmm, verkar redan vara vinnare utsedda, dessutom står det inte vad prenumerationen kostar, bara frakten... Trist, för det var fina priser ju :)

Anonym sa...

Trist "tävling", måste säga att jag blir förvånad att du "väljer" denna typ av tävling/reklam på HOP. Passar inte riktigt in, (min åsikt!)
Tack annars för en fin och inspireraande blogg!